Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

Пак нервозии,уште не станата од кревет :@ ,упм да фатите и ТИ и та БИВШАТА твоја...негде очи мој да не ве видат поќе.. :@ :@ ВЕ МРАЗАМММММММММММ!! :devil: :devil:

Добар ден феминки,имајте убав ден! :*

2. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Ми ечи Зона-радио во маало, ај што ме разбудија, туку го рокнале, изгледа како под прозор да ми ставвиле тоа звучниците...
    Моментот е „Ти жарче јас оган, ќе гори нананна“ тоа текст со тежина, текст со длабочина, како може бе такви текстови...

Туку, досадно е...
    Ме вадат од такт луѓе кои незнаат да стојат на зборот, кои едно велат, друго прават. Одамна требаше да бидам на плажа, а јас ќе умирам низ Скопјево, цело лето, цел живот...
    Ме нервира и тоа што се ме нервира кога ќе станам од спиење, ме нервира и што ме мрзи кафе да си направам, ме нервира и што ме мрзи заби да се измијам...
    Се ме нервира, ме нервира и што ме разбудија а не се разбудив сама кога ќе се наспијам.

Напната сум, ама ќе се обидам да искулирам, иако почнувам да се нервирам што секој проклет план, останува план и не се реализира...

Се чуствувам како темпирана бомба, ќе експлодирам во секој момент, само некој ако ми чепне некој осигурч ....

3. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    109
    Сакам да кажам...

СДК Вчера денот ми беше катастрова . морав да пешачам иако имаше дожд и грмотевици |(

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

СДК отидов на плажа и истури :lol: Првпат да се бањам кога паѓа дожд ама кога почна да грми фитиљ да ме нема :tmi: :D

5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Сакам да кажам...

СДК
    На илинден ме затворија
    Добро не ме затворија ама ме прибраа во полициска станица :swear:
    Изреагирав недолично на годините, ама соодветно на постапката и си завршив во ќорка :sweat:

Се симнав синоќа да си купам цигари и успат да фрлам и ѓубре и поминувам покрај кола паркирана со неколку момци во неа, трешти турбо фолк, и префрлија нешто, не ги ни слушнав што кажаа, едноставно не им обрнав никакво внимание.Фрлив ѓубрето си купив цигари и пак поминувам покрај истата кола и тој напред што седеше ме грабна за рака, а тој позади што седеше ме грабна за градата толку силно што солзи ми потекоа, на тој што ме грабна за раката му ги забодев ноктите во рака, крв му пуштив а тие четворица внатре се смејаат, смешно им беше бремена жена да малтретираат :fubar:

Направив неколку чекори и имаше палета на улицата од тие плочките што ги прошируваат тротоарите, зедов една и ТРАС во задното стакло, незнам што ми стана ама толку се почувствував понижено што изреагирав без да размислам дека со тоа плочката можев и да утепам некој од тие глупаците.
    Излегоа тоа глупаците од кола и сакаа да ме натепаат :fubar:тогаш настапија момците што седеа пред продавницата и настана општа тепачка, тие во колата изедоа ќотек добар :)така им требаше, ама некој повикал полиција и сите во станица.

И така си поминав неколку саата во полициска станица, ми пишаа пријава за загрозување на безбедноста на тие глупаците, со среќа нека им е кога ќе ме бараат за на суд, и за наплата на штетата ќе им пратам честитка од Мелбурн :wasntme:

Е ај нека ни е честит Илинден.

На LilBaby, Breezy и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    Сакам да кажам...

поздрав девојки ете ме во Србија на кафе кај роднини па додека тука се вратат милион прашања (досадни) јас демек треба итно да пишам на сестра ми :) а ете ме на форумот само да ве ѕирнам се читаме во наредна прилика имајте убав ден :*

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Сакам да кажам...

се изгуби ли поимот САМООДБРАНА во правниов систем????

На Sarasweet, Phyramide и zhap4e им се допаѓа ова.
  8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека имав неверојатна ноќ!

Одејќи по улица ,,Македонија,, всушност сфатив колку е животот совршен, прекрасен, колку една прошетка ми го разубави денот/ноќта. Де пица, де маргарита, де Piazza, не знам кај све не отидовме, а така добро се забавував сегде, не ми се одеше дома. Дома? Кој поим е тоа. Тоа маргаритката ме фати малце, али но проблемо, се смеев ко печена :) И на крај, за впечатокот да биде потполен, конопот од штиклата ми се откачи, штикла што ја немам облечено 2 години, случајно ги најдов, и случајно ме заебаа, и како што бев потфатена све терав у три лепе, правец фаќање такси и дома.

П.С: Абе најмил мој, требаше да си имаме доживувања така негде скриени, да се дополни впечатокот. :lol:

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    8.679
    Сакам да кажам...

Здраво, јас сум во ПМС а вие?
    Синоќа му се изнавикав на дечко ми, па го гушкав. Дебатирав со огромен жар со еден пријател како одамна што не сум.
    И на крај огладнев по 50ти пат, отидовме до една пекара на пат кон дома- затворена! Е на кој да му текне дека е Илинден денес! А друга има во сосема спротивен правец.
    Ама срце е бе, отиде до друга пекара во 3 по полноќ само да ми купи кросана. Добро де не отиде пеш. :wasntme:
    Ех што ти се вика љубов во ПМС :D

10. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Сакам да кажам...

