Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.474
    Допаѓања:
    91.874
    Сакам да кажам...

Се вратив и јас од базен :lol: си поминав интересно, фатив убава боичка, па и како нема од 11 до 16 часот се печев. Еден семеен пријател вели- жените се најубави на лето, затоа што се расоблечени. Не се согласувам со него, тоа денес што го видов на базен беше ужас. Од да речеме 100 девојки дали 15 имаше што имаа убави тела, можеби не беа совршени, но привлекуваа внимание и нема да бидам скромна туку ќе си кажам бев во тие 15. Од некои ме фаќаше ужас, плус не сфаќам како може да си дозволат недепилирани да се расоблекуваат? Си велам јас, базен гадна работа.

На Strumfeta93, LivingGlam и Smilly им се допаѓа ова.
  2. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

^ Многу точно. Не сум јас некоја што има многу право на збор, сепак сум редовен посетител на Морална поддршка за сите што сакаат да ослабат, ама имаше многу што изгледаа како воопшто да не се замараа, со гордост си се шеткаа полу голи.
    И сакав уште нешто да кажам. Многу голем баксуз сум! Многу многу! Еднаш ќе влезам во автобус без да платам карта, и ете ти го шоферот "Девојки карта?!". Па така малку(читај многу) си се избрукавме, јас пустата со 20 денари во џеб, среќа другарка ми имаше една картица и ја искуца, инаку ќе беше бруки! Па кога ќе се навијат тоа шоферите, "А на базен може да плаќате дека е приватно, а за во автобус немате пари" итн итн. Ми идеше да му ги извадам тие 50 искуцани картици што ги чувам во новчаник! На поштен човек муабети му вадат, мамицата! :devil:

3. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Бре што ќе беше ова
    омегл да не испадне реклама :?:
    запознав две прекрасни личности во ист ден. :) Искрено не очекував после сите манијаци кои ме прашуваа дали сум сакала да имам односи со нив преку камера |( и до еднаш или два пати на камера сакав да видам како е што ми се згади од едно непријатно искуство запознав две девојки навистина фини. :) (и двете слушаа метал :rock: )

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК ме полудеа! Ме полудеа! Незнам дали на светов има толку досадни комшии само да се брчело бе аман :@ Еден ден едниот брчи, па после некој друг, уф, ќе ги пукам со зоља! :@ :@ :@

На esperanca и Trendafilka им се допаѓа ова.
  5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Сдк .. ги гледаш овие куклите во модни критики, и човек мерак го фаќа да се ќипри пред огледалото :inlove:
    Да си знаете дека вие сте главните виновници што сега трагам по најдобрите парчиња ;)
    Е,така да си го имате тоа на совест :!:

На esperanca, Asterion и crazylady им се допаѓа ова.
  6. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк си го мразам котрулов на главата :devil:
    Ваква ми доаѓа на моменти:
    Жална е.

7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.043
    Допаѓања:
    81.407
    Сакам да кажам...

СДК, дека во денешно време во никој не можеш да имаш доверба, ниту во ''најблиските''.
    Од денеска, само на мајка ми ќе и верувам!! :!:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Сакам да кажам...

СДК дека секоја грешка скапо се наплаќа!!! :fubar:

9. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Посебно за Прилепчани важи ова ако ги има на форумов :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека морам храбро и на нозе да ја примам веста која сум сигурна дека ќе ја чујам вечер.
    Најдобро е да ми ја кажат вистината. Колку и да звучи сурово, сакам горка вистина. Нека пече. Многу подобро од лаги и скриени зборови.

Морам да редактирам.

Имате 3.930 причини да користите кондоми.

Мрш мрдајте на Гага и мирисајте си ги мишките со нејзиниот парфем. |(

Прикачени фајлови:

• dislike.PNG
      dislike.PNG
      Големина на фајлот:
      213,4 KB
      Прегледи:
      89
    На baguf4e, Smilly и crazylady им се допаѓа ова.
  11. HeartlySmile

HeartlySmile Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    50
    Сакам да кажам...

Сдк..

"Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection." :|

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  12. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Сакам да кажам...

Сдк дека повторно чукна малку среќа на мојата врата. :P

И ве канам сите да дојдите во Прилеп на Пивофест! :) Јас ќе ве дружам и ви ветувам незаборавна забава. :!:

Вечерва одам да се прошетам низ градов иако ја мразам гужвата низ чаршијата...Лани дури припаднав за Пивофест. Алкохол и скара.. :x Па не јадам од секаде.

