Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Сакам да кажам...

СДК прекрасно е чувството кога ќе ти кажат дека си се разубавила и дека зрачиш :nod: Да, да, убаво се чувствувам во мојата кожа :)

И не можам да разберам кога некој става после секоја реченица смајли :D Мислам, смајлињата ги претставуваат емоциите, значи кога ќе видам вакво смајли после секоја реченица не можам да ја разберам поенатата на авторот. Или сакал да каже нешто, ама ставил вакво кезечко смајли и?!
    Ајде нема везе, да не мрчам, секој со своето :) :D :D

На Hopeful, mims-89, BeYourself и 9 други им се допаѓа ова.
  2. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Сакам да кажам...

СДК дека сега дознава мдека Ејми умрела. Искрено нема да негирам дека музиката беше добра и квалитетна, меѓутоа сама се донесе до смрт.

И исто така СДК дека снимам видео за апликација во една школа и умрев од нервози! Или не сум си убава, или ќе утнам текст. Крава. |(

3. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека е многу грдо кога таман ќе се намерачиш да к`снеш печено пиперче во еден залак, и кога ќе сфатиш дека имаш пуна уста пиперка пољута од здивот на Луцифер.

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Сакам да кажам...

што да кажам а да е доволно

се чувствувам многу исполнето,одамна сум немала ваков мир во душата,одамна не ми било толку убаво,одамна не сум зрачела со позитивна енергија,да одамна :)

ах убаво ми е,со отворениот прозор бидејќи ја осеќам таа свежина од ситните капки дожд( кои за жал кратко траеа )

и сите овие убавини се проследени со едно :smoke:

5. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Јас отидов да шетнам. Ако ми заврне ајт наздравје бањање :D (чадор не планирам да носам). See youuuu :hai:

6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Ама ме фаќаат некои бубачки значи. Ју да не сте ми во кожа.
    А да си легнам и дури утре да станам, поарно за сите ќе биде, ама не можам појако е од мене.
    Хормони. Нвм.

И ај не може од 500 пријатели 800 да постираат песни од Ејми. А вчера сите до еден ја плукаа заради концертот. Е бре Македонче, Балканче, сеедно.

Нит сум ја сакала нит ја сакам. Ама човек е, па нека си почива во мир. Колку што може да има мир, нели ради животот нејзин ...

7. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Скандалозната Ејми починала? Јас дури сега дознав... Кажаа на вестите на Бтв.
    Епа... Лека и’ земја, што друго да кажам...

СДК2 - Направив сладолед пред 2 часа. Уште не се е смрзнал убаво. До кога да чекаам?! Очајно ми се јаде.

8. VeRyCa

VeRyCa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    59
    Сакам да кажам...

СДК дека го добив моето прво светче, моето прво бело цветче .. јухухуу :**

9. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Сакам да кажам...

СДк
    ШтА чеш :wasntme: !

На Breezy, slatkichKa123 и Lux им се допаѓа ова.
  10. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.492
    Допаѓања:
    23.067
    Сакам да кажам...

СДК не е фер! Се јавувам во козметичкото студио да закажам за депилација во понеделник, девојката ми вели немам термин, се е зафатено! Прашувам за во вторник, ми вели ќе одам за Скопје тогаш! И сега? :@ Уф, се нервирам! И пишувам на друга девојка, не ми враќа. Не ми е јасно сите ли ќе одат на депилација во понеделник, мајка му стара? :@

11. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Чудна ти е нашава мала земја Македонија. Во неа има многу работи кои се навидум нелогични и невозможни.
    Поминувам денес низ центар, а таму некаде, на почетокот на “Партизанска“, гордо на огромен билборд се исправил Тони Зен- заштитно лице на еко-кола. Да не се разбереме погрешно, јас немам ништо против човеков, поентата ми е друга. Во Македонија важи правилото “еднаш позната личност- засекогаш позната личност“.
    Веќе ми се смачи да едните па истите да бидат заштитни лица. Имајте осет и на нас ни треба освежување, промена, некој нов лик, интересен......макар и да не е толку познат.
    Другата поента на муабетов ми е: оние кои имаат доволно (и многу повеќе од доволно) добиваат гага, а оние кои едвај преживуваат никој не ги ферма, нит ги “шиша“ во државава. Коли даваат на Тони, на Елена, на Ламбе, на Калиопи....како да не можат самите да си ги дозволат |(. Бесплатни третмани, патувања, облека- на истите.
    Каква нелогичност! Свесна сум дека така функционира целиот свет, но навистина многу е глупава филозофијава. Убаво викаат- сиромашниот дупло плаќа.

Е тоа сакам да ви го кажам народе! Колку повеќе имаш- толку повеќе бараш!

На Divinebutterfly, Phyramide, nesa и 13 други им се допаѓа ова.
  12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

^ Мани тоа, плус и вистинското лице го нашле за еко - кола. |(

СДК дека е опасно чувството кога се туфкаш цела недела како да им соопштиш вест на другарките плашејќи се да не те сфатат погрешно, а тие веќе разбрале и едвај го чекале моментот за да ме реметат кога ќе дојдат. :lol:

На FBI му/ѝ се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

баш пред малку ја гледав емисијата све за љубов на Хрватски и девојката му стави прстен на рака на момчето(премногу храбро од нејзина страна им се тресеа рацете на двајцата) тој прифати, сите срекни и задоволни :$ , и ми се потврди мислењето од пред некое време дека ако некогаш во зивотот ми се појави вистинската личност која ме сака, почитува и цени секако и јас него од моја страна, јас би го сторила истото :wasntme:
    (па ако на него не му текне, зошто јас да не превземам акција :lol: :rofl)

14. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Сакам да кажам...

СДК дека љубовта е повеќе поврзана со отсуството, отколку со присуството на саканата личност. :)

На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

СДк ...како дозволив да ми се пикне под кожа уф :fubar: ...сакам силно да ме засака и секоја вечер кога ке биде со некоја на мене да мисли...е тоа сакам! ]:)

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Имало Господ. Чувал трошка среќа и за мене. Ај само да го слушнам тој збор и да ми олесни на душава. :emo:

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  17. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Еве ме драги мои феминки конечно одвоив малку време за да ви пишам ;)

И морам овде да пишам дека навистина ми е жал за Ејми Вајнхаус не бев нејзин голем фан ама типката се разликуваше од останатите ...штета голема штета :x :x ..... .
    Нека и е лесна земјата ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MbXrvlye ... ture=share
    Повелете песничка :*

Имајте убава вечер.

На OzzyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Иста приказна или да? :yawn:

Починала Ејми, и сите и се верни фанови, вау. :o

Ко на Мајкл Џексон шо беа, на Тоше ..

Не дека не е греота, и таа била ко и нас, живо суштество, ама ова иритира..
    Како и да е нека почива во мир.

На Elennaa, Monna.Monna, tigerlady и 3 други им се допаѓа ова.
  19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сакам да кажам...

Абе трај си, јас на секое ти го лупнувам смајлито. :D :D

20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Сакам да кажам...

СДК не ми значи Facebook и не ми пречи некој да ме додаде со претходно кажување кој е. Кога направив блог бев свесна дека си го покажувам лицето, ама нема смисла таквото додавање. Кажете се! Фала!

Друго СДК и дека страшно се приврзувам со одредени предмети. Мојата перница била на татко ми и за мене има огромно значење. Стара е повеќе од 30 години и уште е огромна. Ја перев пред некој ден и 2,3 дена не можев да спијам затоа што ми ја немаше. Тоа секогаш ми се случува кога морам да ја исперам.
    Другарка ми прееска се шегуваше со мене, ретко кое парче што го носам не е преправено. Што да правам кога имам бујна фантазија. :wasntme:

На CoverGirl10, Go-Girl, Strumfeta93 и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.