Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

после еден ден без нет, ајм бек.
    Ме фаќа сафра од времево сакам малце да залади.

2. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Мразам кога сум 2 смена на работа :@ и покрај тоа што се договоривме со фината ми |( газдарица само прва да одам.............. :devil: :devil: :devil:

3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    43.753
    Сакам да кажам...

СДК некогаш возрасните се полоши од деца.Татко ми е себичен гад, кој си мисли само на себе и на никој друг...мајка ми ја жалам донекаде...ама донекаде си е сама крива.Е тоа сакам да кажам веќе ми е преку глава од нивните кавги и сакам веќе еднаш засекогаш да се научат како да ги решават нивните проблеми, а не да не осудуват мене и брат ми постојано да ги слушаме и да се нервираме зедно со нив.Амн веќе :fubar:

На Saxobeat му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

СДК дека седам на фејсбук и се мислам кого да вадам од пријатели. Таман ќе најдам некоја жртва, ќе ми текне дека ехеее, сме оделе заедно во градинка или ехехеееееее сме седеле некогаш заедно на некои скали. А воопшто не ми требаат, ама незгодно ми е да ги извадам од френдс. :x

Друго, одамна немав чепкано од еден на друг профил, од ваму наму итн итн и откако прочепкав, заклучив дека некои луѓе едноставно не ги можам. Ма не можам да ги гледам, слушам, едноставно се ту мач за мене. Уфурани, однесени, презанесени. Не знам дали јас сум таа што е презрела, ама кога ќе ги видам некои, и машки и девојчиња, од моја генерација како се однесуваат, ми иде да се фатам за глава. Ниво на интелигенција - амебесто. :D Сфаќам јас и зафрканција и се, ако јас не се зафркавам не знам кој... Не бе не, не ги можам, стварно. :puke:

Е од ваквите луѓе одамна сфатив дека е убаво да си различен. Барем не те дува секое ветре на различна страна и не се вееш по сечиј памет. Жалам ако сум парти брејкер, ама кога сите рипаат во Вардар, јас одам и размислувам како да го поминам. :D

Грд, жежок ден. И јас сум како него, надвор жешко, тешко, се мачи да заврне - и јас се мачам да се доискажам. Дури и Пријатели ми сецкаат, кога тие ми сецкаат, знак дека ми се спие и дека лаптопов е максимално злоупотребен од мене. :devil:

На Strumfeta93 и maca99 им се допаѓа ова.
  5. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк ајде не се стегај, пушти ги тие капки. Гледам се смрчило цело небо, само уште да заврне.
    Веќе пушти неколку капки, ама пак престана, и не беше доволно.
    Се молам како Африканец кој чека да заврне

Прикачени фајлови:

6. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Сакам да кажам...

СДК дека моментало се наоѓам во Поморје, немам цела ноќ спиено и наместо да легнам да спијам јас со лаптопчето в скут си седам на нет. :D Инаку овде е пре пре убавоо гушки од блгарија. Обичам ве :lol:

На TeddyS му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК стани си - досадно.
    Легни си - досадно.
    Како и да превртуваш - досадно е! |(

На minne-mouse и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  8. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

ајде дожду можеш ти,смилувај се,те чекаме ни требаш :(

него уште нешто,секогаш кога некој друг гледа да си заврши работа и само тој да биде задоволен, јас сум таа која што ги трпи последиците,не! не сум јас таа шаховска фигура,и не сум јас секогаш расположена да те ислушам тебе драга другарке! неможам сваќаш! не сум јас виновна што ти неможеш да созрееш,знаеш жал ми за тебе ...

9. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
    Сакам да кажам...

сдк уште читам 2 хороскопи :)

10. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Сакам лето, топло е ама ако ќе се разладиш коктелче, базенче, минич до пич и не знам уште што. Еве ви лето, ај да ве видам. Само седите дома и се жалите колку е топло. Епа топло е бре лето е!!!!

Цел живот си стојам на ставот Зима рулссссс!!! и ништо не ме премислува. Абе да лежиш само пак е топло. Ни клима не помага најозбилна сум, сенки чварки правиме дома. Мачкиве мои развиле стратегија, лежат на плочките во купатило и не мрдаат. Нит јадат нит се движат. Искрено размислувам да им се придружам. Ама мало купатилоно. Ај на смени ќе идеме што да се прави.

