Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Хлоу фром Гоу :rofl:
    Ви пишувам ваква солена и препечена џоа соленка :lol:
    Бев во јужна македонија :wasntme: иако уште сум во заблуда дали тоа беше егејско или јадранско море.....многу срби бре :tmi:
    Со телото далеку од овде, а со мислите уште подалеку - таму некаде преку океан :|

Помислив и на вас, најсериозно не ве лажам.....особено на темата за шеќерна депилација за која се каам што не ја направив пред одење па морав да интервенирам со бричење :devil: и после дрпање како шугава (срамотилаци) :rofl: проклети влакна :@

Имаше многу згод(н)и и незгод(н)и, лошото го заборавам, а доброто веќе е изрежано во мојата глава како ЦД на компјутер.....побогата за 1 искуство ;)

Со нови сили во нови авантури, Охриѓани држте се - вие сте ми следна мета :P

На Phyramide, Miss-Independent, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Сакам да кажам...

Јас сум една од ретките Прилепчанки што го мрази пивофестот, пропратено со сите што премираат на Елена Велеска и на Сузана Гавазова и речиси секоја година го бојкорирам. Овој пивофест иако не го фатив целосно тој дел што го фатив си поминав преубаво благодарение на еден нуб кој многу си го сакам и неможам да ја изнагушкам! А и мерило за забава ми се соблечени штикли во такси и одење боса дома, нешто што сум сигурна дека ќе се случи уште многупати оти планирам пак да си се видиме :)
    Ето тако, прв пивофест да не посакам да убијам некого :D

На sesilija, mims-89, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.837
    Сакам да кажам...

Недела, конечно слободен ден и чувство дека сум дома. Мусака од модри патлиџани за ручек, комшиско пијано се разлева низ воздухот, во некоја мелодија на љубов и смеа, алиштата се веат и исчекуваат дожд, јас отмено крварам меѓуножно и добив картичка со текст You're the first and the last Flirting queen!. 8) :lol:
    Си скајпувам со другар што студира на север, ми праќа куп ладни бакнежи, лепчиња со холандски џем и бендови што не можам да ги изнаслушам. Вчера си поминав красно во едно наше мини пиво барче, си се изнасмеав на сопствените мани и впечатливости, вртев шешир во рака, испраќав смешни погледи и танцував со асфалтот.
    Инаку, мохитото со господинот Мистичен, помина нормално, без некои особени вратоломности. Се смееме. Другаруваме, поинаку не можеше да испадне. Сега јас тркалам лубеници напразно, тоа знам, но важно е што не е тажно, има смеа, многу зезање и на крајот на краиштата - дружба!
    Кловнови, и двајцата сме кловнови, и се плашиме еден од друг поради перформансите што си ги изведуваме. Не знам... Прекрасно е што влегува сето тоа фино под кожа, ама од друга страна, е ужасна главоболка! Ех, реков јас, мора и оваа фаза да ја поминам...
    До следните топли праски и чистота на воздухот над Кале, очекувам да ни биде прекрасно. Што и да е. Да е такво.

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Прилепп вејтт фор мии.. :)

5. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

Револт !
    Понекогаш се прашувам ?! Добро бе за кој к*р си ме направил ? Зошто кога не си бил способен родител? или ајде сите другари деца па и јас а?
    Свесен ли си колку рабпти пропуштив поради тебе?
    свесен ли си колку ми се измени животот и што се морав да поминам поради тебе?
    епа не си свесен!
    зошто би ти била ќерка ти кога си имаш и други? зошто би ја почитувал жена ти кога си имаш некои помали кои од тебе ги сакаат само твоите пари?
    ех да бев машко можеби до сега ќе кркаше ќотек!
    поради тебе почнав да пијам ! тоа не ти е доволно да знаеш дека ми го уништи животот?
    поради тебе станав личност која знае да мрази !

и после ти си бил тој ТАТКОТо :devil:

6. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

Убав град е Белград.
    После 10 години повторно се среќавам со своите роднини и пријатели, сите со сменет израз на лицата, некои среќни, некои огорчени, некои затрупани во проблеми, а некои пак се преопседнати со себе што немаат време за да се свртат и да ме прашаат како сум патувала. :^)
    Многу прегратки, насмевки, раскажувања на случки од изминативе години, тука можам највеќе да бидам своја без никој да ме осудува за нешто. Колку ми е мило што ги гледам сите, мислам дека срцево ќе ми препукне од возбуда и среќа. :inlove:

Не знам кога се враќам во Скопје, но морам да се потрудам да биде до сабота, затоа што тогаш најдобрата ми другарка се враќа од Германија. Ја немам видено од прилика некои си 20тина дена, што е големо достигнување затоа што секој ден, во секое време ние сме заедно. Ми фали многу, но некако успевам со Белградов да го прикријам тоа.

