Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

Ќе бегате или како е планот? :wasntme:

За специфични случаи со повисока температура... (18+ :!: )

:wasntme: [​IMG]

На lolyta777 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  2. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...незнам што да правам со себе...any ideas? :^)

3. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Убаво е чувството да бидеш задоволен од животот. Јас вчера сфатив дека сум задоволна и среќна :)
    Имам родители кои ги ценам, вредни луѓе кои прават се’ за мене и за брат ми. За да биде нашата иднина подобра.
    Искрено, би сакала да можам да ги воспитам моите деца како што тие мене ме воспитале.

Знаете, вчера бевме заедно и купувавме некои работи кои ни се потребни за дома. ПОчнав да буљам низ прозорот додека се возевме со кола. Размислував и размислував. Во животот никогаш не сум почувствувала недостиг од ништо, не сум се ни луксузирала екстремно....но, сепак се почувствував среќна.
    Можеби немам дечко, но искрено навистина не лувствувам некоја голема носталгија кон истиот. На моменти ме маваат флешеви- особено кога сум во друштво со парови....ама тоа е минливо.

И како Пирамитка и јас би сакала да бидам на некоја егзотична плажа, а во видик да ми биде бескрајниот хоризонт. По некој алкохолен и освежувачки коктелчич во раката, добра музика, секси луѓе......што друго треба во лето?- ништо.

Ама еве, замена за коктелот ми е кафенцето, замена за плажата- тарасата, а музиката сепак може да се оддржи на завидно ниво.
    Затоа девојки, пуштете си гласно музиче, замижете и транспортирајте се онаму каде што вие сакате да бидете и се разбира- сами одберете си го друштвото 8) :*

На mims-89, Theodora, lolyta777 и 14 други им се допаѓа ова.
  4. professoressa

professoressa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    106
    Сакам да кажам...

СДКдека... Никогаш, ама баш никогаш не се воздржувајте да прднете...Во спротивно, задржаниот прдеж патува по телото, се до мозокот, па добивате посрани идеи... :)

На lolyta777, Strumfeta93, zhap4e и 7 други им се допаѓа ова.
  5. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Леле едно убаво што ми е 8) , леле ама ми е мерак што си легнав окулу 12 вчера и денес еве веќе одамна сум будна.
    Сакаше мозочево уште да спие, но му кажав отсечно „не“, и вечер сакам рано да си легнам...

Кај мене дома има чудна, несекојдневна, вонредна ситуација :!: .
    Јас пред Петко скоро никогаш не станувам од спиење, но еве денес е посебен ден можеби сега ќе треба да ме почасти нешто што бев умна :tmi: .

Ај, ај доста спиење, кревети, сексови, оргазми и слични ствари од сплната соба.
    СДК омрсив ја бркот, уште рано по сабајле.
    Варев кафе, по навика ѕиркав во фрижидер, кога од таму сланината ми мавта :call: , само срамежливо го пуштив рачето, ги пикнав прстињата во неа измолкнав неколку парчиња и се вратив над шпоретот да го чекам да ми се дигне...кафето :lol: :rofl:

Сега си пијам кафе, ве читам и уживам...
    Бидете ми паметни и убави и смеј те се, нема ништо поубаво од искрена насмевка ;) .

6. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми е досадно.... месеципол како сум без обврски, сите можни филмови ги изнагледав, се изнаспав и одморив, одев на кафиња, на шетања и сватив дека не ме бива вака. Решив да си барам работа :!: Па ако знае некој нешто слободно нека пренесе.

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно се одморив. Е тоа било лекот, да им спукаш и да им се заканиш, па како бубачиња се мирни од сабајле. За баба ми и за сестра ми викам, инаку добиваат џунгла филингс и дивеат додека јас спијам. :D

Некаде наназад прочитав нешто за бабите и за дедовците. Е, знаете што ми текна. :rofl: Еднаш, кај нас на маало почина еден постар човек. Добро, ајде, погреб ова она и дошле дома луѓево, кога, што ќе видат, заборавиле вилицата да му ја стават. И додека се туфкале, демек без заби го пратиле ,,горе,, , дошол некој друг комшија и ги видел вилиците во чашата со вода. Ни едно, ни две, цап, си ги пробал, цап точни. :rofl: И вдовицава, што ќе прави, му рекла, ајде комши со здравје да си ги носиш. :rofl:

Лудница се стариве, лудница. :rofl:

Сега ќе одам во кујна да се гледаме со една диња, ќе ја гледам и ќе ме гледа. На крај ќе ја изедам и нема веќе да ме гледа така коцкесто. Сите арни, добри, досега нема некој јунак да ме изнервира, има фора, штотуку станав, ќе пишам после во Испукајте се. :rofl: Дупли рак де, муд свингс и се по список. Е*ате хороскопскиот знак. |(

На Strumfeta93, zhap4e, LadyN и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми фали станувањето насабајле и трчање право на плажа.
    Во животов мој не сум била толку опуштена, толку насмеана, толку позитивно настроена...
    И така сега напукана со позитивна енергија ќе си се печам во скопскиов пекол. :)

На 2468 и teddybear им се допаѓа ова.
  9. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    43.751
    Сакам да кажам...

