Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Сакам да кажам...

Денес ќе се дреми дома.
    Сабота за мене не е симболика за задолжително излегување, туку за пазар. :nod:
    Создадени за живот се сите денови, не само сабота. Ги живеам сите полноправно и подеднакво :wasntme: , а оваа сабота ќе одморам за лудите претходни денови и ќе ги полнам батериите за следните денови.

Најнова информација, понеделник го земам сатарот и заминувам во касапница. Ќе делкам парички. Ојде Мерлин на печалба. Почнувам да работам.

Ете така.
    И волкот сит, и книгата дно нема.
    :wasntme:
    :hai:

На srcekrsacka, Theodora, Smilly и 5 други им се допаѓа ова.
  2. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека мувава што лета околу мене ме пукна, начисто ме пукна. Барам нешто помеко за да ја акнам, да ја нокаутирам :punch: а притоа да не искршам нешто во собава.
    Муво да те муне !!!! (баба ми вика вака) :rofl:

3. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека јас скроз се изгубив во животчево мое ситно, веќе не знам ни кај ми е газот а кај е главата. Сеедно, во 6 саат сум на железничка и одам за Охрида града, оваа година со шаторчиња, големо друштво и гане...што ќе биде не знам, баш ми е сеедно. :?:

4. barbiche

barbiche Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    120
    Сакам да кажам...

Охх ти блазесвам.. :))))))

СдК дека долго очекуваната сабота беше како и секој друг ден.. џабе чекаф.. чекан ме мана |(

5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Немај си работа, барај си ја дрогата. :wasntme: Алфи? Еф Би Ај? Циа? Шта је ово народе? Сакам да одам да веслам. Ќе одам, ќе веслам. Легална сум јас. Мене овие полициски манири не ме запираат. И под прозорец ми дошле. Бај д веј нек си знајт Мерлин ако нешто ја в касапница кај нејзе ќе се кријам. Или уште подобро нека ме искасапит. Ти е гајле. Една будала помалку во градов.
    Не дај Боже. :wasntme:
    :wasntme: |(

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Добро бе! Имам компјутер, што значи имам саат!
    Немора да пишуваш на статус дека беше 00:00! :fubar:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сакам да кажам...

СДК

Ете така!
    Моментално некој/а искористува мои пропуштени прилики. Нека ужива кога јас не знаев..

Ај да не мудрувам, ќе се фрлам на гледање филмови, ништо попаметно не ми текнува во моментов.
    Депресија ме фаќа од празниов град. :yawn:

На esperanca, crazylady и EleMental им се допаѓа ова.
  8. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Операцијата успешна, мувата мртва :clap: :bow:
    Е вака подобро се живее :whew:

9. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

...да да од утре и јас останувам сама. Тоа го чекав.
    Ќе одат на 3 дена од дома, ама знам дека мирна ќе ми биде главата.
    А и вие ќе одморите. Заслуживте. Па и јас :wasntme: .
    Хоум алон било кој дел. :rock:
    Ајде од утре дури од 5 изутрината забавата е кај мене. Долетувајте. 8)

На crazylady и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  10. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк после месец дена се видов со сестра ми и женска работа првиот саат поминат заедно се скаравме хаха па излеговме и супер си поминавме заедно се изнамуабетивме :)

Од утре сме сами јас и она дома до среда и и викам: сестро тражи друштво да се журкаме утре во станов да не бидеме сами ќе си пукнеме од досада :lol:

Сакам гужва дома,пиее,музика=лудница !

Имам дозвола од фосиливе така да повелеле кој е за да организираме дружење :* :bow:

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

Кенди кажувај адресата, јас доаѓам !! :D :D

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

сдк1

сдк 2 сакам да се мажаааааааам :inlove: :inlove: :) , уште маж да си најдам :^)

Прикачени фајлови:

13. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Ми се крева коса кога ќе видам некој под сликата (од фб) кога ќе пише:
    Ставена само заради ....... :fubar: |(

На LilBaby и IndieGirl им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека поминав една многу мерачка вечер со кафе и прошетка зачинети со реге.
    Ги послушав советите кои ми ги дадоа утрово и веднаш ми се подобрија работите. Морам само да го кажувам она што го чувствувам и мислам, да не се плашам да пробам, бидејќи доколку не успеам никогаш нема да жалам дека не сум се обидела. Имам шанси. :nod:
    „Какви ти се мислите - таков ти е животот“ - голема вистина се крие зад оваа фраза, потврдувам! :)
    Одеднаш ми дојдоа многу нови ликови во животот, но не ми пречи воопшто. Чудно е како колку повеќе растеме толку повеќе и повеќе нови луѓе запознаваме, а само оние вистинските остануваат крај нас до самиот крај.
    Имам уште многу работи да проживеам... :)
    Во моментов ги слушам Суперхикс преку телефон од Охрид! Е Пеце, Пеце... Се надевам дека ќе имам прилика истово да го слушам во живо!

„Погледни животот пред тебе е, луѓе лудуваат убави нешта се случуваат!“ ^_^ ^_^ ^_^

На TheCandy880, Smilly, FBI и 3 други им се допаѓа ова.
  15. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    1.920
    Сакам да кажам...

СДК дека неможам да спијам синоќа бев мн мн пијана како дојдов дома незнам само знам дека срценцето мое беше цело време до мене... Лошо ми е.. Прво се чуствувам лошо заради тоа што пиев а второ неможам да се помирам со фактот дека нема да сме заедно те сакам бе малииии немој да си одиш те молааааааам не ме оставај сама.. И СДК дека уште се осеќам пијана ќе пројде ноооооооо се срамам од некои мои постапки..
    И како велат тогаш кога си на дното се гледаат кој ти се пријатели знаете што заклучив сношти дека немам вистински другари сите се тргнаа на страна а он он остана до мене затоашто мораше а не затоашто сакашее ееееех искрено не ми се живее веќе да ти ебам и живот и све.... ;( :@ ;( :( ;(

16. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Не можам да се освестам, прв пат толку мн да ми е криво што се вратив од одмор. Сабајле не ми се веруваше, дури ми се плачеше ;( . Или е ПМС или стварно ова ми бил најубав одмор до сега :D

17. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
  18. daniloo

daniloo Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Сакам да кажам...

Сдк преубаво е чувството да се разбудиш до саканата особа :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bloom

Bloom Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    40
    Сакам да кажам...

Многу сум среќна. :) Се зачленив вчера, и со секое ново мислење се повеќе и повеќе ми се допаѓа форумов. :inlove:

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  20. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сакам да кажам...

Се прашувам дали само мене ме нервираат случувањата на нашата шоу-биз сцена?!
    Убаво си има една група на фб: сите се манекенки и билдери!!!
    Се појавила на еден спот, направила провокативна фото-сесија, дреме и позира по сепариња во диско и е декларирана како манекенка (смајлиштоизвршувасамоубиство). И после ќе излезе на тв или во некој од нашите “елитни“ магазини и ќе изјави како тоа манекенството ја исполнува, а уствари кога ќе видиш моден бизнис и да нема во нашава Македонија. Малку модни креатори, уште помалку сериозни модни случувања, а од друга страна модели и манекенки со лопати да ги ринеш |(.
    Доаѓа од некој помал град во Македонија (се однесува на оние кои што ме инспирираа), се фаќа со некој кој ќе и помогне да се бутне, слика некоја фото сесија, снима спот и готовооооооооооооооо. Стана џет-сет фаца!
    Можеби ви звучам како исфрустрирана, но не сум. Едноставно сум изнервирана од такви ликови. Се качиле на сепаре, играат и гледаат попреку- мислиш којзнае што постигнале. На танчеркине бар пари им даваат за таков настап во диско. Цеце Митева, Александра Накова, Софија Каракаева (тренд сетерка)......а ги има и од Скопје.
    Многу мразам кога ќе видам девојки кои не се почитуваат, дури се згрозувам што сум женско!
    Овие пак уште шетаат со кренати глави, горди.....ко којзнае што да постигнале во животот :x

Е, од вакви луѓе рикна ноќниот живот во Скопје!

На srcekrsacka, la-chicka, Phyramide и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.