Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

ме нервираат темите “според хороскопскиот знак...“ без врска!

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  2. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Сакам да кажам...

досадно ми ееееееееееее! :yawn:

На Dragannah му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Цел ден на праски оуу јеаа и сега супер ми дојде ова кафенцето..
    Абе ќе си го вратам рамното стомаче со мускулчиња јас Кенди да не се викам ако не го вратам ;)
    Инат сум,тврдоглава сум а во вакви случаи најдобро е да сум упорна :lol:

И денес не ми се друже,не ми се иде на кафе кај комшивката,не ми се седе во парк,не ми се слушаат досадни приказни кој каде бил што правел и како си поминал...Вечерва дома ;)

А :!: и апел до сите феминчиња ајде да пробаме да не се замараме со непотребни работи да уживаме во она што е околу нас,па дури и кога ќе сме најтажни,најуморни,најнервозни и ќе седнеме сами да пиеме кафенце размислете колку е прекрасно се околу вас..малите нешта,си седете си пиете кафенце,си се лакирате,се фенирате па зарем е нешто може да е лошо :shake: НЕ !
    Пиете кафе сами-си ги средувате мислите,уживате сами во себе (тоа правам јас во моментов)
    Се лакирате,се фенирате и сл..-си се средувате за себе а кога вие се чувствувате убави со сигурност ќе привлечете погледи и на некој друг ќе сте му убави..
    Малите нешта ! малите нешта треба да ги загледуваме тие се всушност нашите најсреќни и најпозитивни работи што ни го прават секојдневието убаво,пријатно..зарем треба да дозволуваме некои лоши мисли и работи да се вметнуваат во секојневието и да ни ги растураат и рушат убавите нешта...
    Не !

И за крај доста зборев јас само сакам да кажам дека малку се каам ја изнервирав мајка ми и изнакажав многу работи што не требаше бидејќи не ги мислам навистина,тоа само така во нервоза...извини мамо :* :worried:

На crazylady, Hopeful, Gordana10 и 5 други им се допаѓа ова.
  4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Ми атрофираа мускулите денеска. |(
    Се преокупирав со нив. :fubar: Постојано одам по мајка ми и и' досадувам....

Ааааа не можам да се поднесам.
    А и треба да се пуфкам муфкам....

Ејј даа, имам нов фриз. :emo:
    Сега ќе го лупнам кај фризурките, мхм.

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сдк Господ да чува од женска беља. За некои работи, и за безвезни хистерични испади сме способни само ние. Па и кога не сме во пмс. После криво ни е, ама на Стојанка не да и се да се извини од пуст инат.
    Море што створења ќе бевме ... дедо арно не опишува - непрокопсани.
    И за крај нали, што не може ѓаволот, може жената ...
    Подвижни невољи.

На julie77, OzzyAngel, MacaLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

Да може човек да им влезе во главата на некои луѓе и чисто да им разбуричка некои жички, онака, да ги наштима бар во границите на „нормални“, „ок“, „луѓе“ едноставно.. „интелегентни суштества“.
    Така бар, нема да прават мали и големи глупави грешки.
    Вака, ај што дрдорат, па и немаат контрола на тоа гласот. Им се пуштил чиниш старо купујем се.

На Doozy, LivingGlam, SuperGirl2010 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

Хахха Жапче :rofl: да можеше и такво нешто да има :rofl: би било совршено,баш како што треба :D ама нема, тоа е :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  8. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.495
    Допаѓања:
    23.070
    Сакам да кажам...

СДК денов - тапа! Никаков. Празен ден, без душа. А таква сум и јас во последно време. Празна, неисполнета. Наместо да бев во Охрид сега спремајќи се за журка, јас дремам дома и чекам временска прогноза за 29ти, здравје нека е. А до тогаш, цунами може ќе има |(

9. Dragannah

Dragannah Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    85
    Сакам да кажам...

Офф јас денес сум многу омалаксана! :o
    ноќеска спиев со отворен прозор и ме удрило промаја и сеа сум настината, според симтомите ќе добијам температура :/
    Инаку во моментов ми е многу досадно си слушам песни, стаена сум на фб и барам некои интересни работи на фемина :D

10. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

Епа после пола саат пеглање фустанчето не се испегла, тушот ми е различно нанесен на двете очи, пудрата како да не ми ја покрива ненаспаноста но.. сепак јас ќе излезам на еден сладолед вечерва. Исто како вчера а завршив на пиво. Шетам деновиве, пу пу да не се подречам да почнат да ми откажуваат луѓево. Се гледам со личности што не сум ги видела одамна и ми годи нивното друштво. Решив ќе внесам промени и ете ги.. само уште една личност да исфрлам од животот и супер ќе биде. Но, ајде како да му речам не сакам да те гледам повеќе кога сакам, сакам да те гледам но ако се смениш...

Ете така, ај да се доспремам и да ја фатам вратата. Ако видете некоја со непеглано фустанче јас сум! :D

На zhap4e и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Во недела одам на планина. КОНЕЧНО! Конечно малку свеж воздух, тишина и скаричка. Мх,мх.
    Не ми треба плажа мене, не ми треба песок, езеро, сонце и куп луѓе околу мене. Ми треба зеленило,тревичка и дрвја, мир и тишина.
    Ахх, едвај чекам.

