Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК ми иде да заминам од тука некаде далеку и да не се вратам |( парасјемпре :rofl: |( :wasntme: и за малце ќе отидев на море ^_^ ама проклети финансии покварија работа :@ :devil: :(

2. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Мислам дека е дури и благодет да имаш манипулативен гад како дечко или фак ор вотевр бади во животно резиме! Има да научиш дека безрезервно давање доверба е чин на врвна наивност, да читаш толку многу меѓу редови што можеш да напишеш роман во романот, ова како ефектот слика во слика иако тој ќе те убедува дека сликата ти е во погрешна рамка или си недоквакана за проценка на стилот џабе му е - ти веќе си експерт за проценка на манипулативни примероци умислени дека се од Бога дадени и создадени да владеат со остатокот по принцип дека се д бест и девиза фак д рест и преносно и буквално, ама после добро џишнување и изгореници од трет степен на душа и емпириски штембил печат во меморија мавнат мислиш имаш вграден радар после тоа искуство-стекнат, не вроден ама јбг подобро некогаш или никогаш или предоцна.
    И мислам дека многу луѓе се премногу осамени во(н) врска, само дијагноза поставив, терапија не знам да препишам. Без љубов извалкана од примеси сме туристи случајно избрано име и неколку датуми на официјалната папирологија и животот е повеќе хотел него дом и чувствата се полупансионски недостасува главниот оброк. Убаво е да си турист повремено, да се сликаш пред монументални градби и живописни пејзажи ама ако немаш дом во нечии раце да се ушушкаш и да си во хармонија со себе и со остатокот на светот џабе било која придобивка на капитализмот во облик на комерцијални илузии спакувано дури и предобро за да се поблиску на чекор до заведувањето во погрешна насока.

На sesilija, julie77, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  3. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Nobody cares how I feel. :|

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК убавини. На ТВ ништо, програмите од кабелската срање, кулерот ми рикна |( Барем А1 да имаше си гледав очајни домаќинки |( Сега сум осудена Езо да ја гледам, покрај баба ми. |(

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк лутам си се сама на себе што си дозволувам да обрнувам внимание на луѓе кои гледам дека ми удираат игнор т.е. во овој случај таа една особа,а не ги гледам останатите кои се околу мене и се трудат околу мене епа глупа сум или што :fubar: :fubar:
    А уште полошо токму таа личност што ми треска добар игнор моментално секогаш кога има потреба од нешто секогаш сум тука и достапна за да помогнам...а кога јас имам потреба само :!: од друштво и да е крај мене добивам игнор ...Пукни си Кенди ко си утка!

Да не мрчам ама морам....па кога ќе ми текне сите среќлии се журкаат на Гета а јас толку плакање му удрив и пак не отидов ...да можам ќе си треснам една да се свестам каде сум |( .

На Little-one му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.705
    Допаѓања:
    43.710
    Сакам да кажам...

СДК се вратив :hai:

На Miss-Independent и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  7. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакам да кажам...

СДК дека требаше да одам на Гета. :doh:
    Како ми се совпадна вака... :swear: :@
    Да си пукниш. :(

8. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК послеее 10 дена TeddyS is back !

I :l: FEMINA

9. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека си направив пудинг, си земав едно тањирче во соба за да дремам на фемина и фб и да јадам истовремено, па ај да не биде само пудингот што да земам за пиење, па си земав и пиво една чаша. И тоа си ја наполнив до горе а не дека ке ја испијам. Али ај да се работи нешто додека читам тука :lol:

10. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Стомаков ќе ми експлодира... Дефинитивно. :(
    Ме боли... ПМС ли е, што ли е? :^)
    Ааах... :sweat:

11. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Сакам да кажам...

Никогаш не ме бидувало многу за составување на некои си убави, трогателни реченици. Најверојатно ни во следниве неколку нема да го доловам тоа што го чувствувам во моментов, но едноставно морам некаде да се искажам..

