Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

^
    Мене па многу ми е убав. :wasntme:
    [​IMG] :wasntme: :wasntme:

На Strumfeta93 и anastasijaki им се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

СДК има тема за дотичнив геј |(

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Сакам да кажам...

Имам комшија ист како него.

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

Ќе ве замолам мислењата за Вилијам Леви да ги ипраќате во соодветната тема.

5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.157
    Сакам да кажам...

Сдк не знам што се случува со мене, понервозна од ова не можам да бидам, сите планови ми се расипуваат, по вина на небитни луѓе |( влијаам лошо на околината, највеќе на дечко ми, затоа ќе се изгубам на некое време, бар на недела дена да си ги средам мислите и да одморат луѓево од мене ;(

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Сакам да кажам...

... ако уште еднаш налетам на зборот прекраснотија ќе се удавам во сопствената повраќаница.

Фала.
    Пријатно.

На k.i.m, Neytiri, teddybear и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

како можеше денес да биде таков глупав ден?! Сакам уште нешто да кажам дека едвај чекам 30 јули да дојде е така...сакам бре море плажа доста ми е коли,тротоари,ручоци,чистење перење...сакам одморррррррррррррррррр!!!!

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Ок, пресреќна сум.
    Сега за сега.
    Волку напнување, за едно проклето зборче. Па конечно мислам.

Уште важи понудата за гушкањето. Ми се гушка некој. Посебно ако мириса добро.. ммммммм. :inlove:

И да нели е прекрсно кога покрај вас ќе помине некој и го почувствувате неговиот парфем? Ме тера да се вратам и да одам по него, ко маче по салама. :inlove:

Мене ми е, и тоа многу прекрасно. :inlove:

9. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

Тренди, дај малку опуштено, еве јас сум прекраснотија вечерва :emo:

Шала на страна- облечена секси, наоружана со насмевка, со испиени неколку коктели ( добро де два, толку можам :angel: ) и слушајќи музика која просто крева - навистина се чувствував прекрасно :)

На крај муабетот заврши во филозофирање еден на еден со еден другар за машко- женските односи, ама се откажавме бидејќи за тој муабет нема крај, а нема ни правила :)

Се на се, убава вечер.
    Се чувствувам толку убаво, и среќно.

Баш прееска размислував колку некои мали нешта можат да те разнежнат, да ти ја стоплат душата, да ти вратат спомени :) , како на пример мокра коса и мирисот на шампон од бреза кој толку силно ме потсети на преубавите 2 дена кои ги поминав кај другарка ми и ме однесе пак таму, ме потсети на нејзиниот парфем за кој толку се мислев каде сум го мириснала...

Заради такви мали нешта кои спојуваат го сакам животот, тоа се мали камчиња кои ги пополнуваат дупките и не дозволуваат се да се сруши- даваат сила, крепат некако.

Сакам да трае ова мое задоволство, да не престане оваа исполнетост :angel: , ништо да не се сруши.
    Сакам мирно море.

На mims-89, Theodora, Strumfeta93 и 7 други им се допаѓа ова.
  10. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да го изневерам дечкото сооо едно детенце...женкарош е знам и знам јас сум таа што од секогаш беше за верност...и знам дека на тоа женкарошче ќе му бидам ете така колку да му се бројам..ама пааа сакам аууу зашто дозволив да ми се пикне под кожа ? :fubar:

11. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам...

Нека ја затворат пекарата што е на 200 метри од мојата куќа, барем навечер! Или да си барам психијатар. :fubar:

12. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.679
    Допаѓања:
    22.791
    Сакам да кажам...

Mразам лицемерни луѓе значи... |(

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

СДК спиев на под од што немав каде . Во собата бевме само јас и едно мало душече , не сакав да го терам татко ми на неговиот роденден да спие на душек . Направив сама скица на плакарот што ми го местат во моментов и сама бирав материјали и кога гледам како испаднало горда сум на себе , како и да е којзнае како ќе изгледа кога ќе биде се готово . ^_^

А пошто немам што да правам се мислам дали да запалам патикиве да си купам едни наочари што ги меркам :wasntme:

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

доброутро на сите феминки :)

нешто што немозам да го поднесам на телово е целулитот :sweat: :puke:
    и затоа му објавувам војна :punch: спреми се да те снема :swear: :o:

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Само кафа и вишња/ванила 7 Days кроасан поспану Пирамиду спашава!

Е оваа ноќ не беше мој дан. Главоболката ми го одзема сонот, мислев ќе ми се распрска мозочево на сите светски страни.

Еј, дечки, ама сепак, знаете што ми се прави денес? ^_^ Ми се оди на некоја осамена, егзотична плажа na Phuket, да речеме, и да си легнам на тоа лежалката, да мора Greenpeace да ме спасува.
    Сакам да гледам далеку во хоризонтот, да ловам сончеви зраци и да се обидувам да ги фатам со рачињата во моментот кога се губат некаде далеку.
    Кога бев мала замислував дека зад Шара сто посто има некоја количка која ги собира сончевите зраци и потоа скришум џуџињата ја носат на исток за да можат повторно да ги лансираат и да изгреат. А кога врнеше си велев - ах џуџињата се болни и не можат да ја влечкаат количката па некој горе решил да не прска со цревце :lol:
    Се додека тато не ја зема мојата острилка за моливи - мини атлас, и не ми го објасни концептот на изгрејсонцето и зајдисонцето. И потоа ми скрши филм. Џуџињата беа позабавни. Што е ова? Се се сведува на нечие вртење околу себе, околу сонцето, па после као демек сенката паѓала, па тука има затемнување. Тапа.
    Јас сакам џуџиња!

