Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Сакам да кажам...

Кенди + еден што се изнервира од дождот. Да , јас!
    Таман вчера си ја средив терасата, после 2 години, си ја наџиџав, дотерав, да ти е мерак да си пиеш кафенце во новите бамусови столчиња. Ама по џемпер !!! |(
    Да. Идеално е времево за гушкање под фротирка, ама јас сакав кафе на тераса!!!
    И утре ќе сакам кафе на тераса. И задутре.
    Ако ми заврне пак.....

На Miss-Independent, Smilly, Strumfeta93 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Сакам да кажам...

Денес се потсетив на една ку**а што влијаеше на мојата врска еее заради неа кавгиии колку сум имала СМРТ ЗА КУ***Е !!!!!! :@ :@

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Сакам да кажам...

И мене ме изнервира многу :@ :@ Сакам сонце :sun: :sun: :sun: :sun: :(

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.279
    Допаѓања:
    157.888
    Сакам да кажам...

Сдк не су со сите деноиве,не.Среча ме воли,ал џаол ме не да! Ај карамба,дај да ја оправиме работава зошто тера накај тегет! Па и сандалите ми се напунија со вода!Абе Калимеро...
    И се прејадов после 8 часа ништо не јадење и сеа не барам до утре сабајле,го претерав па!

5. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

И јас го нејќам времево.-.- Многу негативно влијае врз моево расположение што се менува на секој саат.-.-
    Вечерва ќе си се дотерам убаво и ќе излезам со другарки и се надевам дека вечерва ќе ми биде убава исто како минатата сабота ако не и поубава :!: А ако не дојде тој господинот ќе бидам мнооооогу разочарана. Ма што ми е гајле и без него сигурно ќе си поминам убаво! :!: :) :)

6. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Сакам кога е вакво времево надвор. Јас како тешка категорија зимурливци,го обожавам ладното. Најверојатно е до тоа дека сум родена во тие поладните месеци,поточно на Ноќта на Вештерките. :devil: :D
    Некако,ме потсетува на мене. И во мене е исто. Стемнато,сиви облаци кои мислиш во секое време ќе се истурат и ни трага од сонцето. И ладно. И осамено. Така ми делува времето,а таква сум и јас.

Пиев кафе турско,одамна немав пиено.
    Тие амортизационите планови,каматите и рентите ќе почнам да ги сонувам уште малку. |(

А мене нешто ми фали... Ми фали пријател. Да.

Мојата најдобра не е тука,а сите останати веќе ги отрув со мојата приказна за мене и Иван,самата си станав досадна. Можеби и вас девојки ви станав досадна,но немојте да сте немилосрдни,ок? Тоа најмалку ми треба.

Ми текна на една изрека од еден филм на Телма што го гледав пред еден месец. Вели,пријатели нема. Пријател е само оној што чека права прилика да почне да зборува за да биде слушан од другиот.

Е и мене тоа ми треба. Сакам некој да ме ислуша. Би зборувала јас и самата со себе,али не сум улава. Не мора тој другиот ништо да кажува,само нека ме слуша.

Свесна сум за тоа дека не е последен маж во мојот живот. И свесна сум дека го изгубив.

Но... Не знам што да мислам. Господ толку многу пати ми го зеде,и пак ми го врати што мислам дека и Тој е неодлучен дали е Иван е the one for me или не. :D Да,не е смешно знам. Баш поради тоа и не знам дали да се борам или не. Ако продолжам,ќе си бидам јас. Тоа ќе биде она што го сакам и можеби ќе бидам среќна. Прашањето е дали навистина ќе бидам среќна. Ако не продолжам,тоа ќе биде многу помалку среќа во мојот живот и многу безредие. Барем јас така мислам.

Не знам зошто ми е пратен баш мене,баш тој. За да видам дека сепак постои тоа сродна душа? За да научам нешто?
    Мене од учење ми е аман. АМАН.
    Јас сакам да сакам. Не мора да ме сака тој некој. Јас вака велам: You show me some respect,I`ll show you some love.
    Aли веќе заборавив какво е тоа чувство,да сакам и да бидам сакана. Веќе година време.
    И го видов тоа сето баш во него. И мислев дека ќе успеам. А згрешив.

I need a hug.

На FortuneTeller.xD, HoneyBun, beached и 4 други им се допаѓа ова.
  7. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Сакам да кажам...

СДК дека ми помина интервјуто, мислам дека беше добро :) Си кажа типот дека ова е само формалност во најтесен круг сум била. Ај да видиме и тоа :)

Ах! Среќна сум!

8. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Сакам да кажам...

Го мразам времево беее... Таман решив да искочам на кафе, одма залади..
    Кој баксуз сум :worried:
    Ама ајде.. Ке земеме јакничките и идеме... Нема времево да ми расипува расположение, не му дозволувам!!! 8)

9. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Сакам да кажам...

СДК дека се јавив на „Овде и сега“ на Алфа. Ми беше мерак да промрчам : ))))))

10. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК бурава дојде од никаде. Наеднаш врне дожд и дува ветер и стандардно јас растрчан низ целиот двор, ги спасувам животинките, ги носам дома, лежат на черги и ќебиња специјално поставени за нив. Моите мрчат ама и тие немаат срце да остават живо битие надвор во вакви околности. Домата ми е Ноева арка. Има од се по нешто :D

На Theodora, HoneyBun, x.Daisy.x и 5 други им се допаѓа ова.
  11. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Сакам да кажам...

СДК дека и на вас феминките не ви се погодува.

До синока кукавте сите дека жешко ви е, кога зима ке дојде не знам што а денес дождот ви смета.
    Ама знам јас сум крива .
    Вчера си реков од утре ќе џогирам (не со џогер, туку со патики) и брат ми вика ’’Немој така или ке заврне или магаре ке умре некое’’. Е магаре не умре ама од џогирањето ништо.
    Сега дома си џогирам со џогер оти кој како влезе дома од влажното време плочките лом ми ги прави

12. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Сакам да кажам...

can't take it anymore
    this is just too much ___..

Тука сум.
    Мошне далеку од границите.
    Сигурно ќе одам и подалеку.
    Тешки афтери јадев со уште потешки последици врз моето расположение,црниот дроб и мојата (не)наспаност.
    Што е следно?
    Повторно караници, тоа ќе да е следно.
    Секојдневие, безделничење.

Бед,тежок бед.
    Џентлмен те менувам со n.e.r.d.
    Фала што не ме расположи.

13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.799
    Сакам да кажам...

Убаво е да си жена, па и посакувана жена. Убаво ми е и да флертувам, ах мажи! Сакам момци што знаат фино да се однесуваат со девојките, сакам и да ги сакаат моите другарки. Сакам некој со кој ќе имам свој свет , но и гордо да шета со мене рака за рака. А ТОЈ мојот сака наш свет и не сака излегување. Прашањето е дали сакам само наш свет и никој друг, дали сакам да седам во 4 ѕида и да не излезам? Па НЕ! Што мислите може да се промени? Не заради мене, не сакам никој да се менува заради мене, но да се промени и заради себе си, затоа што во животот требаат пријатели, луѓе со кои понекогаш ќе испиеш некоја пијачка, ќе се смееш, ќе споделуваш нешта. Што ако животот ми поставува такви замки, да сретнувам момци кои ми одговараат, кога јас како слеп за стап се држам за овој. Љубов е, м?
    Запознав во последниот период пекрасни луѓе, со кои наоѓам заеднички нешта, се надевам ќе бидат прекрасни пријателства. И благодарам и на Б. што е пријателка, значат многу такви моменти.

На n.a.t.t.y, palavoto.devojce, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Се колнам,во мојата света матка,половиот орган и љубовта кон децата НИКОГАШ ,ама баш НИКОГАШ нема да им купам на своите деца звучна играчка,музичка!
    Да може мозоков да избега,би избегал од главава, да можат ушните тапанчиња да се самоубијат,би се самоубиле... :x

На zhap4e, palavoto.devojce, marama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.354
    Сакам да кажам...

СДК се смирив малку после цела недела,мајка ми е подобра,не е веќе во болница,ми олесна,бев под голем стрес.Сепак не помина лесно,ама важно сега е подобра.Сега сум посмирена.

На zhap4e, sparklie, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Иако најчесто припаѓам кога се менува вака нагло времето денес ми беше убаво, малце ладничко ама преживеав :wasntme: Си купив нешто ситно и се изнашетав, по дожд и по мокри плочки,
    петиција да се сменат плочките од Жена парк према ГТЦ, најмалце 5-6 души се исполизгаа денес во рок од 15 мин и едно дете УТЕПА СЕ! :!:
    е сега да, ме боли глава, ама ок сум. Убав дождлив ден, можело и тоа :wasntme:

17. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Сакам да кажам...

Е НАЈмногу мразам луѓе без ни малку скромност, што се замислуваат дека се незнам што!!!!! :@ :@

18. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сакам да кажам...

Фала ви што ми "помогнавте" со вашите муабети да стигнам и да бидам она што сум денес .. фала ви од срце.. ;) :D :D :D :D :D :D :D :D

19. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Сакам да кажам...

Фино се чувствувам. Па кој нема после две топки сладолед? Не дека, ми е топло денес и џемперче си облеков. Ама диетата ми е таква. :P Не дека успеав се да изедам. Мајка ми ме свика да видам што направила на телевизорот (ја изместила сликата -.-) и паметната јас по грешка зацапав со коленото во сладоледот. И толку од сладоледот. Фала мамо.

20. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк некако би сакала да се испукам, но незнам со кои зборови.
    Пред 5 минути ги излупав сите врати низ дома. А сега се стега се во мене. Можам одма да експлодирам како атомска бомба. Отидов во темата Испукајте се незнаев што да напишам.

Само ќе кажам зошто мора да го правиш толку комплицирано кога може на прост начин да го решиш.
    Ќе избегам од дома еден ден. Ама па стварно!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.