Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Леле слушнав на вести ова и :o Сирото маче за ништо не е криво ако тие се луѓе (ако можат така да се наречат)Ми иде да им го направам тоа шо му го напрајле на маченцето и + ќе ги искасапаммм..Офф :puke: ми се лоши од вакви ствари ептен се потресов коа го слушнав оваа :fubar: :fubar:

2. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
  3. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
  4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека деновиве не можам самата да се препознаам.

5. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека им љубоморам на Охриганкиве.. луге па дајте малку не спомнувајте толку коктели, плажи води.. има тука некој што умираааат у грдово Скопје :devil: :lol: :lol:
    Тие 10 дена таму кај вас со душа ги чекам... ејјјј 10 дена, а вие цели 3 ако не и 4 месеца.... Блазе си ви... :D
    Хипи кога ке дојдам таму може со некое циганче да те помешам.... кој знае каква ќе станеш чим си ја отворила веќе сезоната на сончање 8) 8) :)

6. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    скд како може да биде толкав кретен и да не поштува никој и ништо

7. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    529
    СДК дека сум ептен повреден со еден коментар на мој близок...што и да ви кажам не го отчекував тоа од него. Свашта!! Се прашувам како само можеше, леле толку ќе имрам немисе живее веќе :@ после се ова што некој ми го кажа ф лице...а сигурно го слушнал од некого, какфи муабети се ширеле за мене леле луѓееее....Како само си го направив ова? Се мрзам се мразам се мразаммммммммммммммммммммммммммм

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сдк дека тек сега се изнервирав.
    Лажна тревога...сега сум насмеана! :rofl: МНОГУ!

9. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    грицкам сончоглед :rofl:

10. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    СДК дека сите другарки ми се восхитуваат колку сум емотивно силна а не се свесни со какви чуства се борам.Таква сум по природа никогаш не се жалам и никогаш не покажувам пред другите колку ми е тешко а во себе тонам,се гушам.Не знам како да се носам со помислата дека веќе никогаш нема да го гушнам,да го бацам,да го држам за рака,да бидам покрај него..... ;( Тешко ми е да се помирам дека повеќе нема да бидеме заедно и дека повеќе нема да биде дел од моето секојдневие.Не се забораваат така лесно 4,5 год.Но мора така да биде.Подобро сега се да се заврши одколку кога веќе ќе биде прекасно.Една недела ѕвони а јас се борам со самата себе да издржам да не му кренам.Најлошо е кога двајца се сакаат а не можат да бидат заедно.Кога нешто посилно стои помеѓу нив :u: :u:

11. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    лелееее искрено знам колку ти е тешкооо ама тоа е живот иде далје мора да се продолжи напред иако е тешко ако си доволно силна ке издржиш ама стварно толку време не се заборава така лесно за се треба време....а чекај зашо не сте заедно ако се сакате?? се надевем дека се ке се среди и дека повеке нема да бидес тажна... :(

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    ептен убаво си поминав вечерва... :rock: е сега тоа што моите другарки не знаат да се забавуваат нивни проблем... јас пре пре прееееекрасно си поминаааааааааааааав :rock: :rock: :rock:

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Запомни , колку и да ти е тешко , не давај да видат другите .. задржи во себе. Немој да се помируваш , направи пак сето тоа да го имаш . Не се малку 4 ипол години , не ги фрлај во вода.. Што е тоа толку силно за да ве раздели .. главата горе , смисли како да бидете заедно :*

14. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    draga moja custvata se posilni od se a pred da se donese nekakva odluka treba da sednes i da porazgovaras so nego ako vistinski se sakate ke se smirite vredi da se boris za nekoj koj go sakas

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Лизалче, верувај, нема да ме помешаш. Нас најчесто не мрзи да одиме секој ден на плажа :lol: :lol:

СДК дека го мразам времево, ги мразам тие громови од сношти затоа што ме разделуваат од него :@

16. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека не ми се врува какви луге постојат на светот, не можам да ја препознаам значи............... Толку да се јадело г.... за некој други постапки, а истите даги применуваш и ти.. е тогаш стварно не знам... како моеше да ми сврти еден муабет, и по пауза од пола саат да ми сврти друг , дијаметрално спротивен на првиот? забораила шо ми кажала или шо е фрката??? Не можам веќе ни на фејсбук да ја читам, по нерви ми гази.............. Јас сум другарка само кога нема со кој да искочи, или кога има потреба од нешто? :@ :@ Преку к.р од таквите другарки ги има на секој чекор.... Асална не моеш да најдеш, таква и да нејкеш ке ја начекаш.... Значи стварно не знам кој и е филмот на типката :@

17. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94

18. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    СД дека ја очекувам во секој момент да престигне сетра му на дечко ми(золвата)Сеа ваа ќе биде јака,тишина женски... ;)

19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    СДК дека добрите другари се ретки како бисери во лајна! :D
    Му купиле парфем за мојата диплома, ама го завиткале во кутија со тоалет хартија намачкана со чоко прелив, кој требаше да претставува фекалии :D
    Подароков завиткан во рекламен плакат со машна од дотичната тоалет хартија, а внатре парфемчето.
    "За да стигнеш до убавите работи во животот, мора да поминеш низ многу гом*а"!!! :D
    Држи вода метафорава. Ги сакам моите другари :* Ете што ми се мене - бисерчиња во овој напати грд свет...

20. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк дека ми е многу лошо...

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.