Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Гуд морнинг Маседониа :D

За кого како, за мене добро утро нека е.
    Сдк дека сум навистина голема спанка, додека не се наспијам па ете и преспијам, кран, дизалица или било какво друго помагало од кревет не ме вади .
    За се има време, ехе ќе ја средам собава, ќе му направам пица на Петко, нигде никогаш небрзам, се ќе си дојде на свое место, само полека без паники и притресување, да бев кај мајка ми до сега сигурно 5 пати на клоци ќе избркаше од кревет, а ова срцево(мајка му на Петко) не ме буди, паметна си е она, баш ми е сЛцкаста :* .
    Абе човек да фати да ме искубе треба, само да се аздисувало, сакам ова несакам она, сакам лето несакам горештина, сакам зима, несакам вода и кал по улица, сакам пролет ама несакам полен, сакам есен ама несакам дожд секој ден... И не само за годишните времиња, имам такви сензори за забележување на недостатоци, што на се ќе најдам мана, крајот да неможе човек да ми го фати :doh: ...

Ете добив добра вест, мајка му и татко му на Петко(морам да им најдам именца, вака многу ладно звучи кога ќе ги кажам а си ги сакам), уште малце ќе одат за Прилеп, јас и Петко сами дома-убајни...
    Ова го кажав како да тие сијалица ни држат цело време, ама пак поголема слобода имаш во празна куќа :rofl:

Ништо чудно и Петко рано да заспие, па цури спремете се :makeup: горе имам слободен спрат, која е за журка нека дигне два прста 8). Пријавувањето е во тек ....
    Ќе се снајдеме има јадење, има пиење има и место за спиење :lol: , само вие дојдете нормално кој дошол добродошол, кој не, нека слуша како било :lol:

Ете така, ќе заборавев да се пофалам дека имам нов аватар, баш ко мене, такво сум си јас, со насмевка спијам, па кога ми е толку убаво |-) :D

2. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека си го спремам базенот за да се бањам :$ . Како не ми текна и порано. Ке си се навратам на детските денови кога се бањав секој ден цело лето :D

На dankee му/ѝ се допаѓа ова.
  3. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Мислам дека ќе се вратам,ќе видиме.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Преку интернет done. Инаку цел ден не мрднав од едно место |( .
    Ова одењето сега до Кочани и не е баш некоја лоша идеа. Се надевам дека нема да биде толку топло и таму.

Ова ми го пишува секој ден скоро. Секој ми е поволен да разговарам. Е неќам. Сега несакам да го слушам.

5. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК само што го направив ова од рецептите на Фемина
    и ене го во замрзнувач ќе го мешам на 30 мин :D
    Ќе го кажам после и крајниот резултат :lol:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Сдк најубавата вечер во мојот живот . ;)

Вчера Прилеп гореше во вистинска смисла на зборот се живо беше на нозе . ;)
    Ван Гог закон сте . :rock: :rock: јас сум била скриено рокерче а дури сега дознавам нозеве ме болат од играње :lol: :lol: згодни момци околу мене уф мераци :inlove:

Навистина е жално што народов живее само од Пиво фест до Пиво фест :(

http://www.youtube.com/watch?v=-OuJEz-l ... ture=share

Вечерва се ќе има само луѓе не :lol: :lol: ич не ми се оди за Харис ама ќе излезам оти ич не ми се седи дома .

Имајте убав ден

Love ya kiss ya miss ya

На TheCandy880, Doozy, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК дека го сакам најмногу и едвај чекам за две недели да одиме на одмор заедно. Јас и тој заедно сами, далеку од сите, на плажа, сонце, водење љубов. :inlove: :inlove: :inlove: Има ли нешто поубаво? Ама кога ке се вратами, пак во овој мал покварен град кај истите луге, истите места, истите проблеми, знам дека ке бидам тмурна и нерасположена, во постодморна депресија :D

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Сакам да кажам...

Неверојатно... :|
    Брат бива ли бе секоја девојка која сака секс и има провокативни слики да ја нарекувате
    курва?
    :fubar:
    Вие па мангупи пипате сешто ви душа сака а цените невиност? :?:

Ох пуст балкане, ќе си останеш онаков старовремски и неемапнципиран засекогаш. Со илјада предрасуди, вродени маани и етикети според погрешна проценка...Ниту информацијата не ви помага, дефинитивно за вас нема лек.

