Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. maca78

maca78 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    78
    Сакам да кажам...

deka eptem me nerviras i to eptemmmmmmmm

2. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Добро утрo женскииии (и машки) ;)
    Денеска станав со кокошките. Со помалце од 5 часа спиење јас се осекам наспано (сега за сега). Што ти значи да ги фатиш РЕМ фазите :mm: .
    Се жалев дека нема да станам рано да зачистам пред да ми дојдат гостите... Епа веке не се жалам, само се надевам дека ке го мрднам гзот од компјутеров. Мрзава е тешка работа, тешко кој ја има :lol: .
    Have a nice day :hai:

3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Се иступирав. Онака, утрински.
    После тоа лосионче, ово-оно и сега си мирисам слатко. :mm: :angel:
    Сега се спремив, собрав енергија и следната недела ќе уживам. Епа, и бестоа е распуст, шо друго да правам? :lol:
    Добро понеделничко утро, девојки.
    Иако, по некој мој заклучок понеделникот е најтапа ден во седмицата, ви посакувам убав ден! :*

4. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.427
    Сакам да кажам...

Добро утро девојчиња!

Времето е убаво, имам значително помалку обврски од претходната цела година, децата се на одмор, а куќата релативно средена!

Имам список на работи кои треба да ги вршам секој ден после работа, и едвај чекам да почнам да го реализирам! Имам куп пријатели со кои сакам да се видам периодов додека сум послободна!

Уживам во Скопје, тивко и празно!

Ви посакувам убав понеделник!

На Strumfeta93, sesilija, Go-Girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

Добро утро се надевам сите сте наспани и одморени, јас прв пат станав рано за на пракса сега чекам 10 и 30 и out with my friends :D

6. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.900
    Допаѓања:
    40.728
    Сакам да кажам...

Ууу значи како ме изнервира уште од сабајле .... ц ц ц ц ц ц ц
    се замислувам како живееме заедно под заедничи кров Не не не не не :devil: :devil: :devil:

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.157
    Сакам да кажам...

си станав јас рано да си ги однесам сандалчињата на поправка ама кондураџијата решил денес да не работи :swear: или пак можеби си
    го лади
    некаде :P ај едниот ама и другиот бе :| и што ќе носам јас сеа ;(

А да,и да се пофалам ми кажаа дека ми стои бременост со машко дете :rofl: :rofl: пу мајката бар женско да беше :geek: не, нема да му се допадне ова на ханито :D ние женско си сакаме :!:
    И така малце подисплашена од помислата да бидам млада мајка, ќе си одам пак во креветчето ми слатко. :hai:

8. mia9184

mia9184 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    296
    Сакам да кажам...

Сдк In Life,Don’t Settle For Someone Who Can Buy A Coffee For You ,Go For Someone Who Can Actually Make It For You ! .........Sometimes Little Efforts Make A Big Difference... :)

9. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    787
    Сакам да кажам...

My darling baby, this is a warning, said that I'm leaving on Monday morning - пее Melanie Fiona (најверојатно на нејзиниот бивш), а јас го заменувам црвеното leaving со jogging :sun:

Во здраво тело - здрав дух, нели ?

Не ми се јасни оние кои мислат дека ако пазиш на исхраната и ако трчаш секој ден, тоа значи дека твојата цел е да бидеш слаб и да се вметнеш во сите алишта кои ги сакаш.
    А уште помалку ми се јасни оние кои ќе држат неколку дневна диета, на ден ќе јадат само една јаболка и ќе пијат една чашка вода, и цело време ќе ги трпат сопствените црева како прават забава таму некаде во мешето. Не е работата да ослабиш само за нечија свадба, зашто е лето или пак зашто се ближи Нова Година, туку да се чувствуваш здраво и свежо во текот на целата година.

Инаку, забележувам позитивни промени кај мене.
    Рано станувам :sun: , зашто не е баш убаво чувство кога стануваш, фрлаш поглед на часовникот и сфаќаш дека најубавиот дел од денот заминал.

Повеќе ова не ме опишува:
    Најпрво те мрзи да станеш и да се измиеш, а не пак да работиш на хигиената во твојот дом.
    Се удираш по глава и си велиш: ''Од утре дефинитивно ќе се сменам на добро''. Како не :^)

''Ќе бидете задоволни од себе, особено поради тоа што ќе ја отфрлите самокритичноста'' - вели дневниот хороскоп на Фемина, а мене не ми останува ништо друго освен да го потврдам тоа.

