Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

СДК дека си зачистив низ домаа уххх кое олеснување...сега еден туш добар ме чека....иначе дааааааа ми пишаа едно убаво човече што го обиколува мојот мозок еве веќе една недела :D срцеее ....па уште сака да шетамее по кеј...што им стана на машкиве во последно време по кеј па по кеј...абре треба во скопје да дојдам па да шетаме тука немаме кеј :D штета голем женкарош е :| ама не ме интересира ...една вечер со него доволна ми е :P :inlove: :inlove: ии на 1ви ве напуштам ке одам во Охрид...ај кент вејт :P :P

2. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Многу е полесно да прекинеш било каков однос со некој кој те повредил. Знаеш дека е така, времето те лечи продолжуваш со нови сили понатаму. А што кога ти си тој кој повредува?!
    Баш тоа и го правам, свесно и трезвено. Ме јаде совеста уште прв ден, се борам самата со себе да не го побарам, за да не го повредам уште повеќе. А тој... не можам ни да замислам колку е разочаран, и ќути. Се преправа, лаже. Помеѓу себичноста и сожалувањето ја избирам себичноста, за да не направам полошо. А сепак, ми иде да си се плукнам сама себе. Гад.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

На некои луѓе едноставно не вреди да им се придава значење! ;)

На Miss-Independent и thelittle17 им се допаѓа ова.
  4. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Патував 24 часа, со 3 воза, избројав 45 бакнежи поделени на железничка. Претежно млади парови. Убаво ми беше да го видам сето тоа. Различни бакнежи, различни приказни.

Тој ми пишал- сакам најбрза средба. Белград е претопол! Каде си? - Ахххх ќе кажам само ах! :inlove:

Вчера денот ми беше ваууу! Ојдовме во сауна, таму не пречекаа 5 мажиња. Пиштол голи! Си влеговме седнавме, јас некои 15 мин дека морав да готвам со уште двајца за 16 души. Рипнав во езерно набрзина додека врнеше, ух се преродив. Море ова истражувачкиов центар полн мажи. Ама згодни мажи. Јас се запрепастив. Ги гледавме со другите низ прозор кога искачаа од сауна, директно рипаа во езерото со белите газиња и мандалата. Се прснавме од смеење. :rofl:

Животов ах животов ми дарува, јас грабам!

На enca.69 и mims-89 им се допаѓа ова.
  5. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

Зависта не е ништо друго туку омраза кон туѓата супериорност!!! :)

6. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    130
    Сакам да кажам...

СДК три дена на раце те носевме збрана, а твоите очи Пацо гледаа се' на една страна.....И како жар на срцето да ми се клаве.......АХ Пацо ќе се најде ли доктор очите твои да ги исправе!

Инспирирано од Женски оркестар, безвременски се :) (малку и автобиографски е делов, па делумно си се пронаоѓам :lol: )

На zhap4e, mims-89 и Offspring им се допаѓа ова.
  7. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

пиев кафе со мајка ми и случајно на сител бекстејџ абе има што да видам бе :D
    топ листи на сузана гавазова на елена велевска :D доктореее,кешш :D
    абе се мрданав од смеење е дали се нормални :D

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Caro Emerald бе брат, тоа се бара!!!!
    Уште нема ни дваести а интернетов спор, поспор не може да биде. Секој месец идам на јавен дебакл со оние од Кејблтел, те телефон не чини, те програми ми скратиле. Ааа нема да пропуштам ферка ни овој месец.

