Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.800
    Допаѓања:
    100.605
    Сакам да кажам...

СДК денес добив порака не фб во смисла што бара баба како тебе овде :swear: е навистина ме извади од кожа,ало бре ,те тера ли тебе некој да шкрапаш сваштарии цццц не можам да поверувам колку простотилак има во луѓево.. :fubar:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам, романтика е релативен поим. За еден е цвеќе скинато и Персо о дал’ е она исток а ти си сонце? А Перо се држи во грчеви да не се струполи од балконот. А за друг е - Персо ал’ би ти го....ама моментално!

За мене? Ова е романтика. Чиста а сепак валкана, заводлива, полна со страст, испотени тела, колкови кои се брануваат, црно тиквешко, црвен лак на ноктите, лед на вратот, пуштени коси, заплеткани прсти во неа, свеж воздух, месечина која ве тера да правите палави работи небаре сте во транс....длабоки погледи или подзамижани очи. Баш е сеедно.

За мене, ова Е романтика.

http://www.youtube.com/watch?v=6rRJP8rV ... ture=share

Ајде лека ноќ, нека ви е апсолутно романтична, што и да правите ;)

На Hipica, julie77 и MissSpark им се допаѓа ова.
  3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК размислувам за тетоважа. Не верував дека ќе имам нешто во животот што би сакал да ми остане со црно мастило по кожа ама нешто ми текна и е блиску до остварување.

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК и не било толку тешко да се живее без форумов :yawn: . Некако и не ми недостигаше, иако ме немаше само неколку дена. Можеби ќе апстинирам малку одовде, и ќе се оддадам на задоволствата на Симс2 некое време.

5. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Сакам да кажам...

СДК колку е тешко да седиш и да се цедиш у пеколново Скопје а знаеш дека сите твои драги луѓе си се прчат некаде на некој италијански остров!!! Да,ќе рече некој не може секој да си го допушти тоа,таков одмор ама на срцето не можеш да му наредиш да не страда коа ќе види некоја слика постирана на фејсбук..тешко е..али тоа е реалноста,тоа е животот,ќе паѓаш но некад ваљда ќе те огрее сонце! Добра ноќ! ;) јас отидов на некоја плажа во моите соништа...

6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сакам да кажам...

Додека ги читам смешните мислења и одвреме-навреме ѕиркам накај телевизорот и гледам филм, воедно слушам крици од другата страна на вратата. ЦЕЛА ФАМИЛИЈА Е ВО ПОТРАГА ПО ПРОТЕЗАТА! Ах пуста протезо, стално те ставаат на незгодни места па после газдата ти е крив. ПА КРИВ Е БОЖЕ, А НА НЕГО СИТЕ МУ СЕ КРИВИ! Кој ќе го сфати? Кој ќе ме сфати мене бре? Не можам да слушам урлања, тоа ужасно ме иритира!!!! ГО СФАЌА ЛИ ТОА НЕКОЈ? Јас кога сакам да урлам, излагам надвор и палам цигара. Порано и ти го правеше тоа, ШТЕТА што прекина. Арно си ми крв, и имам нешто на тебе, но гласов твој повишен ми е одбивен, ми доаѓа јас да урлам. Што правиме тогаш? Крвта не е вода.

П.С: Кај и да е, ќе потече крв. Каков масакр ќе биде тоа.

П.П.С: Гледам комарец!

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Сакам да кажам...

i'm sorry i must grow up!

8. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Сакам да кажам...

сдк добра ноќ и имајте убави соништа :) ,одам јас да спијам ако е можно тоа после темата силување што ја читав сега ќе ми биде страв и да излезам низ град :tmi:

9. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

И ете сум пак јас,изнервирана.Досадна си станав веќе. :@ Ме нервира се' и сешто. А поготово он.
    Сакам само да направам еден саглам муабет со него.

10. nicol

nicol Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    139
    Сакам да кажам...

СДК што стана работа бре алоооо сите на мажење на женење да се мислело да не се исплашија од крајов на светот :rofl: :!: па тогас и јас незнам што чекам.Највероватно лото ама на погрено место :lol:

11. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Сакам да кажам...

СДК време ми е за спиење, ама мме сон не не фаќа :^)

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК, т.е. да прашам повеќе, има ли некој на земјава, или сте сите „три метри над небото“ ?
    Го напнавте филмов. Колку и да е убав, ми се одмили. :tmi:

На Strumfeta93, LivingGlam, julie77 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

^ Прво мислев дека е некоја шпанска серија, ама сега ја видов темата на Фемина. И не планирам да го гледам.

14. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
  15. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Сакам да кажам...

истата сум и јас абер немам за легнување,спиев попладнето и сега око не ми се затвара.

16. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.692
    Допаѓања:
    5.469
    Сакам да кажам...

СДК дека едвај чекам да дојде 15ти септември,а како се доближува се повеке се нервирам и сум во неизвеснот и страввв :worried: памет за др пат,само да помине се како што требаа аххххх :sweat: :(

17. Tinker-Bell

Tinker-Bell Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

Лелеее, цела се лупам :@ На секој пола саат се шлапам со млеко за тело и џабе- одма упива и пак исто! Ауффф :@ :@ :@ :@ :@

18. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

Заради едно такво зелено пајачиште до сабајле не можев срцето да си го смирам и не спиев :@ Цела се тресев, мајка ми од памет ја извадив ко испуштив еден крик престрашен кутрата си помислила дека му замина ќеркичката во некој друг свет :o :tmi:

19. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Сликата од аватаров е изложена во галеријата „Букефал“! Аххххх колку се радувам! поубава е во живо :) Да можев, ќе разговарав со девојката. Би имале заеднички муабети, сигурно.
    Не ме прајте луда. Имав само долг уморен ден.

На LivingGlam и mims-89 им се допаѓа ова.
  20. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    Сакам да кажам...

Таман да стигнам на Хаваи, ме разбуди пиштењето на мојава сијамка. Ја гледам тажна седи до прозорот, ги набљудува мачкине и писка ненормално. И ја викам едно 10 минути мац, мац, мац да дојде, а она ко за белја уште пишти. И така бев приморана да станам иако успеав да заспијам во 3. :wasntme: И станувам да ја галнам и така преде милно и она нормално мораше да ми ја изгриза раката, нели да ми возврати за љубовта. Пуу бре таман ми се исчистија гребанициве сега пак нови. И сега она мирно си спие, си се одмара, а ја не можам да заспијам :D

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.