Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека сега ќе одам на кафе, ПА ИМАТЕ СИТЕ ОТВОРЕН ПОВИК да дојдете со менее :)

2. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Сакам да кажам...

СДК вчера се надминав себеси :o
    За 5 мин. се спремав и излегов :o А јас знам да каснам и да се спремам по 15 мин а вчера :clap:
    После вечерта за излевање ми се јави другарки и ми кажа за еден час да излеземе и јас велам ок :)
    Веднаш под туш и за 10 мин. излевам и се сушам 10 мин. па се средувам(облечувам,шминкам и.т.н.) 5 мин. и трчам да се видиме :D
    Значи вчера срушив рекорд :lol:

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

СДК дека животот не се мери со секунди, туку со бројот на моментите што ти го одземале здивот! :inlove: :inlove: :inlove:
    По незнам кој пат се уверувам дека е така!

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК глупаво е што мислењата во најинтересните теми НЕ СЕ БРОЈАТ ! :@

5. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

^ A за тебе најинтересни теми се оние од Форумски игри? Или овие од Кафе муабети, омилена боја,животно ? :^)

Може некој да налупа 1000 мислења овде и во игри,без да каже еден збор паметен,ама може и со 2 мислења на друга,сериозна,дискутабилна тема да го промени цело мислење што си го имал за него.

СДК 2...

Убаво утро,со оглед дека започна со неговиот глас. Да не беше така,ќе се растеегнував,и кенкав,зошто ми фали. Ама вака барем гласот кога му го слушам,се смирувам инстантно. :lol:
    Е уште една прегратка да може да испрати некако...и ќе биде таман.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

I hateee ПМСС ....Еден ден тажна,еден ден среќна,денес дефинитивно незнам кај тераммммм |( ;(

7. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК не вреди да идеш на подалечна дестинација и да се вратиш истиот ден!!! како зомби сум и цел ден ми е заебан! Никад вишеее

8. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека многуу сум заљубена хахахах :rofl: :rofl: :rofl: ии уште некој ден одам на одмор.. ги потеков сите околу мене веќе станав досадна ама среќна сум што конечно ќе се одалечам од тукаа јејј

9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.481
    Допаѓања:
    23.005
    Сакам да кажам...

Недела ко недела, досаден ден. Се мислам цело време дали да одам во посета на баба ми, да и се пофалам за одморот, и да ја видам. :?: Од утре пак се враќам во просториите на мојот заболекар, оф оф :sweat: Нека помине се во ред, само тоа сакам! А еве ви една весела песничка од мене за денес
    http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8&ob=av2e

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.129
    Допаѓања:
    67.244
    Сакам да кажам...

СДК после синоќешниот муабет на четот сонував мажи само. Не можам да опишам колку се не и какви се не мажи ми прошетаа по соништата. Се надевам не сум мрморела нешто, оти ќе го изедам од мојон :lol:
    Ама да, убави соништа :$ :rofl:

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Ви текнува на колачињата ТЕМПО? Оние 2 црни тркалезни бисквитчиња залепени со бел фил м???
    Во моментов ги грицкам и ви пишувам :rofl:

Само Гоу може да биде таков талент....и на море и на езеро годинава да ме посети тетката со црвеното ферари :tmi: Него заеби тоа битно беше фино, журки, плажи, коктели....а Охридон наш што го љубам изгледа не ми возвраќа на љубовта па ме измрзна :rofl: зимски пижами и 2 ќебиња ми требаа да се затоплам и плус чорапи :tmi: :lol:

Заборавив да напоменам, рипна во тавче другарката, вика убаво и било засега....штознам ај дајбоже цел живот само убајни да има во бракот, а јас се изнарипав прво на свадбата па на журката = резултат попуштени вени, ај упм ]:) ....а што да правам кога не ме држи место :wasntme:

На Phyramide, LivingGlam и crazylady им се допаѓа ова.
  12. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    На LilBaby, Breezy, HeartlySmile и 17 други им се допаѓа ова.
  13. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Сакам да кажам...

