Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

Ако вечер врне, Гета ќе грми! :rofl:

На Elennaa, crazylady, yawn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека некој ден мајка ми ќе ја опнам во бубањот од машината, малку да се пропере...
    Зошто, не сфаќам зошто секогаш го пере тоа што НЕ треба да се пере, а тоа што треба си останува прљаво и го пушта у следната машина? Зошто жено, ЗОШТО? :fubar: :fubar: :fubar:
    Да ми направи вака еднаш, да ми направи два пати, ама она истото ми го прави цел живот, јас стварно не знам како да ја освестам повеќе!
    Секој пат и се дерам, дури имам дојдено до состојба да ја терам да ја сопира машината во ист момент и да ми ги вади алиштата што ми требаат, завчера дури и прслукот што ми требаше мокар го облеков и еве, денеска пак!Има по гаќи да се шетам цела вечер низ куќа.

Сите граници веќе ги премина, ми се плаче.

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

И што е со Гета толку фамава? Туф туф,чиниш некој крал доаѓа. :^)

На Hipica, MiDnIgHtLaDy и Pelikuna им се допаѓа ова.
  4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.248
    Допаѓања:
    56.991
    Сакам да кажам...

Каков Гета бре луѓе, Влатко Стефановски денес има концерт во амфитеатарот. [​IMG]

На Neytiri, Phyramide, ljubam и 4 други им се допаѓа ова.
  5. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Абре луѓе, како може да сте рамнодушни кога станува збор за Гета? :rofl:
    Не е крал, ни принц... Ама Гета е. :D

Ама, јас ќе му одам на некоја журка. Некој друг пат. Во друга прилика. И по можност, надвор од Македонија. :angel: :D

На Miss-Independent, crazylady и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  6. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека конечно го пронајдов името на актерката...

Kirsty Alley била... И го најдов филмот со неа кој сакав да го спуштам - The Last Don... :D

Ова све благодарение на феминката Lov3... :*

На Jojoba, crazylady и Lov3 им се допаѓа ова.
  7. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

СДК за сите кои се во Струга и Охрид, попустот во La Garage почна денес попладнево :D
    СДК времево се расчисти, во Охрид не би требало да врни, за тие што ќе одат по концерти :D

СДК супер поминете си вие на D.G :D

8. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.621
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

никогаш Велес не бил попразен... :x :x :x

9. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Сакам да кажам...

О Господе дај ми памет, иако веќе е доцна.
    Која глупост си ја направив. Одвај чекав да дојде 1-ви за нов лимит, си се радувам можам да отворам слики, јутуб, фејс и знаете што?
    Е не знаете. На БитКомент ми биле поставени да се симнуваат сите сезони на Приватна пракса и две сезони на Госип Грл, арно ама заборавив да им направам пауза, а планирав на крајот на месецов ако остане лимит да ги симнам. И сега веќе ја загуби смислата и овој 1-ви, ни слика ке видам, нит нешто ке отворам.
    Отиде сВе јаб*на. ;(

Сдк2 Убав помин на сите вечер што ке присуствуваат на концертотна Влатко Стефановски :bow: , а и тие што ке тресат газиња на Гета.

Сдк3.. ај ова ке го оставам за нареден пат, инаку постов ке отиде до недоглед.

10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

Аплицирав да волнонтирам за Кенија наредна година или за Борнео, конзервациони планови за дивиот свет. Их да си ја имам таа среќа да ме примат, ќе се гушнам сама себе. :)

Торбата е спремна. Утре ќе си мавнам една купувачка видов еден часовник на попуст многу ми се допадна. :lol:

Ми пратија резултати. Го положив испитот Mountain plants. Радости. Нема со кој да си споделам дека сум сама. И пишав на мајка ми. Таа кутрата има нов мобилен, не знае ни порака да напише. Ама ако. Знам дека прочитала.

И купив на сестра ми поклон. На татко ми исто, иако не заслужува, ама ако. Човек сум..

Кога бев во Барселона, собрав еден куп мали школки за Мила, и една голема што ја купив на пазар. И ги спакував убаво. И купив едно ковчеже направено од коска на рогови од елен. Ја наполнив со камења што ги собрав на Амарнис, и од серпетенската планина која биле под глацијација многу долго. Во секакви бои. Ама да најдов и мали рогови од елен. Ги измив, исчистив, кога ќе стигнам дома ќе ги излакирам и ќе и ги дадам. Знам дека ќе се радува. Ах едвај чекам да ја видам. Ми фали бескрајно многу.

На la-chicka, LivingGlam, caroline.costa и 6 други им се допаѓа ова.
  11. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    17.250
    Сакам да кажам...

Vechna mu slava na Luis..neka pochiva vo mir.. :(

[mod-kirilica:rja65csf][/mod-kirilica:rja65csf]

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сакам да кажам...

