Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

Излези надвор, пошироко е :D

Камо да беше тоа... :angel:

СДК - Тивка вечер. Ни кучето мое не лае. Досадно е. Подосадно-здравје.

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

ааааааааааааааааа ... само мене не ми чини фејсбукооооо?? :@ :devil: :@

3. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

СДК Го слушам Аца Лукас во живо..од одалеченост у пичке материне...многу јаки звучници ке имаале овиее..

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

^ СДтиК да си затвориш прозори и да си пуштиш музиче. Јас така се изолирав и воедно заштитив од трајно оштетување на мозокот :D

На k.i.m му/ѝ се допаѓа ова.
  5. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК... најголеми човечки 'рѓи се оние со толку ниска самопочит и неизграден карактер што единствената слика за себе која ја имаат оформено и со која се идентификуваат е нивната улога на човек кој ги фали успесите и позициите на другите. Тоа се луѓе закопани во сопствената ништожност и ако им дозволиш можат да ти ги испијат животните сокови, тивко да ти ја еродираат самодовербата и секоја амбиција во животот, се додека не станеш АМЕБА. Дебили!!!

На x.Daisy.x и Izaabella им се допаѓа ова.
  6. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Сакам да кажам...

СДК дека се вратив од одмор (односно замор) и не си поминав многу совршено. Следната година дефинитивно внимателно ќе одбирам со кого ќе одам на одмор, доста ми е од досадни луѓе што не знаат што да прават во животот и кај им е досаден животот, па уште повеќе си го здосадуваат со одредени постапки. Стварно не заслужува секоја будала да те има за пријател, џабе е глумење “доброчу“ кога не те бива.. Толку од мене! Овој пат нема вртење нова страница, или читање друга книга, овој пат ќе има менување библиотека :D

7. JokaSmoka

JokaSmoka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

СДК обожавам метал музика :rock:

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

СДК дека доста беше нервози,секирации,,ко не мисли тој на мене,јас ќе мислам Е НЕМА! .!.
    Која сакаш одбери ја,ПРЕКУ ВЕЌЕ! СЕ ЖИВЕЈ И БЕЗ ТЕБЕ! ;)
    Се само тебе нешто ти се дешава проблеми,којзнај шо..УПМ да фатиш можи?? :)

ај :hai: доста беше..преку гла ми е од се ! :@

Добра Ноќ! :*

9. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.109
    Сакам да кажам...

Само што се вратив од трчање.
    Денес сум го имала најубавото утро во последно време. Дури и направив пауза да го гледам изгрејсонцето. Застанаа со мене уште неколкумина.
    Природата е дефинитивно совршена.
    Аууфф кога ќе ми текне сеуште се ежам.

На la-chicka и PetiteCherry им се допаѓа ова.
  10. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Сакам да кажам...

:o Еј! Вреѓате да си знаете ! :D безпотребно го спомињате моето име и ме терате безпотребно мислење да си пишам :P

СДК дека здравје попосле ќе кажам, ако има нешто за кажување.
    Петок било бре! А, се разбудив со мисла дека е сабота :worried:

На k.i.m и LivingGlam им се допаѓа ова.
  11. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Петочна градација. Вчера се разочарав од хомо сапиенсот, денес од цел свет, утре - Гагарин ќе ми завидува како тргнале работиве :D

Сериозно човек да се покае ако го прекрши правилото - игнорирај светски, домашни, узбекистански, перуански....вести.
    Во Сомалија починале 29.000 деца од глад. А оние шупливине глави ги држат во заложништво луѓено. Демек проблемов е од вчера, ја оставија Сомалија така. Кога немаш некаков повисок и посилен интерес - многу јасно дека не помагаш. А и да помагаш, оние лудацине не дозволуваат да пројде нитуедна хуманитарна помош. Ми се гади од цел свет.
    Од Европа такоѓе, еврозоната била сериозно загрозена. Шо би рекол Рене од Ало Ало - е добар јутар! Немаат капацитет да им помогнат на другите држави. Нормално кога сите пари и ги дадоа на Грција, па уште го гледаш оној европскион преЦедник кој да ви кажам искрено ќе имаше поголема функција да го бутнаа во Мадам Тисо музејот, се слика и позира со Папандреу чиниш MTV music awards - I would like to thank my mom, for being here with me, and of course, Jesus - oh my God I promised myself not to cry... |(
    Море ајт. Ми се гади од европско лицемерие и бирократија.
    Со македонски вести ич да не почињам. Вчера една феминка ми прати линк од Вест - ми вели, симни си го, рецепт за слатко од сливи. Да ви кажам најпаметната статија која сум ја прочитала за два дена.

И се мислам, дали човек да ја игнорира околината своја, посредна или непосредна во која што живее и да си живее среќно се додека принцот не дојде на бело магаре, незнаејќи што по ѓаволите се случува околу него, или сепак со едно окце будно да го следи оној бекетовски театар кој се одигрува секојдневно?

Не знам. Јас моментално решив да правам слатко од сливи. Барем ќе најадам неколку усни, ќе наполнам неколку палачинки, а мама ќе ме потапша колку сум кул ќерка :emo:
    Да добиевме уште една шанса, да го изградиме одново светот, дали ќе ја искористевме конструктивно и со ум? Или сепак Ал Пачино алиас Ѓаволот е секогаш во право?

