Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Сакам да кажам...

Ладно инстант кафе+ синалко црно со 3 коцки мраз+компјутер+клима-долна облека=оргазам :D

9ти Јули (ноу бра деј) остана обележан. И вчера и денес ми е 9ти сеуште. :!: И утре ќе биде пак 9ти :)

На marama, Offspring, najubava2010 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    Сакам да кажам...

СДиК на LOVE23 да ни протолкува некој сон во темата сонови :lol: :$ ( гледам дека има толкувано) :)

3. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.395
    Допаѓања:
    286.904
    Сакам да кажам...

сдк дека денес денов е узас. станав со Чуството на :puke: , сеусте го имам Чуството на :puke: , и покрај тоа сто испив една таблета кафетин менст. најверојатно ке ме дрзи :puke: :puke: :puke: до веЧер. и да биде усте полосо, имам испит(презентација) утре на уни. и треба да ја спремам на комп....а поради веке повекепати споменатото Чуство :rofl: никако да се концетрирам и да запоЧнам да ја уЧАм напамет :$ .
    за срека мазулево ми е дома па ме разгалува по малце, сокЧе , кафе....( најверојатно многу имам офкано па малку мир у куЧи да биде волку арен сто е :lol: )

4. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Сакам да кажам...

Сакам да и кажам на една личност : НЕМОЈ да те чуди тоа што немаш ни една другарка . ;)

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека треба продавницата да ја направат подвижна на тркалца. :rofl:
    Или како на „Семоќниот Брус“, ќе ја влечам со рацете. :D
    Toпло е. :(

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Се оствари мојот сон. Таму, под ѕвездите, под будното око на полната месечина... Грешници сме. Ама барем убаво ни е. :angel: :angel:

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.159
    Сакам да кажам...

Сдк не можам веќе од соновиве ;( секоја вечер се повеќе и повеќе ги сонувам, истиот сон но во различни случки ми се врти во главава ;( ме оптоварува, се осеќам омалаксана,ме истоштува буквално :( а и тоа негово значење..опасност ;( веќе 2 недели ме мачи :worried:

8. Mendence

Mendence Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    Сакам да кажам...

СДК дека сега станав и се чуствувам како удрена со мокра ЧОРАПА хахахахха :D :D :D :D :D

9. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК дека бев сабајле на тенис и сфатив дека тенисерките имаат убаво развиен задник а богами и тенисерите! добро утро нели? некако по Надал Федерер Џокович се популаризира тенисов на балканскиве простори! ;)

10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.501
    Допаѓања:
    23.112
    Сакам да кажам...

СДК ја испратив М за Англија, утре оди и се враќа по еден месец. :* Бевме на кафе во град, се прошетавме и до пазарот ама ништо не си купивме, освен по една банана :D Ми недостасуваше дружењето со неа додека бевме на факултет. Се надевам далечината нема да не оддалечи сега. :^)

11. She

She Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    54
    Сакам да кажам...

СДК ме пушти главава после 2 кафетина! хуху what a feeling!

12. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Сакам да кажам...

СДК УРАААА за постоењето на ладниот туш инаку ќе исцркав во овие горештини. :sweat: :sweat: :sun:

И исто СДК Господ нека ми е на помош целата следна недела, кечап се произведува на големо. |(

На pink4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  13. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Сакам да кажам...

Срце какво е :inlove: :wasntme:
    Само цвичи :tmi:

Прикачени фајлови:

• DSC04828.jpg
      DSC04828.jpg
      Големина на фајлот:
      264,5 KB
      Прегледи:
      286
    На HeartlySmile, Theodora, Smilly и 9 други им се допаѓа ова.
  14. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Абе луѓе не е до нас што кукаме и на горештина и на ладно и тмурно.До времето е,од крајности во крајности оди :worried:
    36 ќе беше лето,баш лето,а не 40 степени да неможеш да излезеш од дома |(
    Е после па од 40 ќе намали на 21 и тмурни облаци полни со дожд,пак неможеш да излзеш..
    Никако неможе да му се најде средина на временцево :worried:

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Сакам да кажам...

СДК дека феминката со именце СтефиНикола, редовно ја читам Светиникола и многу се живцирам секојпат :@ :D

На Phyramide, Smilly, mims-89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Во моментов размислувам токму за ова што е напишано на сликата...

На Doozy и esperanca им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека моиве го отупеа. :x
    Од сега на свеќи ќе седам пред компјутер ноќе. Пет сијалици гореле, ејј пет сијалици! |( Чиниш крај на светот е, со каков тон ми го кажува тоа. |( Вчера ме удави, денеска се врати од работа и пак. Мани друго, па и радиото сум го оставала вклучено дур спијам... Ако не штекерите нека ги извади од кај мене во соба, телефонот ќе го полнам еднаш месечно, а ќе ги користиме свеќичките од предходниот мој роденден, да не седат џабе. Нема да шетам, да не го абам тепихот. Каде ќе влезам и ќе си седнам, нема мрдање!
    Претеризам веќе.
    Зошто не сум ги будела кога сум доаѓала навечер... Вратија се Шиме ќе им пејам вечер. Ќе приберам 2-3 души од друштво она „Ијоо, ијо!“ да го пејат. |( |( Демек низ Нарнија сктиав, па мора да се пријавам кога ќе дојдам.
    За се нешто цепидлачат, бреј.

Среќа во не среќа е што не видел дека вратата секогаш заборавам да ја заклучам. :rofl: Ама немаат гајле, јас ги чувам будна секогаш. :lol:

На MonNy.B, baguf4e, lola-86 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.315
    Допаѓања:
    158.330
    Сакам да кажам...

Сдк блинг,блинг.Луѓе со шљокици и монистра.Просто ми се гади.Секаде па и тука! :puke: Не сакам неубави луѓе.Неубави од внатре!
    На страна тоа,прекрасен ден! Ги тегнам рачињата и го гушкам.Кога ќе ми текне на животот ми одат пеперутки у стомакот,тоа значи дека сеуште сме во прва фаза од заљубување и ни оди пУРРРРРРфект!
    Си седам,си бојам, си бројам, си зевам,си качив нозе на маса,си направив кафе,си читам и ич не му ја мислам! Денес може и вака да си истече и баш ќе ми биде добро! Само да сме сите добри!

Еј и да ви кажам што сонував,само шлакнат човек ко мене може.Сонував лезбијски сон и не ми беше лошо хахахаха...им кажувам на поблискиве (секако не роднини и родители) и не можеа,а да не забележат дека не ми е прв пат и дека не е ретко,има нешто Фројдовско у ситуацијава и знам што значи! :D И после капак,го сонував принцот Чарлс на кејот од Вардар,кај новиот суд како ми ја бакнува раката џентлменски,како ми вика дека имам убава,нежна рака ко за принцеза и дека сака да му бидам снаа,а јас му реков,ајде да ве носам на грав кај баба ми ахахахахахахахаха мукоооо...

На MonNy.B, la-chicka, Neytiri и 9 други им се допаѓа ова.
  19. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

Feminki plazava i Egejskovo more ve pozdravuvaat. :*

- izvinete sto pisuvam na latinica,no fontot na lap top-ov ne saka da se smeni! :@

На la-chicka, Smilly, Monna.Monna и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

Исто и јас, исто ми се случува, место СтефиНикола, јас читам СветиНикола :@ и пак ќе погледнам подобро, тоа убаво си пишува, ама јас цело време СветиНикола си читам, како ги менувам буквите значи :envy: :D незнам што така ми се чита...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.