Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.248
    Допаѓања:
    56.991
    Сакам да кажам...

Дечки, Влатко Стефановски беше одличен. И Стефан Миленковиќ исто така, и целата придружба.
    Но Влатко... водеше љубов со гитарата, страстно и занесено, таква енергија немам видено досега.
    Виртуоз кој засени се’ околу него. Многу ми е мило што не го испуштив концертот, иако до последен момент мислев дека нема да одам.
    Античкиот театар дава посебна атмосфера на целиот настан, на друго место сигурно не би било тоа тоа.
    Искуство за цел живот, јас сум воодушевена.
    :clap:
    :bow: :bow: :bow:

На Strumfeta93, julie77, Noemi и 14 други им се допаѓа ова.
  2. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сакам да кажам...

сдк
    -Честит Илинден
    - добри сме стигнавме до 150 мислења :D
    -и сдк дека му текна на Guetta да почни тек во 00:55

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК одете вие на Гета, додека Суперхикс се во Дојран. СТрамота. :(

Златна Антена 5. :l:

Два дена по ред шокови си правам. Дефинитивно, во мојот т.н. средношколски живот кој ме очекува доколку не отидам на нивна свирка, сум пропуштила СЕ`. :(

На Strumfeta93, beached, VeRyCa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

^Суперхикс и во Охрид беа на Пивофест на 30ти, кој е во Охрид и бил можел и на тоа и на тоа да оди ако сакал 8)

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  5. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

Гета си е Гета зар има подобар жал ми што нема да бидам присутна на најдобрата забава :( ...ама сигурна сум дека ќе имам други прилики уште од денес ќе почнам да си штедам пари .... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=EAc4zHEDd7o

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Marcey

Marcey Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    944
    Сакам да кажам...

СДК, нека му е вечно името на дедо ми. :) И на сите други кои го носат името Илија.

На sonce777 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Сакам да кажам...

Сдк - Ми се лоши од времиштево! :| де студено, де жешко, ќе ме полуди! И плус итрото ми ги расипува плановите..

Него не ќе да е само до него :shake: си имам јас и други маки. На пример ова црвеново што пред неколку часа ми дојде и ме мачи :devil: па сега нетрпеливо ме чекаат ,,златни'' 4 непреспиени ноќи со кафетин и чај во раката :fubar:

;(

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Уште ме болит грбов.. Суперхикс не не оставија да здивнеме! прееееејако беше! (на лута рана.. беше... ноу комент!)

п.с. Гета се слушат од СЕГДЕ! не морат да си таму :lol: се смеам, преубава музика се изнаслушав, ама од Канео :lol: Дијагонално слушав :rofl:

п.с.с. Се изнапив зелен чај, сега спиење јок!

9. Oksigen

Oksigen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    11
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам добровечер пред се’.
    Незнам што ми е периодов, почнувам да станувам чуствителен.И тоа за ситници, што е најтрагично.Толку ли ми влезе под кожа? Всушност дали тоа е заради нејзе или едноставно веќе неможам да се носам до обврските кои ме демнат постојано?Дури како сега да сфатив дека можеби навистина сум бил нечуствителен, и дека сум бил себичен.Сум се грижел само за мене.Или пак не сум им дозволувал на другите да се грижат за мене!?Незнам но,секое чудо за три дена...бар така викаат старите.Кога веќе ги спомнав старите, денес пиев за душа на стариот, мој покоен дедо.Да, и се очукав, толку многу што незнаев да го стартувам моето напатено моторче.Се трудам од 20:00 да легнам да спијам, но имам ужасни главоболки.Мене наместо секој нов ден да ми носи главоболки, мене секоја вечер ми носи главоболки.Толку големи што некогаш сакам да сум мртов,бар на 5 минути.Бар еднаш да го почуствувам тој мир, таа тишина што многумина ја зборат.

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  10. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

Вечно име на сите што го носат името Илија за многу години да ни е празникот Илинден.

11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Сакам да кажам...

Има тема Честитки таму пишувајте за честитките за именден.

12. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека веќе нема да заспивам за време на и посебно после филмови. За памет :x :fubar:

13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Сдк дека конечно и јас порано да легнам.. :)
    Добра ноќ феминки! :*

14. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

Епа епа Гета, те сакам се повеќе и повеќе! :dance:

15. BubeFeminka

BubeFeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    70
    Сакам да кажам...

моментално го испратив татко ми на работа и сега можам да уживам со цигарцето и со кафенцето :D :D :D :D :D :D :D ах да и ја слушам stereo balkan чујте ја и казете дали ви се допаѓа :D :D

16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Скд дека одам со моите на слава во едно село, мислам не е село, општина е, така нешто. Цел ден ќе бидам таму, не знам колку ќе ми биде интересно. Ќе бидам задоволна само ако има мн вкусни јадења.

17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Сакам да кажам...

дека ќе си одам со дечкоми да се шлапниме везерце доста ми е од све :emo:

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

Ако е празник, многу е досадно.... сакам петоооооок :)

19. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Се си мислам, поточно скоро да сум сигурна, дека ако уште некој негде го спомне Гета, или да почне да кука колку е досадно, ќе почнам сериозно да ги вртам очиве со брзина на рингишпил кој може многу лесно да ми го убрза и дигестивниот систем во обратна насока :)

Мислиш Исус воскреснал и решил да скреча негде и каде и да погледнеш секаде или него го спомнуваат, или жалат што не се на негов концерт.
    Што е многу, многу е - мислам све ок, направи кариера Французинчево, не ми смета ич кога го пуштаат по клубовите, знам и да мрднам рамо на по некоја негова песна, ама да ви кажам душевно многу повеќе ме исполни кога ја читав Ливинг како ја пренесе атмосферата после концертот на Влатко Стефановски и Стефан Миленковиќ.
    Се кладам дека многу луѓе не ни имаат поим кој бил тој Стефан односно тешко да се сеќаваат на него :(

Вчера фатив негде некој документарец за Ејми и се натажив. Преубав беше навистина. Ми се плачеше кога ја слушав како прекрасно пееше...снимки од коморни концерти за мал број на вистински љубители на џез звуци.
    Ах како убаво шкрипеше...и ја слушав како објаснува што и било инспирација за творење. Стварно ми се насолзија очите. Битно сите ја направија подоле од ѓубре и ја изругаа....кога само малку би имале капацитет да го сфатиме светот и да го гледаме она што не опкружува низ поинаква призма, животот ќе беше совршен а ние ќе бевме посреќни. Затоа што ќе си гледавме во сопственото тенџере а туѓите ќе ги акцептиравме онакви, какви што се.

Нејсе, јас си барам смештај и баш си летам со мисливе, во Крушево се собираат патриоти на магариња, во Сирија се демонстрира, во Чешка се дува у велико, на Ханиоти се сончаат, Петко брка муви, а Станка прави кифлички.
    Светот дише. Јас сонувам.

За многу години Македонци, нека ни/ви е честит празников - каде и да сте ;)

На Noemi, bittersweet, green.eyes и 4 други им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

Професионална занимација за во слободно време: ловење и спалување на вештерите и вештерките во себе!

Ау, како само не бива за перчење со прст и негово одржување во права ко пушка позиција. Мислам и професионалните убијци можат да ни позавидат. Еј, снајперисти?!? wtf фактор се па тие, па тие баш?!? Бенг-бенг ју’р дед, ај сед!
    Се супер, се убаво, од убавина, милина од милина, синина... ама ќе ти кажам една тајна.
    Најжестоките критичари, оние во прв ред на толпата пљукачи се знаеш зашто најостри дарлинг?!?
    Е, не де, јасно дека не знаеш.
    Па, они не ти се бесни на пљукнатиот, а на себе си де. Та, тој е пљукнат на нив. Сторил исто срање, какво и они си прават по дома, надвор од дома... кога никој не ги гледа или чисто си го мислат бе... се релаксираат мислејќи го.
    Не, види. Јас ги разбирам нив. Сочувствувам и те како сочувствувам. Пошто имаш бе ти појма колку е грдо кога тоа што ти го правиш или си го направил излегува од устата на друг. Па тоаш боли бе. Не дупло, него зилион на ента помножено со уште хххх... зилиони.
    Ај ти, имај муда и седи мирен и не го плукни кога те вреѓа бе, ти збори, ти пркоси на мирот на душата што и без тоа не ти е баш статус кво.
    Пффф!
    Ма бенг-бенг ју’р дед, дер ит из ајв сед ит!

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.