Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Сакам да кажам...

СДК само дека денеска сум многу тажна...голем проблем на повидок...многу голем ... ;(
    Стварно не е фер...и не е...и не...точка.

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк државава наша е НЕ-држава...за еден извод и државјанство од мравка прават слон |(
    Се дебили по полицијата.

Ме утепа сонцето рано рано,се најадов како свинче и сега сите четири во вис :lol: :tmi:

Имајте убав ден :*

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сум восхитена и со задоволство ги читам Phyramide, zhap4e, Lilit и baguf4e! Уживам кога ве читам девојки. Некогаш до толку навлегувате во некоја тема и понекогаш толку многу ми ги читате мислите што е безлишно да кажам: ,,Се согласувам со...''
    Сакам да кажам дека се чувстувам многу подобро од вчера. Толку лошо се чувствував што немам зборови. Дали ви се случило од една книга која патем сте ја прочитале и веќе го знаете дејството во истата, да ја читате како да ви е прв пат, и кога мислите дека веќе не ја доживувате онака како првиот пат, доаѓа бранот од емоции и солзи. А ти плачеш, плачеш и плачеш. Плачеш толку многу што губиш воздух. Се погледнуваш во огледало. Шминката отишла во бестрага, а и ти со неа.
    Дали е возможно да сум толкав емотивец, да после таа прочитана книга навлезам во минатото, да барам грешки таму каде што навидум нема и да се обвинувам себеси дека сум грешела, иако не би нашле некоја грешка. Дојдов до степен да се обвинувам што сум се нашла во присуство на некое момче. Дојдов до степен кога стварно сум замаена од постоењето на една личност. Кога сум рекла дека би сакала да постоиме само јас и тој на планетава Земја јас тоа и навистина сум го мислела. Но, која беше поентата од сето тоа обвинување, нема да сфатам, и нема да сфатам. Се фатив себеси на дело како се извинувам и се извинувам за ништо. Не сум бремена, нити во ПМС, туку сум очајно, болно, ужасно заљубена!

На baguf4e и zhap4e им се допаѓа ова.
  4. fidani

fidani Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    4
    Сакам да кажам...

Луге јас да ви казам разо4арена сам од зивото тука во насата Македонија нема за еден нормален зивот

5. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Без четворки,молам.Ова не е фејсбук за да пишувате(ме) со четворки,имаме буква ч за таа намена.
    Фала,пријатно.

6. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Сакам да кажам...

Лилит, тоа ти е sooooo 2010 ма.
    Новата шема е во mobile uploads се сликаш на плажа или во некој кафич и уште не видена добро сликата ја ставаш на фејсбук. Не е повеќе шема од дома да го сториш тоа, сега финтата е од мобилен дури уште си на плажа 8)

На Neytiri, beached, la-chicka и 7 други им се допаѓа ова.
  7. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека денес сеее чувствував баш онака исполнетоо и чистев низ дома и ги испеглав алиштата на мајка ми хахахах :rofl: :rofl:

8. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    65
    Сакам да кажам...

Сдк после прегледот на мојот home page кој што е преплавен со линкови и лајкови на нашиот Aqua Park добив голема желба за посета на истиот :D да,ако сум толкава магарица такво задоволство не се пропушта...не не :lol: само ептен ќе биде нов страв ми е да не останеме со тобоган помалку :tmi:

9. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

Еве ја родилката... :inlove: :inlove:

На Theodora, Bright, BoaVista и 15 други им се допаѓа ова.
  10. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...може да се процени колку "тежи" некој по самото однесување и говор на телото при првото запознавање. Мнозинството ме смета за аргогантен, дрзок со остар јазик и често непотребно суров но истите тие ме бараат токму мене кога им треба мислење/помош за мал милион проблеми. Nothing beats стравопочит.

11. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Сакам да кажам...

СДК дека заглавив ептен,правни проблеми, проблеми со несоцијализирани префригани лугје кои се спремни на се,не се предавам имам јас кец у рукаву уфф да дојде утре се ке биде јасно кој за дека е,но се надевам потенкиот крај јас ке го влечам,мразам неизвесност бе ееееј ајде со биде нека биде ......

12. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.060
    Допаѓања:
    11.985
    Сакам да кажам...

Е не ги сакам ваквите денови кога ништо не ми оди од рака. Си викам ај си замислувам, психа, ама не бе... Стварно е така.
    Седнав да го доправам ланчето од синоќа- го скинав.
    Седнав да учам- ми се приспа.
    Легнав да спијам- неможам.
    Сварив кафе- го истурив.
    А дури 3 саат нема

13. mamma-mia

mamma-mia Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    2.270
    Сакам да кажам...

