Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    СДК Доста ми е од играње топло-ладноо :devil: :devil: :devil:

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    не ми пречи нека биде ладно нека врне, ама не сношти, не таа вечер кога требаше нешто убаво да се случи :devil:
    малер сум си :lol: од цела пеколна недела го најдов денот на дожд и грмотевици успат без струја да треба да реализирам нешто и беше неизводливо....затоа си пцуев :$

3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК и јас си го добив првото цветче јеееееееее :rofl:

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк честито за цветчето :$
    И баш ми е мило што е ладничко да можам на раат да си ја чистам собата без да се препотам :lol: :lol:

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сдк вредна сум и денес, ме држи од вчера,почна да врнее и се думам што да правам, и оп кога почнав генералка низ дома :) сега уште малку ми остана за денес и готово, ех колку убаво чувство ко ќе суредиш , ко да сум утепала комарец :D

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Фалаааа :$ и за тебе да се исчекаме за едно жолто прво, па после незнам која боја иде :rofl:

7. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    СДК дека ме немаше неколку дена и веќе почнавте да ми фалите, почнаа да ми фалат постовиве и препирките на форумов :) Ми требаше малку изолација од се, да си разбистрам некои мисли во главава. Тука сум сега девојки и ќе се читкаме пак. Ве гушкам сите :hug:

8. ana05

ana05 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    35
    СДК дека многу се најадов |( Ама ако...беше вкусно,не можев да се воздржам :P

9. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека ги сакам сите, ја сакам фемина мк, ја сакам сетсра ми, го сакам мажулето мое убаво, си ги сакам другарките и комшиките, ги сакам моите виртуелни пријателчиња со кој нема да останеме само на виртуелни :lol: , и СИ СЕ САКАМ САМАТА СЕБЕ !!!

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.989
    сдк НИЈЕ ДО МЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! :!: (не зависи од мене бе...тоа е тоа) :wasntme:
    и гледам лижавка многу љубов дава....над мене, ајде може ќе ме префати па и јас ќе почнам... :D

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Сакам да кажам дека се вратив. Да, и можам да се пофалам дека прилично добро си поминав без оглед на тоа што го погодивме времето. Хах!
    Авантури колку сакаш. И еден добронамерен совет до сите вас, кола и жена не се даваат на секого. :!:
    Инаку ќе останете на пола пат, на пола.
    Друго што сакам да кажам е, да барав дожд. Ама не и грмотевици, светкање и такви работи.
    Трето, синоќа, при недостиг на струја, почнав да ја читам '' Оркански Височини ''. Ах, Катерин, Кети, Кети, што жена, ѓавол ќе беше.
    Четврто. Си добив надимак, на ова мое патување, излет, како и да е. Важно, надимакот што го добив е, Принцезата од Монако. :angel:
    Ама не знам од кај го ископаа Монако?!? Монако?!?
    Петто. Колку убава куќа, со готички стил сум видела на патот кон Долно Лисиче. Ах... :inlove: :inlove:

Имајте убав ден и бидете поздравени.
    Вашата
    Принцеза од Монако.

12. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    СДК дека ова е најгрдиот роденден во мојот живот!

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.130
    СДК дека ми се лежи, ми се пие нешто убаво и ми се дреме под сонце, А ЈАС ТРЕБА ДА УЧАМ!
    СДК дека кога ќе помине оваа недела, ќе најдам начин да се рекреирам и да заборавам на Ск.

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    СДК се раскивав, ми се спие, ме боли стомак... уффф се ми е, а уште не ми почнал денот :D
    ај до после може ќе ме оздрави моето златцуле :* ќе ме разгалиии :$ :lol:

ајде одам на кафенце... и ако ме нема почесто - немам инетернет :@ паѓа ненормално и тоа ме нервира :@

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.615
    СДК од денеска почнува летниот попуст во книжарница ТРИ, па доколку ви фали некоја од понудените книги на попуст, ќе се видиме таму ;)
    http://kniga.com.mk/default.aspx?pArtID=685

и времево е прекрасно.... Нека си остане вака цело лето, ми одговара сосема :lol:
    Си јадам благо и уво ме боли за се'. Недела, мрзелив, досадничок, неизбежен, последен ден.
    Вечерта ќе биде поубава :$

16. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    152
    сдк денес не се осеќам толку депресивно :) некако ми е супер се, а на што се должи ова неам поима :)

17. santa

santa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    7
    СДК дека недела е најдосадниот ама и најрелаксирачкиот ден.Цел ден лежење,романтични филмчиња,кафенце со пријателите,мала караница со љубовта и еден до два туша за убаво нанањее...Позз

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк дека денешниот ден си го посветувам сама на себе да се релаксирам и средам :lol:

19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК се во животов е ука и поука,колку и да сме задоволни од животот,секогаш нешто ќе ни фали,ќе ни фали делче од сложувалката наречена живот :) цело е кога има се :) ;) според рекламата :D а сосем друга е реалноста :)

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.894
    СДК дека ми фали либето. Не знам од кога асално не сме се виделе и не сме си муабетеле.
    И не знам кога ќе се видиме како што треба, ај ваљда у вторник.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.