Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

мојот најдобар најверен другар/брат ке се жени :dance: :party: нема посреќна од мене (уствари има снајката) него супер се израдував а повеке откако ми кажа: мислев и на вас затоа веридбата ке биде на 3 август таман имате одмор и ке дојдете (тоа време требаше да сме на плажа али она не е битна како мојот брат) едвај чекам сега да стигнам :dance:

а да и уште нешто: луге кои ме знаете во Стр ке ве молам гледајте си живот и не се замарајте со мене,абе мене не ми текнува на вас а вие уште управувате нешто пред година две? Ве жалам и само чекам да ве видам :!: ке ви се :puke: во фаца-ги поминавте сите мерки и граници е сега нема да ви ќутам него ке ви е**м матер озбилна сум :devil:

2. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

сдк1 се осеќам многу хиперактивно , решив да одам да си ја исчистам собата! :D
    сдк2 зелено цветче вухуу! :party: :rock:

3. foreverbeautiful

foreverbeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    8
    Сакам да кажам...

Сдк дека цел ден сум дома и ми е многу досадно.
    Сдк2 дека цеел ден си гледам FoxLife и многу ми е интересно со него 8) :lol:

На beautifulmonster му/ѝ се допаѓа ова.
  4. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Сакам да кажам...

САКАМ ДА СЕ ВРАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Празен ми е животот без него. Толку многу се приврзав кон тој човек, што ми фали ко на печалбарските жени мажот во последната година од печалбата, иако е само месец и пол, ама многу е! Не само што ми е дечко, ми стана дел од животот, едно прекрасно надополнување на моето секојдневие.. :inlove:
    И во негова чест, поздрав со песнава :D Иако не е во Америка, ама сеедно ми е..

http://www.youtube.com/watch?v=3Xx0kVKY2Xc

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

првпат во овие три години се прашувам како сум издржала толку време во врска...не е до дечко ми, он е најдобар на свет (пу пу дан го урочам) ама сега сакам нештоо новоо...

6. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Сакам да кажам...

Па подобро тоа “нешто ново“ да ти се случи сега додека си помлада, отколку пример кога ќе имаш сериозна врска или кога ќе се омажиш.. Така да, би било убаво да разговараш со дечко ти на оваа тема, верувам дека и него добро би му дошло пауза од неколку месеци.. :)

7. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека си се спремив и ке идам да го превртам Скопјево за да најдам штикли. Не се вракам дома додека не најдам такви какви што сум замислила :lol: .

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Сакам да кажам...

1. Сите спијат, а јас дежурам од сабајле. Веќе изгубив осет за час, се ориентирам по ден и ноќ.
    2. Многу ми е мило што се зачленив овде и што запознав прекрасни личности, а се надевам листата ќе се прошири.
    3. Ај да не гмечам букви, одам да згмечам нешто во уста.
    4.

На Cacy, Hopeful, FBI и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.578
    Сакам да кажам...

Утрово ме зафатил некој бран на носталгија и ми испливуваат пред очи пожолтени фотографии од моите предци од кои некои и не се повеќе меѓу нас, со градот со различен изглед во позадина ораници на местото на некои актуелни градби, куќи со различен изглед и мотори од оние како на нацистичките филмови како превозни средства, бродови кои веќе ги нема паркирани на пристаништето, свирки со гитара кои веќе ги нема како извор на забава. Се сетив и на едни удобни чевли кои ги купив на попуст, се сетив на тоа како правевме свое езеро во двор со црево со децата од маалото, се сетив дека имав гасеница како милениче кое тајно го чував во кутија од Каја крем на која продупчив отвори и редовно ја хранев, се сетив на уште многу нешта кои ги нема повеќе, но решив да ги овековечам барем вака виртуелно. Бидејќи се дел од мојот и нечии животи, бидејќи биле дел од едно време, бидејќи спомените треба да останат запаметени.

Открив дека стареењето не е во брчките во аглите на очите или предавничките бели влакна кои никнат преку ноќ и никогаш природно нема да се видоизменат, за разлика од паднатите влакна кои ќе ги заменат нови. Тоа е кога во очите ќе ги прочиташ сите изгубени и освоени битки на срцето и животот, кога детската наивност и ширум отворениот поглед кон светот ја замени претпазливиот поглед на зрелоста полн со некоја метална недоверба кон надворешниот свет. И тогаш се навраќаш кон своите детски корени и секое ново сознание дека детето во тебе е уште хиперактивно ,иако се трудиш често да го успиваш, не знаејќи како да излезеш на крај со него, е вредно да измами насмевка во очите, бидејќи нема поубава глетка од очи кои се смеат на светот.

На Phyramide, Hopeful, FBI и 5 други им се допаѓа ова.
  10. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Сакам да кажам...

