Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК гледав слики од едно девојче болно од детска парализа :( .
    Од сите веселби што имаше слики ставено, таа седеше во количка сама или пак некој и правеше друштво. И така ме трогна се тоа што видов. Да ги гледа, а да не може да им се придружи на своите врсници...
    И во тој момент си реков Боже ако ги даваш давај ги сите здрави и прави, а не вака. Душичка :doh:

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  2. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...Религиозните луѓе не можат да размислуваат рационално. Во спротивно, немаше да постојат религиозни луѓе. На исто ниво ги ставам и суеверните 'рѓи човечки. Без никакво логичко објаснување таквите црви можат само да ти префрлат стравови и фобии што нема да можеш да ти совладаш додека си жив. Замислете, татко ми мисли дека ќе имаш лоша среќа ако ја исчистиш масата и ги фрлиш надвор трошките после јадење вечерно време. МАЈКЕ ТИ ГА НАБИЈЕМ БРЕ!!!! Едно нешто е сигурно. Оваа круша паднала ДАЛЕКУ ДАЛЕКУ од дрвото, и сето тоа благодарение на една личност на која нема да можам да и се оддолжам и уште 3 животи да имам.

п.с. Постов нема никаква врска со тоа што го пиша Martinuska, сосем случајно се погоди и двајцата да го спомнуваме "горното Боже", но еве во различен контекст, очигледно.

На martinuska и Magnolija им се допаѓа ова.
  3. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

Убаво помина денов,ОДЛИЧНО поточно!!

Прославата на роденденот помина супер,шеќерот си дојде,цело друштво собрани!! Не можам да опишам колку сум среќна!!
    Стварно за ова вреди да се живее!

Мислам дека почнав да се заљубувам!

4. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Секогаш сум го постигнувала она што го сакам и сега ќе го постигнам,ДА.. не ме интересира муабетот од другите ама воопшто,посебно не од некои небитни 8)

5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.801
    Допаѓања:
    100.623
    Сакам да кажам...

Заврши одморот...ваков-таков не беше лош...морам да признаам ,многи бевме поврзани како семејство,маж ми не направи ниедна лична грешка.. :D само како сега ќе се вратиме во секојдневноста :^)

6. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Сакам да кажам...

Уште не сум ни легнала. Неможам да заспијам ;(

7. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Сдк за џабе станав волку рано :^)
    Наспана сум само 6 саати и едвај гледам а да си легнам пак не можам :@
    Ајде нека дојде вечер побрзоо, едвај чекам! :) :)

Епа ајде добро утро феминкии :) :*

8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Сакам да кажам...

Сега станав од спиење и си се мислам колку ли колку само ќе биди досадно денес :?:

9. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

Добро утро феминки :*

Бујрум кој е за кафица :)

СДК Денов ми почна префект :)

10. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК ги мразам обврските кои ме очекуваат !! Премногу се, а јас имам уште толку патувања испланирано :( Не е фер :( Само тоа ме мачи и не ме остава да си бидам целосно исполнета и среќна :)
    Сакам викенд во некоја куќичка одделена од светот со другарки и вино.
    Сакам викенд на море. Сама.
    Сакам викенд во главниот град со него.
    Сакам, сакам, сакам, а проклетите испити не ми даваат мир :( Ама ќе се справам јас со нив ]:)

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Го обожавам ПМС-от само заради едно нешто, дефинитивно најдобрите генералки се прават тогаш. Ми свети собава 8)

На Hopeful му/ѝ се допаѓа ова.
  12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

СДК дека животот е како огледало. Ако му се насмевнеш, и тој ќе ти возврати со насмевка. :) :$

На Gordana10, Tanny и LittleDevil им се допаѓа ова.
  13. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

СДК..уште три недели и школо.Не сакам,ме фака страв. :( Не сакам ни летово да заврши,едно од најубавите до сега. :P Не сакам ништо да се промени,барем не за сега.

И сдк(2)
    If you were happy before someone came into your life, you can be happy after they leave.

14. plawa

plawa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    131
    Сакам да кажам...

Сдк.. Денов поубав неможе да биде 8)

15. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК... не мора да ги спасуваш, вдомуваш и да донираш цела плата за да им помогнеш...но ако не можеш ни да поднесеш животинки околу тебе, не ми требаш во животот.

