Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.837
    Сакам да кажам...

Ах.

Само тоа.

2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    На Theodora, teddybear, Marilyn-Monroe и 7 други им се допаѓа ова.
  3. HeartlySmile

HeartlySmile Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    50
    Сакам да кажам...

Сдк I love watermelon :lol:

На teddybear и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека едноставно МИ СЕ ГРОЗИ од лицемерие.
    Очигледно е дека научила добро да глуми, а од другава страна не знам кој е проблемот, или се преглупави или премногу лицемерни и живеат за да имаат корист од некого.
    Не зборам повеќе ништо, ако сакаат и во иста куќа нека си се префрлат. Нека си се гушкаат и нека си живеат среќно до крајот на животот. Тапшајте си се по рамо меѓусебно.
    Ќе ќутам пошто Вајлд е секогаш лошата, Вајлд е таа безчувствителната. Кога ќе стуткаш хартија никогаш не можеш да ја израмниш совршено.

На Whatsername, Ann.94, Hopeful и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Во животов се’ мора да се игра тактички. :lol: Како мене.
    Еве, помалку од еден час седам на компјутерот, а брат ми пак ми мрчи наоколу да сум станала. Ок, ќе станам. Ее, ама затоа вечер ќе го скорнам и ќе се пожалам на мама и тато дека само еден час имав време на компјутерот денеска. И оп, јас си седнувам. Брат ми ќе нема шо да прави, ќе оди да спие, мајка ми и татко ми исто. И БиЈу си седнува слободно на скајп. :lol: Ех, колку обожавам кога не ми пречат!

СДК2- Веќе реков дека се чувствувам препотено и дека ќе одам да се истуширам.
    Времево повеќе не се издржува! :devil:

6. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК Сеуште барам алтернатива за интимна депилација во салон. Абе срам ми е да и се соблечам на некоја си таму.. |( Значи:
    -шекерна паста- испробено, делува, не боли многу, единствено што ретко ја погодувам смесата |(

СДК2 Овој ке биде првиот викенд од ова лето, да седам дома. Дечко ми на работа, другарките со дечковците, не сакам да им светам, а и пусто не ми се троши пари сега баш пред одмор :$

И СДК3 Завршив веке со замаранција за тоа каде ке одиме на одмор. Нема да спомнувам ништо, нема да се замарам, а кога во последен момент ке ти текне да одиме, нема да можам баш тогаш. |(

7. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК дека се скарав со најдобрата ми другарка...

8. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

СД му К на времево да не биде таков идиот и да си ја намали температурата за да не испоцркаме.
    Фала.

9. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

Јас СДвиК на сите, ај не чепкајте ми го времево :devil:

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

Џули, во последниот пасус ептен се пронајдов :x

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

сакам од се срце да ви се заблагодарам на сите феминки кои ми го честитавте роденденот :$
    :* :hug:
    you made my day :rofl: 8)

12. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека и ова Италија не била како што сум ја замислувала! Ист народ како нас! По улици се дерат |(

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК си ги пуштив Avenged Sevenfold да си се потсетам на средношколските денови :) Ех колку ги обожавав, а одамна не сум се сетила да ги слушам, ми фаќаат прашина по комјутеров :)

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  14. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

вечер конечно ќе го славам мојот роденденнннннн! вуху :) :rofl:

досадно ми е :(

15. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

Беа најдобри другарки, се испокараа, откриваа вистини и прераскажуваа муабети, зборуваа се најлошо едни за други, а сега се прават како ништо да не било - заедно излегуваат, се сакаат на Фејсбук... До каде може да оди човечкото лицемерие е навистина чудо. :x :puke:

16. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

Се размафтав. :whew:
    Влегле три муви и брчат ко бумбари да се! :o
    И досадвет. И досадвет. И досадвет... |(
    Ја отворив вратата од тераса и почнав да мафтам, да ги избркам. :geek:
    Ко некоја ретардирана скокав и мафтав, некој ако ме видел си има помислено „ова ретардирана е, 100%“ :tmi:

Важно јас ги избркав мувите. :wasntme: Е шо бев ко ретардирана, то друга приказна е. :angel: :D

17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Газолижачи...сегде ги има!!!!!

На starbucks, Tinker-Bell, pink4ever и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК владее лицемерие, милионличност, лижење гз, оговарање т.е. трачарење, лечење комплекси и фрустрации, вреѓање, завист и љубомора, секаде па и тука, трагикомично еј, гет а лајф ова е форум за дискусии, дебати, спротивставени ставови кои очигледно некои не научиле да ги почитуваат и поднесуваат. Научете да бидете фер играчи, тие што не знаете, а многу ве има.
    Почит за оние кои не ги вадат од ракав овие особини. Навистина се за почит директноста и искреноста, за разлика од ќутењето и лицемерието.

На crazylady, Lov3, Tinker-Bell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

СДК многу работи, не знам дали се ќе успее да се собере во еден пост! :)
    Денов иако почна рано, почна убаво. Се спремав и си отидов на плажа. Секако дека не послушав совет за да се намачкам со млеко/масло со заштитен фактор, туку нашлакав кантарионово масло и легнав. Чадорот за себе не го употребив. Се правев фраерка со шешир и очила за сонце. Отидов да се ишлапкам низ водата, два пати, скромно... Дојде 1 и пол, 2 часот и побарав сенка. Го наместивме чадорот и тек тогаш сфатив дека јас гораммммм!!! Горам, чадам. Црвена, ракче право!!!!!
    Поседав уште малку, го досушив бикинито, с ги спакував парталите и си отидов. Дома се истуширав, се намачкав со орифлејм млеко з апосле сончање и се уште како иглички да имам по телово. Нема врска, ќе помине.

Пратив порака на една за мене важна, блиска личност, која навистина ја сакам и ми значи. Четири месеци не сме слушнати (ни преку нет, ни преку телефон). Ја поканив да дојде, бидејки живее во друг град. Ја поканив да поминеме уште едно лето заедно дома. Како и секогаш.
    Пратив порака за:
    а) да добијам критика од татко ми бидејки сум се понижила пред неа (беше во право)
    б) да се расплачам
    в) за да добијам дипломатски одговор дека гордоста и достоинството не и дозволуваат да дојде
    Која гордост ма? Кое достоинство? Ако ги имаше ќе се понашаше човечки, ќе дојдеше да направиме човечки муабет, да се договориме. Се жалиш дека сме ти зеле нешто што не било твое?? Душо, тоа било на татко ти, него го нема, а ти не заслужи да го добиеш. Фала богу, дедо НИ, те процени навреме и тебе и таа твоја погана мајка. И фала богу што татко ми навреме ги отвори очите и виде кој ѓавол си.
    Излези засекогаш од мојот живот!!!!!! Само жалам што односот со други ќе ми се расипе ради тебе, ама сите ќе сфатат каква си!! Сите ќе го видат тоа еден ден, тоа за кое јас на 16 години станав свесна дека се случува!!

20. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

Уффффф!
    Едвај се воздржувам да не коментирам во темата за факултетиве. :@
    Само ке видиме до кога