На yawn, Monna.Monna, crazylady и 7 други им се допаѓа ова.
  12. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

:) петок !!! хаха сабота!!! јеје од кога те чекав :P неможам да си го опишам чуството ;) а самата помисла кога ми текне дека утре одам на гости и тоа поради срцето мое кое го сакам многу,па кога си помислам дека после тоа одиме на одмор,се враќаме а моите заминуваат тогаш на одмор ЖИВОТТТ !!! :D сега ќе сум јас кај него но тогаш тој кај мене го обожавам животот кој почнав да го водам се чуствувам прекрасно :) :) :) :) :D

13. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    Сакам да кажам...

... темава се претвора во нешто слично на летните денови - дооолги, мрзоволни, досадни и неинспиративни.
    :yawn:

На Strumfeta93 и Smilly им се допаѓа ова.
  14. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

"Само сум уморна", ќе кажам. Ама знаете што? Тоа е сра*е. Да, уморна сум ама не од недоволно спиење. Уморна сум од тоа секој ден да се будам за ништо, уморна од тоа да си легнувам откако сум направила милион нешта во кои не сум уживала. Уморна сум од празнината иако деновите ми се исполнети... од осаменоста иако сум опкружена со стотици луѓе. Зашто не можам само да го кажам тоа?
    Луѓето се исплашени од самата помисла да му кажат на некој "Не сум добро, скршена сум и безнадежна."
    Навикнати сме да ја поврзуваме болката со слабост, тагата со студенило, осаменоста со безвредност, како овие чувства да се заразни, како неодлучноста да е нешто што не се чувстува а предизвикува страв. Епа, зае*ете се. Баталете ги лажните насмевки, ракувања и Добро сум, фала. Баталете го стравот од плачење на јавно место, навидум среќниот глас и лагите што ги смислуваме за да ги прекриеме проблемите.
    Ние сме луѓе. Треба да имаме чувства. Не сме направени од метал - туку од месо и коски. Ние сме сложени и убави и не треба да го криеме тоа што го имаме, затоа што ако го правиме тоа, што ни останува да покажеме?

15. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Сакам да кажам...

СДК дека сега го направив профилот, ама ооодамна го читам сајтот и разгледувам интересни теми на форумот, па така ми се виде оваа. Затоа и го направив профилот, за да можам да кажам работи што не можам пред никој, ни пред мајка ми, ни пред некоја другарка/другар, па дури ни себеси да си ги признаам.
    И сдк дека стварно е досадно во лето во Скопје, посебно ако имаш другарки ко моите што ги мрзи да мрднат повеќе од 2 метри, а ако го направат тоа имаат воспаление на мускули едно 2-3 месеци, па еве помина летото. :( Среќа ќе одам во Охрид, па колку-толку ќе разбијам монотонија..
    И ко за крај, баш се радувам што сум уште еден член од вас феминкиии!!! :) :*

На starbucks и MacaLove им се допаѓа ова.
  16. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Сакам да кажам...

Најубаво!! И јас бев 10 дена.. избегав од досадново Скопје. Барем навечер ќе можеш да спиеш во ладничко. Убаво да си поминеш! :)

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    На baguf4e, Smilly, PetiteCherry и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Ова го гледав одамна и сите песни што ги пее мислам дека се супер ама оваа ми се чини ко најдобра :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  19. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сакам да одам и да седнам на некој шанк. Сама.
    И да се удавам пиејќи мартини.
    Можеби ќе помогне.
    Или ќе размислам за многу работи.
    Или..можеби само за кратко ќе избегам од реалноста.

На MissSpark, mims-89, TheCandy880 и 2 други им се допаѓа ова.
  20. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

22 јули,помина и овај месец,се наближува Септември а со него на површината излегува коктелот од емоции кој порано се криеше длабоко во мене но сега веке почнува да извира на површината.Измешани состојки во мојот емотивен коктел:нестрпливост,љубопитност,среќа,тага,збунетост,неодлучност а како главна состојка Страв....

Септември-нова средина,ново училиште,нови соученици,нови пријатели,нови професори,нови предмети, нова учебна година,нов почеток,нов период во мојот живот.А после се ова следуваат познатите прашања:
    Ке биди ли добро?,Дали ке се снајдам?,Ке пронајдам ли другарки?,А ако не пронајдам?,Ако не можам да се вклопам?,А зошто баш гимназија,дали е тоа добар избор?,Можеби требаше да изберам друга гимназија?, Можеби требаше да изберам медицинско,или пак треба целосно да ја отфрлам од мисли медицината бидејки велат дека сум била гнаслива и не сум за неа иако Биологијата и Хемијата течат во моите вени? Можеби требаше да се запишам економско,па потоа на правен,нели сум јас она која секогаш нешто суди или па на политички науки иако често ми се потсмеваат поради таа желба, шта би било кад би било... :?:

Навистина во главата ми е кошмар,мислите ми се измешани мисли на дете но и на возрасен човек,и стварно е тешко во една ваква ситуација мојот сеуште не созреан мозок да го најди вистинскиот избор:x
    Буквално се чуствувам како ларвата во својот кожурок кој полека пука,повеке не е заштитена во прегратката на својата мајка,ларвата се претвора во пеперутка и време е сама да почни да лета но и да одлучи на кое дрво ке слета, кој цвет ке го помириса....

Баш тоа ме плаши:каде,како зошто,кога...Ме плаши периодов што следи навистина ме плаши :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.