Денес сум боем, хедонист кој како милува. Им се чудам на луѓето што јадат со вилушки и лажици. Нема ништо поубаво од јадење лубеница со раце, или праски или пудинг со прсти. Па уште кога ќе видам јадат пица или пилешки прсти со вилушка и нож. Мрш бре. Се правите дами и господа а не знаете да уживате во храна. Кога се јаде се јаде. Да се осети и да се види. Да се лепиш по цели раце од сочни праски, да имаш чоколадо на нос. И да дојде дотичниот да ти се изнасмее и да те лизне.
    Уживам во филмови еден по друг, ми се редат сами верувајте. Се префрлам од еден кревет на друг и шарам со очите по шарениве ѕидови (противник сум на бели ѕидови до срж)

Случајно шпиунирање на фејсбук кое не е во мој стил ми откри дека има девојка. И се здебелил. И нема косичка веќе. Готово е, го отпишувам. Тргам во потрага на мажи, мажи како лавови со гриви и опојни насмевки. Вежбам флерт пред огледалото во малиов лифт. Да не бидам Нарцис, ама ништо не ми фали.

Имам читано дека жените по менструалниот циклус се најполни со самодоверба. Хинт: прееска ја поздравив тетката во црвена буба.

Ојдов јас по едно капучино со многу цимет. Поздрави од цимерката ми:

http://www.youtube.com/watch?v=CFA6dEwW ... ure=relmfu

На Theodora, Phyramide и LivingGlam им се допаѓа ова.
  9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека вечерва морам да се докажам, да мислам што зборувам и итро да постапам. :lol:
    Сум заспала во костим за капење, едноделен, наравно. :rofl: Имам така некои Blonde moments деновиве дефинитивно. Се сварив. :rofl:
    Треба да поминам до библиотека да си земам пар книгички, зошто од Сонито немам многу-многу корист. :D
    Сега нема да ми мрчи за книги - Thanks God. Предходната година ми креваше притисок на секое одење.
    Собирам храброст како да им кажам на моите дека повеќе немам парфем. Ќе ме преселат од тука. Ако некогаш беше: „Четири сијалици горат!“, сега ќе биде: „Четири парфема за 3 месеци!“ Епа јбг, се трошат. Среќа мама не знае кој е „натрапникот“ кој цело време става омекшивач во шишенце со пумпица и си прска по алиштата за поубаво да мирисаат. Не знам ни јас кој е... :wasntme:

Кафе, ладен воздух, Pearl Jam на плеј листа, Am I in heaven ? :nod:

10. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

Здравко Чолиќ... во срце те носам!!!

На crazylady и Pelikuna им се допаѓа ова.
  11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК дека ми здосади од играње на мачка и глувче. :tmi:

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gargamel

Gargamel Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    129
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека едвај чекам да идам за Охрид!!! аман!!! :) :D :D

На skyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Си читав дел од мислењата на форумов што сум ги пишувала :D опишани се најразлични моменти и ситуации од мојот живот во последниве 2 години :o Фемина - виртуелен (јавен) дневник :rofl:
    Некој да сака да ме запознае ќе му дадам линк од профилов и најубаво ќе ме запознае, најреално затоа што тука сум пишувала без пречки и цензури за се што се случувало во мене :)

Потоа ги прочитав анализите во темана за мене, чудно - слични се, ако се реални врз основа на моите постови.....тогаш морам да кажам нешто нималку скромно
    АЈ ЕМ А ГУД ПЕРСОН!!!! :wasntme:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: нарцисоидно зар не :$
    а би било убаво уште некоја анализа да прочитам, на пример да ме треснете од земја и да ме удрите по нос со целата моја самоувереност :lol:

На LivingGlam, crazylady, Smilly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

девојкиииии ми требатее :D :D :D
    ајде да се стави клуч на темата на личноста која е убиена од осата :D
    и тоа нејзино име што неможе да се промени :D

