Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека воопшто не ми е добро. До кога ќе продолжи вака?
    Ќе ме мачи ли секогаш?
    Ми се оди на училиште. Не ми се учи. Ми се оди само.

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДК дека неизвесноста е еден мал безобразен идиотски натрапник душе кој за инат ваш и на сите други кои патат од него ви создава тензија, ви создава нервоза пропратена со грицкање нокти, тропање со лева и десна нога наизменично (се‘ додека не фатите да ги нервирате сите околу вас), милион грешки при типкање по тастатура (за чие корегирање дополнително се нервирате)... продолжува со јадење на се‘ што ќе ви се најде на пат и завршува со криење на храната кај ќе стигнете за да оставите нешто и за утре.

Ќе пукнам!

На Bright и MissSpark им се допаѓа ова.
  3. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.460
    Допаѓања:
    22.952
    Сакам да кажам...

СДК испеглав 2 тони облека :clap: Онака, од досада :D
    Се изменив, се променив..само некои луѓе не го гледаат тоа кај мене.. Не личам на себеси веќе. А зошто? Барем да имаше смисла промената :^)

4. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

СДК Денес јадев ко нилски коњ,повраќав ненормално,цел ден ми беше топло,значи небило лесно да си труден :| :| :| :| :| :| :| :|

5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

Колку и да стареам секогаш ќе бидам малечкото девојче на тато! [​IMG]
    Тато, фала за балонот! :*

На barbiche му/ѝ се допаѓа ова.
  6. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

сдк како се приближуваат уписите за на факс, се повозбудена и повозбудена станувам-абе се радувам па што...
    конечно ке ја сменам средината, конечно ке можам да правам некои нешта за кои одамна сонувам :lol: не не немам лоши мисли јас, само онака би ми годело помалку опуштање и побурен живот :*

и ај да редактирам...абе ова мајка ми ме мрази луѓе, ја гледам и се поуверена сум. Ги соблакам сабајле пижамиве и си облакам други, таа вака ме гледа |( , поминаа 3-4 саати идам да се капам си облакам други пижами таа вака ме гледа :fubar: , сега пред малку пиев кафе и се испрљав-ги слакам пижамите и си облакам нови наравно и таа пукна, е вака :@ и ми вика ај те молам иди облечи други овие не ти личат, мн ти го оцртуваат мешено, ја се замислив па се збунив :?: и така подзагубена идам да си најдам други пижами...барам барам ама- НЕМА! И викам на мајка ми дека нема, а таа ко ми упати еден поглед, чиниш сум се самоубила, па кога почна да ми вика, да ми се дере, како тоа не машината не престанувала да работи од моиве пижами...ја си свиткав опашот и си дојдов у соба мн мн исплашена и уште се чудам што се можат да ти направат едни пижами...

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Хипи.. го мразам тоа превртување на црева, ладна пот и жешка нервоза :x

Сакам да кажам.. чувајте го вашиот Дневник (ако водите) подалеку од СИТЕ! Денес го зедов на работа во ташна за да поднапишам нешто после работа (еве баш вака седната - со ваков поглед)...

И да пишував и пишував.. ама пред тоа што ми се случи! Еден од колегите ми вика: Абе нешто Рајко (на пр) спомна некои работи за твојот дневник... Јас луѓе, пребледев.. се скаменав, ми се стегна срцево ми се направи точка! И само колегава ме загледа убаво и ми вика: добра си?! Се смеев, никој не ти го чепна дневникот!!!
    После тоа се смирив и се смеев, ама си помислив: Што ако некој порочиташе?
    Сите имаме тајни. За нас лично - големи. За некои необични. За некои вообичаени. За некои страшни. Јас си ги сакам само за мене. Се надевам дека мојот другар Дневник нема да ме издаде. :!:

Прикачени фајлови:

• DSC04007.JPG
      DSC04007.JPG
      Големина на фајлот:
      145 KB
      Прегледи:
      100
  8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Сакам да кажам...

Повторно ќе си легнам со мислата ееех да не мораше да заминеш мислејќи што правиш таму и како ти е таму.... дали ја сакаш таа што сега е на мое место или и ти како мене сеуште ме мислиш.... јас само сакам да те видам зошто многу ми недостигаш, макар и да не ми направиш муабет.... ;( :u: :u: :u: :u:

Секогаш мислиме на онај кој треба да го заборавиме ;(

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. easyyyyy

easyyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    175
    Сакам да кажам...

