Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Од денес сум на диета! не јадам веќе благо и пржени глупости. Од сега само овошје, вода, и манџи. Мачно е малце ама ќе се исплати на крај! :) :) Си купив и зелен чај, и вежбам секој ден така да сигурно ќе постигнам некакви резултати. :)

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Колку повеќе ги гледам маживе,толку повеќе ги разбирам лезбејките... :lol: :lol:

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.039
    Допаѓања:
    81.386
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=K_bQ80xZNwI
    Ja слушам песнава и се прашувам дали може да им се стави крај на нештата кои сеуште не почнале !?
    Демек се си има свој крај, а јас прашувам има ли крај пред почетокот?
    Да, глупости се, можеби е така бидејќи претерувам со ситничарење, ама овој пат не.
    Само си искажав мислење, а ти си ја подвитка опашката ко налутен мачор, кој останал неразбран од сопственикот....
    Се разочарав, знам дека не треба да обраќам толку многу внимание на нешта и личности кои не го заслужуваат тоа, но што можам против тоа што ми се допаѓаш и признавам дека ми смета секое женско сомнително битие околу тебе !?
    Ќе каже некој - женски глави, љубомората е посилна од нив - ама не, не сум љубоморна, туку само си ја одбележувам и сакам да си ја зачувам територијата (биди среќен што не ти се помо*ав како што прават кутрињата!!!), да.
    И немаше да ми биде криво, доколку речев нешто што би те повредило тебе или твојата личност, ама да се лутиш што си го искажувам мислењето за одредени Х личности, хм, `крипи`.
    Или тооооооолку си близок со такви со кои се знаеш само два дена, или има нека тајна веза во сета оваа збрка. Поголем ситничар си од мене. Те мразам, не знам ни што да ти кажам веќе, ама се надевам дека ќе те треснат толку силно по таа твоја зелена тиква и ќе сфатиш што всушност сакаше да каже авторот. ;)

и да, се надевам дека it will be a good hurt.....

На Hipica, MaxyMax, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Помешани чувства и мисли. Среќна сум и се плашам. Сонот ми навести нешто што јас не би сакала да ми се случи. Сега кога конечно проблемот е решен, кога јас сум конечно исполнета не сакам да ми се урне дел од животот. Нема да оставам тоа само така да помине. Или тоа нема да се случи или ќе згасне целиот живот. Немам друг избор. :|

СДК 2 Во моментот кога се најував ме фати мрза и си викам: „ Е де ајде, морам сега да пишувам. Да речам еднаш Катка се најувава. Ќе ме најавиш така? “ И после речите дека не сум била мрза. |(

5. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

С Д К :doh:

Прикачени фајлови:

На dancing.queen, zhap4e, Iceberg и 6 други им се допаѓа ова.
  6. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Сакам да кажам...

ЛЕТО,влажна кожа,еротски погледи,подивени хормони,силиконска долина :D
    Mа никогаш не ми било баш вакво,какво што го опишуваат по песниве |(

7. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

СДК дека се се случува со причина!
    Многу работи кои ми пречеа испадна дека се случиле токму за сега да не сум во полоша ситуација. Не треба толку беспотребно да се нервирам :)

СДК дека сум многу среќна последниве денови...чувствувам како се да си доаѓа на свое место. Се надевам дека ова расположение ќе потрае :D

8. PorcelainDoll

PorcelainDoll Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    5
    Сакам да кажам...

СДК одам во парк :)

9. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

СДК...

аааааааааааааааааааааааах!!!!

ЕДВАЈ ЧЕКАМ !!!!

Умрев. Толку од мене.

10. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Сакам да кажам...

СДК дека прекрасно е езерото кога има бранови. Целотo разиграно, распенето од брановите, со разни нијанси на водата - од темно сина во длабочините, смарагдно зелена кон брегот, се до посветло зелена до самиот брег. И многу убаво е да слушаш како брановите се удираат од брегот, ја мазнат песокта и го прават оној звук, измешан со звукот од дувањето на ветрот, џагорот на птиците кои го надлетуваа езерото и гласовите на луѓето.
    Денес беше такво, а јас уживав гледајќи го. Се потсетив на едни поубави времиња од детството кога уживав брцкајќи се во големите бранови - види некој поголем бран и нурни под него, види некој друг уште поголем и фрли му се да те носи. И денес правев така. Не дека не го сакам кога е мирно и кога нема ниту едно бранче ама кога е вакво како денес, немирно, го обожавам, ме исполнува и буди нешто посебно во мене.

На Theodora, Iceberg, Hipica и 6 други им се допаѓа ова.
  11. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се преку таквото што го немам! :devil: :swear: :punch:

На zvezdakoska му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Сакам да кажам...

