Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.765
    Допаѓања:
    8.933
    Сакам да кажам...

СДК направив милион глупости вчера,пијалокот во четврток и те како ми дава храброст да направам некои работи кои на трезно никогаш во животот нема да ги направам.
    И баш добро си поминав искрено да ви кажам,со салата и супер муабет во двор.
    И да...морам да го имам еден тип,не ми е битно како ќе го најдам ниту кога ... Едноставно морам.
    И го сонував комшијата на братучетка ми што два пати го имам видено у животов ама е преубав.
    И сакам да се извинам на сите што ги измалтретирав вчера,а соодветната тема не можам да ја најдам.Еве се извинувам овде иако нема да видите,и се извинувам и на Вајлд пошто и неа и се поглупирав малку. :D

2. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

СДК дека сеа одам да легнам поради преголемата главоболка...поздравиии

3. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Била сам дебела, дебела.....а сад сам још подебела :rofl: :rofl: :rofl:
    Леле ќе си пукнам, го преполнив стомаков со макароччиња потпечени со сирење јајце и павлака мјаммммм. Сама си ги правев и мојот алчен задник неможеше да им одолее па еден преполн тањир смачкав и сега ќе си офкам :wasntme: :lol:
    Најтрагично е што треба да одам на шопинг, а незнам како ќе пробувам со надуваниов меФ :fubar: а да трчам јас до центар за да ги согорам макарониве :rofl:

Успат една молба до комшиката, аман заман молља ти се затегни радиото и немој да пееш, тапа песни пушташ и не ми се слуша твоето завивање :tmi:

5. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Сакам да кажам...

СДК нова сум на форумов и да ги поздравам сите :hai:

На ViktorijaMari, Lepaaa, belieber и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.484
    Сакам да кажам...

Одморив и од форумов неколку дена.
    Се читаме за две недели, во меѓувреме може да налетаме една на друга во Охрид.
    Пријатно, до следно видување. :hai:

На The.Fame.Monster, FBI и Lepaaa им се допаѓа ова.
  7. Tequilla

Tequilla Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Сакам да кажам...

15:44.
    Се надевам не уште еден досаден ден. Нема никој во куќава.

п.с. Виртуелен дневник - Фемина.
    Денес станав порано. Чекам да дојде за да се договориме за после. Ако не иде. Ова ако ме нервира.
    На маки сум со вакво ракче. Романтичар во душа. Ако не сум му кажала дека го сакам немало да може да спие. Па како не те сакам бе теле едно? Е така си признавам дека го сакам. Дури и повеќе одколку што заслужува. Каде си сега? :geek:
    Пред мене легнува после мене станува, а јас треба да го чекам. |(

15:51

Прилично бавно го пишував ова.

8. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СД и К на Баге дека нема потреба мене да ми се извинува бидејќи ништо лошо не ми направи. :) Немај гајле, се случува. :D

СДК дека се` ми е некако празно и чудно. :(

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    Сакам да кажам...

СДК I'm back 8)

10. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Сакам да кажам...

Се прашувам..
    Зошто ОНА вистинското чувство,првото,наивното мора да го имаш само кон една личност?
    И зошто по некоја проклета судбина,таа личност да не ти го возврати?
    Земам палка и ќе ги испоубијам пеперуткиве во стомак кои ми матат мозок!
    Заборавив што е тоа да имаш луд,страствен секс од љубов за кој долго мечтаеш.
    Заборавив или воопшто никогаш и не се случил?!
    Како и да е...Да ти кажам ли,лошо момче колку те посакувам?
    Да ти се отворам ли до коска,да се соблечам ли до гола кожа?
    И после ваква да ме фрлиш у контењер?
    А,нека хвала :D

11. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

СДК дека не можам да се смислам! и ова не се случува секој ден. После добри опуштени месец дена, се осетив како да не е лето, а уште помалку распуст.

И пак старите навики се тука, не го слушнав алармот, па за 6-7 минути морав да се мијам заби додека го закопчувам патентот од фармерките, римјанките да ги облекувам по скали, и да прескокувам една, а косата да ја врзувам во пунџа додека чекам такси.

Се мразам во вакви денови, кога се што треба да правам е да преживувам, да менувам расположение како камелеон поради тоа што добив, да се нервирам зашто перниците ми се разместени, и зошто ручекот бил посолен и да се мразам зошто сум женско. Не сакам да драматизирам за глупости, аман нека помине периодив. Си ја сакам старата јас назад!

Еве во моментов имам мало дете дома и страшно ме нервира неговото безпотребно кенкање, а во суштина сум голем дечар и знам да се справам со секакви мали суштества.

Зошто јас да неможам да кенкам ден, па и два, и да мрчам, и да го мразам цел свет, туку морам да го исправам на кој стигнам, и уште да ми наоѓаат замерка на чистењето, на неодговорноста, на незнам што. Дај остајте ме бре, носете се у три лепе!

Јас можам да мислам на сите, и на секој кажан збор да не биде навредлив и лошо сфатен, да немало доза ароганција, иронија, сарказам итн а вие ден не можете да помислите на мене?

Не ме интересира како се чувствувате денеска, и како сте го поминале денот, и како ве погледнал, ви пишал, ви титнал, сте дишеле ист воздух итн, како комшиката се омажила, како деца се удавиле, додека јас умирам од болки, а вие не го гледате тоа!

12. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    43.751
    Сакам да кажам...

СДК се мислам што да земам, а што не :?: Значи никогаш не сум знаела како да се спакувам квалитетно ...секогаш ставам вишка работи и обавезно земам нешто што нема ни да го облечам, а заборавам нешто важно...да ставам ова или пак не, а ова, не не ова е можно повеќе да ми затреба, ај да го извадам ова само место ми зафаќа или пак да не го вадам, ајде + едно дека не отиде...и целата сум таква.
    И да одам за Охрид утре може и во недела...ама сега се мислам што да земам :D И не измислив уште...и така ќе се подумам уште некој саат и како обично ќе спакувам се шо треба и шо не треба, мада поарно вишка отколку да фали :!:

13. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  14. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Посакував неколку дена слобода и ги добив. Моите филмови за "луда" сингл вечер пропратени со многу флерт со некој си, останаа само филмови, а јас си добив ништо повеќе од јак бед и празен кревет.
    Ме пукна осаменоста во глава и го побарав. Вечен заштитник, рамо за плачење. Не сакав да биде тоа. Сакав само да ми каже дека ме посакува, а не дека ме сака. Дека едвај чека да ме истресе, а не да ме види. Пак моите измислици си останаа измислици, а бедот и натаму си расте.
    "Почна да ми фалиш бе Наташа".
    "Добро, ајде чао".
    Нема подобар муабет.

15. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Сакам да кажам...

Си пијам кока кола после 2 месеци :) (инаку се откажувам од газирано)
    И ЈЕС, не ми е преубава како порано..Само си направив тегоби на стомакот :(

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека многу работи ми беа далеку полесни лани ова време. :x
    Сакам само да спијам.
    Лошо е кога сонот ми е поубав од јавето. Ниту најмалку не ми се излегува вечерва, залудно е.

17. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Сакам да кажам...

СДК дека на форумов има еден куп единки од женски род што во секој момент можат да те расположат со своите постови и да ти го разубават денот. Дали ќе ти измамат блага насмевка на лицето или ќе направат да се изнасмееш до солзи, не е важно, важно ќе те насмеат.

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Знаете како викат „Сад ме има, сад ме нема“.
    Епа, јас така ви избегав два дена (читнувајќи ве на неколку минути). Абе, не можев повеќе. Лошо ми беше. :( Мислев главата ќе ми прснеше.
    Ама ајде. Помина.
    Сега сум си како нова. 8)

п.с. Она што не ме убива, ме прави посилна. :muscle:

19. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Сакам да кажам...

СДК само на мене ми се случува кога ќе влезам во вецето со намера да се истуширам, ми снемува вода :@ :@ :@

20. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

СДК ми се посра врапче :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.