Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Tequilla

Tequilla Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Сакам да кажам...

Многу го сакам. Сакам да го гушнам.
    Ќе чекам да се вклучи и да му ја покажам мојата љубов. Требаше да дојде денес. Ах, се покајав што не се договоривме. Ќе го гушнев силно како што сакам. :$
    Има нешто во него. Не е само она колку ради реда.

Ми рече дека да сум одела кај него, заедно да сме го гледале филмот. Јас така зачудена го прашав, само тоа? :$
    Ми вели не, оваа вечер ќе биде посветена на тебе, ќе те гушнам и ќе те бацувам.
    Ме исполни тоа прекрасно чувство. Знае што и кога да каже. Неможам да дочекам до задутре да го видам. Ако го видам. Несакам да ми се расипе се. :(

Држете ми среќа.

п.с. As you see I'm new here. Толку време одделив читајќи ги правилата, и се надевам дека нема да погрешам нешто. Сакав мојата дружба да ја почнам со овој пост. :)

На La.n.a и x.Daisy.x им се допаѓа ова.
  2. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Сакам да кажам...

Вечерниов пост ќе го посветам на комбинацијата Фејсбук и умните наши женски глави. Барам некој, очајно барам некој кој ќе ми објасни како о како може да има такви генијалки кои ставаат очајни, траги-комични фотографии??? Фотографии на кои госпоѓиците од ТВ1000 после полноќ не им се рамни. Добро бре жени, па зарем немате трошка почит за себе? И после се жалите никој нема за вас, сите мажи биле вакви биле онакви, пола Скопје ве зборело?? Па како нема да ве збори, кога сте бетер од виц за Мујо и Хасо, а сте и далеку попознати од нив!!!

Не, не глупава сум јас. Паметни се оние кои наместо да отворат очи и разгледаат околу себе, бубнуваат ма не го шмукаат воздухот и стискаат груди. Бре што експерти ќе имаше во земјава за првапомош и вештачко дишење.

На The.Fame.Monster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.621
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

се лажам себе, се мразам себе :fubar:

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Една изјава вчера ми дојде смешна, ама вистинита....израснавме во ЈСП :lol:
    па од 14 години сум секојдневно во автобусите, рекорд ми е 8 автобуси во еден ден да сменам :D
    Баталете тоа, денес стварно се подисплашив, немате поима како беше ужасно, целиот оклоп на автобусот се клатеше мислев ќе се распадне и ќе треба пешки од козле да се симнувам :rofl:

Бла бла, кафиња и муабети цел ден....сега вилицава ме боли, ама мислам повеќе е од умникот што ми расте ]:) Ме мавна и сонцето во глава, ама и врат искривив од она попустите во продавнициве....само протрчав низ ГТЦ, деновиве ќе ги запоседнам да видам дали останало нешто како за мене :D

2 збора со овој, 2 со оној....од збор на збор, некаде ќе се зафркнам и јас.... :tmi:
    Едно е сигурно Гоу незнае да си ја држи устата затворена :x

На Bright, lolyta777, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  5. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
  6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.495
    Допаѓања:
    23.070
    Сакам да кажам...

СДК ми фали љубов, ама не онаа преку интернет или телефон. Ми фали вистинска љубов, прегратка, бакнеж. Го гледав филмот Dear John и ептен се растажив. Всушност, не дека претходно бев нешто весела. Секој ден е иста приказна, ист муабет. Ама.. не можам повеќе, се трудам, еве уште еднаш ќе пробам. По којзнае кој пат. Не ветувам ништо. Проклето ми фали... љубов.

На Bright му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Ги слушам Фолтин и ми се безоооообразно добри!

Бев во сауна, после сауна неколку пати рипење во езеро. Вредеше за 20 убоди од комарци, и исечениот прст. Ноќта е ден. Имам енергија сега се иде на групно зборење.

Животе ах животе! Сакам цел живот да бидам истражувач!

Еве ви една од моите омилени. Го замислувам Д, кога ми ја пееше и играше во бањарка. Блесаво глумче е тој!

http://www.youtube.com/watch?v=n8E27MgQQug

На Hopeful и LivingGlam им се допаѓа ова.
  8. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

СДК стана ФБ статус, а гуглање се смени во отварање на теми. Се прашувам, зошто?
    Не ми е до форумов само, општо, станавме кардинално мрзливи суштества. Новите генерации - бетер. Чест на исклучоците - не ми замерајте за блага генерализација. Ама стварно ми иде да делам неколку освестувачки шлаканици.

