Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Сакам да кажам...

СДК...Non bene conveniunt, nec in una sede morantur maiestas et amor.(латинска изрека), а ова на македонски значи-Достоинството и љубовта не живеат под ист кров...
    Денес ќе ја отфрлам љубовта за да можам да си го вратам достоинството.Доста беше... :!:

На Miss-Independent, mims-89, Phyramide и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Сакам да кажам...

Луѓеее одам да се тетовираааааам 8) Ај ќеент вееејјт !!! :rofl:

На zhap4e, CharmedGirl и blond им се допаѓа ова.
  3. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.287
    Сакам да кажам...

Оддамна неам чуено некој трач.
    Па ми недостигаат тие малограѓански озборувања. Како оваа се мувала со оној, на онаа и се запалила кујната, на оној му го скршиле суратот... бла бла бла.

Стварно мислам, не е у реду ова. Ептен се засериозив.
    И доста мислам на другите, да мислам малку на себе ми недостасува.
    А повеќе себичност не ми недостасува. Сум станала вечи егоист него... . За срамота.

4. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Сакам да кажам...

СДК
    Конечно почна да ми ѕирка светлината на крајот од тунелот.

Од денес сум официјално жителка на Скопје :party: :party: :roll:
    За оние кои мислаат дека жителства за Скопје се делаат како бомбончиња, ох колку грешите, мислам дека побрзо и полесно ќе добиев жителство за Дубаи, ово за мене беше цел процес кој траеше и траеше како батериите во energizer bunny :lol:Татко ми мораше да ми го препише станот да имам имот на мое име, адвокати, нотари, полномоштва од амбасади, грешки еден куп, шетање од една канцеларија во друга, абе хаос и тоа со врски ами без нив којзнае што ќе беше.
    Важно сега за 2-3 недели ќе можам конечно после толку време да си одам дома.

Се мислев едно време дека требаше да си ја платам казната за непријавување како странец ама инаетот не ми даваше да платам казна за престој во сопствениот дом, ама па од друга страна ако не заглавив тука можеби немаше да го имам бебушов, можеби така требало да биде.

All`s well that end`s well.

На Miss-Independent, crazylady, Ariel и 6 други им се допаѓа ова.
  5. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    Сакам да кажам...

езерцево...тарасата ни прекрасна ...тој ...вчерашниот кулинарски обид ....
    ми го разбија еб....о секојдневие

6. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Сакам да кажам...

Ак оваа забоболка ме убива начисто! :devil: ;(

А како ли да појдам на заболекар, како?! |(

7. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
  8. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

СДК знам дека во последно време пишувам само по некоја безвезна реченица на форумов,ама до ПМС-ов ќе да е.Цело време сум изнервирана и имам толку многу за кажување ама некако ме мрзи да зборам и да пишувам,па си ќутам.И незнам више на нервозава што да и правам.Не чини да се нервирам волку,знам,а и не вреди. :@

Затоа ќе си пуштам гласно музиче,ќе манијачам по форумов и нема да мислам на ништо друго. :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Д стори гоус лајк дис:
    Била во село и видела полско цветче во полето, извадила апарат и го сликнала....видела кокошки на патот и нив ги сликнала, имало куп камења од распадната селска куќа и неа ја сликнала.....ставила албум на фб со име -мај профешнл пикчрс,мај пешн-

...и одеднаш сите станаа професионални фотографи (со дигитални апарати)
    ...и така се појавија безброј слики од новопечените фотографи на фб
    ...па сега оди ти гледај и лајкувај, а немаат врска со уметнички фотографии и се безврска штракнати

|( |( |( |( |( |( |( |( |( |(

На minne-mouse, sweetyears, IndieGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Ruza.Ruzica

Ruza.Ruzica Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    24
    Сакам да кажам...

Дека конечно ми е исполнет денот...мислам доста беше лежење не дека ми смета :lol: ама боље вака си се прошеташ... преку ден па си се разладиш..па пак навечер се прошеташ :D ми недостигаше богами! :geek:

11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк секогаш кога момчето ќе ја изневери женската велат дека таа другата била крива :?: ај ставете прстиња на глава и размислете.

Доколку на машкото му било убаво и се исполнувал со девојката не би трчкал по други нели :^)
    Доколку таа била доволно добра и нивната љубов била силна тој нема да имал потреба од туѓи прегратки нели :?: :^)

Епа дали таа врска била целосна и среќна ? неееее ;)

Забегав нооо чиста реалност е,само зависи кој како гледа на работите и колку релано ги гледа ;)

И така не се диши од жешково но убаво е 8) уште малку па трк отидов на мало шопингче па здравје утре на роденден ќе има журкање :party: :^:

12. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30
    Сакам да кажам...

сакам да кажам дека ми е преку
    к*р
    од се!
    таман убаво време,сонце,погодно за прошетка.Ќе излегувам.СО кој?!
    Коа мене ми се шета,сите се зафатени.А ти дечко,се лутиш коа излагам со друг а не со тебе.Епа сеа,шо ми велиш со другар ми ќе бидам?! ме откачаш. :^) да.океј.

