Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Сакам да кажам...

СДК си отворив на јутјуб акунт за туторијали за нокти на македонски, ако сакте да видете еве http://www.youtube.com/user/TheSarahnails :*

На la-chicka, Miss-Independent, Ema.Sk и 5 други им се допаѓа ова.
  2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми се смучи од слушање лоши муабети за фејсбукот ... а истите тие луѓе ги прават работите што ги декларираат како срамотни и за нигде, и не знам ти што ...

Да не ширам сакав да кажам дека и фејсбукот не е лош ако знаеш како да го користиш.

Да не беше фб, немаше да си најдам мал милион роднини од други континенти, и да си комуницирам со нив постојано.
    И немаше да ми биде биро за информации кај што можам тотално се што сакам да дознаам зашто луѓето поприлично секој чекор си го пишуваат ... и знаете и кога се во вц може да се пише ККК БББ (тој и тој) ис ет вц, ќе мочка, ќе кака па ќе се истушира ако не го мрзи и ќе оди со ... (некојси друг) ... на Ленинова да се прават еве кои сме. |(

Марк не е крив што постојат луѓе кои навистина, ама навистина немаат социјален живот. Ниту пак Марк тера некој да се слика по гаќи и прслук и да си ја стави таа слика на фејсбук и оп ете ти ја стигнала на демотивација која впрочем и не е толкава демотивација ама ајде. И муабетите не престануваат. Страшно. ..

Да, можеби имам 19 години, ама сум way ahead of time ... барем за некои. И пазете ви се молам лепо, јас сум била конзервативна ...

Нека си бркаат работичка, луѓево се чудни створења ... А јас сеуште си се сметам за паметна.
    А планирам таква и да си останам.
    Ми се допаѓа животот и вака ... When I am on the sаfe side ... А не би била посреќна и повредна кога би си ставила слика во избор за најубава пи*ка од Скопје па уште да ми се проѕираат брадавиците под прслукот и неиздепилираната интима под боксериците ... Лилааааааа. Само нека фрчат лајкови бе она е најубава ...

На крај краева животот во 21 век е тоа станат ... борба за лајкови. Свашта.

Кога ќе имам деца, до 6то одделение комјутер нема да видат, или евентуално фејсбук до тогаш нема да видат.

Фб- легализирана проституција.

Чао пријатно.

На Smilly, Go-Girl, bittersweet и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

СДК:

Oh, I'm sorry. I didn't realize you had walked a day in my shoes. Jungle away!

Точка.

4. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    387
    Сакам да кажам...

Бабо се пере денеска?
    - Не, не.. ни утре ни во петокк.. Вака, така.. бла блааааааааааа

И што јас сега треба да чекам сабота да дојде оној куп да го исперам? :@ :@

5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.765
    Допаѓања:
    8.934
    Сакам да кажам...

СДК мразам кога некој што во животов не погледнал подалеку од турбо фолкот ми продава памет за тоа што е добра музика,а што не е.
    Ај те молам земи послушај нешто вредно и квалитетно па после зборувај чија музика е добра,а чија не е. |(

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да кажам...

По вчерашната Мovie Night тотално се приврзав за Toothless од How to train your Dragon и... Си ја сменив позадината на компјутерот. Еве ја :

Прикачени фајлови:

На Ema.Sk, Theodora и MissCupcake им се допаѓа ова.
  7. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.621
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

сдк дека многу мразам копии
    копијата од документ никогаш не може да биде ни приближно убава како оригиналот, колку и да се трудиме да испадне иста пак некаде ке се познава дека е само копија и дека исти такви копии може да се направат уште 1000000 а само 1 е оригиналот
    копии во однесување, копии во размислување.. за жал се повеке ги има :x

8. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    2.270
    Сакам да кажам...

