Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Сакам да кажам...

Мразам кога минутите траат многу долго, кога не знам како да се однесувам , кои се вистинските зборови...
    Мразам кога не можам да се исплачам, сакам а не знам зошто не можам.

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк dancing on my own ...in-with everything and yes I can ;) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=J294A-R1Cjk

I'm in the corner, watching you kiss her, ohh
    I'm right over here, why can't you see me, ohh...
    I'm just gonna dance all night
    I'm all messed up, I'm so out of line....

I keep dancing on my own :muscle:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК
    Човек се цени додека е жив. Откако ќе умре џабе ќе се сите почести.

Толку. ;(

4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Да ти е криво што живееш тука.
    Мислам дека при прва прилика би се отселила.

Срамота.

На Punx и lovely91 им се допаѓа ова.
  5. Punx

Punx Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    12
  6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    23.074
    Сакам да кажам...

СДК имам кнедла во грлото, и тоа не од оние што ги јадев за ручек, туку голема кнедла која не можам да ја проголтам. Ми се плаче, ми се вика! Ме боли тоа што сум толку многу немоќна да направам, да сменам нешто на подобро. Се гушам од солзи кои не излегуваат од мене.

7. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Пред некој ден почнав да го гледам бугарското музичко шоу Гласът на България. Интересно ми е да гледам вакви програми и тоа беше причината да ѕирнам за што всушност станува збор. Наидов на интересна концепција (нешто поразлично од Музички идол, Јас имам талент и сл. - кои исто така ги имам гледано). Ми се допадна. Тренерите (жирито) исто така се добар избор (од гледна точка на тоа што скоро сите ги знам или барем имам слушнато за нив).

Но, од тоа што го имам видено до сега, кандидатите и нивните изведби, навистина не сум нешто посебно воодушевена. Има де, тука и таму, реткичко, колку да не е без ич, светла точка во тунел :angel: . Се надевам дека понатаму ќе има вистински таленти, а не само циркуси. За ваква концепција вреди да има и учесници со соодветни гласовни способности без разлика дали тоа ќе биде заштитник на поп, рок или поп-фолк музиката (Както аз съм си фен на всички, няма никакъв проблем :rofl: :P ).

Јас да си кажам де. :lol:

8. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

СДК- Си читам јас така занесена не форумов и наеднаш :mp: Боже, кому недостасувам во ова време .
    Може ли да ти се јавам да се слушнеме?„
    Слушам непознат женски глас .
    Ај јави се де :D па ќе се слушнеме . На прашање одговарам јас :D

9. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

Куферите - спремни
    Пасошите - спремни
    Ноктите - спремни

Се е спремно а,богами и јас.Спремна сум малку да се одморам од се - од луѓето,од компјутерот,од бучавата..

Уште неколку саати и замиунувам на одмор ^_^
    Една голема гушка :hug: феминки,се читкаме за 10-тина дена. :*

На Trendafilka, la-chicka, baguf4e и 6 други им се допаѓа ова.
  10. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

Со нетрпение го очекувам петок. Најдобрата другарка после 2 недели и 4 дена ми се враќа од Германија, толку неописливо многу ми фали. Ќе и го слушнам гласот, ќе си раскажуваме случки, ќе снемуваме воздух смеејќи се ко луди, самата помисла на тоа ме радува. Ептен ја сакам бе. :)

Сега моментално седам во Белград и се прашувам дали навистина знам да ги ценам моментите со луѓето што ми се блиски. Мислам, знаев дека ќе ми фалат и останативе, но никогаш не претпоставив дека ќе се најдам себеси во ситуација како плачам за нив.
    Да, вчера вечер тоа го правев, се сеќавав на сите моменти како да ќе нема нови, се туткав во креветот, се гушев во перницата за да не испуштам било каков звук и плачев. Пролеав доста искрени солзи и си ветив дека почесто ќе им кажувам дека ги сакам и дека ми значат. Нема да бидам повеќе сиромашна со тие зборови, тие го заслужуваат тоа.

