Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

утре одам за охрид а времево не е убавоо :worried:

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк ко ме треска позитивна енергија ме треска и тоа :!: ко трофазна струја :D

Благодарение на Хипица што ме потсети на расположението (свадбарско) од пред некој ден се разбуричкав ко циган во контињер по youtube и си гледам свадби и да ви кажам едвај чекам на некоја да идам да рипам скокам и веселам...

И видеово ме потсети на сите тетки,стрини со бркчиња и цедиња-плочи под мишки со разлетани гулаби ко се разѕуцаат на пајдушкото :lol: :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=v4tTPt1l ... re=related

На Hipica и ljubam им се допаѓа ова.
  3. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК чудна работа, некогаш кога сакам некои работи да се случат или се случуваат за ептен брзо време или треба да чекам, ама нестрплива сум понекогаш. Како кога сакам да врне, истура и грми, одма се дешава тоа :rofl: џабе не ми рекле дека на некои им го покварувам времево :rofl: поготово кога треба да одат на одмор :rofl: :rofl: се нервираат малце, ама ништо страшно :rofl: не знам како ама делува, додуша се извадив од памет кога грмна сега, срцкото ќе ми излеташе, неочекував :D Иако некои нешта премногу брзо се случија да немав ни време да размислам за истите :D битно донесував правилни одлуки, без да размислам, предвреме знаев како, што требит ]:) Туку, сакам да кажам дека кога човек најмалку очекува, тогаш се случуваат некои работи од кои едноставно останува изненаден и без зборови :) ;)

4. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

После ден од враќање од одмор, од најубав одмор со многу сонце море и плажа, вакво време, а особено враќањето дома покиснат, може човек многу да го фрли во депресија. Се осеќам, и изгледам, баш вака

На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Штотуку се вратив од прошетка. Не толку фина прошетка. Исполнета со умерена доза на нервоза, бескрајна неизвесност и The Dojka. И си седиме така на клупата, јас чекам повик, порака, некаков знак... Знак дека мојот „К“ е смирен, сака да прави муабет со мене и да продолжиме понатака. Ѕвонам по телефони, барам броеви, пишувам пораки... Се борам не? :?: И ми вели другака ми: „ Досега не сум видела женско олку да се борит за некој.“ Да, се борам! Не за гордост. За љубов! Не за да докажам дали сум паметна, туку да докажам дека со љубовта доаѓа и среќата и сите останати убавини. Се срамам, тажна сум, нервозна, но во мене има нешто, нешто што ми вика дека се ќе се среди, ќе дојде убавото... Имам надеж. Имам желба. Сакам. Спремна сум да ги исправам грешките, да гледам подобро, да зборувам попаметно. Немам намера да се споредувам со некој „ Паметњаковичи “ . Се надевам ќе успеам. Се надевам дека реалноста ќе биде подобра од соништата. Не ми треба гордост. Ми треба ЉУБОВ!!! :angel: :angel:

На Annie.mk1 и femina90 им се допаѓа ова.
  6. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК си бев на одмор и си поминав убаво :) Неочекувано убаво :)
    Си запознав многу симпатични луѓе, но само еден останува во мојот живот подолго од овие 8 дена :$
    Ми недостигаше форумот :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Сакам да кажам...

сдк дека толку сум лоша што сакам да врне и денес и утре :devil:

8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сакам да кажам...

Ми иде да отидам надвор на дождов и да се пљускам.
    Така убаво, да се намокрам до коски!И музиче ќе си земам успут! :!: :music:
    Да живеев во куќа ќе си искочев, ама вака не ми се искача надвор :wasntme: .

9. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека му се молам на Господ овие неколку наредни дена во Охрид да има невреме и овај мојов да си дојди дома.

Уз дужно поштовање на сите од Охрид :D :*

10. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Нај комплицираната работа во животот на мажите е да го откопчат градникот на една жена.
    Се прашувам колкава ли филозофија во сето тоа има :?:

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

СДК дека по фејсбукон ме иритираат слики со лапање! Која е бре целта? Таму лигавици ова-она. Боже народов!

На marama, lovely91, unstoppablemind и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Сакам да кажам...

Мене пак ме нервираат лапачите по кафичите...па тоа очи затворени, занесени целите...фуј, патетика невидена. А луѓето пак на иста маса маса со нив превртуваат очи и гледаат некаде на страна, а тие од соседните маси си прават смешки, и за смеење е :D

На BoaVista, crazylady, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  13. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    919
    Сакам да кажам...