Сепак девојките се виновни што се декларираат погрешно меѓусебе од омраза, а сакаат потоа првенствено да ја заслужат почитта од маж |( е нема додека не се разбудите, дотогаш останете на дното, понижувани, гневни со својата лажна женска интуиција.
    Која впрочем најчесто може да виде гадна работа!

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  9. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк го читам мислењето погоре на crazylady и ми се иде пешки да тргнам накај Прилеп!

Дефинитивно донесоа одлука моите вампири по дома НЕМА ДА ОДАМ ВО ПРИЛЕП :@

Само ќе ја повторам реченицата што им ја кажав денеска и синоќе 1000 пати...

ЗАРАДИ ВАС НЕ МРДАМ ОД МРТВАТА ТОЧКА!

Пораснав не сум веке мало дете не се однесувајте така спрема мене..

:( :( :( Неправда,неправда!

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК умрев од жешково :sweat: :sweat: ќе се мумифицирам од жештинава :fubar: :| :sweat: сто чаши вода испив, ми се чини ќе ми секне чешмана, сто пати туширање, бањање и пак топло :@ па барем малку да заврнеше, не ќе беше лошо :worried:

СДК некогаш и пријателите му се поблиски на човека, отколку неговите најблиски, сурова е реалноста, колку и да ја гледаме онака како што ние сакаме.

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК жешко ми е.

Фала.

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

На la-chicka, mims-89, Whatsername и 7 други им се допаѓа ова.
  13. aloxa

aloxa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Сакам да кажам...

СДК односно да си се пофалам, дечко ми е баш ваков, и многу си го сакам и искрено, ме пали секој можен момент... :$ :wasntme: :lol: :D

15. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

т о п л о ;( :sweat:

16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

Сдк не може веќе вака!
    :shake:
    Дефинитивно треба да постои опција јас,Смајли да неможам да ги отварам темите како на пример:
    ''колекција на гучи есен/зима 2011''
    Па,да ова ги премна сите граници!Не е фер само да ги гледам,а да не можам да ги почуствувам на своја кожа. :doh: После ако ме видите во крадени комбинации,не сум јас вивновна :!:
    Јасно нели?.

Благодарам на вниманието :bow:

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека седам и гледам низ прозорец, а снегот вее ли вее! Убавини. До сега се санкавме со другарчињата, па пијам чајче за да се згреам.

Се ближи Божиќ!
    http://www.youtube.com/watch?v=G_IZPe4G ... re=related

На Cacy, teddybear и zhap4e им се допаѓа ова.
  18. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Сакам да кажам...

Вајлд душо незнам каде живееш но ти од жешково чинам започна да бладаш :lol: Ај остај чајчето и земи сладолед заблажи се, жити мене :rofl:

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Има една добра работа во тоа што брат ми е во пп. Му го грабнав и него вентилаторот и сега си имам дваааа :dance: И двата се вперени во мене, додека не влезе мајка ми па не ми ги тресне од глава :rofl: :rofl: Свеједно, жешко е драги мои, а мојата омраза со летово очигледно е обострана :D Златна есен каде си ... ај ем вејтинг фор ју мај диар :D

И уште нешто да кажам, сакам нови книгииии, ама ноу мани. Јбг ќе си ги препрочитувам стариве. :)

И уште нешто, не дека сум се*суално пореметена, ама една каква фу*ара на симс направив вчера, ги рушив сите рекорди ... кај стигне, со кој стигне, стари, млади, вештери, машки, женски, на јавно место, џакузи, соблекувална, цело мало го помина :D Мора и таа да се бори со жештината на некој начин, па затоа на крајот со еден ми замрзнаа во џакузи, и жалосно завршија. Секогаш ќе ја памтам ... Ех каква жена беше Вера :rofl: :rofl: :rofl:

На JuLleE, Smilly и Doozy им се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

:@
    леле овој менталитет аман веке :envy:
    разговарајки со познаничка, нешто зборувавме за љубов, дечковци, и ми вели што направи со тој
    (кај и текнало со кој сум била пред година дена, после ми текна ), и ми вели и сега си сама :fubar: е ова кога ми го каза :punch: е ова ми доагаше да и направам :lol:
    па подобро " сама" отколку со некој си кретен што ке се изивува на мене бе :fubar:
    ме иритира кога ке чујам девојка ако е сама, според некои значи дека е умрена во превод(смајли што се крсти)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.