СДК дека овие денови не сум нималку добро наспиена очите ми са затвараат но мозокот ми работи 100 на саат :(

14. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

Аууу девојки :o :tmi: леле :fubar:
    Да вчера си поминав супер ама очигледо претерав :sweat: . Се разбудив со сандалите на мене , најужасот беше што едвај стигнав до дома и јас не знам како :tmi: . Многу водка не е на арно ... Како и да е се смеев и се смеев и по не знам колку време се почуствував среќно , исполнето ,плачев ама овој пат од смеење . Помин кој уште долго ќе го паметам.
    Вториот дел од вечерта јас ќе го скокнам може да замислите што де дешаваше во прдолжение кога стигнав дома . Оној понеубавиот дел :D

Инаки знам приклучен останал компијутерот тоа се обидував да кажам :D и сакав да останам будна нејќев да спијам бе .. Ама ете постов остана за спомен .

Што трезниот мисли , пијаниот кажува .... Ве сакааам бее :*

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК - Само што се вратив од утакмица. Данска и Кипар. И, знаете кој победи?
    Данска. 8) И тоа со 40 разлика. :rock:
    Данска - Кипар - 102-62 :rofl: (Барем така беше последниот пат кога погледнав во семафорот, кога прогласија победа таман да видам резултатот стана 0-0. :D
    И, супер беше... :lol: Абе, викам јас оти сум кошаркарски човек, многу сакам да следам утакмици. :D
    Шо да друго да ви кажам? :?: Тоа беше.

Имајте убав ден. :* :)

На dankee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.156
    На HeartlySmile му/ѝ се допаѓа ова.
  17. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

Па види според моите години , мислам дека немам ништо паметно да кажам во категоријата Здравје , Љубов и секс, Семејство , Работа , Политика итн...

Не викам којзнае колку се интересни , забавни ми се... :)

Ипак јас сум овде за забава, интернетот и форумов не се мојот живот , а и преку интернет да создавам мислење за некој ... :shake: :?:

18. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

Чујте и почујте, денеска е дупната-вреќа ден! Јадеш, јадеш, јадеш а мислиш дека ништо не си апнал. Боже, паа како демек морав да се издигам уште од 9, од тогаш млатам се живо и диво. Грозје, кифличка, мусака, патлиџан, од стрвост земав и една лута чушка изедов. :geek: Офкав и јадев, лута ама апетит еден што ми отвори - морав со лепче да ја каснам нели. Ц ц ц, не е на арно работава. Најдов едни Криспи или Крипси, уатевер, перничиња некои со сирење, ма не пребирам. Како животиња некоја, не знам што ми стана. Ќе земам да си ја зашијам устава. :fubar:

Друга работа, таман се вратив, одвај дочекав, во градов нема НИКОЈ! Не дека претходно имаше, ама барем се наоѓаше некој муабет да си поправиш, што се вика лајк на фејсбук да ти стави, колку да се рече дека е тука. :rofl: Кој ваму, кој наму... охоо, ајде нека си дојде другарка ми од одмор!! Па и тој па отишол па, глуп, мораше сега. :D Него ме буни тоа што не знаев дека ќе оди, толку ли многу зборувам што не стасал на ред да ми каже дека ќе оди ?! Забегана сум. :bandit: Баш вечер ќе испаднам да видам дали Офи и дечко и патролирале, се надевам не го оставиле градов сам самцат. :lol:

И така, додуша убавко ми е дома. Во мојата соба, мојот кревет, само мој фрижидер. :rofl: Нека ме остават да се одморам уште некој ден, само да не е како одморот што го преживеав. Абре како на Срвајвор да бев, немам коментар. Немам коментар затоа што кога си го враќам филмот се нервирам, а не сакам да се нервирам. Доволно ме нервираат брунчињава, не можам чевли да си облечам. :envy:

