Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека вчера со брат ми муабетевме до 6 наутро. Не сум се сомневала во него никогаш, но ме изненади пријатно со неговите размислувања. :)
    Сфатив колку наликуваме карактерно. Често се караме без никаква потреба, единствено поради недоразбирања. Причина на истите е тоа што многу малку време поминавме заедно во последниов период кој ни беше „преоден“ на двајцата. Се надевам дека ќе имаме време да го дополниме истото. :)

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  2. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Сакам да кажам...

Минување

Минат денови,месеци и години,
    Минат автобуси,возови и коли,
    Се мине само мојта глава не мине
    Ем апче се напи... :doh: :doh: :doh:

http://www.youtube.com/watch?v=mC5HhCLVf8s

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

Денес денот ми започна ептен убаво се надевам така и ке заврши :) инаку денес бев многу позитивно изненадена од идната ми свекрвица 8) толку позитивна и добра жена одамна немам сретнето,дали е до менталитет или тоа што сме си далеко :!: но женава на секое јавување гледање не заборава да ми каже дека сум нејно 3-то дете и дека ме сака како керка која никогаш не ја имала :$ додека син и седеше до мене и збореше (јој па није фер ) она му додаде абе многу ствари во живот не се фер знаеш? :lol: ја обожавам женава еден добар шопинг со неа удривме,за на крај да ми каже дека мора да идеме и до златара снајката сама да си одбрала злато што ке ме дарувале свекорот и свекрвата :$
    И да :!: знам дека не глуми ниту ми се прави лизни мазни (нема причина за тоа) ама исто така знам дека уште сеа си ја засакав луге,ме пуни со срека радост таа нејна енергија :P а уште па и син и денес ручек ми направи :inlove: и така се надевам до вечер ке продолжи оваа темпо на срека во мене (иако сама ке си легнам дека бишево ми е трета смена денес :tmi: )

На srcekrsacka, Hopeful и Lepaaa им се допаѓа ова.
  4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк дека моментално ни јас не знам што сакам :wasntme:

Прејадена сум-а сакам да бутам лубеница
    ми се шета-а не ми се излегува од дома
    ми се пишува поезија-ме мрзи да се замарам ќе ме мсне некоја депресија

Алооо!

Ми се иде да се шљапнам иако немам мува на главава :fubar:

А да и чекам да почнат рекламите и да погледам во меѓу време Клон....кога го даваат филмот на Сител пуштат реклами и заборавам која била последна сцена |( 15 мин. реклами :swear:

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ќе потпишам петиција да се укине ова „Зајди, зајди“, ме умре татко ми. |(
    Побогу, не сакам секоја вечер да слушам како се џафкаат и испуштаат некои неиндетификувани крици. Идиотизам.

6. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, се осеќам секси бе.
    Убаво си мирисам, и би продужила да го користам парфемов, некако ме потсеќа на мене.. и во лето и во зима..
    И со малечката акна на горната усна, јас пак се осеќам секси.

Убаво ми е, денес.

Кога идам на кафе, нарачувам спрајт, или швепс.
    Кога идам по кафе, завршувам со спрајт, или швепс.
    И моментално ја празнам, втората чаша со спрајт.

И помирисав шербет. По долго време.
    Да, тука во зградава на баба ми повеќе живеат коктел националности, отколку нашиве. И некогаш нивните мириси ме инспирираат и ме враќаат низ времето. А некогаш, ме тераат да ги затворам сите прозорци, да пуштам клима и да шприцам со парфеми, како поп кој чати со темјан. Ама прееска, убаво беше.

И си сфатив дека јас сум човек кој со носот ги доживува работите. Не поради тоа што ми е големо и ги сечам облаците, кога се правам важна :lol: туку дека е 100% функционално и ме вознесува низ хоризонтот, низ времето, низ вкусовите. Најпрвин мирисам пред да изедам нешто, го мирисам летото, почитувам личности што мирисаат убаво и свежо, стереотипи имам за оние кои што лачат лоши мириси.
    Ги намирисувам и оние со зли и задни намери, како куче, њушкам без да ги раширам ноздрите. Уште да ја мирисав и секоја манџа, ќе останев засекогаш без моето омилено сетило.

И доста тресам зеленки :) Цревцава почнаа дискусии да отвараат, ќе се подружам јас со друже Фриж, кој ретко ме изневерува :)

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Зборев со срцката на скајп... За три дена си доаѓа... ^_^
    Ми кажа дека многу поубаво ќе му било и јас да сум со него, али се надевал дека ќе сме имале јас и он уште многу вакви прилики, да патуваме заедно... :inlove:
    Му реков дека било каде да сум со него ми е убаво...
    Си кажавме и двајцата дека си недостигаме еден на друг и едвај чекаме да се видиме... ^_^
    Многу, многу ретко е ваков слаткоречив, али па тогаш ми е најсладок...
    :inlove:

Прееска бев до продавница и си купив цел арсенал пуканки...Ќе гледам еден супер филм попосле... :talk:

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

паметни сме убави, слатки ко бонбони по нас машките лудуваат, ко кученца се они
    звезди ни симнуваат, цвекиња купуваат, пијачки ни плакаат, со коли дома не вракаат :lol: :rofl: :* :rock:
    што значи да си зенско :$ :D :P

9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сакам да кажам...