Сабајле решив да правам пудинг и едно 10тина мин се мислев пред рафтот дали да земам јагода или ванила...и на крај земав ванила и чоколадо и најлепше жеље за декорација.Таква целата ќефна вадам лонци, ваганци да најдам соодветно тенџерче и тоа го правев едно 10-15 мин. и конечно имав се и го збркав од чоколдо и почнувам од ванила...и ставам на оган и влегува татко ми и се раздумавме нешто и јас заборавив на пудингот и кога ми текна одам викам ааа добро е ништо не му е.Го збркав и тоа и вадам чаши убави така го рендам чоколадото и ги здуздисав така абе лигите да ти течат од гледање само.Се излади и зема татко ми да проба и кога направи една фаца :^) :worried: и вика ќерко сигурна си дека не ти загоре и јас па и силна не бе тато не...и пробувам и директно ми се идеше да не кажам што.Абе вкус на изгорена тава.Ужас!
    И сега сум разочарана отиде зјан и млекото и пудингот и чоколадото, барем да не го ставев одозгоре од ванилата, ќе можев само од чоколадо да го изедам.Пу мака ми е.

10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Овоа утро бев како Снупи со ќебенцето,па така ќе биде кога имам лудница од комшии |(

Уште во 8 бушат,рушат ќе ја бутнат зградата а каде бушат ? па секако под мојот прозорец а креветот ми е веднаш до прозорецот така да можете да замислете колку убава утринска "музика" ме разбуди :|

И така јас како Снупи од соба во соба со перницата се селев и спиев на рати :!: а и сега ме боли грбот епа ќе боли :doh:

Прикачени фајлови:

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Со душа чекам некако да падне ноќта. Да седам со него на една клупа. Во прегратка да ги гледаме ѕвездите. :inlove:

12. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам и воедно пофалам дека бев во Германија(Мојата омилена земја) :$ :$ :angel:

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Сакам да кажам...

Ти ри рим пам пам, ти ри рим пам пам, се колнам во своето будалесто чело!

Заминаа децата (мама и тате). :clap:
    Тате го болеше меот.
    Затоа им реков да не прејадуваат сладолед, да се држат за рачиња, внимателно да поминуваат улица гледајќи со очите филџани лево-десно и
    ПАМЕТ ВО ГЛАВА!!! :!:

Home alone - lost in translation?
    Мхм, секако.
    ЖУРКАААА !!!

Па уште натаженки (демек) :^) ми викаат - леле, ти ќе одиш наредната недела, нема да се поздравиме со тебе, ниту да се видиме скоро 20 дена, жал ти е?

КОЛКУ САМО НЕ МИ Е...
    НЕ!
    :devil:

На Miss-Independent, la-chicka, teddybear и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Сакам да кажам...

Сдк ама навистина никогаш не се знае што ќе ти донесе утрешниот ден. :^)
    Животов ми се чини како од шпанските серии, само што добивам добра вест, оп-нешто лошо се случува, па :( ;( :worried: , а после нешто добро се случува-и оп, ми се менува расположението- :talk: :D .
    Сепак, барем е интересно, не е досадно како што беше со недели, мислев-ќе умрам од досада. |(

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Лелее па кајде најдоа сега да ја туркаат оваа куќатаа саамо ми тропаат на глава под џам застанале да неможе човек да прдне на раат :devil:

16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

А јас сакам МАЛДИВИ! ^_^

[​IMG] ;(

На k.i.m, mims-89, 2468 и 6 други им се допаѓа ова.
  17. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Трендафилке, што направи девојко :) Те читам и како син ми да го слушам :D
    Ми вели Озбилна кога вие на одмор :D Ту бе само на журка да се мислело :D Ако, ако и вие утре ќе сте родители и вашите деца ќе ви го кажат истото :wasntme: за рачиња да се држите :D Ајде немој да ми замериш, потполно ги разбирам вашите потреби , ги имав и јас едно време ;)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Епа ај на здравје нека ми е новиов цветич ;) .

Многу сум се активирала изгледа, ваљда не сум досадна :wasntme: па и да сум скролајте ме :?: ако можете, смеете и сакате :P :angel: :$ .

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Џули, Малдиви се за праење деца. Идеш како една, се враќаш како двајца :D

Озбилно - само парови идат таму и толку е ужасно досадно што - ете што друго им преостанува да прават на плажа?! Освен бебиња? :D
    Е сега не сум била ама сите ми го рекле ова.

Тајланд е за мене, малку романтики, малку журкање, малку неизвесност кога шеташ по улиците на Бангкок и тука ти приоѓаат преубави девојчиња кои менуваат глас како сакаат - те се женски, те се машки, иди сконтај што се :D Всушност мене ми е гајле, тоа машките нека му ја мислат.

И така.

И да, официјално ќе ја тепам Мерлинка. Наводно постирала пиштолче за вода, ма не ни ризикувам втор пат да го погледнам спојлерот, ако ми улета пак шефот, втор пат не знам веќе како ќе се објаснам :rofl:

На Marilyn-Monroe, mims-89, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

јбг бре јбг како да се ослабни -троа - :rofl:
    не можам повеќе да гледам згодни женски тела а јас како кифла свиткана малце ми фали 2 -3 цм ама и тоа ми се чини многу а пази не јади ова пази она цоца цола ич газирано башка ни троа :@ и така не ги љубам тие напитоци многу радо би цврцнала нешто алколно :lol: ама бре генетика згрешена и воздухот се лепи како на магнет

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.