На n.a.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

БИЧЧЧЧЧЧЧЧЧЕС, АЈМ бек. 8) 8) 8)

Боже, колку можам само да го декларирам одморов како нај, нај, најфакинг ужасен! Се вратив со 63, да да, 63 убоди од комарец. Ако тоа не ме кутна во некојси шок, не знам што друго. Значи, дефинитивно последен пат да одам со домашните (животни) на одмор. И јас сал гракнав неврмор!!!!!! :devil:

Од каде да почнам ?! Од комарците ?! Неможењето да најдеме соодветна соба/апартман, па поминав 7 дена во 20 квадрати затворена со тројца други луѓе за кои заклучив дека не сме на иста фреквенција. Од рестрикциите на вода ???? Кој факинг нормален прави рестрикции на вода сред лето, во место полно со туристи ??? Има три кила ѓубре на мене, се немам 3 дена избањато. Морето, полно со камења. Спомнав дека се избањав само 3 пати во 7 дена ?? А, да, таман решив да одам во кафич за уарлес, СНЕМА ФАКИНГ СТРУЈААААААААА!!!!!! Оооооо, глупа, глупа работа. Имавме клима, да. Или спиевме со клима или со отворена врата, односно или ќе станевме сабајлето укочени, или изапани. Не знам што е полошо, стварно. Јаготка на шлагот - не си купив ни едно факинг нешто, освен мафини и кукис. Веројатно сум здебелена добри 2кг. Јебем ти одмор, јебем ти стварно! :swear:

Имам уште да ви кажувам, ехе, катастрофа воглавно. Сега ќе одам да се потопам, па ќе ви пишам нешто позабавно. Ај поздрав :wasntme:

п.с. Единствената добра работа е што во купаќите изгледав како ајкула, за разлика од претходните изгледи на кит. :rofl:

На HeartlySmile, lolyta777, Monna.Monna и 8 други им се допаѓа ова.
  17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк ПМС или what :^)

Сакам да врне,да врне,да врне и да врне !

Ништо друго не ми треба сега :!: добро може и една чаша какао :?:
    Денес за ништо не ме бива...а ова додека го пишував ми се стори ко дежа ву :|

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

Понекогаш се прашуваме: Што навистина знаеме? Никогаш не би помислиле дека пукнатините ќе почнат да се познаваат.
    Двајцата знаеме дека љубовта не е така лесна. Посакувам да знаев дека да се биде сам е вака тешко. Те молам, врати се дома.
    Ноќите без тебе, се чинат така долги. Знам дека ќе те имам в прегратки еден ден. Но се‘ додека не се вратиш каде што припаѓаш, ова ќе биде само уште една осамена недела.

Дали е ова крај на љубовта која само што започна? Секогаш се надевам дека најдоброто допрва доаѓа.
    Затоа те молам, врати се, не оставај ме. Двајцата сме млади, знам дека и јас ти требам и секогаш ќе има времиња како овие сега.
    Ноќите без тебе, се чинат така долги. Знам дека ќе те имам в прегратки еден ден. Но се‘ додека не се вратиш каде што припаѓаш, ова ќе биде само уште една осамена недела.
    Можеби ќе сфатиме дека сме згрешиле ако погледнеме наназад еден ден. Но се‘ додека не се вратиш каде што припаѓаш, ова ќе биде само уште една осамена недела.

Осамена, осамена....
    Ако не се вратиш утре, ќе останам на студот. Ако не се вратиш утре, ќе си заминам.
    Ноќите без тебе, се чинат така долги. Знам дека ќе те имам в прегратки еден ден. Се‘ додека не се вратиш каде што припаѓаш, ова ќе биде само уште една осамена недела.
    И можеби ќе сфатиме дека сме згрешиле ако погледнеме наназад еден ден. Се‘ додека не се вратиш каде што припаѓаш, ова ќе биде само уште една осамена недела.

Осамена, осамена, осамена недела.Иако денес е сабота, она што боли вели поинаку.

Прикачени фајлови:

• loverless.jpg
      loverless.jpg
      Големина на фајлот:
      18,4 KB
      Прегледи:
      163
    На crazylady, sweetgirl92 и BeYourself им се допаѓа ова.
  19. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Господ да ве чува од подмолни и дволични луѓе, а и мене де :)
    Колку помалку луѓе знаат дека сте среќен, толку подолго ќе ви трае среќата...
    Ете тоа сакам да кажам .

На vendiii, julie77, Neytiri и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Сакам да кажам...

Јас од кревет одма на компјутер, да се пофалам дека сум сонувала фемина собиранка :) .
    Не било некој голем настан, сме се собрале неколку феминки кај Билката дома :lol: .
    Само таа ми остана во глава како изгледаше (кафеава коса шатирана со плаво, долга, густа и сплетена во плетенка, слабенка и згодничка). Други феминки не знам кои биле.
    Билката направила нешто како алманах за сите феминки и јас зедов да го разгледувам. Беше направила некои измени во корисничките имиња. Само запаметив Анатх - Ана и Лилит - Лили.
    После имаше и некоја ана22 добила модераторство, а девојката првпат ја гледав, не знам ни во реалноста дали ја има :?: . После гледам Пирамид со виолетово име, викам ох ох и Пирамитка се омрсила со модераторство :P . И толку од сонот, ич не е интересен, пу.
    Ништо од собиранката, ниту една форумџика не запознав :doh: .

На Monna.Monna, marama, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.