сакам да ви кажам дека нема секад да бидам тука ,коа им требам.нема!! жими мојот телефон Сони Ериксон!!! Ќе оставам и ја на цедило,па да видат како коа некому итно му требаат сончевите милувања по косичката,а тие нејќат да ми се придружат. :@ :@ :@

13. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...гледам во огледало тоа новиот фриз како ме средија и се тешам..Едвард Нортон (American History X)

14. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Сакам да кажам...

Додека живеев во Скопје,ова време кафето ми беше готово,ќе си седнев пред Тв,и ќе гледав вести на А1.
    Тоа ми беше како еден вид рутина.
    Секое време си има свои убавини и свои проблеми.Секогаш во било која доба од животот зборуваме за старите добри времиња,кои всушност еден ден во иднина ќе бидат и денешниот и вчерашниот ден,и овој период од животот.
    Наравоучение-Секој ден е посебен,дали сте среќни или тажни во моментов,ќе дојде ден кога за денес ќе кажете-старите добри времиња.

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Сакам да кажам...

Ооооооооооо соле мио, зајди излади сеееееееееееее! :fubar: Не можам главата да ја извадам од вратата, не можам да дишам, не можам да виреам на вакви тропски места. На што личи бре ова, еј. Само ако слушнам некој да се пожали дека е ладно или дека врне, ќе види убаво. Ако не е климава, не знам... Ќе станев тропикал житарица на виталиа.

Да да, арна добра сум. Малко гладна, стандард. :D Ми кажаа денеска една генијална, брилијантна идеја, ма од ѕид да се мавнеш од уникатност. Не знам кое друго школо прави вака, ама ние најпаметни сме. |( Ааа трети сме биле на државно ниво по успех од матура. Види богати, не знаев дека така не доживуваат, како паметни и бистри. :lol: Мојот впечаток за бистрината е дека од што се бистри, можеш низ нив да видиш.

Друго што ме нервира е дека во дворот ми виреат едни дечишта невоспитани, од 9 и пол сабајле. Пауза прават само за јадење, а за се друго кај нас. Мочаат, ми ја пијат ладната вода, ми ги јадат грицките, ми го креваат притисокот и ми ги тренираат преостанатите нервни завршетоци. Уште малку ќе си ги посвоиме и ќе си живееме како дебела, среќна фамилија од 15 луѓе. Мераци. Не дека родителите ќе приметат дека ги нема. :swear:

А, најнастан за денес - си дојде другарка ми од одмор. :D :D Вечер конечно, конечно да си се видам и со остала багра. Вчера патролирав низ Велес, строго празен и се е под контрола. Офи не знам каде е, нешто ја нема.

Ај отидов да го догледам Хари Потер. Забегав тотално. Да не спомнувам дека од неодамна сум член и на Македонската Армија на Дамблдор. Хел јеа! :rock: :rofl:

ЕДИТ : Штотуку моето око што забележува се забележа една абсофакинглутли бубачка. Иц буба бургер тајм, имам солидно оружје. :devil:

На crazylady и sweetyears им се допаѓа ова.
  16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Се изначитав секакви мислења во Љубовни проблеми и се чуствувам како да сум докторирала за давање љубовни совети, само читајќи |(
    Малку ми чуре главата, ама океј е ;)

17. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Сакам да кажам...

Сдк се вратив :hai:

Баш убаво, фино. Падна една маска летово, не удри сите останати по глава..
    Без тој детал, ова беа добри две ипол недели. Охрид блескаше.

Градиште - Love&Happiness,
    Пивофест - Рибља Чорба и Суперхикс,
    Дејвид Гета,
    па Кадмо - Владо Јаневски, Бени и нон стоп па дури и АЦА ЛУКАС ( :rofl: )
    Мило ми е што бев таму за сите овие настани и мило ми е што бев со луѓето што ги сакам премногу :)

А, да! И премногу ми е мило што го запознав него :inlove:
    само тешко е што живееме во различни градови..

И ова лето е само еден бисер нанижан на ланчето преполно со убави спомени :)

18. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...да не се успав сабајлета, ќе си ја добиев дневната дозичка и сега немаше да бидам таков дезориентиран. Утре поправна

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Сакам да кажам...

Ваша Ш има 24!

И тоа баш ја прави среќна :)

Фала ви за честитките, тортичките, насмевките, секоја пружана поддршка, прочитан пост, песна, совет, смеа и тага.
    Со вас е полесно, Жени драги.

Одам да си пробувам фустани сега и да мечтаам, а вечер на пијанка и дружби. Фала ти Животе, што се будам со сонце во очите! :*
    Да сте среќни, сите!

На Strumfeta93, Neytiri, Springy и 11 други им се допаѓа ова.
  20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакам да кажам...

Денеска несакам ништо да кажам. Цел ден молчам. Размислувам за грди работи, за работи за кои и незнам дали некогаш воопшто ќе се случат. Ми се вртат разни филмови и сценарија во глава. Ахх колку би сакала еден ден да се остварат. Сонувам со очи отворени, се повеќе ми се чини дека тоа што го замислувам е реалност, сепак е само глупава халуцинација probably од труењево.
    Молчам и гледам во таван цел ден, се трујам со балади, за друго ништо немам сила денеска.
    Но јас не би била јас ако утре не рипнам од кревет со насмевката на мене да го заобиколам Скопјево од инат!

На lovely91, crazylady, la-chicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.