СДК
    Ја отворив темата дали се сеќавата на песната?
    Значи повеќето од песните ме вратија неколку години наназад, ама кога ја слушнав оваа
    http://www.youtube.com/watch?v=5iFSTnR0ef0

веднаш ми текна колку ненормални сме биле како мали, ја пеевме песнава : Цела недела гашти не си сменала, не и не :rofl: :rofl:
    Па и уште така ја пејам песнава :D

14. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Ми фалат времињата кога ги шетав прстињата по тастатура и оставав мислења и мислења по форумов.
    Сега само читам и едвај ќе шкртнам по нешто [​IMG] .
    Ма нема што да се пишува бре. Се чуствувам како празна тетратка.
    И да, сега ме фати едно еуфорично чуство, ми се лудува, сега имам енергија триста чуда да направам, а ми преостанува да си легнам и да буљам, да ги бапнам слушалките во ушите, да слушам музика и да си мрткам [​IMG] .
    Требаше да се бањам ама кој се бања во 2 навечер/наутро :fubar: , па морам да откажам за утре.
    И пак договоривме скара со другарките :rock: . Око не ми се склопува а треба рано да станам.
    И тоа ќе да е. Да не е фемина ќе почнам сама со себе да си зборувам :lol: впрочем не е за смешка :wasntme: .
    Останете ми поздравени, Добра ноќ. :*

На unstoppablemind и thelittle17 им се допаѓа ова.
  15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ми доаѓа да им се јавам на овие од МАКС адсл и да ги отерам каде што не треба! :devil:
    Нетов е крш. Koга ги молевме да ни ги пуштат новите гига четири часа порано не сакаа, а ни беше навистина итно. Додека сега, четири пати го рестартирам рутерот, милион пати го рестартирав компјутерот, а интернетов е желка.
    АМАН. |(

На CoverGirl10, cinderella5 и unstoppablemind им се допаѓа ова.
  16. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Сакам да кажам...

А јас пак,комотно,господски го симнав Проект Писта на торент и ми вика да чекам 2 години. :rofl:
    Кој морон сум да ставам 4 гига на даунлоуд со желка интернет на полноќ.Демек овие на стопер чекаат да го сменат. :(

17. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Добра ви ноќ феминки ! :*
    доста е за денес , време е за спиењее ! :yawn: :)

18. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Знаете што? Првпат чувствувам фобија. Фобија од темно, фобија од тоа што сум сама. Се си мислам има некој позади мене, и секогаш се вртам. Со страв отидов до подрумот. Сите сијалици беа запалени. Неможев да доседам сама па се јавив на другарката дојде и седевме заедно. Од пуста досада која веќе зафатила поголем дел, решив во 1ипол да излезам од дома. И по улиците почнав гласови да слушам. Се исплашив најискрено.

Поминав до само што отворената бурекчилница, и кажете како да не си купиш бурем макар и 1/4. Миризбата ти се пика во носот. И друго што ни се случи оваа вечер.
    Одиме по патот и ни текна на една кафеана, ама името не ни текнува. Во целиот тој мрак отидов да прочитам осветлувајќи со телефонот. Знаете кога нешто ве мачи па неможете да спиете. Морав да видам.
    Ете сега пак око неможам да склопам. Кој знае до колку. А утре морам да бидам рано будна. Последната недела си ја пореметив околу спањето. Станувам ноќна птица.

На Elennaa, marama, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

СДК ја сакам мојата мамичка...
    Таа е најдобрата мајка, најмилата, најтрпеливата, полна со разбирање, секогаш спремна да ме толерира, сфати, советува, искара, подржи...
    Сакам да сум како неа, лоша и безобразна со тие што заслужиле, а ангел со најмилите....

Го сакам и Петко му кажав и тука, му кажувам и во живо, си знае тоа суштество колку ми е најсакано...

Ве сакам и вас, денес сите ги сакам...

Денес ни е годишнина со Петко, лани ова време бевме во Охрид и како млади голубци си гугавме, и гугајки се веривме :$ ...
    Убаво ни е, си се сакаме, убаво ни е нон-стоп заедно, едноставно очигледно е дека ова помеѓу нас е нешто налик вистинска љубов, никогаш претходно ја немам почуствувано за да можам да кажам да вистинска е, туку знам дека е неизмерна, несебична, искрена, взаемна љубов...
    Затоа уживам во секој заеднички миг, се релаксирам во неговата прегратка, едноставно убаво ни е...

А кога е убаво, се препуштам и оставам да трае, и трае ...

Знам дека постов ми е малце лигав и ве гледам не туку ми вртете очи, заљубена сум и убаво ми е, па сфатете ме :wasntme:

На Elennaa, marama, Hipica и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека само уметнички души како мене може да пејат со петлите од 5 часот па се додека не ми се затворат очите
    инако оваа си ја пејам http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU&ob=av3e :muscle: ај кен би јор хироу бејбее,ај кен кис авеј д пејн,ај вил стенд бај ју форевр..... :tmi: :lol:

Прикачени фајлови:

На Hipica и najubava2010 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.