СДК...Вевчани се истури, невреме фати, грми на сите страни, и премногу ми е стравв..Не личи на лето туку на зима и не врни дожд туку огромни топчиња :rain: :rain: :rain:

11. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Секој човек ,кога тогаш,поминува низ период на себичност..
    Тоа е факт,но очајно ме иритира!! ]:)

На yawn му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    387
    Сакам да кажам...

Одморов стварно се уверив дека постојат проста маса на луѓе...
    Некој да не знае асален муабет да направи?
    Како може некој да те убедува дека песните не можат да ти вратат спомени и да ти разбудат чувства?
    Женските не размислувале? Е не он размислува!
    Да биде толку сигурен дека морало да се легне пред 1 саат порано да се стане? Па што излегуваше со нас и седеше до 5? Па хелооо на одмор сум отишла, сакам да се журкам а не да го преспијам... ако ти мислиш така примени го не соли памет на други!!
    Он мене ќе ми каже не знам шпорет да уклучам?! Боже Петрааааа
    Па ни за скршениот нокт на малиот прст не може да ми се фати..

Не бе, не... не можам да ги разберам некои типови на луѓе. Не сакав одморот да си го уништам па се обидував да преќутам колку толку, ако сакав можев да го укопам во земја да не може А да каже па и да не ме разбере што ќе му кажам, свашта...

13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам да кажам...

СДК кога ќе погледнам кон Храна и рецепти, особено рецепти ми иде да пукнам со прстињава и сето тоа да ми биде зготвено :P
    Шала на страна, ненормално ми се лачи плунка и ми се јадееееееееееееее

На crazylady и zhap4e им се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Сакам да кажам...

Па за воља на вистината, фрлањето со цигла во колата не може да се рачуна како самоодбрана бидејќи сите четворица беа внатре во колата,самоодбрана беше тоа што едниот ќе носи се надевам траен белег на раката од моите прилично долги нокти.
    Момците од пред продавница што ги натепаа овие глупациве веднаш ги пуштија бидејќи тие настапиле во моја одбрана, а и тие глупаците си добијаа и ќотек и пријави.
    Морам и да кажам дека и на инспекторот не му беше по ќеиф да ми ја пиши пријавата, ама јбг им направив многу штета на колата, и бев пријатно изненадена од полицајците, тие неколку часа во станица беа многу внимателни кон мене со оглед на мојата состојба.

15. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Сакам да кажам...

Немогуче. Таман ќе ми тргне, си викам фала богу..и ќе се случи нешто и ќе ме тресне од земја. Расположение нула :P
    А и ова времево, ми ги расипа сите планчиња....си останав дома :(
    Ништо, одиме на план б...книгата во рака, мора да се преживее денов :)

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК дури сега станав, уште не можам да се соземам од концертот на Дејвид Гета, тоа беше нешто величествено :inlove: Импресии ќе споделам во неговата тема, не сакам да пишам овде, па да ми се изгуби веднаш низ страниците :wasntme:
    И знаете уште што? Ич не ми е гајле дали ви се здосади пишувањево за него :D мене битно ми е најубаво, и сега уште повеќе го обожавам :inlove: Море ќе му отидам на аеродром, срцка една :lol:

На sweetyears, Strumfeta93, Miss-Independent и 7 други им се допаѓа ова.
  17. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

не сакав да заврши овој ден, воопшто :(

18. Em4e711

Em4e711 Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    632
    Допаѓања:
    387
    Сакам да кажам...

Морав да додадам!!!! Како може да рече паметот на женските им оди во цицки а не во глава... А јас да не испаднам первезна му реков, твојот е во салото..! Ауууууф

19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Сакам да и’ кажам на Ким дека чекам да пише во темата за Гета. :lol: :*

СДК - Само да не се расипа времето до вечер... Ајде бре, нека си е убаво! :angel: :sun:
    Оти, шашаво време=јас шашава. :D :rofl:

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк не планираното е секогаш најубаво!

Станав и ми се пружи прилика да идам за Пелинце со мотор и сега се вратив и ќе кажам беше убаво ;)
    Народ сите на едно место го празнуваат празникот,пиење,јадење и дружење...

И јас ви велам баксуз сум морав да видам некој што мислев дека сум го заборавила и пак се размрда таа хемијата и сега вриштат пиштат мисли и жарчиња ги налевам со вода да не се разгори пак стариот оган :!:
    И би му кажала епа сори срцка ама кога ја видов сфатив дека дека дека мн сум подобра од неа ;) онака како нарцис сум сега ама што е вистина вистина е и нема бегање од вистината.
    Искрено ко соленка е во неа само една глава има а внатре изгледа нема ништо,не ти вреди ;) подобра сум од неа ама :hai: џабе е :P
    Минаа твоите 5 мин.
    Прочитаната книга секогаш ќе има иста содражина и познат крај така и ти.
    Онака како нарцис а богами и секси ми е и крајната бројка на ѕвездичките 69 ]:)

Имајте убав ден феминчиња каде и да оде човек секогаш овде се враќа.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.