Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.065
    Сакам да кажам...

2. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сакам да кажам...

СДК среќа што ги имам пријатели да ги гледам,инаку денов ќе беше тотална утка.
    Тапа,ужас!Се чувствувам лошо во своја кожа,мноогу лошо.Зошто мораа да се појават овие периоди во мојот живот,ПАК,по којзнае кој пат?!?!Дождливи,облачни без ни мало зракче од сонце.
    Сакам се од корен да изменам,да почнам нова страница.А,колку пати сум пробала и не ми успело..Еден мал милион.Вртам нова страница,пак истите личности,пак е исто се.Очигледно неможам..
    Август - тапа месец.Се чувствувам како кога во фебруари едвај чекам март,како во декември чекам нова година,како во јуни што едвај чекам 10-ти за да заврши школо па да почне распуст.Е,така сега,сакам да заврши овој период облачен и да изгрее сончко во мојов живот.
    Биваше ли бе,цела година да чекам лето а,летото вака да ми поминува?

Лош период дефинитивно..

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.800
    Сакам да кажам...

Денес бев да пријавам испити и оној глупавиот Блаже ќе го убијам некој ден :devil: Вчера не ни ги прими пријавите, а денес не правеше некој проблем, а ние лупнавме пари :@
    Јас не сум јас ако не почнам разговор со некого, а денес запознав една многу фина девојка, би сакала пак да ја видам.
    Сакав да кажам и дека добив понуда за брак и отворена е за одговор две години :rofl: Мил е што е мил ама јас со него во брак неееее.
    Денес и ѕин ѕон ми дошла полиција на врата, сум направила прекршок со кола, сум се паркирала на погрешно место. Нит кола имам , нит возачка. Моиве се шегувале ако сум ја туркала сигурно сум го направила прекршокот, ама сиротото јас ни сила за да гурнам кола немам :lol: Па и луди се тие таму, дата на раѓање не видела ама битно на врата си дошле. Девојката постара едно 10 години од мене. Барем полицаецот се прошетал и под ладовика во дворче си седнал, а и некој ред муабет утепал.
    Деновиве по лекари се влечкам, не е толку битно :lol: ама приватна болница си е приватна.
    Останете ми со здравје и не излегувајте без вода.

На zhap4e, karak, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ако продолжам да седам пред овој проклет компјутер ми отидоа очите по ѓаволите.

5. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Сакам да кажам...

Чудна си сум на начин на кој може човек да си е чуден себеси кога сфаќа, нешто што всушност долго го знаел, а тоа е дека сакам да мислам како што сум мислела и вчера, а да живеам како што би живеела од утре. Ретко сум присутна сега и тука, не рачунам на миговите кога правам увежбани потези со четкичката за заби или вртам со клучевите во бравата или го гледам пејзажот кој минува низ автобуското стакло, бидејќи тогаш свеста ми е со песочен часовник наместо стрелка и на мониторот е испишано please wait...loading...loading 20%... 25%...смајлипредзаспивањепасиудираосвестувачкишамар.

Едно знам денес имав дел од денот во кој бев присутна целосно, чудо како природата ми полни батерии, па станувам ко Дурацел зајакот и на лицето без шминка и фри-стајл пунџичката и згужваната сукњичка зачинети со надворешна и внатрешна насмевка, нерамномерно црвенило и мирис на плажа и зајдисонце гледам ко на врвно остварување и да, ме уверуваат дека заради вакви мигови вреди цената што ја плаќам со многу - х-м па не баш слични, а квантитативно позастапени мамето нивно.

Најавуваат дожд за утре, чудо некое но мене толку ме смирува тоа удирање на капките вода во неуедначен ритам по различни текстури па и по мојата кожа, иако повеќето луѓе ги депримира, еве ќе ве почестам со уште една песничка која буди таков ефект претежно, но јас го пронаоѓам единствениот ветувачки стих тука и ја категориризирам во оптимистички настроени -

http://www.youtube.com/watch?v=gWNRUVMboq4

На crazylady, zhap4e, CupCake и 2 други им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

е значи на ова :x
    тип зивеел со девојка му и имаат 2 дечиња за 2 години , арно ама на типов тоа малку му се видело па си нашол девојка и на неа и предлозил брак, и таа па не ни помислувала што се случува, а на дечињава ниту денарче, па дојдоа од некоја си агенција петорица или шесторица батки за заштита на мајкава на дечињата(со денови го немало дома дасе појави) типов уште силен се прави, настана скандал невиден а вторава девојка немала поим за тоа дека има 2 дечиња :!: и обрнувал внимание, трошел пари на неа :fubar:
    на канал 5 телевизија го приказуваат шоуто се вика прељубници
    на ваква кукарача само бесилка е лекот, а пред тоа кастрација на органот :@ :devil: :envy: :swear:
    какви се не постојат по светов леле што нема да чујам и видам :puke: и кога ке ми казат уз муабет време ти е мази се, ми иде :punch: да престанат да ми го зборуваат едното па исто(барем мајка ми веке не ми го споменува тоа :$ )

7. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Сакам да кажам...

Пронајдете сродна душа и поврзете се со нејзе ?
    Аааај не ?!
    :?:
    Сум можела да дадам крв и да не пиштам. Сум можела.
    Е голем кур што сум можела. Ама сакам кога се предизвикувам. И кога се победувам.
    Денес не успеав да си направам ниту едно добро кафе.
    И уште ми е тапа..а наскоро ќе бидам шофер.
    Плус новите обетки ми се лудница!
    Тек заштедата ми е преку 1000 денари :wasntme:
    Не дека веќе не го љубам ко пред неколку дена, но не ми е мил. Плус не ми е јавен цел ден..и е во тапа филм влезен. Тапа фраер е.
    А јас сабајле слушав генгста рап..лол!
    Сеа се рехабилитирам со Ред хот чили..
    Деновиве, на сите што ќе помислувам се појавуваат после сто години молк.
    И се смеам :)
    А кај да одам вечерва ? Зошто воопшто излегувам ? Лол..
    лол
    лол
    лол
    Време е за планови, а мене не ми се планира.
    Сакам зима и тимберлендки. Со најшарениот шал и раста капчето.
    Одма!
    Да не заборавам и црвени образи, Були Були.
    :drunk: А во Охрид е пекол. Еј скоро 22 часот а надвор е топло!
    Не е на арно ова..а и јас како Ред хот трипам ли трипам..
    Ми годи.
    Win in the long run!
    :rock:

На zhap4e и Strumfeta93 им се допаѓа ова.
  8. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    Сакам да кажам...

Утрово не ми беше важно во колку часот ќе станам,не ми беше важно што ме чека од кога ќе станам,не ми беше важно што ќе облечам на себе,бидејќи имав нешто што одговара на секоја можна комбинација,на секоја можна фризура и шминка.Имав насмевка.

Вечер сакам да си посветам внимание само на себе.Сакам да лежам,да одмарам,да прочитам некоја добра книга,да чујам некоја добра нумера или пак да се освежам со млака вода и добра купка за тело.

Денес сум благодарна на се што имам.

На zhap4e и marama им се допаѓа ова.
  9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакам да кажам...

Кандидат некој да ја земе палкава и да ме шлапне по газе неколку пати?