СДК секое разочарување наместо да прави посилна личност од мене,се' повеќе ме уништува... :)
    Само прашањето е до кога вака,кога јас ќе бидам среќна ??? Зошто сум ваква личност којA лесно можи да се уништи? Можеби заради тоа што премногу верувам...во работи кои и не се доволно реални за да ги доживеам...Можеби заради тоа што се' уште сум наивно девојче кое не учи од сопствените грешки...Можеби едноставно заради тоа што сум самата јас,заради сите мои карактеристики,од кои до сега не произлегло ништо добро...Можеби заради тоа што не сфаќам дека светот е премногу суров за јас да сум на мој начин среќна...Со еден збор,можеби заради тоа што не сакам да ја гледам реалноста ... Сето тоа "можеби" за мене е болно... Не ми дава мир да продолжам понатаму... :(

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да кажам...

СДК дека овие дена не сум многу активна на форумовв,ама сепак не ве заборајв :D , секој со својте обврски :) ,ќе ви се вратам пак за 2 дена! ;) :)

СДК 2 Најлошата работа во врска со далечината е што незнаеш дали им недостигаш или те заборавиле... :( ..Јас сепак сакам да те видам ;(

11. PinkPrincess

PinkPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Сакам да кажам...

СДК-Видов ѕвезда кај што паѓа,па тоа значело среќа па ајде сега да видиме :lol: :lol: :lol:

12. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека ужасно ме нервира мешето мое :$ 45 кила имам се супер ама едно меше шо сум пуштила ексик! И баш сега се изнајадов благи :$ хухух ... Ај утре дупла доза вежбање :sweat: :lol:

13. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Сакам да кажам...

конечно со дечкоми на одмор конечно(чоече што вришти)

14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека кој нема среќа во љубовта, има во картите. Парче правам деновиве! :rock: Ама ако, многу ми е мерачки кога ќе затворам јас од десет души седнати околу мене. Башка само јас и другарка ми девојчиња што играат. :lol:
    Сега на покеров на ФБ парче правам. Одамна немав играно. :D

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Јас пред некој ден играв со сестра ми ме сканта. А вчера играв со нејзе и дечко и. Ги скантав скроз, 1000 разлика. :tmi:

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК не мрчам, ама некако почиња да ми станува досадно. Море гостинки што не читате, зачленете се, ни треба свежина на форумов, се на готово сакате, ние да пишуваме вие да си читкате :!: Треба некој бран на форумџики да се освежи со нови мисли форумов. :)

На Trendafilka, Elennaa и Magnolija им се допаѓа ова.
  17. Shaila

Shaila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    56
    Сакам да кажам...

СДК дека кога луѓево ке прочитаат нешто и одма го земаат здраво за готов.. Слушнале дека ИМПАЛАТА ИМА КАЛОГЕН ..... И Не се користи импала... Па добро бе луѓе на интернет барем има све ... Дали воопшто знаете шо е тоа КОЛАГЕН?!?!? Тоа не предизвикува забрзано стареење на кожата... ... Колагенот го ЗАБАВУВА стареењето на кожата ... а не го поттикнува .. :devil:

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Сакам да кажам...

Оф леле,па ај ти користи си Импала тогаш.

Во неа има колаген, и кога ставаш секој ден,помалку се лачи сопствениот,природниот колаген,па затоа ќе треба да ставаш креми,глупости,кои имаат колаген. |(

На LivingGlam, butterfly.93 и Wild.Child им се допаѓа ова.
  19. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

Какви монструми има по светов, без никаква свест и совест...Гледаат за себе да им е убаво на газот и за своите по дома, а другите кој ги е..е ! Манипулации, прљави игри и лаги за да го достигнат тоа што го сакаат - да остварат профит и сл... Искрено - нивна работа, шо сакаат нека прават, све дури јас или некоја моја блиска личност не се најдеме во нивниот список на манипулирани на крајно безобразен начин...Значи ти настапуваш со најдобра и најискрена намера, а на крај ножот во грб и уште будала ќе те направат...Си нае..ал брат! :)

Бесмилосна бев денес...Потрошив драгоцено време али не ми е криво...
    Сте виделе згазено лајно? Е јас денес згазив едно на немилосрден начин...Тражио си - добио си... :)

20. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

СДК ако вака нема осет за да си оди несоницава, изгледа сабајле ќе ги испраќам моите на работа.
    Некој во населбава си купил труба и си дува на неа по цели денови. Тоа звукот ми чука на ушните тапанчиња џоа смајливо. [​IMG]
    Деновиве се изнаслушав црна хроника. Само една успеа да ја прекине работата на срцето за неколку секунди. Прашања без одговор. Двоумица. Да се постават или пак не? Можеби е подобро кога и никој не би знаел како се чувствуваш одвнатре, бидејќи е маѓепсан сеуште од лажната насмевка.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.