Имаш два три, пет... десет избори, како да дојдеш до нешто и сите до еден погрешни.
    Ти текнало, можда тоа што го сакаш е погрешно?!?
    Босоноги сме и точка. И не е само форумов доказ или екстерното тестирање, матурите, резултатите од уписите на факултетите или годишните изводи за no fund пензионери на Заводот за вработување. Батали тие наши карамбол историски приказни за опинок времето, мада... опинок народ е најдалеку до каде можеме да стасаме. И не зборувам за дистанца во просторот и времето, а финална интелектуална дестинација. И не е дека некој од нас очекува некакви си филозофски пируети, длабоки мориња и езера од теории и мисли, ама па верувам дека и не очекува до толку пресушени, исушени извори, ко да ту нико и никада није био жив. Да де, живи организми сме сите, ама ај оди изброј ја онаа некоја си бактерија што лебди во воздухот и смести ја ко бројка во картата на живи суштества на планетава.
    И не знам, не можам да кажам дека проблемот нам ни е што не сме си имале царство, аристократска-царска/кралска лоза да шета по Шара, Пелагонија, охридско-преспанско-дојранскиот регион... пошто освен за концентрација на „ол д’ мани енд велт“ кај истите, не можам да зборувам за природно надарени не у груди и гаѓа личности, а по скоро од увек ми биле носители на тој деген ген во себе. Напротив бре, рајата, простата маса е таа од чиј расплод фрчеле паталци со моќ на гаталци. Та, баш у поле бил креиран тој одличен мисловен калибар од персони.
    Ама ние изгледа низ времето сме станале забушанти. Можда до позите е или не знам, некоја од жените и мажите не доволно мешале, па имаме само карамбол индивидуи, кои за жал имаат свои културно-уметнички друштва за не етички, ама „МОРАЛНИ“ непознавачи на познатото и без интерес за спознавање на непознатото.
    И сфатив нешто.
    Физичката активност и не ми влијае позитивно на умствената. По домашните часови по физичко воспитување, јас се преобразувам во ништо повеќе а амеба мозок - поспан, закржлавен.. со испишан error на чело. Па, она „во здраво тело здрав дух“, ич не го сакам, макар што секси задник во фармерица поштувам!
    Инаку, од утре.. не од денес! им се фрлам на пороците, па ако сакаат и в зандани за рехабилитација нека ме стават, јас од нив никад нема да се тргнам! Јадам, мирисам, шмркам, пијам... се предозирам со книги! А, вас нека ве убедуваат дека тие се штетни за психата, физиката :wasntme: и здравјето.
    Пак и не сум природен интелект, како вас. Улицата не ми е доволна школа, нити пак оние сиви универзитетски зданија.
    Мада, сепак... респект и за нив.

На FBI, Marilyn-Monroe, TheKiketoo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    701
    Сакам да кажам...

Мама и тате,фала Ви за добрите гени кои сум ги наследила од вас :emo:
    Жега е голема,одам на тераса да се сончам...не ми стигнаа соседнве плажи :D
    Имајте пријатен јулски ден :*

12. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Сакам да кажам...

СДК сите сме забегани на свој посебен начин. :wasntme: :rofl:

На Hopeful, crazylady, duffi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    24
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека веќе нема да седам дома да читам книги и гледам серии по 2 сезони за 2 дена - вечер ќе се начукам најмногу на свет, и ќе си поминам најубаво !

14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    Сакам да кажам...

Многу спиење не е на арно :tmi: морам со вас да споделам што сум сонувала

Како од фемина на домашна адреса ни испратиле на сите феминки комплет капа, ракавици и шал на кои биле напишани (извезени со конец) нашите кориснички имиња. :rofl: :rofl: :rofl:
    Мојот комплет бил црвен и со сребрени букви пишувало Гоу Грл :wasntme: се прерадував бе :lol: и брзо сум го скрила за да не види некој па да ме познае која сум овде 8)

На Phyramide, Hopeful, lolyta777 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Тежок ден ќе е денес, осеќам. :|
    Ден само на вода - така си одлучив. Ништо друго освен вода и чај, да се прочистам. :|

16. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Сакам да кажам...

СДК дека не ми е јасно како некои нови членови се осеќаат неприфатено од страна на останатите феминки, кога сите се прекрасни :) 99% де :wasntme:

Јас бре сите си ги сакам, освен оние со рекламите, нив не. Ве хејтам кога рекламирате :devil:

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.700
    Сакам да кажам...

СДК само да ве чујам да кукате за времево.
    Не ви чини топло, не ви чини ладно. Што сакате тогаш ? :devil: :D

На lolyta777, FortuneTeller.xD и Hipica им се допаѓа ова.
  18. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    246
    Сакам да кажам...

сдк од денес не јадам торта 8)

19. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Проблеми проблеми проблеми ама во ред е сега,нема да се ослободите од мене така лесно :D Фемина уште долго ке ме трпи

СДК дека заспав во 4,зошто гледав една серија која еве за чудо ја даваат реприза сега
    ко божем не знам
    :P а и ненајадена солам памет овде.Нека се симне Бог и нека ја собере вересијава(мене)

20. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК кој од влезот ми ги краде каталозите од т-мобиле да му стигне висока сметка овој месец!!! Толку време сум претплатник сега дури прв пат ми стигна каталог. За малку не ми стасува да си нарачам торба за патување, сега вака пред одморче. :)
    Што ке правам цела недела дома не знам. Другарките на одмор, дечкото на посета во роднини во друга држава, и Црешата ке седи дома! |(
    Денеска МОРА да се издепилирам. Почнаа мајмуни да се бесат на дрвата на моите нозе. Подникната сум у пм. Ама пак што да правам кога не ми се препотува од депилаторот на и онака жешково време. :worried:

оу, вритн и д старс, милион мајлс авејјјјјјј... :rock: :rock:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.