Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.226
    Допаѓања:
    157.120
    Сдк дека Шилеа ме потсети...
    Ако најдете маичка со Одри Хебрн и каиш со тока со ликот на Мерлинка,извесетете ме!

2. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    СДК дека пријатно ми делува повременото осветлување на небото...ах тие молњички :) сакам да кажам дека страшно ме дрма пмс амн веке кога ке ми дојде :evil: :? друго што сакам да кажам е дека сакам да го видам мојто златце да го гушнам и да не го пуштам три дена :( :D

3. Braveheart

Braveheart Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    609
    Допаѓања:
    95
    Сакам да кажам дека дека денеска запознав едно многу нехаризматично суштество.Ама, имаме надеж.

4. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Сакам да кажам дека едвај го чекам утрешниот ден!!!

5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.791
    :lol: Не знам зошто, ме фати смеа на постов. Веројатно затоа што и јас имав слична ситуација.
    Сакам да кажам, дека бев на аеробик, се препотив и се чувствувам одлично.
    Си слушам Беси Смит, јадам компот од јаболка со голема лажица и се враќам на некои преднатални решенија. Си кенкам и пејуцкам во сопствената ми соба, како Вирџинија Вулф, само без лудилото.
    Сакам да кажам исто така, дека здосадено ми е од Скопје, од Балкан, од нашиве премрежја, болки и процеси кои како кај Кафка, траат, за само да траат и да немаат исход. Сакам да отидам на некој остров на Фиџи или да се катапултирам во вселената.
    Ќе си рече некој дека премногу сакам, ама да. Овде сите нешто глумат дека ќе биде добро, а не е. Плукаат, лицемерат, мрзоволни се, а очекуваат да тргне нагоре работава.
    Епа нема.
    Или мрдни газ, за да ослабиш, како јас, (во контекст на муабетов:)) или нема ништо да ти биде како што треба.
    И доста ми е од песимизам, кој е во контрадикција со моиве тажаленки... Стварно некогаш се чувствувам како да сум во златен кафез....
    А тогаш не ми се пее.

6. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Само сакам да кажам Шилеа дека од твојте постови секогаш ми се растргне насмевка на лицето..ама онака пријатана затоа шо ме остават без зборови :) и бај д веј предходниот аватар повеќе ми се допаѓаше ;) позз

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека сум мочка, шо си игра со луѓето така по малце, ама ќе си го добијам некој ден. :lol:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.226
    Допаѓања:
    157.120
    Сдк дека си се ароматизирам,а мобилниот ми -умира- во вибрации...ме мрзи да станам.
    И смачено ми е од непостојаноста на нашиот квази-систем во секоја смисла на зборот!Ништо не функционира како што треба!
    Чук,чук..добар ден,добар ден господине продекане (со се сите мр,др пред името) што е ваа работа,до вчера бев по стара програма,а сега ме префрлате по нова,а нејќум бре!Ах бре анасана...
    Колкуууу???12 нови предмети?!Колку да поништам?!Исто толку!Оп молим лепо,со дипломската сакам звање магистар!Чао!
    Него мила,не седи,не зјај,оди на орбитрек,а може таму и ќе смислиш соодветна стратегија,а при тоа да смислиш говор во рамките на културниот кодекс на однесување,вадејќи нервоза пред да испокршиш факултетски инвентар!!!

9. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК дека пред неполн час ми казаа дека една личност која мн ја ценев го напустила овој свет, луѓе тажна сум како може животот да е толку неправеден беше премногу млада имаше уште мн да живее, беше премногу добра и затоа што беше толку добра Господ си ја зеде кај себе ПОЧИВАЈ ВО МИР, НО ПРЕГОЛЕМА ГРЕШКА Е ШТО ЗАМИНА ТОЛКУ РАНО И ШТО ОСТАВИ ЕДНО МЛАДО СУШТЕСТВО ДА СЕ БОРИ САМО ПОНАТАМУ ВО ЖИВОТОТ, тешко е да се продолже понатаму без еден родител.... оф леле колку мн ме погоди ова зошто.....се случуваат работи на луѓе кои се премногу добри....

10. Katja.efremova

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Сара жал ми е :( знам потполно добро колку е болно и знам дека ниедна утеха нема да е доволно утешна затоа нема да ти давам ниедна...само храбро биди силна за неа и за оние најблиските кои ке им треба твојатѕа сила :(

11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    јас се заљубувам. :worried:ilent:

12. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Сара жал ми е :( знам потполно добро колку е болно и знам дека ниедна утеха нема да е доволно утешна затоа нема да ти давам ниедна...само храбро биди силна за неа и за оние најблиските кои ке им треба твојатѕа сила :([/quote]

Blagodarma za poddrskata koga ke pomislam i na nekoi mn bliski lugje koi nemozat da ojdta a zamislete ne ni znaat deka nesto se slucilo uste poveke mi e zal

13. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Супер

14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДК дека ми е убаво со него.Иако на моменти сакам да го убијам ;) .И сдк дека знам оти не може да живее без мене,и се гордеам со тоа :D

15. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    SDK po forumov(a i sekade )nie zenive,sve samo sa deckovcite,za mazite da se pravelo muabet..ccc...mislite oni se opteretuvaat tolku so nas..so sme napravile so sme rekle sto sme mislile so toa? neee...si praat maski muabeti za sport,koli,finasii i"lele kako bi i go opnal na onaa,ovaa" :lol: ali sigurno ne"a be zenska mi taka mi rece,so mislese so toa so mi go kaza" :lol: koga ednas ke ni dojde pametot na nas zenite? :D

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    SDK deka samo sto se iznaplakav asalno ;( ;( ;( decko mi sabajle mi se pojavi dodeka spiev...so eden kup pokloni za valentajn(posto togas bese na sluzben pat)...i iznadobiv trista srcesti raboti...kebence najtoplicko na svet....casa...jastuce...mecinja...bog da cuva.... :lol: i taka ubavo pocna....iiiiiiii.....mojata idna svekrva kaj arhitektkata sto ni go pravi planot za kukata se ispozamesa vo ideite...i me ispoiznervira......pa nesto i doma denes loso....pa sakam rabota i moi pari.......i se mi se sobra i pokraj takov pocetok eve kako ke si legnam ;( ;(

17. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    сдк ..... хмммм шо ли сакав да кажам.....Е па луѓе не ме фака сон, не знам шо да правам во оваа доба ...Мирен е градот, улиците празни а ја на нет брејјј што будала сум...иди легни сии морииии.....Ама неее, знам дека кратер ке направам в кревет и затоа ке си праам кафе,,,Па ајде право со првиот утрински зрак уште едно... :( :( :( не иде вака веќе. ;( ;( ;(

18. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32

19. eleni23

eleni23 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    23
    Sakam da se zaljubam so celoto bitie, euforicno, so strast,tolku silna sto gi rusi site prepreki i ljubovta da mi bide vozvratena na toj nacin, ne mi e vazno kolku ke trae i kolku ke boli, otkako ke zavrsi, sakam da ja doziveam i da se custvuvam zivo, da treperi sekoe delce od moeto telo....Sakam da ljubam i da bidam ljubena vo eden zdiv,pa makar toa da mi e poslednoto nesto vo zivotot.Samo takvata ljubov e ednistvenata vistinska avantura... I mene ocajno mi treba...

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека луѓево стварно се претеруваат кога се мешаат во туѓата среќа, па и да го прават тоа добронамерно. Добро кога ли ќе престанат со тие глупави предрасуди?!!!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.