Како можев да заборавам? Да заборавам да отидам на закажана депилација пред одмор? Не не, не ми се верува :punch: Абе 100 процентно сигурна бев дека утре сум, а оно беше дека утре се и е закажано па денес требаше.
    Дал да се тешам дека сум стара и заборавам?
    Дал да се тешам дека уште пред 2 недели закажав па долг период е се збунува човек.
    Ама па кога ќе ви кажам дека на календаров до компјутеров со огромни букви е заокружен денешниов датум и пишува ДЕПИЛАЦИЈА :tmi:
    Прв пат ваков кикс ми се дешава и ќе збудалев.
    Али средив одам утре во термин на сестра ми :lol: Нејзе и ги поматив плановите се испокаравме за на крај ај да се смириме. Со бик сум нашла да расправам дека побитно ми е мене утре да одам. На бик се му е него битно.
    И да конечно си ја средив малку од малку собата. Имам лилјакова соба, да вчера ми ја згрешија бојата тотално друга нијанса, денес ја поправија ама пак не е таа таа, 10ка не им давам, ај 8мица висока.
    Ме пука некоја нервоза али ај за арно нека е само.
    Ме гуши Скопјево, ме гуши.

10. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

.. дека priceless е чувството кога ќе испаднете од кадата,почисти од калуѓерки ( :geek: ),мазни ко тасми,и кога пола саат се мачкате со лосиони,со креми за тело,се пустите,се средувате.

Ах... Абе жени. Има ли нешто поубаво од нас?

Е сама ќе се излапам.

8) :D

На mims-89, Marilyn-Monroe, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Сакам да кажам...

Ми чури под гз како кинески огномет, од преводи коса ми се крева, ми се сјебуваат планови за излегување, ама уште повеќе има да запнам бе!

И така после два казани филтер кафе и една солидна кутија цигари, завршив со дел од работата, па ништо чудо што можев да трчам до Ново Лисиче и назад. Расположениево ми е како фенерот на Диоген, да не речам запалена сум и дење и ноќе. ПМС не е, ама осеќам како хормониве цугаат текила и се журкаат.

Ми доаѓа да вриштам од среќа, ама во комбинација со праменов од коса што ми фали ќе ме помислат за унерамнотежена.

И така.

12. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Сакам да кажам...

И сакам на сите нив да им го турам,Паметот у глава за да им дојде,Зошто нивното време веќе одамна пројде :D

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

ти благодарам црвена тетке што ме посети(иако требаше малку подоцна да дојдеш) ама остани малку подолго, да ме спасиш од тоа што ме очекува, оти ако не , незнам што ке правам :sweat:

14. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Повторно ни дојде жешково,пак не се диши,те олади ладно ветерче на 2-3 сати па то ти е Премија,потој течат и под туш на секој 15 минути а стариве дома само викат не чинело толку пати во денот да се тушира, сум требала да остам време и некој друг да истуширал, а што да правам кога не можам да поднесам на мене пот и жештина? :!: Мислам ако ми напрат базен во дворот и од тараса да можам да скокам е то е веке нешто друго :wasntme: :lol:

Вечерва нема спиење то сигурно но не му се секирам јас за то:
    си знајме ние :)

15. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
  16. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Сакам да кажам...

Кај ја ископав од канта Фемина трачеви темата. Кај се изнасмеав убаво ама и се гледа женска работа трачарска. Една пост цитирала уште 10 прашуваат што, како, од каде :rofl: :rofl:

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Роденден е денот што го чекаме цела година, цела година. . .
    Роден, роденден денес ми е роденден.
    Happy b-day to me, happy b-day to me. Happy b-day dear meeeee, happy b-day to meeee :D
    :^: :^: :^: :party: :party: :party:
    http://www.youtube.com/watch?v=XxaR7Ybpmpg :dance:
    ко лани да беше кога ја ставив истава песна тука. лета времево....

На Hipica, Doozy, lolyta777 и 6 други им се допаѓа ова.
  18. The.Crab

The.Crab Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    629
    Допаѓања:
    370
    Сакам да кажам...

Среќен роденден Мартинушке! Нека ти се исполнат сите желби! :^: :party: :party: :hug:

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.503
    Допаѓања:
    4.523
    Сакам да кажам...

Сдк вечерва имам одвишок позитивна енергија,ако сака некој да му позајмам бујрум 8)
    http://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc

20. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Сакам да кажам...

СДК дека не го заслужувам... Дефинитивно не. :x :worried:

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.