Сдк дека полудев денеска.Се смеам ама на зор...Па нека се јави еднаш и да каже како е и каде е па ако треба после и ке се откажам од него само да знам дека е добро.
    Ми треба и прегратка,онаква искрена за да ме смири.
    Ми треба и некогашната другарка која ме слушаше до крај и не ме прекоруваше ако направам некоја лудост.
    Деновиве не сум стабилна.
    Ах таа љубов,веке не е интересна ако постојано се чуствувам вака.
    Па ниту свадбата не ме развесели а со душа ја чекав |(
    Чудно суштество сум јас.

13. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Сакам да кажам...

СДК дека и оваа вечер ќе си останам дома, нема да излегувам.
    Ауу, многу досадно. :@ Едвај чекам да одам на одмор, да се одморам малку од овде. Преку глава ми е од се, веќе не можам да издржам.

СДК сите што се во Охрид, да си поминат убаво на Гета(вклучувајќи ја и мојата другарка). Па после ќе расправате како е било. :)

14. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Сдк одам на планина малку на свеж воздух бидејки овој градскиот воздух веке ме гуши :)

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.299
    Допаѓања:
    158.202
    Сакам да кажам...

Тежината не се намали,само олесна,јас сум реална.Интуицијата е страшно нешто.Нејсе...убавината е да те бараат кога не требаш,да те застане и да ти рече,епа газиш како светот да ти се поклонил пред нозете,а оној кој те води под рака мора да е среќен.Епа је.Убавина е кога ќе ми се насмее сонливо за добро утро и силно ќе ме гушне додека му викам не толку романтично,морам да измијам заби! :D Убавини на душа и срце дур спокојот преовладува и катарзично цугам лонг ајлнд без да очекувам премногу од потоа и бам,сино,пурпурно,нешто тегет,по малце розе,а и портокалово и шарамантно ми пее една добро позната весела песничка дур ми подава уште едно од истото претходно.
    Неподнослива леснотија на постоењето...потоа.Знаеш кај си и кому си,а знаеш и што можеш.Знам што можам после магичната приказна на чиката што проба да ми шитне нешто као судбина.Ме наежи од простата животна филозофија и мојата убава вистина за која пречесто премалку сум свесна.Целосен странец измачкан со шарени нешта и шарени лаги,по некоја вистина и многу мудрост.Ми го бубна рачето,ми рече убав збор и ми го закачи нештото на маичката.
    Убавината е и кога долго те чека на пристанишетето во Охрид,а ти не се појавуваш затоа што спиеш во сопствените соништа.Потскокливо се впушташ во предизвикот и викаш едно гласно јухуууу еве ме свету. Сепак знае како размислувам,а многу малку знаат колку навистина имаат цена во тие очи.
    Мирисам интересно,чувствувам силно,сакам многу,добивам многу,верувам до бесконечност,уживам во себе,со себе и со оние кои заслужиле да ме имаат како најдобра во она што го можам и давам.
    Вчера и денес...ми беше сеедно за ситните души,утре исто така,а и долго потоа.Чувствувам свежина и силна мотивираност од многу нешта случени на куп за кусо време со и без мое присуство. Долго чекав за тоа сеедно,а сега е дефинитивно.
    Ете тоа сакав да кажам,но и многу повеќе.

На Nina24, Dafnee, senza.parole и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК се вратив, не за долго. Ќе одам до Грција по шопинг на 1 ден (иако добив многу подароци од моите, ќе одат пак и ќе им се стаам) само не знам точно кој ден ќе биде тоа. Потоа ќе одам во Мијачијата, неколку дена. Убаво поминувајте си го летово, јас преубаво си го поминувам и на одмор прекрасно си поминав, ми летна распустов! 8) :lol:

На crazyinlove19, crazylady, Jojoba и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

И на мене неколку пати ми се случило, рипам во сон, рипам во кревет. А пред неколку години, мочкав во сон, мочкав во кревет. :wasntme:

18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Што е со луѓево?Шта се то ту догодило?
    Само се мрчи,те ова ги нервира,те она им иде на живци,те тоа го мразат.
    И на крај уште сакаат точак да им купиш за муабетот.
    Миислаам... |(
    Where is the love???! А пак оптимизмот,позитивноста?
    А?Не ве разбрав...што беше тоа? :^)
    Тажно.Мајке ми,тажно.
    :|

На Breezy и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  19. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.621
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

Mе потсети на песнава :D
    http://www.youtube.com/watch?v=uZVxjH04aIY

20. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК не му велам на брат ми дека работата ќе биде лесна,ама знам дека е вредна за толкав напор и труд! едноставно некои работи заслужуваат големо внимание! му велам не оставај ја да чека само затоа што знаеш дека вечно ќе те чека..што да правам и јас сум жена и имам чувства! ;)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.