А, и од утре пак треба да се акам по огласи и по станови. По документи и нотари и заверенија и аптеки и библиотеки. По доктори, стандард. Ќе има некој бисер, сигурна сум. :lol: Што да се прави, студентски маки. Тек почнуваат. :hai:

На crazylady, Strumfeta93 и MacaLove им се допаѓа ова.
  19. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Конечно се најдов слободна да си ја посетам фемина... :)
    Не можам да сфатам како некој кој овде се родил, живеел 18 години, за само неколку години живеење надвор од земјава може толку да се измени. Зборувам за братучедка ми која живее во Швајцарија.
    Вчера ми се јавува и ми вика ќе ти се прејавам покасно да се договориме да се видиме. И океј, тоа го разбирам. Ама не разбирам како може таа да биде дојдена една недела и да не си ги побара тетката и братучетката?! Па само нас не има овде, мајку му стара... Со баба и се видоа таму, а овде сме само јас и мама. Има време за другари и другарки кои трчаат по неа зашто знаат дека дојде од странство и дека чести и има повеќе од нив, па ајде и се лепат... Ама да нема време за нас.. :?:
    Нејсе, и се јавив јас, како помала, прееска. И ми вика: па знам дека треба да се видиме, ама немам време, ако можам утре ќе ти се јавам да се договориме... :!: Толку ли е зафатена да одвои половина час за едно кафе??????????????????? Несфатливо...бар за мене...
    Ајде таа, ами тетка ми(мајка и нејзина)... Таа се понаша уште побетер. Значи вчера стигна братучед ми кој исто живее таму, а тета на мама да и рече да не го бара ич, ако тој не и се јави... Ејјј, кој памет!!!!
    Зар не помислува дека како што таа мене и мама не сака секогаш слободни за неа ние не сакаме бар неколку часа со децата нејзини???!!!! Се гледаме еднаш годишно, уствари тие доаѓаат еднаш годишно и уште кога ќе дојделе да не сме ги барале. Биле уморни од таму од работа... Санкир нас овде парите од небо ни паѓаат, па не сме уморни од работа... Абе ајде...

На anneyy и BeYourself им се допаѓа ова.
  20. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Етикетите се најбрз начин да станеш асоцијален. Само земаш голема залиха од нив и почнуваш да лепиш, не на тегли или лимени конзерви на живи персони од твоето непосредно опкружување - Марија пуши џоинт за викенди- наркоманка, Мите доби отказ сигурно здиплил кеш на работа - крадец, Ивана оди со кој и е по ред дечково :?: - мераклика, Јован има сомнителна модринка на лицето - насилник кој го окркал, Ана често останува прекувремено на работа башка излегува и сама навечер - прељубница... Јас, х-м сум баш ок, :wasntme: , моите гревови се незначајни од типот лепење мастики под туѓи маси :angel: , а овие како можат да живеат вака, :fubar: :^) :x ?!
    Поради тоа што етикетирањето стана една од омилените рутински дејности која има се повеќе фанови во нашето секојдневие значително се намали потребата од човечка интеракција бидејќи секој конзумент се прочистува така што го суши својот валкан веш на балконот од комшијата и го тресе лопатчето со ѓубрето пред оној од први што секогаш го фаќа најдобриот паркинг простор,а платнената ќеса од правосмукалката завршува пред влезот на гаражата од онаа на трети бидејќи песот ја лаел вчера по инструкции на сопствениците :nod: , па контактот се сведува на лаконско и официјално отпоздравување по скали на соодветна дистанца поради можност од контаминација со неговиот високо неморален начин на живеење.
    Их, изолација во урбана развратна средина откинато парче рај на човечки метил. Само, чувствувањето дека ти е убаво и топло на душата, не е потврда на тоа колку си во право, ај ќе му препуштам на смајливо да ти упати неколку сочни :swear: !

На Mishela, bittersweet, julie77 и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.