15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК ептен сум разочарана од законон за амнестија, каде бе луѓе, вие сурови политички суштества?!
    Не сакам да сум им во кожа на семејствата на загинатите. Колку што знам
    цивили врзувани за столбови и дигани у ваздух со експлозив, и убијците да поминат неказнето и бидат амнестирани, па за униформираниве не можам да сфатам не па цивили, кутри луѓе, КУТРИ!
    , ова не е нормален систем! Не, не можам да се помирам.
    Ајде сега, со помош на ова извадете го Тарчуловски, ајде.
    А гревовите на семејствата, нема потреба никој да ги собира.
    Ете сакав ова тука да го пишам, не во тема Политика зошто таму е вечна дискусија, сакав само да се изјаснам. Не се согласувам со ваквата политика, реши еден проблем - направи поголем, извади се со едно, закопај се со друго.
    Граѓаните гледаат, од мали деца, до стари изнемоштени луѓе, полека полека сфаќаат.
    Тешко кривично дело, па и само кривично не може да помине неказнето, без ни најмала санкција, не може да е амнестиран убиец! Не може, не, не се помирувам иако немам ништо лично со ова.

На thelittle17, faye, Smilly и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

Исто и јас си имам прочитано некои мои мислења, единствено само таму каде што ме цитирале, интересно е да се види како сме пишувале тогаш, а како сега. Некогаш сум била откачена, а некогаш најсериозна,а пак ќе ги препрочитам некој ден сите, бидејки не ми се сите прочитани.

На crazylady и Go-Girl им се допаѓа ова.
  17. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Многу за кажување а зборовите не излагаат.

Осеќам како дел од срцето да ми го краде.Ама да ми го откорнеше и набрзинка избегаше,добро ќе беше...Вака полека полека ми го кине :worried:
    Постов дали да се категоризира како тажен или среќен незнам.
    Тажно за мене,добро за мојот понатамошен живот.
    Врската ми се губи.А јас неможам да направам ништо освен да ја гледам како пропаѓа.Потешко паѓа тоа што знам дека ме сака,ме љуби...искрено.И јас него,премногу.
    Знам дека некогаш пак ќе бидеме заедно,ама тоа не олеснува.
    Сакам да е до мене сега,секој ден,секој момент,да го осеќам. :doh:
    Ништо друго не ми преостанува ,него да се надевам...

И пак ми е активирано Фб-то.Проклето да е,ме копкаше :?:

18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

Денес ќе одмарам по напорните 5 дена поминати во лудување, алкохол, зезање и сите пропратни работи you know...

И немој некаде да прочитам дека жените трчале по пари и дека биле спонзоруши и дека само тоа ги интересирало. Што да ти кажам човеку кога прв муабет ти е „Здраво, те знам, седиш у кафичот до мојата канцеларија нонстоп, ене кај ми е паркиран џипот:o too much info :tmi:
    Fuck off незнам кого планираш да импресионираш со ваков муабет, ама за инает ќе ти дремам во кафичот и ќе ми ја плаќаш сметката :rofl: пошо си фраер |(

П.С. Пирамитке јас ја нудам куќата со базен на комшијата :lol: ајде, само услов е и тој да е присутен, ама нема гајле згоден е ]:)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк и напоменав бе,и напоменав !!!!!!

Мамо пазарувајте за вас,за мене ништо,благо немој,макарони немој,леб немој!

И ко да и кажав се од набројаното да ми купат + овошни јогурти,кадифе,суво грозје,чоколадно млеко,политанки и ај да не набројувам.
    Ви прават вака на вас кога сакате да намалите конзумирањето на храна тие напротив ви купуваат и како намерно во искушение да ве ставаат а а? а? :^) :sweat:

Моиве дома се родени за вакво нешто :lol:

И како сега кога ќе отидам в кујна по вода а да не ги видам сите тие благи,убави работи како ми го мамат погледот и ми викаат:Изеди ме,пробај ме,вкусно сум! м ? м ? ќе ме вкусиш ? :?: :wasntme:
    Какооооо ? :sweat: :sweat:

Ке пијам вода од купатило е така :!: не влегувам во кујна :!:

На crazylady и Rozich им се допаѓа ова.
  20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

ова е мојата порака за Чола... Душа, каква фаца направи кога ја прочита... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.