Ве поздравувам, сè уште уживајќи во Monday morning :music:

10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Понеделник, тука, денес. Хјустон имаме проблем. Не сакам понеделник. Сакам дома. Нешто као E.Т.
    Милка во левата рака, кафе во десната.
    Нешто мора да е наопаку штом јас после не знам колку време јадам чоколадо.

Последна недела од јули. Уште малку па август па јас на плажа.
    Море и Гринпис да ми пратите, не ме тргате од песокот, чувте ли? :lol:

Ќебапчено мало расте ли расте, не сум го видела веќе некое време. Мало е сеуште, раскенкано, ама малку само. А таа сестрата негова ја обожавам. Ја учев да си ги лакира ноктињата и сега се лакира. Додуше нема што, ама битно се лакира. И ми се фали - о Пирамид, пак си ги лакирав ноктињата да знаеш! Веќе не сум ко машко! :D
    Ц ц ц не знам што ќе биде со неа. Убава е и зборлеста ко шмизла а рипа и се прекачува ко најголем фраер. Пу пу, лепота на тетка.

И контам дека колку и да се правиме силни, вакви, онакви, на крај секогаш и сепак еден пар јајца и кобасица ќе ни скршат кичма. Од петок сум хотлајн за една другарка која решава љубавни проблеми, а до вчера што се вика беше сосема ок и сингл.
    Ах бре јбт жени и све! Кој не створи?

А да ви кажам и ми се пријаде нешто мрсно сега :wasntme:

Ајде замрсете се, понеделник е наводно најдепресивен ден во неделата. Мислам, сте се обиделе да одите навечер на Водно во понеделник? Гужва бре! :D
    Ради жичарата.

Убав нека ви е и мрсен :)

На Theodora, najubava2010, nesa и 7 други им се допаѓа ова.
  11. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Сакам да кажам...

Утро.
    Манијакоидно утро.
    Боже мили, да не можеш да си застанеш и на раат да си одбереш чоколадо. А замисли банани да бирав, онака да ги мерев, па тогаш шо ќе ми се десеше?!
    Некои немаат осет, знам и јас како е да се контролираат хормони, ама осет бе малку ејј.

Утро со ЧокСа и кафенце. Благо кафенце.
    Превртена шолја и приказни од баба ми. Средби со некој црн тип, коњи, срциња. Со сите средби.
    Ајде, немам ништо против. Иако не ми се гледаат нешто многу луѓе.
    Ми требаат оние, на кои што и јас им требам нив. А такви се бројат на ракава.
    И со раката се стиска тупаница со голмина колку моето срце.
    И прекрасно ми е :)

Ми фали наненцето мое најцакано.
    Сакам да се разбудам со лаеж, не со сончеви зраци.
    Таа е мојот лек, мојата зависност. Си ја сакам како детенце да ми е.
    Па и ми е, таква убава пргава и гласна. Сонценце.

Некогаш треба да се зближиш премногу со некој за да го запознаеш вистински - у смисла на 24/7 заедно, но некогаш треба да се оддалечиш за вистински да ги осознаеш неговите вредности. Секогаш има изненадувања. Нема утка :)

А денес, сум подготвена за убав дневен предизвик. Додека моите бркаат работа по документи, само за да ни угодат, јас ќе си ја ладам со 4 во вис. И така.

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Денес се разбудив задоволна!
    Да, баш онака задоволна- насмеана од осмица до осмица.
    Зошто? - Во глобала може да речам дека нема некоја посебна причина, ама кога ќе размислам подобро ништо не е случајно. Ајде, ајде ќе си кажам.
    Мислевте дека само деца одат да го гледаат Хари Потер?
    -Епа не! ФБИ во први борбени редови.
    И морам да кажам дека за разлика од останатите делови кои сум ги гледала- овој дел ми се допадна (малку го ус*аа крајот, ама ајде ќе опростиме).
    Ќе откријам уште еден детаљ. Всушност бев на состанок во кино :tmi: (и тоа е за деца де). Ако некој сака да ми се смее- нека се смее. Тоа нема да ја смени мојата моментална психичка состојба.
    После киното, пијачка со неговите другари. Уф девојки, кога се разврзаа муабети од кои што немам врска. За коли! Се чувствував како да зборат за спејс шатл :rofl:. Ама иако дел од муабетите им беа “досадни“, мене ми беше мило што ме викна да му ги запознаам другарите :)
    Поканата за во диско морав да ја одбијам, воопшто не ми се излегуваше.

