Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека навистина повеќе немам живци да се замарам.
    Тотално незадоволна сум од One. |( Мислам дека цел кредит го потрошив вртејќи на оператор викендов и не сака да се оправи.
    Одозгора на се` плус имам и забрана за дојдовни повици, а очекував важен повик.
    Идиоти. |( |( |(

2. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сакам да кажам...

Морав да се самоцитирам :)
    Беше ненормално јако ! И тоа со падобранот и возењето со глисер . Цел саат :rock:
    Немам зборови со кои би го опишала тој цел саат :rofl:
    Го гледаш цело море од 100 метри висина . Уште не можам да се соземам :rofl:

На mims-89, Breezy, 2468 и 15 други им се допаѓа ова.
  3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Викендов ми беше нешто као - враќање во минатото. Премногу флешбекови. Поминат во кругот на семејството. Скара, воспалени мускули од шетање, милион изгледани стари црнобели слики и слики во боја од стариот канон на мајка ми, кои фатиле ептен природна винтиџ нијанса.
    Се е у склоп со трендовите, е не! :emo:

Си пронајдов старо, тексас елече. Еј ама воскликнав. Најдов слики на кои мајка ми е трудна и такви на кои јас, 4годишно прцле, сум сликана со некоја екстремно широка индијанска блуза на мајка ми, на тераса. Фотосесија во милион пози. Абе да не ја утнав јас професијата? :D

Убаво е да се видат некои роднини после долго време. Уште поубаво е да го видиш вујко ти и тетин ти како се враќаат затетеравени од кафана во 3 саатот....поручек. Да, поручек :^) Баш беа слатко пијани, којзнае колку време не се ослободиле вака. Ми беа слатки небаре се пубертетлии а не мажи во веќе ептен сериозни години.
    Добив еден куп комплименти од вујко ми. Од него секогаш ги ценам, затоа што е проклето многу образуван и интелигентен, никогаш не кажува работи кои се излишни и знае да ги спакува на толку убав начин, што колку и да сакам да ролам очи не можам, и потклекнувам пред шармот на неговите зборови. Не се ни чудам што е толку омилен кај своите студенти, човеков има елоквенција и шарм бре.
    Не ги сакам, кога се кажувани пред останатите братучеди и братучетки.
    - Пирамид, ти си толку посебно убава девојка со висок интелект. Страв и трепет за овие денешниве мажи на планетава а сепак добитна комбинација.
    А јас место да кажам фала вујче, тргам во поход низ собата, ја тапшам братучетка ми мислиш и правам презентација на некоја америчка, продажна емисија
    - Ама чекај вујче, види ја и Б каква е убава, паметна, амбициозна, вредна, ведра...
    - Абе она е уште поубава, ама ти си посебна :D

И како да спасам ситуација? Плус како беше она? Виното ги шири нозете кај девојките, но ја одврзува устата на вујко ми. И можеби тоа е се :D

Нејсе. Уште еден викенд зад мене. Денес ме наполни со еден тон енергија годишното синче на другарка ми. Ме фасцинираат децата затоа што им се радуваат на работи кои ние не ги сметаме за ништо посебно. Кој ти воскликнува денес на светло у рерна? :D
    Ми го наполни станот со искрени насмевки и љубов.
    А на VH1, Bjork - All Is Full of Love. Песнава ме обзема со посебна моќ. Секогаш кога ја слушам.

Навистина се е полно со љубов, зависи само на кој начин ги гледаме работите.

Ви праќам љубов и насмевка, во име на убавите викенди, пијаните вујковци, искрените комплименти кои ни годат и не скокоткаат и во име на спомените кои не потсетуваат на тоа дека нешто и некој во нас живее и постои, иако веќе го нема.
    Се е полно со љубов. Damn it Bjork, I love it when you're right.

На mims-89, Breezy, crazylady и 14 други им се допаѓа ова.
  4. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека преубаво си поминав на Водно и наредниот викенд ке идам пак :wasntme:

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека се трудиш да направиш нешто, не те сфаќаат и од еднаш доаѓа „Х“ особа која (не)свесно ти собира се` штo си спремал со месеци.
    Е не е де, не е фер воопшто!
    Ми се плаче. И од тоа што сум смотана и од тоа што сама не можам да си помогнам, а во мене е проблемот. |( |( |(

6. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Сакам да кажам...