Дневниов хороскоп вика денес да не се седи дома. Ми се иде на коктел. Голем, сочен со кандирана црешка и ананас. Ај попосле кога ќе залади (ако се лажеме). Губам поим за датуми и денови. Знам дека на 26 идам за Романија, ама не сум сигурна кога е тоа.

Не, не во 14.39 нема што да се каже. Само се иде под туш затоа што се потам на делови од телото за кои и не знаев дека постојат.

На LadyN, LivingGlam, DeepBlue и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Престани да ме напнуваш :@ , неам намера нити да ти кренам нити па да ти вратам на пораките
    ти реков ти за мене си завршен!! не знаеше да цениш што имаш покрај себе!
    и да... ни малку не те сакам ... ич ... и супер ми е :)

На palavoto.devojce и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  12. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Знам те пушко кад си пиштољ била...

:D Закон !

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК многу нешта ! :rofl:

Досадно , :| :doh: |( ко и увек ..

Си ослабнав 5 килца :D

Самооо :?: да не даде господ да си ги вратам пак

Сакам сакам и сакам да одам на одмор ... :swear: неможам да дочекам .. да му се невиди и тоа чекањето , до август .. ;(

И вака дури неможам да си ја искажам досадава СДК

I :l: FEMINA

На Ema.Sk и creshicka им се допаѓа ова.
  14. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    23.078
    Сакам да кажам...

СДК, всушност СДП зошто нешто убаво не може да излезе по планот? Мора да има некоја пречка секогаш :@ Се нервирам! Ама ајде, на добро нека е.
    Денов ми почна со посетата на заболекар, ама за моја среќа или несреќа, докторката се уште е на одмор. Во петок се враќам на тоа столче. Сега сум мирна.
    Надвор времево полудува. 3 минути грее сонце, 5 мин врне дожд и се така. Ако веќе врне, нека се истури барем да не ми е криво што нема да одам сега во Ох. :doh:

15. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.326
    Допаѓања:
    4.781
    Сакам да кажам...

Ретко поднесувам шопинг во лето.Во Елит пробувајќи купаќи изгубив 1 кило :sweat:
    Не ми се допаѓаа ниту едни.Несакав да купам било какви.Бев секаде. :(
    Ќе идам пак утре. :D
    За еден саат сум на депилација интима. :|
    Сакам да го имам далинскиот управувач на Click ,да ја прескокнам таа сцена од мојот живот засекогаш. :x

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Ми мириса на љубомора. Ах да можам вид виделина да фатам, никој жив веќе да не видам. Што им е бре на луѓево?! |( Јас со тој што сакам да бидам ќе бидам и крај. Сега и за тоа треба да се нервирам?! Е не!! Што сакаат тоа нека прават. Јас она богатство не го пуштам од очи и раце. И така секој ден: рано наутро топли нервози, доцна навечер незаборавна среќа... :x

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

СДК дека сега прочитав на интернет, некому во Охрид му дале чизбургер без плескавица!!???? хахаха, ме изнасмеа, не знам дали е ова можно.... :rofl:

На milky-candy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

сакам да кажам ужас ми е денот,кај три дена сме топло ладно,кај денес ми е пмс кај и бишето дојде попиздено од работа,ви мириса на кавга м? :?: епа ако мириса верувајте бидна веке за добар ден,ти мене не ме свакаш нема ни јас тебе :!: шо има за ручек? нема ручек гледаш дека не сум :fubar: и така сеа јас сум на комп а он си е на тв абе интересно до нема каде :devil:

19. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Сакам да кажам...

СДК.....На денешен ден, во 356 година п.н.е., е роден Александар III Македонски. Владетел, кој ќе остане запаметен во светот како пример за лидер, неприкосновен стратег и најголемиот визионер пред Исус Христос: "Еден свет - еден владетел !". Неговите техники на владеење и војување, како и неговата смрт, и после повеќе од 2000 години, се едни од најголемите светски мистерии... ;)

На Gordana10 и Little-one им се допаѓа ова.
  20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

Иии јаасс!! :inlove: :inlove:
    Тревата е позелена, сонцето сјае посилно (за мене бар :D ), светот е поубав...
    Ahh, lovee... :inlove:
    It ain't over 'till the fat lady sings! :D

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.