Не бре! Се испобунив. Сакам Тајланд, сакам Пукет, сакам песок на моето испотено газе, сакам лежалка во облик на школка зад која ќе кријам допири и прегратки. Сакам журка на плажа со коктелот во рака. Сакам да сакам. Сакам сакам, многу сакам :D

А вие сакате ли? Ај сакајте. Нек ве сакаат. Сакајќи или несакајќи.
    (сте забележале ли дека колку повеќе повторувате еден збор - толку повеќе го губи смисолот и значењето?)

Нејсе. Ојдов. Ај чао до следното сакање :)

Денешна музичка инспирација - Cassius - The Sound of Violence I feel like I wanna be, inside of you, when the sun goes down, as long as I'm gonna be around you, when the sun goes down yeah....страшно добра релаксирачка ствар!

На mims-89, Strumfeta93, julie77 и 6 други им се допаѓа ова.
  16. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.706
    Допаѓања:
    116.408
    Сакам да кажам...

Преку глава ми е од алергијава на прашина. А бре кашлам како коњ.

18. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Сакам да кажам...

Цела вечер сонував... гиро.
    Можеби дека заспав така малку мислејќи како мцкам едно од беко, како ми се топи сосот со мевцето, па тоа лепчето не би го споредувала ни со лепчињата од џанк храната во мек. Ахх
    Такви мали беа како туристи на Хаваи, со цветно ланче и суњица и пееја Кам ен ит ми!

Ај у пи*думатерина и вечер ќе ги сањам, ако не стрчам да си купам. Да да, такви фатаморгани кога за време на учење компјутерот ми мафта со рацете ме прогонуваат. Па преку преку и попреку веќе.

Се смеев утринава, баба ми го стаи телефонот на полнач, како казна, зашто комшиката не и крена телефон. Го обвини него, батеријата и‘ е слаба, затоа не си потрачарила малку :) Срцка.
    Увек има некој слаткоречив вулгаризам за комшиите, вчера зашто седеле доле во паркот, им љубомореше па тој до врата, прв комшија што се вика го нарече..
    к*р магарешки
    Се самоистепав од смеење, така гласно и дугачко... не не не да ве оставам некој ден со неа на само, ќе се ронат сузички :)

Денес ми е подобро од вчера, за утре кој знае :) Зошто секој ден си го кажувам тој стих, ни самата не знам да си објаснам. Ако ако, тоа би значело дека за ден два ќе ми процвета лаванда низ паркет.

Моментално додека го пишувам постов ме ѕвери еден гулаб, застанал на олукот. И си мрда со главата ко ној, да имаше подугачок врат ќе избегав... Ах веќе тие гулаби уште малку да ми се уплеткаат у коса, што мајка бараат на тераса тие мали фејкуриња..

И така си промрчев, малкуцка, ќе си промрчам уште малкуцка и после :)
    И морам да споделам хахах, тоа гореспоменатото полнач ме потсети на еден израз на покојниот дедо на другарка ми. Му се жалел некој комшија дека нема кредит на мобиљниот да сврти кај син му и овој срце најпаметно - Па стај го на пуњач!
    Абе душа, и сеа ми се смее кога ќе ми текне каков урнебес паѓаше оф мајко оф! :)

Денес имам многу љубов изгледа :) Вчера се исполнив како мало детенце, се возбудив се израдував, кога во околинава пукаа огномет... Посовршен огномет немам ни на плоштад видено. Шкончињава тука обезбедени се, алал да им е, стварно убаво ми дојде, без да ја променам седечката мрзлива позиција, само со мало кревање на главчето и гледаш ѕвезди шарени како паѓаат. Убаини :)

ајт бабаи, кафето ми се олади веќе :) Ќе идам да и‘ подрдорам малку на баба ми, да ми каже уште некој истрипан израз и да се изнакикотам до солзи :)

На mims-89, lolyta777, Strumfeta93 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Станав во 7 :yawn: :yawn: :yawn: Цел ден ќе бидам ваква...неможев да спијам од ветеров треска се живо и диво околу мене,а сама сум дечко ми е прва на работа,па ми фуфкаше многу и од страв не продолжив...а синоќе бев на роденден,се зареков дека нема да пијам смедеревка веќе :headbang: но ако ми е,цркнувам од желудник :sweat: И пак втора на работа :swear:

20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

СДК ... Добар ден, убав ден ! :)

За убав почеток и убав тек на денот ...

http://www.kafepauza.mk/zivot/shto-e-ubavo-vo-zhivotot/

и на сите по едно убаво и инспирирачко кафе и слатки задоволства ... повелете :)

На Theodora, lolyta777, Monna.Monna и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.