Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК треба да учам, аххх :@ :@ :@

2. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    ha ha mene mi se jade ama nesmeam na dieta sum pa ke vidime do koga :rofl:

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.451
    Допаѓања:
    143.729
    Ама ич да не му ја мислиш! Правилно си постапила! Тоа е, има правила на игра, кој ќе ги прекрши е надвор од играта. Капитализмот е суров. И секој треба да го знае тоа ред да влезе во било какви авантури.
    Втора шанса е до некаде ок, ама така даваш лош пример и на неа и на другите. Плус ќе добие втора шанса на друго место, па тогаш нека се води од научените лекции!

Значи, главата горе! Си постапила правилно, онака како што налагаат процедурите. Во спротивно, ќе си ги прекршела, и тоагш ставаш сенка на твојата работа.
    Секој си е ковач на сопствената среќа. Јас слепо верувам во ова.

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.278
    Допаѓања:
    67.894
    Фала Ариел. Стварно ми беше тешко и се прашував дали можев некако поинаку да се поставам во ситуацијата. Ама немаше друго.
    Се надевам и кај тебе се ќе се среди :)

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК дека не се сеќавам последно кога немам плачено... секој ден истото... сакам само да помине ова некако ;(

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.954
    Допаѓања:
    164.223
    Сдк дека опуштено ми е се...си слушам антена...ретко да ми ја погодат музиката.Убаво ми е!!!

7. CherryBerry

CherryBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    132
    СДК дека цел ден ми е ненормално досаден!!!!!!!!!Многу сум депресивна и изгледам искрено патетично цело време јадејќи нешто, гледајќи girly филмчиња и читајќи The devil wears prada иако имам многу други книги што треба да ги прочитам за во школо ама ако почнам тие с**ња да ги читам можам слободно да се самоубијам од досада!!!!!!!!!Уфффффффф очајно ми се искачаааааааа !!!!!!!!! :(

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    Убо си поминав на кафе 8)

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    СДК дека се фарбав , се искапив, т.е се удрив :!: :D , сега седам со Прљаво Казалиште на цел глас :lol: пред пц и размислувам дали да јадам од сендвичите кои ги донесе бато :?: :$ Оти баш арно ми тргна со спремање на стомачево за на плажа. Денес сум подобра. Се чудам како може во баш вакви моменти да ми чита мисли. И плус да се прави дека ништо не знае. И да ми ветува брда и долини |( Божеее, овој не е нормален, а бре да си ваков пред јас да станам хистерична, а не само сега :@
    Туку, ме прашаа што сакам за роденденот :o како ви текна на сите бре? Ќе ви кажам ама ако ви е скапо, не се дерете. Поштено си кажувам. Листата ќе биде готова утре најдоцна до пет попладне :lol:
    И дефинитивно доста е. Инаку ќе почнам да филозофирам :lol:

10. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    СДК некои луѓе се себични,како што гледам повеќе ценат лошо,отколку добро,повеќе сакаат некој да им се преправа,отколку да не им се препава,повеќе сакаат лажни,отколку искрени луѓе,се обратно е :?: тоа го приметив бидејки на тие што се искрени,не им веруваат,а на тие што лажат и се преправаат им веруваат,а тие луѓе што се преправаат бараат другите луѓе спрема нив да се однесуваат правично,како што треба,а тие не размислуваат за своите постапки спрема другите и очекуваат нешто добро за возврат,се чудам зошто работите се поставени наопачки или незнаат да проценат или погрешно ги толкуваат работите :?: :?: :?:

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    сдк дека се прејадов палачинки и дека сум преморена и рано ќе си легнам но морам да завртам што има на фемина :lol:

12. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    сдк дека во последно време не сум баш ок, па затоа не пишувам толку на форумов, не дека ви е гајле но само сакав да кажам :lol: :lol: :lol:

13. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    СДК времево е лудооооо, пред два дена беше 40 степени :sun: а сега е 15 :rain:
    И после променливо ми било расположението... па нормално :) :( :) :(

14. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    СДК дека денес ич не ве читнав ама утре ќе си надокнадам :) И СДК дека имам нов аватар :rofl:

15. Elisa

Elisa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    7
    СДК дека не знам кај да се обратам па еве овде: игричкиве се супер ама сите ги имам поминато и ВЕ МОЛАМ за новииии и вака интересни :D :D :D :D
    И СДК добра ноќ ви посакувам, вие сте ми најдобри другарки, ве сакаааааааммммммм :* :* :* :* :*

16. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    СДК дека спиев преку ден и одкако станав сум како утепана... одамна неам спиено попладне и многу лошо ми дое, да знаев да не легнувам ич.. ама синоќа учев до касно а станав у 11 сабајле, па морав да си надокнадам, зашто по природа сум си спанка, 12 саати не ме расправаат :lol: :lol:
    И одкога станав после тоа учев, таква утепана замислете, и тоа мислам дека ме дотепа :drunk:
    Искочив на едно кафе после и само шо си дојдов сега, и пак ми се спие :lol: :lol:
    И сдк да кажам едвај чекам да помине понеделник да завршам со полагањата и да си се спремам за роденденоттт :inlove: :inlove:

17. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    СДК дека сеа добро би ми дошла една кафица :coffee: а не би било лошо и сонце да изгрееше |(

18. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Добаааар дееен!!! :D :D :hai:

19. AlekBt

AlekBt Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    16
  20. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Поише добро утро за некои што станале сега.На пример брат ми .Вчера до касно пиел и сеа лошо.Е лошо де коа е толку неодговорен.Изреволтирана сум!Сеа тука ми повраќа мамето негово :puke:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.