Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.024
    Допаѓања:
    123.891
    Сакам да кажам...

Станувам сабајле и пуштам 3ка на телевизорот...Ја нема Рано ден,нема а1 :( Се навикнав секое сабајле на рано ден,дури се спремам за работа,си го гледав саатот колку е и таман пред искачање -времето за денес.
    Не дека навлагам во политика ама се навикнав бе на а1,сеа ми е шубе :(
    И ја гледам вчера на вестите на канал5 Татјана Стојановска заминала таму :o А толку се правеа новинарите со а1 до крај...ама тоа ти е,мила душа и да погинеш колку можеш ќе се спасиш :?: така беше? :lol:

На mima83 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Сакам да кажам...

Жими гревовите си ја сакам оваа Трендафила...многу ме расположи од сабајле :D :D

3. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

back in reality :(

4. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  5. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека си се облеков, си се нашминкав :makeup: и ке идам на кафе и сладолед на кеј со фино и одбрано друштво :mm: .
    А тие што мислеа дека ме зезнаа за денес нека си уживаат, зошто јас подобро ке си поминам со овие него со нив. Само ми направија услуга да видам какви се :fubar: .

Have a nice day girls :hug:

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека три дена ја се обидувам и никако не можам да ја инсталирам Симс. Аман.
    Don't hate the player - hate the game!
    Не е до мене, не е убаво изрежана. :devil: :devil: :devil:

7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Која? Тројката?
    Ја тројката ја симнав од интернет ја инсталирав, ама ја деинсталирав, дека неможев да се снајдам, за мене подобра беше двојката. Ако сакаш тројката види овде slobodno-vreme/sims-t1745/680.html?hilit=Sims Алиса ја има убаво објаснето. :)

8. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Ај ем соу ексајтееед... 8)
    Тетка сум. :rock: Не правилна тетка, туку на бепчето на мојата втора братучетка. Не е битно, важно внуче ми се паѓа.
    Сега ќе одам со мајка ми во болница да ја видиме братучетка ми. Да,да возбудена сум. Многу. :$
    Ајде... одам.
    Поздрав девојки. :*

На esperanca, Lepaaa, Doozy и 4 други им се допаѓа ова.
  9. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.469
    Допаѓања:
    91.843
    Сакам да кажам...

Денов е баш ден Д (домакинлук) што си мислевте вие? Засукав ракавите па дедо што би рекол прање, па дете чување, е такој се све работи, ама затој ќе бидеш домакица један пут. Такој дедо у право си.
    Денес сум бебиситерка, го чуваме со сестра ми внук ми, за брат му да може на компјутери да седи. Да, да тоа е родител детото едно ќе го оставиш на некого за другото да ужива. Е така, ами како?
    Собава ми е бомба, ако синоќа си ја пеев бомба, а она је бомба, не ме фаќајте за збор мислам вака идеше песнава. Е денес си пејам бомба, собава е бомба :lol: Засукав ракавите да перам, да некои работи ги перам на рака затоа што сум страшно приврзана со нив и ми е страв во машина да не се уништат :$ А она малоно цело време по мене, ко толку да се сакаме :devil:
    А да сакав и да кажам подобро не ми носи ништо подарок, отколку ѓубре. Пред година дена ми донесоа една чанта О Боже каква е (смајлиштосекрсти). Па сега сум во план да ја преправам и ќе ја добиете во Направи сам.
    Еј денес многу зборувам, а и пишувам подобро да прекратам. Него ја видов темана луѓе што не сте ги виделе одамна и прочитав како по неколку години доаѓа и ти вели - Еј не ме познаваш? Е мене ми се случи другарка да ме запознае со еден момак на кој сум му се допаѓала и излезе дека е внук ми од прв братучед кој го немам видено едно 15 години, а само 3 е помал од мене. Среќа што го познав. Е роднини , роднини виновни сте си за се. Али тоа е. И затоа не сакам свадби зашто викаш луѓе кои никогаш не си ги видел, а нели бидејќи ти се роднини мораш да ги поканиш. Уште ти посакуваат се најубаво, а сиротите тие во ист град немале време да дојдат да речеме 20 години.

Имајте убав ден. :*

10. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    На la-chicka, slobodka и mia9184 им се допаѓа ова.
  11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека е најзаебано да си најмал у фамилија.
    За работи што им одговараат сум голема, а за тоа што не им одговара сум мала. Е не може така.
    Стојам на своето, нека плачат, нека се тегнат, нека се искараат, ама има да отидам во август во Охрид, па што сака нека биде.
    Телевизорот нека го продадат. Ако може да шета брат ми - можам и јас и крај на приказната.
    Не е Вајлд проста, па да не пази некои работи.
    Сакам и нови патики. Ќе се лигавам и ќе плачам во сред продавница, бидејќи ми се сите преку глава. Ќе ги брукам каде стигнам.
    И тоа уште неделава. Од Пума, исто како неговите.
    Аман. |( |( |(

На sweetyears, TheCandy880, BeYourself и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Кога мислиш дека се‘ е комплицирано и замрсено како Гордиевиот јазол ете ти уште компликации на праг, ова не е дело само на Марфи како единка туку на цела армија Марфиевци. Како ли само ме наоѓаат ова компликацииве чудо некое, мора да е дел од некоја клетва упатена кон некој мој предок, која генетски ја отплатувам за некого и тоа долгорочно мислиш станбен кредит. Логично решение не најдов, морав да го барам во овие сфери.

Денес најценети се оние кои на се‘ ново имаат спремно „јас не можам/не знам„ кои запаѓаат во долгови, испуштаат возови, губат блиски луѓе како што губат клучеви, значи оние со константна потреба да бидат „спасени„ најмногу од себеси. Ако си од страната на спасителите сам се спасуваш себеси ако не си во меѓувреме зафатен со некој ваков Хитен :!: случај.

13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Сакам да кажам...

Секој поминат ден, после многу изгледани слики од стапала и ножни прсти, се повеќе си ги сакам моите 8)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

СДК дека на некои луге немаат пардон
    пред некое време се сретнувам со познаничка и разговараме за тоа како поминала на одмор, каде била итн. и знаејки ја ситуацијата во која се наогаме ме прашува каде на одмор бе :fubar: :swear: :roll:
    исто како и една другарка што многу си ја сакам бог да чува и да брани бе луге како мозете да помислите дека помислите дека ми се оди на одмор, со кои пари би одела :| ама ми помогна пред да заглавам во невоља, па ај некако се извлече :P
    а на една другарка онака во муабет ја рашувам дали би дошла со мене (за друштво) во странство, таа ми вели ако имам пари, абе кои пари, шетање и узивање, мислев за работа-кој мисли на задовоство сега
    :fubar: леле земјо те молам отвори се и голтни ме, да не слушам вакви нешта :tmi: :@ :worried:ilent:

15. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

како јас да сум го напишала! истово ми се дешава! :x :x :x

16. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Леле, бепчево, душичка мала. Срценце малечко. Колку беше слатко, мило.
    Срце невидено. Одма останав ваква кога го видов „ :o , :inlove:
    Сестричката негова (3г.) само го бакнуваше полека, да не го притисне. :lol:

СДК2 - Ех, оти сум најмала само јас да одам до продавница... Ахам, секако. Само јас ли јадам бре?
    На копче сум јас?
    И сега кога не отидов да купам сирење, нема да ми прави муабет. Ок. Ќе видиме.
    И шо сега оти брат ми отиде, не го аресала. Да бе, сега па и бато отиде да го враќа да зема нешто друго (ова било последно). Добро бе, тебе ако не ти е срам, оди врати го. Брат ми кога му рече да го врати само така направи „ |( , :sweat: , :emo: “ . Да бе. Се’ на вас како ви чине. Се’ вие што сакате.
    Како цел свет да се врти околу вас. Мало морген. Јас отидов со мајка ми на фризер, па во болница, па до продавница, па пак до фризер. И сега јас пак да одам... И, шо сега оти не ми правиш муабет, па да не ти којзнае што си направила за мене па и јас да сум ти како копче.... Жал ми е. Ама, немам друг избор. :|
    Извини...
    Ама во лице, не можам да ти се извинам. Колку години да сум, и јас имам образ. ;)

17. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК што им е на луѓево? онака се знаете 200 год.што би се рекло и сте прекинале малку комуникација и тоа значи дека треба да ти вртат грб на улица коа ќе те видат?? Имам милион познаници,школски другарки,другари со кои нормално животот не однел на различни патеки сме ја прекинале комуникацијата како порано,но тоа не значи дека кога ќе се видиме на улица дека треба да се избегнеме да се правиме демек збориме на мобилен или пак дека не гледаме! едно здраво како си,и насмевка се доволни..но очигледно само јас размислувам така позитивно другите не! епа нека им служи на честа!

18. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ми е здосадено од пренашминкани ликови кои се хранат со маките и несреќата на човекот. Знаете, од оној вид предатори, кои како паразити се приклештуваат за вашиот живот и се исхрануваат со вас? Само што нивната цел не е да ве убијат па да се хранат, туку да ве остават што подолго живи и со што повеќе маки.... па да си имаат богати гозби.
    На прв поглед ќе ги забележиш – мили, а под маската на јагнето, волкот се крие. Карактеристични по својата добро позната LG тактика
    (лижи гз - тактика)
    , а после ПУФ! – не знаеш што те снашло.
    Ме отруја. |(

19. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Убедена дека ми е досадно и дека ми се јаде благо решив да ја избркам тетка мрза и да направам торта. Во рецептот пишува 1/2 чаша масло, јас секако си прочитав 1 чаша масло и си ја наполнив. Се вратив прочитав како што треба, го вратив непотребното масло. Почнав да бучам со миксерот, завршив. Таман да го ставам плехот забележав дека сум заборавила да ја уклучам рерната да се загрее. Почекав некоклку минути. Сега, конечно тортата е готова. Само се’ уште ми се врти мислата: „ Катакомба е заљубена, изгубена. Почна да заборава... “ Е заљубена сум. Заборавам. И што сега? :wasntme: :angel:

20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

Знаете што е позаебано од тоа? :devil:
    Да имаш помала сестра која ќе ти досаѓа, ќе ти се качува на глава, ќе се влече сегде по тебе и ќе ти ги троши сите прфеми, лакови, и остали продукти од козметика, која ќе ти ѕенка да и дадеш на пц и ќе ти плаче зашто си и свртил тв.
    Е тоа е позаебано. :devil:

На sugar, cinderella5, TheCandy880 и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.