Добро бе, се прашувам, како не го мрзи некој да тупи и гњави со илјадници прашања, ама кажи ми ова како, она како, кога, капс лок стиснат, паники се прават мислиш ноктот и се скршил, или штиклата и е извалкана? Јес да сум повеќе по јазиците и математика никогаш не ми била силна страна, али како и да бројам, помалку куцање ми излегува да напишам гугл, да укуцам терминот кој ме интересира и да кликнам ентер.
    Заклучок? Колку полесни за пронаоѓање и попристапни ни се денес информациите заради благодетите на интернетот и општо технологијата, толку стануваме помрзливи - и поглупави.
    Ова си кажувам и за себеси, да не мислите дека сите ги кудам а себеси се издигам. Јок. Златен вујаклија и Илјада зошто, илјада затоа. Сум рекла еднаш - ме „мачеше“ татко ми, ми велеше - ене ти таму земи и прочитај. И јас прцул мал, едвај кревам тоа енциклопедиите потешки од целата - ЈАС што би се рекло, седнувам и барам. И на крај воскликнувам - АХА!
    Тато татооооо - нааајдов!
    Мала победа, токму така. Сум нашла нешто сама.
    А денес? Ма не ми се ни навраќа веќе на истото.

Глупаво време. Не ми треба интернет ако истиот тој е виновен за развојот на новата (де)генерација. Графитот на МНТ арно си стоеше на времето. Жал ми е што го избришаа.

Во чекор со времето, не е лошо да се биде, навистина, но треба да се најде и некаква рамнотежа. Денес куцам тука, утре ќе седнам на кафе и ќе си го подмачкам зглобот на деснава рака седната со мојот нотес во скут и ќе си пишувам.

За инает - ама овој пат со задоволство, затоа што јас инаетџика не сум. Ама утре планирам да бидам.

И да, ноќва убава. Барем за мене.

Нешто ме скокотка и гали, не ви кажувам што, битно, убаво ми е - иако настинувам :)
    Уа за настинката. Браво за мене. Јави се јужна и тако даље....АЛЕ!

На Miss-Independent, enca.69, Bright и 8 други им се допаѓа ова.
  9. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    Сакам да кажам...

Ме гуши нешто :doh:
    Како минува летото се повеќе се плашам од преголемата близина со некои луѓе, затоа што знам дека ќе морам да се разделам. Несакам некогаш да ми фалат овие моменти, да неможам да си седнам со другарчето во истата клупа и да ветувам по 100 пати дека тоа ми е последниот пат што правам неред на час. Знам летото ќе го поминеме убаво, додека се може ќе се ужива, но зар после тоа треба нивното место да го заземат сосема други другарчиња. :doh:

Несакам кога знам дека од истото се плашат и тие. Ми создава ужасна горчина во грлото, сакам да ја проголтам, ама тешко ми оди.

10. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

Се надевам дека ова ми е последната вечер помината уз досадни филмови од пред земјотресот, уз пуканки и ефтин сок од најблиската продавница. |(

Од секогаш сум го мразела летото. Уствари не, го сакам негде на почетокот, кога ептен ми е рилекс ситуација, кога сум пресреќна што станувам наспана и што немам 87289372983 часовни дружби со книгите, ама после тоа, ми станува ужасно досаден и мислам дека трчајќи би отишла накај школо. Ми треба нешто да ми се случува, доста ми е од досадни роднини, денови, градови, цурке и дечаќе, сакам возбуда, нови чувства, ситуации за справување. :clap:

Се борам со спомениве некако денес, сва среча што немам видливи траги како модрици и слично, зошто најверојатно целата ќе бев виолетова, ме победуваат ненормално. Никад не сум ни била способна за да си ги контролирам мислите, али тоа му доаѓа некако како башка муабет за у друга полагана прилика. :?:

Може и малце претерав, али главоболка+пмс+неисчупани веѓи+дветричетирипет бубулчичи на лице=нервоза а тоа па е = на крајно некреативен и ултра досаден пост од моја страна. Ма мене ми требаше само издувен вентил, или подобро да речам вентилиШТЕ затоа што во спротива ќе пукнев како балон допрен од игличка.

Е тоа сакав да кажам, милион глупости, ништо паметно у секој случај. Сега одам да си најдам некоја нова посолидна занимација у рамки на можностите, сигурно нема да висам со главата надолу кај комшијата у двор. Иако би сакала. Многу би сакала. :talk:

А, и не звучи нешо многу лошо идејава, м? 8) |(

:hai:

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк солзи ми навираат на очиве мислам ми висат на краевите од трепките но нема да ги пуштам да протечат нема :shake: :shake:
    Тој е среќен во моментот,онака како што јас не бев среќна на мојот роденден !
    Ми преостанува само да замислувам како К. оди кај него и заедно со И. и тој се смеат,пијат кафе и едноставно се среќни и кројат планови за вечерта.
    Знам дека се ќе биде преубаво,ќе се соберат нивни битни и небитни луѓе,ќе пеат,ќе играат,со сигурност ќе биде во нечии прегратки...А јас само ќе го замислувам и ќе претпоставувам како се одвиваат овие моменти и над мене ќе продолжат да стојат мн. прашања.
    А гледам наоколу има луѓе кои се трудат околу мене,но никој и ништо не ми значи толку колку Т.