СДК не секогаш се оди според планот :!: ах...сакам кога ми се случуваат непланирани работи :D баш авантуристички :rofl: ^_^ ^_^ :D

7. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК Ми се пцует, играт, плачит, смејт и пејт во ист момент. Испукав. Поцрнев. Тешко време дојде. :x

8. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...си ветив дека ако потклекнам на едно искушение, ако си дозволам таква лична бламажа, веднаш го бришам профилот на Фемина. После такво нешто ќе ми биде срам да давам мое мисење/совет на друг. Ако ме снема, да знаете тапчото ЕлеМентал шо направил...

9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Сакам да кажам...

Многу е досадно во Скопјево бре! :^)

10. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Сакам да кажам...

Ме иритита тоа што не се исполенти куп ветувања. Ме нервира некој кога ми доцни за излегување. Значи сме се договориме у толку и толку, ни минута покасно ни минута порано и гледаш доаѓа за пола саат од договореното време.
    Е ми се иде секое коска на најмало парче да ја искршам, делче по делче. :devil:

11. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Сакам да кажам...

Многу за кажување,а сепак ми се ќути.Можеби е само стара навика,никогаш не сум сакала да ширам негативна енергија,па нема ни тука. ;)
    Општо сум нерасположена деновиве,а немам причина.
    И нормално,се знае кој си го крка...
    А кој ако не он. :^)

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Мразам генералки и кречење. Кој го измислил тоа бе? :^)
    Си уживам, се наспав викендов, се изнагледав документарки од оние на мтв наша до неколку на дискавери :lol: Се изнајадов праски, лубеница и сладолед. Си се гушкавме со Рики. А и топло ми е. Ама ако нека е, нека не се расипува времево бар не до 25ти август, после што сака нека прави.
    И да се сетив на една убава серија, да не речам најубава, детството си го помнам по таа серија.
    Си ги гледам сликиве и клиповите и си се смејам.
    Ах да можам да се вратам во тоа време, детство без никаква грижа!
    Една петиција би отворила да ја даваат пак :)

:D

На mims-89, 2468, crazylady и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Сакам да кажам...

Е ај да ве расположам,мене ми е ок денот,се видов со стари пријателки,а сега слушам ова шо ќе го ставам и се обидувам да читам...Ама не ми е многу умот тука,ми недостига моето мече :(

http://www.youtube.com/watch?v=wrrjhuwnDY0

Е многу ми е секси песната,многу убави песни има од старото време :D

14. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

после 9 години шанса да се видиме со другарка од средно школо, и немозам да се видиме (оти на Клинички е лудница особено на Патофизиологија-за тироидната злезда преку врска едвај, а регуларно на преглед следната година :sweat:
    НЕ Е ФЕР!!!! ;( :puke:

15. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Сакам да кажам...

Расоњерка :D ништо чудно веќе да ја даваат на МТВ1 :P или да им е во план во скоро време да почнат :D

Сакам да кажам, т.е да викнам ДРУГАРКА МИ СЕ ПОМЕСТИ ОД МЕСТО!!!
    Алелуја-алелуја-алеееелујааааааа :angel:
    Не е вишем сингл :P
    Адиос се надевам засекогаш на сите бош муабети што ги правевме веќе преку 10 години :worried:
    Се исплатеше, богами да.
    Смол степ фор менкајнд али биг уан за неа!

На crazylady, Neytiri и rossonerka им се допаѓа ова.
  16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.621
    Допаѓања:
    2.473
    Сакам да кажам...

срекна сум .

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  17. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Сакам да кажам...

Пошто е веројатно жена во прашање и да потклекнеш оправдано ти е, нема да си ни прв а ни последен :D.

Кај ќе најдеш толку фини девојки на едно место како овде, значи нема бегање ;).

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  18. DeadMary

DeadMary Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    53
    Сакам да кажам...

Вечерва со t.w.e.e.t.y ги броевме ѕвездите од досада.. :D

На t.w.e.e.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.514
    Допаѓања:
    4.561
    Сакам да кажам...

Сдк овој пат ке се потрудам се да биде по мое.ке си го добијам тоа што го сакам а гордоста ке ја оставам на страна... хаа :muscle: :muscle:
    http://www.youtube.com/watch?v=_BRv9wGf5pk

20. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    Сакам да кажам...

сдк... многу сум збунета... :(

Статус на темата: