Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

СДК дека ги имам сите сезони на SOUTH PARK је је је ќе биде забавно ги обожавам

На Trendafilka, Offspring, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.119
    Допаѓања:
    854
    Сакам да кажам...

СДК ајм фајнали бек :( Од вчера сум тука да знаете,ама вчера бев преуморна да пишувам.
    Првична причина за моето отстуство од незаменливата Фемина е мојот расипан компјутОр :D Втора причина беше поседокот кај баба в село и немањето на интернет на мојот лап топ :(
    Сад чу да вас подружим...до средината на августот :)
    Ми недостигаше дневната доза феминска релаксација :tmi:

3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

I want to love you, feel you, wrap myself around you
    I want to squeeze you, please you, I just can't get enough
    And if you move real slow I let it go
    I'm so excited and I just can't hide it
    I'm about to lose control and I think I like it
    I'm so excited and I just can't hide it
    And I know I know I know I know I know I want you

:dance: :rofl:

На Hipica, zhap4e и crazylady им се допаѓа ова.
  4. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Јеее, конечно, после макотрпно барање ја пронајдов песничката. :dance: :D :P

http://www.youtube.com/watch?v=mLHJ5eC8 ... re=related

Zaljubi se u mene
    okrenuce se sve
    promenice nam zivot te
    reci carobne
    te cet'ri reci carobne. :inlove:

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК ми фали онаа личност поради која оваа (и секоја) ноќ ќе ми биде посебна, чиј нежен и мил глас ќе ми одекнува во ушиве, чија порака за добра ноќ ќе ја очекувам нетрпеливо во секој момент, чие мече/срце/привезоче сега ќе го држам до себе, чија арома во моментов ќе ја мирисам на моите алишта, и чија слика ќе ја гледам до мониторот на работната маса...
    Можам да продолжам да набројувам до недоглед... Но, едноставно ми фали, и ме пустоши таа потреба... :/

На MonnaSi, x.Daisy.x, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  6. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Сакам да кажам...

Па така кажи Nightwalker, еве доаѓам :) ;)

На Hipica и Nightwalker им се допаѓа ова.
  7. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

*Каде ХХХ е името на твоето либе.

Ете така, те поправив малку. :lol:
    Како и да е, тенк ју на утехата. :)))

8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Сакам да кажам...

Се пронајдов во описот ;)

На zhap4e, Trendafilka, Nightwalker и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк во последно време чувствувам напнатос. Се гушам, и веќе незнам како да го контролирам ова.
    Посилно е од мене. Поминав неколку доктори, но ништо. Ова тахикардија ме убива. Си сваќам јас озбилно, па пак попуштам. И ете ми се грчат рацете, нозете ми трпнат. Многу научив за ова распрашувајќи се, но и многу работи незнам.
    Секој совет добредојден. :bow:
    Морав да се олеснам. Ах.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Секој има потреба од вистинска љубов до себе...

Песнава подолу (барем мене) ми е сведок дека за да ја почувствуваш убавината на една таква не е потребно да ги разбираш зборовите, да го познаваш јазикот, да знаеш да пееш и сл., доволно е да ја слушаш и да уживаш. Мене ми се допаѓа. :) :l:

http://www.youtube.com/watch?v=62VXr4yh ... ideo_title

На palavoto.devojce, crazylady и Nightwalker им се допаѓа ова.
  11. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Сакам да кажам...

Сдк се чувствувам многу осамено :(

12. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

СДК од денес сум на диета :)

Не дека имам потреба од диета, но решив здраво да се хранам.
    Но убаво ќе ми дојде малку вежбање и диетичка. И играње кошарка, малку да „пораснеме“ :D

Ајт со среќа нека ми е, се надевам нема да заборавам дека сум на диета и да јадам нешто што не треба :D :D

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Сакам да кажам...

Ги сакам тие родендени.
    (Особено на најблиските)
    Сите оние насмеани лица,честитки,подароци,фотографии,изненадувања,желби,торти.
    Вчера на најдобрата другарка,денес на момакот мој,утре на мене,зарем не е совршено?!
    Каков период,полн со љубов и смеа.
    Епа нека им е среќен роденденот :) :party:

На itgirl, Hipica и eli25 им се допаѓа ова.
  14. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

Се напив јас две пива па никој неможеше да ме сопре! :wasntme:
    Дрдорев ко луда и пак ништо не кажав... Кој ме разбра ме разбра, кој не - здравје... ќе ме разбере утре кога ќе испијам не две пива туку четири! :hai: :drunk:

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Пазете кому му завидувате, бидејќи зад светлата и театарот можеби се крие најтажната приказна.

