Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК: Пријатели до крај? - До крај!Ако сакаат да не‘ купат на две различни страни, грабни ја мојава етикета и глуми дека сме едно. На патот кон автомобилот слизни се од раце (ама да изгледа како тој што те носи да те испуштил невнимателно) и трчај на сите четири.
    Само нозете нема да не‘ издржат, главите ни се преголеми. А и градите, зашто чуваат срца како нашите :)

Прикачени фајлови:

• p1110245.jpg
      p1110245.jpg
      Големина на фајлот:
      94,2 KB
      Прегледи:
      81
    На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Сакам да кажам...

Дилеми, дилеми, дилеми... Боли глава :(

3. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Without school it's really hard to know what day it is ! :/

На baguf4e и HeartlySmile им се допаѓа ова.
  4. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Што е толку убавоо во кафансите песни? Комшијата главата ми ја надуја веќе со тие песни!

5. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.073
    Допаѓања:
    26.651
    Сакам да кажам...

СДК дека видов можеби 30 трудници низ град денес, и незнам зошто ама многу чудно се чувствувам кога гледам трудници...

6. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Хахаха сега е чудно! Но кога ти ке бидеш трудна :)

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Леле ама ме изнасмеа овој мојов :rofl:
    Требаше на 30 ти да идеме во Грција,ама ми текна дека на 29ти ми доаѓа :doh: па му велам ништо ајде 2,3 дена..ќе се издржи...и цело попладне ми седнал на компјутер и сега радосен ми вели--јеее најдов термин на 3 август ,таман ќе ти помине ,па ќе можеш да се бањаш и сунчаш колку сакаш :lol: Абе машки мозок-се загрижил за друго :wasntme: му реков]:) Се изнасмеав за добра ноќ :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Нервозна сум се ми е тапа....

9. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Мислам дека сакам да одам на психијатар/психолог/психотерапевт или како уште и да се нарекуваат тие луѓе што има шанси да ми помогнат да си расчистам во главата некои работи и да се осекам подобро. :devil: :@

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк колку убава толку и неубава вечер...

Само сакам да легнам и да ги сталожам и да ги распределам сите мисли и случувања од оваа вечер,ништо повеке....

И што побргу да дојде сабота навечер,недела наутро..= Прилеп :)

А и ми фали сестра ми :(

http://www.youtube.com/watch?v=GP7zpdwo3Xo&NR=1

11. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.159
    Сакам да кажам...

Сдк нека иде се по ѓаволите, глуп глупп народ околу мене, необразован,нецивилизиран :devil: знаејќи го ова и јас не знам што очекувам :fubar: :fubar: :fubar: :fubar:

12. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Станав , и посакав да ме нема , плачев липав ..... болка .... барам светлина нема , се е темно !!!!! не сакам веќе да сонувам таков сон со денови не го заборавам голем дел од мене однесе светот нема смисол зашто олку болка......

13. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Сакам да кажам...

Кој ке украде, има еден грев пред Бога; на кој му е украдено - 100, оти ке помисли на секого....

Бевме синока на гости кај едни роднини. Имаше повеке луѓе од фамилијата. Кога тргнавме од дома имав 540 денари во новчаникот, кој го ставив во кесичка со некои работи за децата. Ништо не сум купувала, само еднаш го извадив новчаникот и тоа во дворот, за да му дадам на ММ 10 денари ситно, кога преостанатиите 530 денари ги вратив во новчаникот. Ја оставив кесата на внатрешните скали. Како ја оставив, така ја земав и си дојдовме дома. Кога стигнавме дома, во новчаникот имав само 30 денари. И да ми испаднале 500те денари, би биле во дворот, што пак нема шанса бидејки имам од оние длабоките новчаници од Џамбо.
    Синот на луѓево е деликвент. Познат е по заглавување.... Брат ми има позајмено (речи го поклонето оти се технолошки случаи, болни луѓе) на жената 800Е за да го извади од некакви долгови а сето тоа го крие од таткото, кој пак во една таква стресна ситуација благодарение на синот го изгуби видот од дијабет. Неколку месеци подоцна жената и мене ми побара 10000 денари за да врати негов долг....
    Денеска и се јавив и ја прашав случајно да не нашле во дворот 500 денари и и објаснив дека само еднаш го имам отворено новчаникот во дворот, дека цело време стоел во кесата внатре. Рече дека не нашле пари и веднаш почна да и трепери гласот. Јадната веке е посрамена и незнае што и како да прави. После ми беше жал и сеуште ми е жал што и се јавив ама не се работи за 500 денари. Мака ми стана што вадев од орочени пари во банка за да му го спасам га**т, а тој да ме краде. Уште па роденден му беше, му однесовме подарок. И сега се чуствувам лошо, мислам дека погрешив што се јавив, дека само повеке ке се разболат луѓето :(
    Извинете, се распишав ама морав да споделам.......

На maca99 и MonnaSi им се допаѓа ова.
  14. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

сдк ако ме нема од утре знаејте дека се пласкав во морето и си уживам во убавините на Копер...колку сум срекна ем ке си ги видат братучетките кои си живеат таму,ем убав викенд

Само се молам да не излезе пак некоја непредвидена аман сакам бе малку море плажа коктелче не мора да чекам август за да го доживеам тоа....

15. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Денес во 21 часот се шокирав со една информација. Се пресмеав. Не знаев како да реагирам, па смеењето направи лесно да ја прифатам веста :rofl:
    Мракот се спушти, а јас пиев макијато (без шеќер) и праски (депилирани). И месечината се ѕвереше.
    А јас се смеев.

Сега, можда 15 пати по ред си се пушти песнава (од The Fountain Soundtrack) Stay With Me.
    Ако, нека.
    Но тој нема да остане бидејќи јас бегам. Посигурна сум сама.

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека задлабочена така како лудак во моево мониторче, за малце срцев удар ќе ме стрефеше. Одеднаш се исправив како пушка во ‘рбетов, дланките ги прекрстив на градиве и пиштев да ме чујат до чаршија.
    Што се случи? - Мачкица лепа мила моја ми влегла преку прозор и звучно слета на ламинат. Така ненадеен тап звук, чиниш некој со трупец ти тропа по фасада.
    Оф - ќе погинев :D

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк пусти јуЛи не го можам т.е. го мразам. Дали затоа што сум родена во зима незнам. Важно сакав да ви кажам дека не поднесувам сонце, ни топло, ни пак +40 степени.
    И затоа за мене летото секој ден започнува после 8 часот. Ете така.

На Shana, la-chicka и teddybear им се допаѓа ова.
  18. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да кажам...

Елегија за тетка ти од Канада

Пи*е чешмиче,
    тече ко славинче
    славинче алово
    со парчиња овоштие.

Пи*е чешмиче,
    се точи вино од буренце,
    али немој да се заебеш
    и виното да го испиеш.

Тоа не е вино.

Сакам да кажам...Ева, зошто го украде јаболкото, сунце ти ј*бем.

На MonNy.B, Strumfeta93 и Phyramide им се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.315
    Допаѓања:
    158.329
    Сакам да кажам...

^Песничкава е јебано језива и гадна.
    И добро бе маму му шо па се жалите.И јас си имам сега и супер ми е!Се чувствувам ко жена борец и никад не се жалам,а минувам со 2 кетонали у еден ден,плус џигерот ми е херој!
    Само да се кукало бе!

Едно време секој месец пишував на фемина пост у знак на револт кон жените шо тормозат коа имаат добиено!

Осмех ќе ве молам.

Овај да.

А сакав да кажам пљуска дека...па дека имам нешто за частење! :) Ама ште поќутам некое време,ама ќе ви кажам!

20. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да кажам...

Јас само ќе ти кажам дека имаш среќа само со 2 кетонали. Мене инекции не ми бегаат. А песничката мора да таква, како и самиот процес. :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.