Формално ви посакувам убав викенд и искористете го до максимум.
    Неформално ви велам - брцнете прсте во базен, ставете шапки на главите, намачкајте се со Блек Ап факторче дваесСка, облечете лелеава сукња и следете туѓи погледи вперени во вас, уживајте во летото, затоа што светот надвор и онака е луд и никогаш не знаете кога ќе ви ја пренесат заразата. На момент можеби вреди да се стават црни очила и ич да не ви чуе!

Е така :)

На Theodora, minne-mouse, sesilija и 13 други им се допаѓа ова.
  12. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Се откажувам од машкиот род за бизнис, не ги бива, или те краде, или те лаже, или не ти завршува работа и ќе ја остави на пола а се жали дека некој друг му е крив и плус те става во незавидна ситуација пред твои клиенти.

Од сега само со жени ќе работам како еден мој другар што прави. Се жени му се во фирма и вика топ му е, ем се поефикасни, ем подобро работат и плус се попоштени во однос.

Договорот кај нас вреди помалку од тоалетна хартија а даден збор престанува да важи после една секунда откога е кажан.

13. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Мразам кога сум во ситуација да чекам. Пример мразам да чекам да се сликам.
    Џабе будење, џабе мрчење..а не е човечки да влезиш преку ред кога и други чекаат.
    И сега демек јас многу добра и не сакав да завршам преку ред..сакав и те како. И можев. Но не е човечки,не никако.
    Уствари која сум јас од сабајле да делам правдина ?
    Нека идат сите у ку*ац. Види и цензурирана сабајлечки.
    Психоделично утро, дефинитивно.
    Барем си го најдов лекот за смирување.
    Транс дефинитивно.
    Сега си ги земам слушалки и ќе спијам.
    До сто!
    И :!: ќе чекам дожд. Многу дожд! Знам дека е пмс,знам.. :geek:

14. tweety88

tweety88 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    23
    Сакам да кажам...

СДК дека уште од сабајле ми почна денов со нервози...кој знае уште што ли ме чека :devil:
    Е не можам веќе да издржам, се наопаку ми иде...се прашувам дали ќе ми се насмевне и мене среќата барем еднаш...Леле вријам...подалеку од мене денес сите зашто не одговарам за последицитеее :@ :@ :@

15. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Сакам да кажам...

сдк дека сладко се изнасмеав од коментарите на Параскева и Карак на тема ме допре и го снема :lol: :lol: :lol:

На lolyta777 и karak им се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

:whew: помина прегледот-кој беше по малку болен :sweat:, и чуствувам дека во стомакот револуција се случува, а јадев изутрина :?:
    како не им беше гадно на докторот и сестрата :puke: особено на докторот :P
    кој е :inlove: и така заврши првиот дел, малку пауза(нормален зивот) па диета, само течности и газирани пијалаци(да се припреми организмот) а потоа следува вториот дел овој пат снимање со анестезија интравенозна и закрепнување :) се надевам дека се ке биде ок, како што е планирано, а во случај да ме посети црвената тетка, се одлозува :P :angel:

17. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Сакам да кажам...

Значи овие луѓето не се салам,сега ми кажуваат дека вечер во 3 заминувам грција а јас немам ништо спремноо,и сега незнам главата каде ми е омг.И ве напуштам 5 дена многу ќе ми недостигате Бацкии :* :* :*

18. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк понекогаш морате вие да бидете тие кои ќе бидете побрзи за да го фатите тоа што сакате да ви припаѓа вам. Мораш да се бориш со илјадници кои сакаат истата цел да ја достигнат.
    Како што ни кажуваше еден проф.по физиологија објаснувајќи го начинот на оплодување. Кога навлезат многубројните сперматозоиди тие водат еден вид трка внатре, кој прв да стигне до јајце клетката. Тој што ќе превари ќе си го прави кејфот. Тој ќе биде среќникот. А другите ќе немаат никаква функција. Па така и ние.

Денес петок. Пазарен ден. Надвор истура. Знаете колку е убаво? Си кажав јас дека обожавам дожд.
    За петок кажав во една друга тема. Го вбројувам во деновите кои ми се на листата на омилени денови. Макар сум без обврски, сеуште чувствувам дека следи викенд, два дена одмор. И потоа пак спремање за нова недела. Како петокот, така и август го сакам од летните денови. По исполнет е. Барем за мене.

И имав нешто друго на ум да кажам, ама ми одлетаа мислите.
    Имајте феминки леп викенд, и леп провод. :hai:

На crazylady и palavoto.devojce им се допаѓа ова.
  19. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Сакам да кажам...

Пеееер ако не сакаш да се правиш потоп во гаќи подалеку од црнец!

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Сакам да кажам...

СДК ... ПМС и менз ми се собра и сум тотално аут оф лиг деновиве. |( Да ме лупне некој со мокра чорапа нема да осетам, осетите ми се слипи. :yawn:, чувствата се лост ин д спејс ...
    Инспирација ... зеро, а и негде на некоја плажа ќе да се тегне ... мислите негде на лонг вокинг ... Телово слиплес, умов дизи ...
    Што убаво се "испофалив" за состојбава на мојов ум и тело ... :tmi:

Ин американ стајл! 8)

На zhap4e и Phyramide им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.