Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Сакам да кажам...

Одам за Охрид - Чао Македонијо !!! :D 8)

На Smilly, crazylady, Pelikuna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Само мене не ми се иде на одмор, ор ват?
    Плус времево се расипува нешто. :swear:
    Сакам сонце бе, лето е, или што? |-)

Се двоумам помеѓу Берово и Охрид. За во Охрид имам друштво. :wasntme:

http://www.youtube.com/watch?v=_tYNRi4S2vs
    Cuz I'd miss you babe, and I don't wanna miss a thing. But I ceratinly do..

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам ... У ЛА ЛААААА!
    Hi again!

Мило ми е што можам да си кажам ,,Сакам да кажам,, на македонски фонт, без некој да ме тера: ,,Стани од pc, ми треба,, .. Малку сум раат :)
    Сакам да кажам дека времево фино доаѓа после сета таа горештина. И покрај тоа фатив боја денес, му се кутнав во дворот, се печев малце, бар ако не одам нигде на одмор, поред базенчево ќе го бркам и ќе го чекам сонцето да искочи зад облаците. Многу интересно бе, ко да ја открив Америка. Ту ќе се затскрие, па ќе погреее, па ќе ми кидне. Чудесии! Нејсе, арно од белец станав мелез.

Сакам да кажам дека се осеќам многу позрело од претходното лето. Леле, пазете му се сега, ќе излезе некоја стихозбирка од мене! Ама стварно. Мудроќи бескрај. I love myself :rofl:

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Јас пак нон стоп што ги гледам туристиве, штом ќе видам некоја поубава си велам: Оваа е од фемина сигурно :D
    И така, си го испив кафето и како по обичај го превртувам иако нема кој да ми гледа, ама ако, јас сама ќе си го ѕирнам :!: кога ќе го носам да го мијам, барем да видам дали имам купче со пари, или дали имам тежина :D
    Бидете ми поздравени :toivo:

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.827
    Сакам да кажам...

Баш ми е препол стомаков со мусака.
    Уморен ден, сосема.
    Добив две понуди за фотосесија вчера, просто да се изначуди човек. Наливно вино и муабети за Скопје.
    Некогаш е подобро спонтаното будалеење одошто намерните опции.
    Дува ветер, ме будат громотевици, слушам Ник Кејв - дете на тагата, и реално, во мене не се збива ништо конкретно. Си купив некои мали ситници, да си се израдувам, а во недела одам за Битола, рано рано, со швалерскиот воз! Патешествие, како да ти речам. Олето и Доди ќе ме чекаат, а може и за микрофон ќе се фатам.
    Гулапчиња ми праат гнездо на балкон, јупијеј.
    Се изнервирав, па се смирив деновиве. Веројатно е само... Така. Бледолика параноја што ме тера да мислам, како сите сме сами на овој свет. Посесивност - не благодарам.
    Точаковозачот, е будала, вага е во хороскоп и ќе бидеме првите точакотерористи во градов, се договоривме! Уште само да биде времево вака, клот, да не врне барем.
    Одам да подремам два саати, и после тоа спремна сум за афробитови у Менада и кршење чаши од немарност :)
    Гушки петочни, иако утре сум на работа, агеееен, енд агееен.
    :*

На Strumfeta93 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  6. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

Значи времево е тотално шекнато.
    Врне 5 минути, сонце грее, ветер дува, сонце грее, врне 5 минути, сонце грее, врне пак , ветер дува, сонце грее, ветер дува врне ПАК!
    Да не може човек надвор да искочи |(

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Во рака ми се картите за Гетта :dance: биче лудилооооо 8) како минатиот пат, не бре уште подобро :rofl:
    пукна иЉадарче ама ќе се исплати, плус еден дречлив лак за нокти си купив и сега ми е мерак да штракам по тастатурава со огнени нокти :lol:
    Незнам како ќе го изведам сето тоа викендов ама од свадба правец на плажа и на журка....румба-думба :music: :rofl:

Феминки ако забележите некој со свадбарска фризура што како шлакната скока на хитчињата на гета со ред бул во рака, тоа сум јас.....пријдете да ве изгушкам ;) :hug:

На crazylady, BeYourself, TheCandy880 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК ... колку што може една девојка да биде мила, питома и да простува кога е заљубена, толку може да биде непотребно груба и сурова кон машко кое не и значи ништо и притоа да си задржи насмевка на лицето како тој нејзин гест да е по природен од самото дишење. Пред некој ден еден мој френд ја научи таа лекција the hard way. Затоа мили феминки, пред да постирате уште некој пост со пожалби и негативни критики за машки, запомнете, никој ништо не ви должи, and there is a lot of shit on your side of the court anyway...

9. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК си играв дома зумба сеа..аххххххххх..не можам да опишам! пред тоа ми идеше да истепам некого сега откога се изнаиграв ги сакам сите!!! :rofl: :rofl:

На Go-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. hiphopgirl

hiphopgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    190
    Сакам да кажам...

си купииииввв едни розеви шорцевиии за по домааа и едни шушкави од h&m тиркиз -една јакааа убавааа бојааа . ммммммм :)

На mima83 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Сакам да кажам...

http://www.youtube.com/watch?v=EeFZB5Vm ... re=related

Текстов е составен од 5 збора преку сила, поспонзорушки настроена песна немам слушнато, жими матер. Да, да, дададада! 8)

Не ми е јасно од кај се појави цурава (подмладенава баба :^) ), али дефинитивно е уште еден доказ дека тука кај нас со малку (вметни го насловов на песната), снимаш песна и се пуваш по телевизииве со истата една недела, после пак штама, па пак ако ти прдне нешто идеш снимаш уште една победна песна, па пак јурииииш на телевизија, јетрава ми страда, аман!!

А уште потрагично е тоа што на фејсбук мои врсници па и помали ја постираат на ѕид цело време, кај отиде светов не ми се верува! И по ѓаволите е достигнување веќе, не се овие за таму, |(

Уште да се стави некоја како меша на истава пред огледало и да си се вратам јас од таму кај што сум дошла пред 16 години. Што никако не би ме зачудило крај краева, кога можат да се ставаат како играат голи у када, зошто па ова да би било почудно.

Ајде чао ви сега на сите, мене стомакот ми е празен, а виршлите ми се препржија додека да се искажам комплетно. Што да праиш едноставно добивам инспирација од ваквите утки. :emo:

На JoxyTheFreak, Lepaaa, LadyN и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. itgirl

itgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    69
    Сакам да кажам...

Lets play YOUR game. ]:) ]:) ]:) :devil:

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека дефинитивно нема спас за мене.
    Двата прсти од нозете ми се со памук и фластери. Ама има да излезам, па што сака нека биде. ]:) Ќе се тркалам ако треба, ама ќе стигнам.

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

сдкк после добро поминати 9 дена во Охридотт..конечно Ади се враќа кучии..преубо е чувството да си ги видиш твојте после 9 дена..со душа чекам да ги видам и другите..
    Предобро поминат одмор..вечно шо ќе се памти..
    :l: сите шо ги запознав а и спешал поздрав до комшивката најдрагаа :*
    Барбинки мојј ве сакаммм :inlove:

15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

...го имав најубавото капење во езероно за оваа година.
    Сакам да се искапам и навечер, ама сама, да можам да уживам во тишината и водата...
    И то ќе бит...некој ден, пардон, вечер... :D

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  16. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

I miss my boyfriend. Не можам да издржам уште 5 дена. Сакам да го видам сегаааааа :doh:

17. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Сакам да кажам...

навистина мразам кога нешто планирам цела недела и сето тоа ќе се руши за 5 минути.. ;( љубовче мое зошто мораше баш сега да се разболиш? ти спремав изненадување.. :(

18. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Сакам да кажам...

СДК дека ја чекам сестра ми да се врати од одмор. одвај чекам, треба да пристигне секој момент :) . Плус, ќе излегувам, па ај си реков да се спремам со време и да почекам дури да дојде времето за излегување и така после ќе ме фати нервоза и ќе почнам да расфрлам се низ соба :tmi:
    СДК2 таман ќе се искапиш и ќе замирисаш убаво, ќе се најде нешто и ќе те натера пак да одиш да се истушираш. Е тоа ми се случи мене. Се искапив и ај што ми текна да одам в комшии на гости да ги видам малишаните. Отидов, поседов и се вратив за 360 степени од првобитната состојба. Ем се зашлапаа со чоколадо, ем ме залепија со мармалад, ем ко се вратив смрдев ко пепељара од чадот од цигарите од што пушеа. И што е следно? Нормално, туш. И така... :|

На mima83 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк дека кажала јас не кажал исто ми се фака.

Сакав да ви кажам сакам да сум на некоја плажа каде што има добра музика,млади,пиење и некои +40 степени и по можност да е далеку од Македонија ;)

И иако би било гужва би ја познале Кенди од далеку :!:
    По што ?
    Па ќе бидам највесела,наразиграна,со сета оваа енергија во мене тогаш не би ја штедела и би :dance: :dance: секако во радиус од некои 2-3 метра би сакала неколку згодни момчиња :lol: паааа онака не би било интересно :rofl: :rofl:

Ај доста јас со желбите,оптеретувам мозочиња.

http://www.youtube.com/watch?v=Wqu3Qpep ... re=related

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.031
    Допаѓања:
    81.377
    Сакам да кажам...

Сааакам да кажам дека си ја пронајдов венчаницата од соништата!
    Да, да, да, да, да, да ......

Тададаааааааааам

too much!?
    Па, моја венчавка - мој избор! :angel:
    Иако ми е too early за венчавка, ама никогаш не е на одмет да се има некаква замисла, нели? :D
    Шала на страна, ја обожавам девојкава, еден ден мојата венчаница ќе биде слична на оваа, само што ќе истрпи некои минимални корекции во струкот.
    Ај, ај, да не се издавам..ќе почекате за едно десетина-петнаесет годинки, секако ќе постирам слики :D
    Ма се шалам феминки мои, среќна сум, многу - не, не ме запроси - кујзнае како ужива на некоја плажа во Охрид, а јас овде лапам трици на велико. :D

На Smilly, zhap4e, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.