сдк...му умре козата на комшијата ! ]:) finally :wasntme: :devil:

На Hipica и Pelikuna им се допаѓа ова.
  13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

СДК дека сакам да излезам надвор на дождот и да ме наврне,па да се разболам за да ме слушаат после повеке :devil:

14. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Сакам да кажам...

Денес требаше да му биде роденден на дедо. Требаше да полни 78 години, но тој не е повеќе меѓу нас за да прославиме заедно. Не дека славевме кој знае како или пак правевме фешти, туку му честитавме и му подарувавме нешто, а тој пак ќе одеше на продавница и ќе купеше сладолед за сите и сок и ќе не почестеше. Колку само се радуваше кога ќе му одевме и ќе му речевме - среќен роденден, а тој заборавил дека баш денес му е роденден и ќе не гушнеше, ќе се насмееше и ќе му се насолзеа очите.
    Среќен роденден дедо :( .

На Iceberg, Hipica, maca99 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

Не е толку жешко надвор а во комодата сите чоколатца се стопиле..сеа така стопени не се толку убави за јадење! може ова е знак дека не треба да јадам благо? :lol:

16. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Сакам да кажам...

Уххх како може бре млади девојки да не се средуваат. Се омажила родила и готово. Аууу не сваќам, ми се згади животов па и пирошката што планирав да ја јадам. Па девојкава имаше повеќе влакна на рацете отколку мојот маж шо има на таквото. :puke:

Аххх свети депилатору дека си?

На Iceberg и maca99 им се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Па си го избришав фб. Ма доста ми е од се.

18. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Сакам да им кажам на сите напалени феминки
    ју ар беееед грлс вери вери бед грлс.....ма блудници по нашки де :!:

Ете така да си знаете :rofl: :rofl: :rofl:

П.С. а сега нешто реално да и реплицираме на цитираната феминка (иако од друга тема го земав постов).....таа личност што е безгрешна, што нема ниту еден грев, САМО таа може да ги осудува оние кои направиле било каков грев ;)

На Hipica, Divinebutterfly, Lepaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам - Абсо-факинг-лутли! :D

Еј, ама Секс енд д сити филинг добивам кога го кажувам овој збор. Генијално поврзан со первезен збор, маестрално изведен со само еден ФАКИНГ збор, кој каде и да го ставиш има смисла. Понекогаш се чувствувам како да треба да се справам со еден Мистер Биг, е така си играме играчки. Не знам баш дали ми треба некој како него, абсофакинглутли дека е главен фраер и се тоа, него дали е лесно да се справуваш со човек кој не знае како да се справи со себе ?? Абсофакинглутли не. :D

Вечерва, досадата абсофакинглутли ме утепа, па бидејќи не ми се помрднува ножниот прст за да си ставам грам шминка на мене, со водена коса и развлечени бермуди се дотркалав до кај баба ми. Ех, мирно, мирно.. Абсофакинглутли си го пуштив мозокот на пасење, а братучед ми, цело време ме тераше да му пуштам клипчиња на јутјуб. Како милно ме гледаше, убав он, да беше женско ќе му плетев плетенчиња. :rofl:

Денес ја плетев сестра ми. Вертикално, хоризонтално, укосо, направо, водопадски... Ма абсофакинглутли на секој можен начин ја сплетов и ја отплетов, морам да се научам. Мирно дете, под уцени и закани седеше и ќутеше додека јас ја абсофакинглутли плетев.

И така, по една абсофакинглутли вечер и по еден - знаете веќе каков, нели :rofl: - пост, сега ќе одам да гледам Пријатели. Божее, ако не гледам Пријатели, што ли ќе правам. Абсофакинглутли не знам. :lol:

Поздрав. :*

Абсофакинглутли :rofl:

На Theodora, Buttterfly, Hipica и 5 други им се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк не ми е јасно како можат луѓево околу мене толку многу да се срамат од своите сопствени емоции.
    Па ако си тажен,тажен си ако си среќен,среќен си!
    Едноставно и јасно...
    .

Уфф :fubar: јас пак заборавив дека е на "мода" да си цврст ко камен,да прчиш ност во вис и се да ти е демек "пуно и рамно" a дома слушаат баладички и цмриздат а на фб. постираат весели песнички....wtf ? :^)
    И не признаваат и не искажуваат други емоции освен дека демек се среќни,сам си лажам сам си веерувам е ова,па луѓе сме сите од крв и месо сите имаме емоции никој не е 27/7 насмеан :!: |(

Никогаш не се срамам од моите емоции,мислам дека нема потреба...можеби грешам :?:

На 2468, crazylady, Iceberg и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.