И така ФБИ, стигна дома и си легна- а утрово се разбуди задоволна!

Денес, го сакам понеделников. Во понеделник има “дневна соба“ во Хавана- како да не го сакам.
    А и денес сум во Џесика Рабит муд- подготвена за бавни и заводливи движења, за некоја добра шминка и фризура, а најверојатно и за некое тесно фустанче.
    Епа девојки, ако ја видите вечер Џесика Рабит во диско, знајте дека тоа е вашата ФБИ :*

На Theodora, najubava2010, marama и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    Сакам да кажам...

што убав викенд беше ова! :) со ништо конкретно проследен ама сепак магичен! обожавам летни ноќи! и неврзани разговори со фини луѓе во ситните саати на тие летни ноќи....цвеќе у коса и црвени штикли и правац на салса! :D неоткриен таленАт сум била!тоа заклучив :D бидете ми поздравени и летно разиграни ;)

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Понеделник, уште еден. Нова работна недела за некого, за мене нова недела за досадување. Додуше не знам баш. Ми стигна братучедот, фајнали!! :D
    Си се согласуваме со него, ни оди муабетот. Убаво ќе си тераме. :)
    Има само еден проблем. Сакал да одиме на капење, а јас зацрвенета сум,, имам добиено...не можам... :(
    Ајде, му викам, покасно да одиме, сега топло е многу. Демек сонцево дан ме изгорело...како да не. Реков малце да го замаам. Не е мал ама ај да пробам јас...
    Вечер ќе видам што ќе речам, можда и ќе се шлакнам сепак... :D
    Бевме рано рано на пазар, ручек да спремаме треба. Мене торбата не ми е распакована, и јас денес дојдов од на гости. Со ручек во два се почнува. Имам време.
    На лепотанот мој Цеки репче му врзав, фајнали... Му пораснало косичето. Убаво му стои, ако е машко. :D
    И немој некој помислил дека е геј, ќе ве тепам... Не е, ама дада му претерува. И си признава...
    Ама убаво му стои репчето, беее.............
    А сега одам кај чичко Нацко, стегачи да му купам... :lol: Да биде убав... Како една песна што велеше: Убав и мил, паметен и фин, тој е кучкин син...
    Е кучкин е, кучка го роди. :lol:
    Како ме нервира ова броење на смајличиве...зашто мора баш 10 да има?! А ако сакам 11...нема. :*

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

Liberation!
    Тоа е она што секому е потребно. Секој трага, но дали некој воопшто посакал да пронајде?!?
    Ова е ден кога и највисокиот рид, најдолгиот и најдлабокиот врисок нема да го спаси. Само ако го зграпчам како чаршаф и го см’кнам на земја... само тогаш! Можеби ќе откријам ништо, ама liberation ќе биде секако. Say your name you bitch!... ако си маж тоа. Ако не, ќе почекам да се нашминкаш.
    И, колку за информација, не е понеделник. Бар толку знам.
    One down, милиони и милиони to go!
    Вистини ли се вистини и секој со по неколку свои невистини. Но, помина времето кога се замарав со нив. Сега секој сам си ги отвара картите. Пораснавме всушност. Знаеме од каде доаѓаат бебињата.. ама тоа е друга приказна. Ќе ја раскажам друг пат, бидејќи премногу е весела за сега.

Oh well the devil makes us sin but we like it when we're spinning, in his grin!
    http://www.youtube.com/watch?v=jEgX64n3 ... re=related

На Phyramide, FBI и Estelle им се допаѓа ова.
  16. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, дека еден добар дел од денот веќе помина...а мене ме чека мојата „џунгла“ (собичката :P)...Ојдов да чистам :/

17. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    На cinderella5 и martinuska им се допаѓа ова.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.028
    Допаѓања:
    123.895
    Сакам да кажам...

Конечно се расонив :yawn: после саат време уживање со турско кафе,па сега одам да правам пуканки ме фати стрв :worried: Бујрум на [​IMG] и [​IMG] :P

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Сакам да кажам...

Honey, I'm home... Упс, грешка! Honey, I'm gone.
    Прекрасен викенд, макар да ништо не испадна како што требаше, сепак поминав еден преубав викенд, што за жал остана само на викенд, иако требаше да биде барем една недела. Како и да е, сега сум дома и пак ќе ви досадувам на Фемина :P

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

Сакам да врне дожд, онака долго и силно, а јас на раат да си читам книга :)

На Theodora, eli25, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.