На Elennaa, itgirl, Rozich и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДиК на Бројче да не туку филозофира овде, туку да фати да се распише, оти минус и ставам за неактивност готово :!:

На Neytiri, Strumfeta93 и 2468 им се допаѓа ова.
  17. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

ухххххххххххххххххххх :@ :@ кај ти текна сега да ми пишеш да ми солиш памет? да, сум те повредила ова сум ти направила она сум ти направила епа извини ама се што сум направила сум го направила со причина!Секогаш јас не чинам , па преиспитај се малце ти види што си ми направила како си се однесувала алоооо! И сега мене ќе ме гризе совеста дека сум те повредила епа извини ти се извинив сто пати ама готово е не сакам повеќе да се дружам со тебе и крај! Не ми одговараш карактерно повеќе, поради твоите постапки почнав органски да не те поднесувам.! Да бе јас добра цел живот ќе ви идам по
    гз
    да не ви фали нешто, што можам да направам за вас? ќе се даваш себеси несебично на сите а за возврат што? Н И Ш Т О!Ете многу фино, сега и те како имам право за ПРВПАТ во животов да бидам малку себична и да речам НЕ!Морам и за себе да гледам , СЕКОГАШ другите ми биле на прво место ама мора тоа да се смени ,тоа направи да патам многу дур на вас ви беше се фино и супер. Доста веќе. Од сега новата јас!Ќе биде тешко да се одвикнам од старите навики но мора веќе тој оклоп да го изградам, во спротивно уште толку ќе патам.! Жалам, навистина жалам , сите што некако сум ве повредила, верувајте не било намерно, но време е малку да се сменат работите и да почнам да гледам малку и за себе!!!!!!!!!!

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.313
    Допаѓања:
    158.307
    Сакам да кажам...

Сдк од лоши луѓе дерман да се нема.Тамам нешто ќе почне да се дешава фино,ќе дојде и ќе ти се покака на глава ама за инает! Не верувам на никого за една конкретна ствар,не ме интересира што му се дешава на никого и што планира да прави и не сакам да ме тормози со истото зошто не го боли таквото кога мене ми се дешава! Сериозно веќе па!
    Имам една никаквица што знаете шо прави...чекате да ми ви кажам,за оваа отупев,ама вистината е таа. Јас увек мудро молчам и слушам дур им раскажува на другите,а ми врие..ми врие,мила,мамо ми се плаче.Ако на некој нешто убаво му се случува и знае за истото,вика,ама не ја/го прашав,за инает,да не ми се фали! Убаво беше тоа,ама за инает не реков ништо,нека пукне! Човекомразец и на крај,јас сум многу емотивна личност,пречувствителна.Ми оди да и речам,дааа,само кога се работи за тебе и тоа што тебе те засега или не те засега,а сакаш да те засега!
    И како да кажеш дека во ваков човек има љубов,почит,грижа или пак можеш да очекуваш нешто од него?! Се ќе ти прости ама убавина во животот,успех,никогаш! Да фатиш да и влепиш една помило ќе и дојде,отколку да и кажеш,еј чуј,добив чоколатце поклон. Се таа,таа,таа,таа! Ако нешто постигнеш, пф тоа не е ништо,чекај таа да видиш...а вистината е тужна и ружна,нит постигнала,нит ја бива да постигне.Имела!Малограѓанка!
    Е толку ме изнервира и цел ден си зборувам во себе,пушти Лил,не вреди,не е прв пат...

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Темите за храна на форумот треба да се забранат за гледање после 20 часот.Повикуваат на зло ]:)

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека помутава никогаш не сум била. |( Го ишкам денов што подалеку од мене.
    Приметив дека кога ми се спие зборувам многу, ама кога ќе кажам многу значи многу. :tmi:
    Ми треба некоја ужасна промена, некоја убава вест која ќе ми го забрза чукањето на срцето за некоја минута. Ми се смачи од овој статус кво.
    Сакам кафе покрај кеј. На +40 степени. Одамна го немам видено Скопје такво... Едноставно ми здодеа од тоа што некои работи ми се толку блиску, а се сепак неостварливи. Oгромна монотонија владее, морам нешто да променам.
    Рано утре ме чека депилација |( , ќе преживеам, а доколку утре вечер не ми се исполни единствената желба која ја посакувам деновиве, ќе верувам само во тоа дека судбината е една обична кучка.

http://www.youtube.com/watch?v=oLclkP9x_68
    Тоа е тоа.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.