Ќе летнат деновите, исто како што летнаа и 10те години. Сеуште не ми е јасно кога, имам свежи сеќавања како работите со луѓево да сум ги преживеала вчера. Спомени имам премногу, а сега само оживувам дел од нив.

Нека потрае. Само нека потрае..

На AmandaS му/ѝ се допаѓа ова.
  7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

:)

Прикачени фајлови:

На Breezy и viki44e им се допаѓа ова.
  8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

WTF is wrong with me!

Изгасив ПЦ во 6 и 30, неможев да заспијам, идам глеам ТВ малце, пробувам да заспијам, пусто нејќе, па во 11 таман заспав, ете го телефонот ѕвони.

Ало, што праите?
    Спиеме шо може да праиме. :swear: Ко да идам ја секој ден на работа па станувам во 6.

Се на се, само 20 минути сон. :fubar:
    И сеа не ми се спие бре.
    Инсомниа. :lol:

Чао, јас морам да искочам надвор! :sweat:

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека не можам да се препознаам. Не сум пијана, ама утре ќе се каам. :rofl: :rofl: :rofl: Да си го приберам маусов, да не можам да делам лајкови најарно ќе биде. :D

Значи дефинитивно:
    http://www.youtube.com/watch?v=qNwlagHRUOE
    :tmi: :tmi: :tmi:

На minne-mouse и baguf4e им се допаѓа ова.
  10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК премногу се замарам со некои работи, до толку што почнав истите да ги сонувам :| :tmi: :tmi: што е премногу, премногу е :D

11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Вистина

На Miss-Independent, Strumfeta93, Cacy и 6 други им се допаѓа ова.
  12. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.500
    Допаѓања:
    23.097
    Сакам да кажам...

СДК цел ден слушам дома караници меѓу брат ми и мајка ми, ми прекисна веќе истиот муабет цело време. Ќебиде, ќе биде1 Е кога на к**** ќе биде? На Св. Никогаш?! А може и тогаш не! Познавајќи ги (не)способностите на моите родители, чисто се сомневам дека нешто ќе излезе како што треба. Не ги поднесувам веќе, имаат такви прости и ограничени размислувања! :@

13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

СДК има луѓе толку здодевни што со нив за 5 минути го губиме целиот ден!

14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Сдк убав неделен ден поминат во друштво на мојот 5 годишен внук од брат ми :)
    Со саати игравме со новата играчка новиот голем бетмен кој го посакуваше и тета му го купи, а тој среќен и радосен ,на радоста му немаше крај се додека не ја расипа :D А јас си изедов зборови од татко ми :D Ете ќерка ми на што троши пари, на глупости :D Ај, со стариве не се може... бетмен бил глупости :D утре ќе му го купам спајдермен важно детето се изнаигра и се израдува и на крај тето ајде заедно да спиеме . И си легнавме заедно , па кажи ми приказна , ги кажав сите можни на кои ми текна во моментот, и место јас да го заспијам него,на крај тој ме заспа тој мене :D

На bittersweet, Pelikuna, minne-mouse и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека не за џабе рекле Со сила убавина не бидува.
    Кога ја нема хемијата да се распрска уште на старт, џабе е се‘ понатамошно.

На Doozy, Wild.Child, ozbilnazena и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

Nothing is too high if you really want to get there,
    nothing is too far if you have the tools for the journey,
    nothing is too long if you’re willing to take the time. :nod:

http://www.youtube.com/watch?v=fwCjNuTBI-w

:dance: :bandit: :bandit: :wasntme:

17. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Сакам да кажам...

сдк дека веќе преку глава ми е од се ама буквално од СЕ.

18. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Me too :tmi:

19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Повторувам..... ;(

20. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

Ја гледам Елена Ристеска на Пиво Фест (на ТВ) и гледам зошто ја сакаат де. Меша повеќе од оние чудата во кои мешаат цемент. Ама добра е Еленчето, нема лош глас, а и рака на срце, убава е. И меша.

Поздрав до неа, не е лесно на оваа температура да се биде на сцена ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.