Морав,морав да ги истуркам зборовиве и мислите од мене за да не ги пуштам солзите,не сакам да плачам никој не заслужува солзи и лошо расположение затоа пуштам ведра музика и ќе гледам смешни видеа :) :)

Ахх ракче.
    Нека ти е среќе роденденот :^:

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

Имам една идеја за нова работа, ми вика.
    Е убаво, што? ..Па со А.....
    Ахам и?!? Па ти шо викаш што би било најбоље со нив, некое проектче онака :D
    Така кажи де, ми треба идеја, осмисли ми, ископај, сработи.. их, пун сум со идеи, кажи жапко.
    Ај лајк дис кајнд оф воркинг !

Ма батали, разговори за работа на фејсбук побогу у нешто пред 00 саат. Саде идеи луѓево, раат немаат од идеи, не можат да се изнаспијат ко луѓе. :D
    Работава, I have a dream! than i wake up... штета ваквите никад не сфаќаат дека дури и не сонувале, друг сонил за нив де.
    Ах.. мразам да признаам ама тате си е у право. И не дека ми падна чинот што он бил у право, а ја у криво.. туку што од увек бил у право и си го знаев, ама тврда глава.

Комарец ми направил шмучка на левиов образ.. ама два пати ме шмукнал, па така грамадна шмучка е, чиниш око ми никнува.
    I have a dream to :angel:

На teddybear, caroline.costa и SexyLady им се допаѓа ова.
  13. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Еј а мене на челово уште една глава ќе ми израсне. |(
    Ама го начекав маме му, коа го плеснав ПЉАС! - по чело, крвоици ми останаа, цревцата му ги разнесов. :D
    Он мене ’кас!’ - јас него ’шплас!’
    Грдотија скапана, нека ме каса сеа цел смачкан. :D
    И па како се нервирам тие малечките касат. Мало мало ми се чатали тука, најмногу мрзам во спиење кога ми зуи на уво. |( Дека у темница неможам да го видам и ме начекало... мајчино тоа... :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Фала на советот шо ќе праам ја без тебе :*

Сдк го поз Nightwalker и ноќта е убава 4 у вис , музика... :pizza:

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека се` беше залудно. :(
    Се скарав со мајка ми. Ме повреди многу. Не и` зборувам дур не ми се извини. Чудно ми е што ја игнорирам, но преку некои работи повеќе не можам да преминам.
    Од овој миг се до идниот месец за мене Скопје е потполно празно. :(
    Имав многу лош ден.

16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека ке полудам 10 дена без дечко ми :devil:
    Орелски кирлја как да си метнех и кај него да си прелетнех. Да далечни места ја да си идам да видам него, само него да видам :D

17. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

Го видов неколку патии, и он меене и не се поздравивмее само така оддалеку си мафнавме :( :) аххххх најубав е почетоков Пеперутчиња во стомакот, насмевка исполнета со љубов аххххх :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

18. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Вајлдче, сигурно ќе се среди.
    Што и да рекла, сигурно не го мислела, можеби било момент на бес или нервоза.
    Мајка е, верувај, најдоброто го сака за тебе!
    Се ќе биде во ред. :)

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

Паметно ќе ми беше да ми текнеше порано па да подигнев еден кредит од Швајцарска Банка за летово! :doh:
    До wc неможеш да појдеш без пари бе!!! А јас па така очајно се заљубив во тоа тиркизното фустанче :inlove: што се надевав дека ќе почнам да штедам па да соберам некој денар (таму под јаболкницата, слушам сите собирале! :lol: ) и да си го купам, па мајками да се чуди како тоа јас за прв пато од сопствени пари сум си се подновила со нешто! :$
    Ај ојдов јас... кажете колку ви треба да земам повеќе вреќи и еден трактор да ги товарам! :smirk:

ПС. се надевам фустанчето ќе чека дур да завршам работа! нема да е до мене фустанчее:!: ...тракорот ќе е бавен !! :nod: :angel:

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Глупаво е кога немам што да кажам,а уште поглупаво е што го испратив мислењево,а ништо посебно не кажав.
    :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.