Какво пиво брее .. крембери ќе ме освежува вечерва и овој пијалок ќе биде задолжен за моето вечерно расположение.
    Одам да се спремам. :wasntme: :makeup: :d:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  13. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.501
    Допаѓања:
    23.112
    Сакам да кажам...

СДК немам веќе дечко :)

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=KsskDsiA09Y :lol: :lol:
    Aјде заминав да се спремам ;)

На srculka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

На сите им иде на живци Џастин Бибер.
    Мене ми е разбирлив,мислам после се он си е дете сеуште,кое си ужива во она што му се пружа.Одбивен го прават обожавателките нелиии |(

Него што по ѓаволите и е на оваа Кејти Пери?!!! :o
    Толкава кобила ,пее детски песнички и прави уште по детски спотчиња.Изгледа болно-смешно. :x Тоа што она го прави не е музика за мене ,него една голема спрдачина од музиката.
    Незнам само дали и одговара да глуми ретардирана или е.Што и да е,ја молам да престане пред да биде предоцна,и луѓе да почнат да умираат.Кога ќе го слушнат тоа срање,секако. :sweat:

И за крај да ви ја представам најновата хит песна,која што на фестивалот Супер Ѕвезда го освои првото место и со тоа доби поклон спот од продукцијата.Ве молам за аплауз
    http://www.youtube.com/watch?v=KlyXNRrsk4A
    :bow:
    :puke: :puke: :puke:

На mims-89, Strumfeta93, Monna.Monna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. DressedToKill

DressedToKill Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    43
    Сакам да кажам...

ееее шо не се прај за еден лајк на денешницава... :l

17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

сдк па неее не спиев многу и нема шанси сеа цела ноќ да дежурам не не :D

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ако сакаат м*да од бик нека стават во сред Центар, само паркот нека не ми го чепкаат.

19. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

Колку ретардирани луѓе има, ццц... :x
    На фб на чет пишев со еден, мислам дека е лажен профил. Во спојлер е нашиот „мОабет“ |(
    Тој: http://www.facebook.com/pages/%D0%92%D0%B8%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%A1%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8%D0%9F%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B8%D0%9C%D1%83%D0%B4%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%9A%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%A1%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-/219076721465918

Јас:
    -.-

Тој:
    fala

Јас:
    nish, poveli i dr pat.

Тој:
    :D

Јас:
    samo da ne ti stanit navika.
    -.-

Тој:
    TAKA E
    POZZZ <3

:)

Јас:
    of more. -.-

Тој:
    CAOS
    :(
    Леле, ќе земам, од земја ќе се треснам. :headbang:
    Минимум 10ти човек денес шо ми побара лајк да кликнам. :@

Друго шо сакам да кажам. Преска надвор, во спротивнана зграда на тераса беше излезено едно мало и пееше. :@ Бар убо да пееше. Само гракаше, ушиве ми ги уништи! :envy: Се мислев дали да излезам и да и‘ се раздерам или музика да и‘ пуштам многу гласно. Ама срам ми беше од другиве комшии, се‘ баби и дедовци. |(
    Уф.. :whew: Не ми е лесно, не, не... :shake:

http://www.youtube.com/watch?v=dHtwZ07N ... r_embedded [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам мразам кога не сум во право за нешто а како магаре на мост сум се држела до мојата гледна точка за нештото.
    Ама кога ќе ме побијат со факти и докази не можам да се борам и си признавам пораз. Ете, веќе е три нула за него само поради мојот инает. Магарица сум бе понекогаш ама ако и вака ни е интересно.

Друго, по долго размислување сфатив дека во мојата омраза кон летото се изнаоѓа една светла точка а тоа е дека, кај што сум црно циганче, во лето тенот и кожата ми се совршени, со многу малку водење грижа за нив ... тенот секогаш црн а кожата мека и мазна. Ммм перфекција.

И лубеницата и сладоледот не ги изоставувам во позитивностите кај летото, ама јас сум ти братче пролетен, и во делови зимски човек.

Сега после преубавото попладне-вечер, ќе се фрлам на филнмски маратон ... почнувајќи од госип грл, завршувајќи со Нејви и мојот хасбенд Италијано.

А вие имајте убава вечер. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.