Не обожавам да се маткам по автобуси, но сега едвај чекам. Едвај чекам да се вратам во Скопје и да си ги видам сите луѓе кои што ги оставив таму. Да ја гушнам повторно мама, да спремам сили за да се истрчам со Леа. Оооооу јеа, си го сакам семејството. И животот, а тоа е најважно.

Имајте ми убава вечер, јас отидов да се пакувам.

На Acerola и LivingGlam им се допаѓа ова.
  11. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it. ;)

На yawn му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК доживотен алтрусита сум, ама не можам да сменам, премногу сум мека, премногу :@ ама па кога ќе кажам крај и толку е, нема поинаку, нема назад, не отстапувам или е бело или црно, нема сиво :!: :fubar:

И времево е лудо, прееска заврна, таман се израдував дека дувна малку и заврна, престана |( секогаш спротивен ефект :D

13. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Сакам да кажам...

Не,не и не. Не сум јас таков тип на девојка и никогаш нема да бидам. Не сум некоја која после пет минути запознавање на некоја личност да ја викам срце,душо или одма на фејсбук покана за брат/сестра. Нема да се лигав одма да ја бакнувам личноста в образ да ја гушкам или не знам ти што... Не сум тип на дружење,не сакам да бидам сама не постојано,но сакам да имам голем дел од времето само за мене,да седнам на лап топ со разбушавена коса и по пижами,да правам се што ќе ми падне на ум во тој момент,сакам да се изолирам признавам и не ми е никаков проблем да бидам сама-јас уживам да бидам сама,и ако некој има проблем со тоа им препорачувам да ме исклучат бидејќи не сум и нема да бидам таква другарка. :)

14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

СДК ... ова не е точно! Не знам кој ве лаже со ова? :^) Да беше така многу работи на светов ќе беа поинакви, многу среќа ќе владееше, а многу малку омраза и тага ... ќе имаше луѓе важно ...

На ozbilnazena, Strumfeta93, Go-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сакам да кажам...

СДК оти јас сум јас, каде и да сум, со кого и да сум, јас останувам една и единствена, таква никаква, среќна, заљубена, и можда неподнослива, ама битно си се чувствувам прекрасно во сопствената кожа, лебдејќи со моите фантазии, согледувајќи ги прекрасните и помалце прекрасните реални работи што ми се нудат на тацна од животот :!: И да бе, се смеам, зашто ми се може 8)
    И на сите ни се може! Доволна е една причина, ни дариле живот! :)

Е, СДК уште нешто понеофицијално :D
    Ми фалевте малце, ама потполно се оделив од цивилизацијата минативе неколку дена, и искрено, се изнауживав :D Лето си е лето бре, сонце, вода, љубов, сега се фалам со крем(еурокрем црн :D ) боичка, светнати очички, полни батерии и налепен бронхит :angel: . А Чола беше уште една најслатка јаготка на шлагот, незаборавно уживање и причина плус за уште поголема насмевка. Сега се предавам на обврските, вредна јас :D

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

69 мислења.

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

"Мокта на потсвеста" :)

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.396
    Сакам да кажам...

сдк дека сите нормални работи на светот можат да се решат со искрен разговор, почитување и отварање на картите па без разлика каква боја се ;)

На Strumfeta93, teddybear и ozbilnazena им се допаѓа ова.
  19. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

СДК чекам да дојде тој ден . А многу сум нестрплива , сакам да легнам и тогаш да се разбудам од што не можам да дочекам :) :)

20. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, т.е. да им се обратам на драгите корисници на Foursquare, што се толку увиџајни па не пропуштаат прилика да ја известат фејсбуковската јавност за секој нивен чекор.

Ама сериозно, ај донт гив а фак во кој кафич седите и со кој си го пиете кафето. Плус, страшно многу им ја олеснувате работата на мањаците.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.