СДК се секавате ли?
    Серијата Злобница, една од првите шпански серии на МТВ1. :rofl: Паулина и Паула

На mims-89, Strumfeta93, maca99 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Бесна сум. Сега ќе се инаетам. Се наопаку ќе правам. Воопшто не ми е гајле. Нананнаннана :P :envy:

11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.489
    Допаѓања:
    23.065
    Сакам да кажам...

Куферот - спремен.
    Карта - спремна.
    Наочари, млеко за сончање, бикини - спремни.
    Јас - спремна.
    Охрид, here I come! Конечно утре одам да одморам малку(од распустот) и да го видам дечко ми. Возбудена сум! Едвај чекам! Ќе ми недостига форумов, но за 10тина дена се читаме пак :)

На LivingGlam, CharmedGirl и esperanca им се допаѓа ова.
  12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Сакам да кажам...

СДК дека денеска чувствувам некоја потреба да се заблагодарам. На ниедна личност посебно, онака општо, на дедо Боже, на мајка Природа, на Универзумот, на тоа нешто што мислам дека не гледа.

Ти благодарам најпрво за здравјето. Не е совршено, ми прави проблеми, но се живее, некако. Затоа што има некој што никогаш не одел, не гледал, не слушал и никогаш нема ни да го направи тоа. Има деца кои не стапнуваат во светот на возрасните и возрасни кои ги напуштаат децата прерано. Сосема сум задоволна од ова. Чувај ми го, како и мене, така и на тие што ми значат.

Ти благодарам за тоа што си ми е даден разум, свест, ум. Можност да можам да мислам, размислувам, можност за моето скромно и сосема небитно мислење, да биде чуено, макар и од сосема обични луѓе. Битно е дека разумот мисли, со самото мислење - постои.

Ти благодарам, о колку ти благодарам за тоа што си ме дарил со смеата. Што би јас без неа, секаде ме следи. И во најтешките мигови, и во највеселите, во најтажните и најсреќните. Таа е нераскинлив дел од мене.

Ти благодарам за луѓето околу мене. За едниот добар родител, за добрите мои и сакани баба и дедо, за сите пријатели кои барем малку ме ценат и ги ценам. Страшно е кога човек е сам, ти благодарам за можноста да ги спознаам благодетите кои другите луѓе може да ти ги дадат.

Ти благодарам затоа што секогаш имам барем толку, колку да не останам гладна и жедна. Некои го немаат ни тоа.

Ти благодарам за сите среќни моменти во животот, но и за сите тажни. Ме направиле поцврста, ми овозможиле да чувствувам, а со тоа и да живеам.

Ти благодарам поради некаењето. За сите прилики, искористени и неискористени, нема каење и враќање назад.

Ти благодарам за мојата личност. Затоа што си ме направил/а таква каква што сум.
    Ти благодарам затоа што можам да го увидам сето ова.

..... :bow:

Малку забегав, ама морав да го напишам некаде ова, некако се збираше во мене. :D

На Buttterfly, happygirl, caroline.costa и 9 други им се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

сдк спавала сам до сад 8)
    сдк2 кои киселини ме мавнале, се осеќам ко фабрика за производство на оцет! :devil:
    мразам киселини, мразам!
    Tоа значи дека сум почнала да забушавам со храната!
    Aх мамичето 8) E нечу да произведувам оцет,сакам да произведувам флаширана минерална вода :lol:
    A, Tоа значи само вода ќе си пијам денес :rofl:

На zhap4e и unstoppablemind им се допаѓа ова.
  14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

:clap:
    Кога видов кој е на прво место,само се насмеав вака :) .Заслужува, дефинитивно.

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Сакам да кажам...

Сакам овде виртуелно да и се обратам на мојата најдобра другарка. Не живее тука, за жал ;( Си знае она се од ова, не чита, ама морам пак да го напишам:

Слушај ма ти, женска главо!!! Има да си ги спакуваш куферите, и да дојдеш овде!! Под итно!!! З’ш ќе ти дојдам таму кај што си и пешки ќе те носам до овде. А тоа нема да ти се свиѓа :P Зашто не го бива вака. Ти сакаш тука, ние сакаме ти да си тука..... Епа биди тука!!!!! „Много је куме, доста је било. Идем кучи. “
    Зашто фалиш овде, о, ти. Фали премногу муабетот со тебе, трачарењата, кафето, пивото, па ако треба и
    Long Island ќе пијам со тебе. :drunk: Во Излет, во Парадизо, :dance: кај сакаш. Само више еднаш појави се пак овде. Ми требаш сега овде, многу ми требаат твоите совети во периодов што ми следува. И да ме искараш пошто претерувам. Остај ти gtalk, skype, трт-мрт.....Не го бива така, јок. Проклето недостасуваш овде. На сите. Ај не е битно мене и на другите што ни недостасуваш.... И на некој друг му фалиш ма :wasntme: Си знаеш ти, ај :wink:
    Аде ре, бега сега, зенска со сиски :D :*

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Имаш ли ти бе памет девојче? :fubar: Ееее, бог да чува, што се нема да слушнам. :x

17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Видов на фејсбук еден напишал на статус
    и јас при цел ум и памет гледам дека е F13 копчето.Кога видов што направив, си ја акнав главата од тастатурата. Мори Старбакс шо си глупа. :D

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Хахахах, и јас го барав копчето. :tmi: Ама јас си поминав подобро.. не се лупнав од тастетура.. само раката во главата си ја удрив. :P

19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.027
    Допаѓања:
    123.891
  20. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми е многу мило што сум си конечно дома!!! ЈЕС! :D :rock:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.