Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Да со искрен разговор може да се решат многу нешта . Но некои се плашат искрено да проговорат, и да ги отворат картите како што велиш :) без разлика која боја се и што носат истите :)

На Gordana10 и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

СДК решив да уживам во врската максимало што можам и да не се замарам.Како е судено ,така ќе биде.
    :nod:
    Битно сега ми е убаво,преубаво.

Друго,какви луѓе постојат,боже сачувај :| Свашта земја држи,свашта.
    Бидете паметни,многу не се.Барем да си ќутеа,а не они поносни на глупоста па ја покажуваат во секој можен момент..ццц |(

На afroditaa, Phyramide, senza.parole и 6 други им се допаѓа ова.
  3. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Почитувани,

Се обраќаме до Вас, со молба да ни помогнете во процесот на лекување на Кети Тоулоуми Величковска во странство. Имено, таа е со дијагноза на зголемен тумор на мозок, кој според стручното мислење на неврохирурзите треба итно да се оперира, во спротивно ризикот би бил фатален, имајќи го во предвид растот на туморот и веќе пројавените невролошки нарушувања (поради притискањето на виталните центри во мозокот).

Во последните пет години се направени четири интервенции во странство исклучиво на трошок на пациентот, но семејството повеќе не е во можност финансиски да ја поткрепи и оваа петта по ред оперативна интервенција.

Од таа причина се обраќаме до сите хумани луѓе да излезете во пресред. Веруваме дека со Вашата хумана цел, ќе ја земете во предвид и оваа молба.

Заради сериозноста и итноста на ситуацијата, Ве молиме во рамките на Вашите можности да донирате средства на жиро сметка: 320500020903384 од Централна кооперативна банка А.Д. – Скопје.

Отворен е и телефонскиот број за донации: 070/143-106 на коj што со едно јавување од број на T-Mobile се донираат по 100 денари.

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

Точно е, само се е до вербата и до начинот на размислување,а кога сите луѓе во светов би размилувале позитивно, немало/немаше да има омраза, тага итн.

На zhap4e и Extraordinary.girl им се допаѓа ова.
  5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Сакам да кажам...

СДК ми се гушкааааааааааааааа!

Друго дојде еден другар, ми го среди компјуетот- фала ти М. Сега полесно се дише. Се радувам и на ветрево, мх што е убаво за шетање ама од моиве жалопојки никоја не сака да шета. Аман бе жени дајте да излеземе, ништо друго барем парк, што ако седите дома?
    Ми пиша и охриѓанецон ми прати песна што ми го стопи срцево, ама сепак припаѓа срцево на некој друг. Жалам т.е не жалам убаво ми е. :lol: Хмм понекогаш од што ме фаќаат бесни глисти нит знам што пишувам, нит што правам. Ми се лудува. Утре ако ништо друго ја зимам сестра ми и патот под нозе некаде. Ете така, имајте си убава вечер. Не се жалете дувка ветре :wasntme:

П.С. ми дадоа комплимент дека сум идеална девојка со совршено тело :wasntme: изгледа не го видел мешево и целулитченцето :rofl:

На zhap4e, karak, Pelikuna и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Добра ноќ феминки... It's time to get to bed, my pillow and blanket are going to start fighting if I don't get between them :!: :lol:

7. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

СДК Цел ден бев возбудена поради тоа што утре заминувам на одмор. Среќа, тоа беа моите чувства. Вечерва чудна се ми смени. Самото сознание направи да се почувствувам вознемирено и возбудено во исто време. Тој ќе биде таму, не чека.

Епа женски ова е последно мое логирање на Фемина во Јули, се читкаме во август. Поздрав :*

8. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Ништо од предлогот и свадбата,откажана е.
    Ама..
    Слушај маче,јас тебе те сакав и се уште те сакам,ти продолжи да ми се лутиш но тоа нема да смени ништо во мене.Ти си моето минато,сегашност и иднина.Ти си мојот живот.Ти си личноста заради која се смеам и се радувам.Личноста која со еден збор ме прави како да сум во рајот.Личност која знае да разбере и да те согласува со мене кога и да не сум во право.Личноста која ме промени од корен.

И така натака.Одам во кревет да не правам осмици утре,и конечно залади.

Добра нок на сите :*

9. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

Не ме лаже никој, своеволно земав да ја читам "Најголемата вистинска тајна на светот" од Ниче.
    Многу сфаќања ми смени книгава, убаво и разбирливо објаснети со факти, колкаво влијание има потсвеста, мислам дека секој што има шанса треба да ја прочита :)

10. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Сакам да кажам...

СДК дека собирам сила за утре да го погледнам тестот за бременост, и ми падна тажно зошто немам никој за да ме утеши освен Фемина и феминките мои.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми се шета, во парк, по кеј, на сладолед, на кафе, на коктел било каде само да излезам од домааа...Некој кандидат :?: :?: Цимеркава ми е заљубена во телевизорот а немам никој друг во Скопјето во моментот :(

12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Сакам да кажам...

Те ме мене :wasntme:

Му се развикав на оној мојон и се дур не се јавив да се извинам не можев на раат да си седам. МНогу влијае на мене - позитивно. :$

13. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Сакам да кажам...

Да знаеш колку би сакала да те запознаам :P ама сега е многу касно ако ти се шета од утре натака одма ЛП ќе си умрам дома од досада. Благодарение на фемина малку живнувам
    едит: да не треба да станам во 7 и сега би шетала

14. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    На teddybear, Trendafilka, AmandaS и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Сакам да кажам...

Edvaj cekam da dojde 5casot. Za da odam na odmor, mmm nemozam nitu oko da sklopam vozbuda e vo prasanje.pozzz do Site I ubav pomin nasite stoke odat na odmor

На maca99 и karak им се допаѓа ова.
  16. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Еј дечки гледајте каква слика најдов, случајно... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:wasntme:

На Strumfeta93, ana-banana, karak и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека утре ми е последната шанса која не смеам да ја прокоцкам. :(
    Морам да дадам се` од себе...

Хороскопов не е нормален. :x

Целосно сте обземени од некоја возбудлива идеја и сте подготвени веднаш да ја остварите. Внимавајте! Иако може да изгледа дека ова е шансата која сте ја чекале долго време, размислете двапати пред да правите било што, наместо слепо да удирате со главата в ѕид.

Ако избрзате сега, подоцна може да зажалите.

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека Whatsername ќе оди на морее! :D Ќе ме нема до кај 15 август. Јас ќе уживам на плажа, а вие убаво да си поминете кај што ќе одите. :) :*

На Acerola и karak им се допаѓа ова.
  19. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Изгледа тој Вилијам Леви само на мене не ми е убав,ок ај убав е не дека не е,ама не ми е ич привлечен. :?:

На Jojoba, Whatsername и Marchesa им се допаѓа ова.
  20. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Ниту мене не ми е убав...Не си единствена... :)

На Acerola му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.