Само што го изгледав Три метри над небо, потресена сум и кенкава. Знаев дека нема баш некој крај за да прснеш од среќа, но не го очекував ни ова. Ептен ми е жал, најверојатно премногу се соживеав ;( Се изнаплакав, а како што се чувствував бедно и претходно, не знам баш да утврдам дали само филмот е виновен за солзите.

Вчера добив една многу искрена порака од многу драга личност во која што јасно стоеја сите негови чувства, мислења и ставови во врска со мене, него, нас.. Не мислев никогаш дека ќе се доведам себеси до оваа ситуација, но ете ме. Кај што не треба, таму никнувам. Се појавувам дефинитивно како проблем во неговиот живот, а решение нема. Барем јас не го гледам, а сакам да се појави. Молам, преколнувам за да се појави. Не сакам да бидам причината за распаѓањето на едно прекрасно другарство, поради пројавени чувства од едната страна на кои не знам да возвратам. А, би сакала.. премногу би сакала, затоа што го заслужува само најдоброто од мене.....

Почеток е на новиот месец. Се надевам дека ќе успеам да го направам времето незаборавно, дека ќе успеам да изградам спомени вредни за паметење низ целиот живот. Ама, онакви спомени на чие што сеќавање се чувствуваш убаво, без желба за да се вратиш назад и промениш нешто. Такви сакам и ќе ги добијам. Монотонијата ме уби, лошите спомени секој ден ме прогонуваат, а желбата за да се вратам назад и променам многу работи од ден на ден расте.
    Сакам да расчистам со животов, еднаш-засекогаш. Ќе чекорам по патот на среќата сама, не пропуштајќи повеќе шанси и љубејќи ги сите најсилно што знам. Знам дека ќе успеам, верувам.

Имајте убава вечер, не жалете што не сте на Гета, сигурна сум дека ќе имате нова шанса за тоа, чувствувајте се пријатно во своја кожа и дарувајте несебично насмевки и љубов. :) Само така ќе бидеме среќни. Сите.

:hai:

На crazylady и BeYourself им се допаѓа ова.
  12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

СДК сестра ми утре се враќа. :rofl: :rock:

13. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

Среќна сум,премногу,најмногу. :rofl: Пу,пу,пу да не се урочам.
    И толку,неможам више да пишувам. :rofl:

14. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

девојки епа дојде денот/утрово де :) пакувана средена налакирана оделена облаката за пат и пристигнување и ајдееее :dance: одаме за Мк па Бг па Србија и пак назад...најмногу сум возбудена заради веридбата на другар ми и заради одморот се друго ми е пролазно...се надевам дека ке имам време да ве посетувам барем додека сум во Мк и во Србија а додека сум на одмор јок бре никаков комп не ми треба...се надевам на добар одмор 8) и да бре пресрекна сум :rofl:

15. MilanoGirl

MilanoGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    152
    Сакам да кажам...

СДК ајде уште малку и конечно го добивам мојот,иако прилично краток -- еднодневен, заслужен одмор. Релаксација во природа, малку да се одморам од досадново Скопје.

16. VeRyCa

VeRyCa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    59
    Сакам да кажам...

СДК... Нека ни е жива и вечна Македонија! Честит Илинден! :*

На Elennaa, BeYourself, esperanca и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека не му се радувам на утрешниот ден.Немам никаква еуфорија ниту замисла како ке го поминам.Либето сака да сме заедно и да тераме празник,а мене никаде не ми се оди.Ништо не ми е интересно.

18. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Сакам да кажам...

Честит Илинден, а на сите славеници нека им е вечно името :*

19. BeYourself

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Честит Илинден! :)

20. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

сдк доста убава вечер, убав полчеток на августов, ајде уште неколку дена па се надевам ќе идам у Охрид да се издувам малце со другарка ми. Ууу се осеќам навистина убаво, не може ништо да ми расипе расположение у моментов :) :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.