Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

СДК дека миииии е смачено од тоа расположението да ми се менува на секоја проклета факинг минута. :devil: Абе, јас не знам што човек ќе бев. Доволен е еден збор, значи не два, од типот НЕ/ДА за да ми се расипе се. Адр уеј араунд, исто ми е потребен еден збор за да се окезам од уво до уво. Чудно девојче сум, стварно. :D Ц ц ц, па ако не е форумов да се искажам, ќе почнам епопеи и канционери да пишувам. Сега ги сфаќам, како успеале да пишуваат такви филозофии. Седиш, мислиш на тоа, мораш да го напишеш некаде, немало интернет, немало фемина и фемики да замараат и бам, книга. :!:

И ако уште еден ми повтори не се замарај и уживај си, ќе заколам некој. Значи, кога не се замарам си уживам, кога си уживам си мислам, со самото тоа што си мислам и се замарам. Се се врти во круг. ХА, и после мене некој ќе ме зел за жена. Виц. :punch:

Може и ми е едноставно досадно. Може и ме нервира тоа што имав 4-5 души со кои се замарав, а сега се се сведе на еден кој испадна дека е ЧИКЕНННННННН во душа! :devil: Може и е бетер од мене, не ми изгледа како некој Дон Жуан. Може ли да има бетер од мене ?? Може чека на моја иницијатива, замре мојата иницијатива во последно време. Илииииии можеби не сум доволна јасна, па пак треба да цртам и бојам итн итн.

Грррррр. Ужасно долг, досаден, измачувачки-за-читање пост. :devil:

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

УЖАСЕН ДЕН ! :x

3. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Сакам да кажам...

СДК многу се залетувам бе! :fubar: Секогаш импулсивно реагирам, аа не може више вака, на крај секогаш се мавам од ѕид. Ако ми е. Се додека не ми дојде памет, ќе ми се случува ова :swear: :@

4. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Сдк дека ми се слоши од излегувањево со сестра ми. Некои 12 годишни шмизлички ти се пулат и зјапаат во тебе,не сфаќаат дека ги гледаш со златни штикли,после некои манијаци да поминеш ти лаат |( После штикли со принт од зебра,но розева варијанта :puke: и после влеговме во една прекрасна продавница со смирувачка музика после сите варијанти на Руд Бој од автомобилите на некои идиоти. И имаше прекрасна облека,со нежни цветни принтови,парчиња со корал боја и убав мирис после сите кинески материјали. И после направив нешто глупаво за тоа не зборувам :$ ,а на крај се вклучив од кај сестра ми на фејсбук да видам нешто многу ме интересираше и на хоум слика од гз на некое бебе. Убо ајде сфаќам бебе ви се роди ќе ставите слики ама гол задник бре аманте. И така денов ми помина безврска. :(

5. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

СДК дека јас се вратив мисклев дека 1 месец нема да имам нет ама ете ми го пуштија и сега цела фемина ја разгледувам имало мн нови работи и СДК дека охрид си поминав препреубавоо :D

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Ништо не видов од денов. Наместо да одиме таму со другарките, седев дома. Главата за малку ја спасив од експлозија. На плажа не појдов мислејќи дека барем ќе поспијам, ама кај се спие на ова топло време. И така пропаѓајќи се надевам дека барем ќе имам убава вечер. Е се знајт со кого де. :wasntme:

7. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сакам да кажам...

СДК жешко :headbang:
    Си го зедов вентилаторот во мојата соба и го влучив на 3 :rock:
    [​IMG]Сега да видиме дали ќе е жешко :rofl:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Зедов дури 2 дневници... од 15 :^)

Претопол ден, indeed.

9. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Чуството кога ќе се избањаш без никакви журби и да си пијуцкаш кафенце пред фемина - прајслес.
    Башка од базент се вратив, сега радо би заспала ко бебенце ама ме чека излегување.
    Важно сега си уживкам, мх.

На Cacy, Miss-Independent и crazylady им се допаѓа ова.
  10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

You never get over someone you really loved .... its the most hardest thing ever....you just sit by yourself,looking at the pictures, knowing that it wasnt that long ago...Thinking i thought you were the one, wishing you never fell in love because it hurts to much ... :|

11. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Сакам кога се чуствувам заљубена!
    Добивам сила,храброст..некоја позитивност.
    Ми се чини дека можам да го свртам светот наопачки!
    :rofl:

Можда затоа често се заљубувам.И тоа 90% во еден ист човек.
    Во него не сум самa заљубена,него и го сакам :nod:

На teddybear и crazylady им се допаѓа ова.
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК некои новоотворени поточно новозаклучени теми т.е. нивните наслови се стварно многу интригантни и занимљиви, а првите постови се..не знам, несвест, па не е фееееер што ги гледам откако се префрлени во кантата, бар во канта да можевме да коментираме активна категорија ќе беше :rofl:
    Дефинитивно кој сака добро расположение нека ја посети кантата, среќа што постои :rofl:

На WhiteAngel и SunFlower94 им се допаѓа ова.
  13. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.501
    Допаѓања:
    23.100
    Сакам да кажам...

СДК бев кај баба ми на село, денес му е роденден на братучед ми. И се потсетив на моментите кога бевме мали, јас, брат ми и 2цата братучеди, сите тука некаде генерациски. Си игравме по цел ден, а вечерно време останувавме до касно зборувајќи на најразлични теми, а омилени ни беа светските мистерии. Многу работи не ни беа јасни тогаш, имавме многу неодговорени прашања. Јадевме тостови од сендвичарата на сред село, највкусни беа :) Ех, колку брзо минува времето. Сега сите 4ца пораснати, со свои проблеми и животи. Ја изгубивме близината, но тоа е што е. Станав носталгична нешто...

На Hopeful, lola-86 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.472
    Допаѓања:
    91.857
    Сакам да кажам...

Требаше да излегувам со другарка, се средив (можевте да видите) затоа што ќе имавме вечер само за нас, до раните утрински часови. Ама ништо не излезе, ја пуштив да оди со еден момак :wasntme: , а јас ќе штедам пари.
    Инаку многу ми се интересни момците кога им се допаѓа некоја девојка. Еден другар страшно е зацапан во другарка ми и секој ден ме прашува за неа, ама толку филозофски размислува како да и пристапи што почнува да ме нервира.

На Miss-Independent, LivingGlam и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  15. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

Го гледам Троја, си плачам заедно со Пријам и мојата судбина клета... Без врска е се што се случува... ;( ;( ;( ;(

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

умрев ...... жешко.... :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    На Strumfeta93 и marama им се допаѓа ова.
  18. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    920
    Сакам да кажам...

СДК некои работи навистина никако не ми се јасни :/
    Инаку супер си поминав денеска на плажа утре очекувам поубаво да биде :)

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Си го видов брат ми на телевизија, кренал раце во вис и се дере ли се дере, а татко ми и мајка ми скокаат дома од радости. Веќе имам кажано дека Гоце на брат ми му е голема љубов и среќна сум што отиде и што му е срцето полно и што убаво си поминува... Среќна сум и горда на тоа помало човече за кое живот би дала одма. Заслужува многу во животот, и се надевам ќе успее.

Сега уште дечко ми во кадар да ми го дадат да видам дали е мирен и ќе го бацам снимателов или кој и да е од канал 5. :D

. :f:

На Miss-Independent и BeYourself им се допаѓа ова.
  20. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

СДК дека ме плашат меурчињава кои ми се направени на грбов од изгорнеото... :|

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.