СДК денов ми е прекрасен :) расположението ми е кренато на илјадарка :D ма никој и ништо не може да ми го расипе овај ден. од сабајле до 11 h. в кревет, а потоа малку до библиотека со братучетка ми, малку шопинг.. а сега музика ечи до даска, ма грми по дома..
    ДЕНОВ ПРОСТО КАЖАНО МИ Е СОВРШЕНСТВООО !! :rock:

На maca99 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

СДК кој ли ѓавол ме тераше да ги лакирам ноктиве, сега ќе се отрујам во собава од што ми смрди на ацетон и лакови, притоа со отворен прозор! :!: :puke:

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

Баш сега сакав да пишам еден, два збора за ФБ ... Ете Теди мече убаво кажала, само ќе додадам ...
    Значи пред ФБ луѓето немаа никаков живот, пред ФБ не знаеја леле колку се лични на мама, пред ФБ не знаевме колку и каде се шетани ... пред ФБ не знаевме кој колку вреди, каков мозок држи или хартија во рака такозвана диплома, колку е амбициозен, колку е социјален и сл.
    Пред ФБ дефинитивно бевме примитивни, а сега цивилизирани .... |( Ма немоојј!?

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Најубав цртан. :inlove: Инаку сдк дека си ги лакирав ноктиве црвени и рацеве ми изгледаат ко со дланкиве во кофа со црвена боја да ги имам ставено. :D

12. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

Конечно ни ја направија климата :D :D

13. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк ...Има толку многу луѓе кои од љубомора би ти кажале " не можеш "... на таквите само заврти им грб и кажи им " гледај ме " :)

14. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Katie Melua цееееееел ден. И баш ми е убаво. Се пронаоѓав во текстовите и се смеам... нешто друго да не ми останува?

На Hopeful, Arhangel-maniac и Phyramide им се допаѓа ова.
  15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.158
    Сакам да кажам...

Attract me with your body, keep me with your brain !!! :P

16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк сите сакаат шопинг ваму-таму,Солун ....А јас сакам само едно скромно шопингче барем во Шутка :lol: :lol:
    Така и така се што има по Штипскиве дукани го донесуваат од Шутка или од исто место и на истата гардероба им лупаат :lol: бзвезално високи цени...Затоа под итно сакам шопинг во Шутка :) :)

Очајно ми треба нешто ново :(

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

Сакам август да дојде :nod:

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам вечер убаво ќе се спие :inlove: Нека истури дожд ахх романтики :inlove:

И друго сакам да кажам, дрчност е мое второ име.
    Цел огромен тањир кајсии изедов денес, малку ми беа, и пошто никој не сакаше да ми бере земав јас мајмунот се опентарив на тераса. Мајка ми немој дете јас ќути и викам ми се јадат кајсии. Се бесев што се бесев, набрав што набрав ... и паднав, директ доле во меките паднати скапани кајсии. Не, не беше толку смешно колку што ми се изнасмеа мајка ми кога увиде дека не искршив ни еден дел од телото. Целата бев во леплива смеса од кајсии и кал.
    Затоа сега нема да добијат од кајсииите пошто се многу вицкасти. :emo:
    Сите ќе ги изедам, ако треба и да си пукнам од премногу изедени кајсии гајле ми е. Убави се и големи. И меки и преслатки.
    Кој е за ајде. Има многууу, јас ги набрав :D :wasntme:

А вечер, едно срце забрзано ќе лупа, и ќе биде среќно, исто како што синоќа една желба беше исполнета, една детска желба. Убавини. Животот не ни ги дава, самите треба да ги грабаме.
    Љубов, пак ќе кажам, никогаш доста.
    Среќа, таа ја има и во малите работи, само треба убаво да ги отвориме очите.
    Еххх. :angel:

19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК моментот кога сфаќаш дека се` отишло во неповрат...
    „Убавини“. |( |( |( |( |( |( |( |( |(

Ова е убедливо најгрдото лето што некогаш сум го имала.

20. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

СДК дека пак се во мода сукњи со висок струк, а ја сите што ги имав од порано ги имам исфрлено :(
    Не верував дека некогаш во иднината високиот ќе го победи нискиот струк :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.