СДК :!: чудно како една слика може да ти го расипе цел ден.
    Од сабајле мислиш рози ќе почнат да ми цветат. Се супер.. Се излежавав в кревет до 11 и пол, потоа музика до даска, ма грми по дома. Цел ден си го испланирав. Па сега ај редно е ќе седам и на fb. Е кога одам на home page кога чиниш гром ме мана. Евтина спонзоруша в скут кај него :envy: wtf?! Али сваќам, баш и не вреди. Е сега ќе пробам да си го повратам доброто расположение ( пошто од сабајле сите можни ги сменав! ). Ајде сега одам да направам Nescafe, па ви се враќам повторно. Имајте прекрасен ден Феминки! :*

14. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Јас почнав да ја гледам серијава. Баш ми е добра. И бугарскиот ми е многу интересен,јас не го бев слушала,едно 10 години,од кога престанав да одам на одмор во Бугарија. Изгледај ја,интересна тема има филмот. ;)

Она што јас сакам да кажам е дека ми недостига,страшно многу минатото лето.
    Тие журки,таа слобода,откачувања,ништо не видов од тоа ова лето.
    И некако,сите околу мене ми кажуваат дека смотале нешто,дека си фатиле дечко.. :tmi:
    Мислам,сето убаво,и баш ми е мило,тоа се баш луѓе шо стварно ми значат.. Али мене тоа ми недостига.
    Не сум навикната да сум сама.
    Или подобро речено не бев. Веќе 5 месеци сум.

И најлошо е ако се навикнеш на самотијата.

... :|

На Hiii и Nightwalker им се допаѓа ова.
  15. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Сакам да кажам...

Оффф леле конечно домааааааааааааааааааааааааа :D ее толку е мојот одмор за оваа година. Два пати бев и супер беше ....До година ајде пак , ама со истото друштвооооо 8)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК кои баксузи сме не ми се верува!
    Цело лето се спремаме да одиме кај другарка ми во село, таман најдовме ситуација и можност да отидеме - времето ќе биде тапа! |( |( |(

17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...денов фино тргна, а уште пофино ќе заврши...Морам само поклон да купам и спремна сум за вечер 8) ;)

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК

Прикачени фајлови:

• nemamlice9.jpg
      nemamlice9.jpg
      Големина на фајлот:
      31,3 KB
      Прегледи:
      157
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

СДК дека сум ретко талентирана личност, па незнам кој друг може да си залепи мастика на монитор...
    Џвакав што џвакав, и ми дојде да кивнам, кивнав и мастика шлап на монитор, со по некоја лига на неа :tmi: ...
    Не знаев дека ќе ми летне за да ја дехидрирам, па да нема такви последици мониторчево :lol: .

Е сега и јас како Лилит морам да промрчам за албумите ЛеТо 2011, жими се јас незнам како успеваат да напрват по 200 и кусур слики за 10 дена. Па тоа просечно земено се 20 слики дневно, а и кога ќе размислами тие 200 гарант се селектирани и одбрани, па сигурно имало ако не помалце туку 300.
    Слика од секој момент, доручек-ручек-вечера, плажа-апартман-туширање-излегување...
    Само неможам да сфатам колку мемориски картички носат, или и тие што ги имаат што меморија имаат, но ајде батали меморијата кога успеваат да ги наполнат апаратите...
    Можда носат два-три, од комшии позајмуваат апарат... му идеш на комшијата на кафе и му велиш „Комшо идам утре во Охрид, дај бе апаратот да направам повеќе слики, кога ќе се вратам ќе ти го дадам мојот за во Грција :lol: „...

Најтрагичен момент беше албумот ЛеТо 2011-ТуРцИјА вол.2 :^) смајлиштосипукарафал, како побогу успеваат кој што прави тие шкрапаат само, па прават демек „профи“ слики, и опис Мејд бај...

Неможам и неможам да сфатам, секој ден се помалку и помалку пријатели имам, и правам римов, ама неможе да ми полнат насловна со линкови на песни на секои 5 минути, да ставаат по 1000 и кусур слики (имам една пријателка, има 10-тина фолдери со над 1000 слики) па јас ниту во компјутер немам толку а не на ФБ ]:) ....

Но тоа е, ние собираве постери, салфетки, албуми од Јура парк, Похахонтас и сл. тие собираат слики за на ФБ...Напредна младина :emo: ...

И сега би ставила и по некоја слика за да знаете за што зборам, ама нема не им се оптееретувам со нивните глупости, ниту ќе им ја задоволам нивната потреба за пажња...
    Иако со постов го докажувам спротивното :$ , таму, на ФБ веќе одамна не им ги ни отварам профилите и објавите ;) ...

На beached, Lepaaa и crazylady им се допаѓа ова.
  20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

Се изнашетав и бели штикле никаде не си најдов ;( ;(

Прикачени фајлови:

Статус на темата: