Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Сакам да кажам...

Сдк ја знаете онаа одам на кафе, а пијам мартини :d:
    Луѓе неможам да му одолеам! Дефинитивно.
    И сакав да ви кажам овие Виничани ептен добро мартини и узо имале. Знам дека се испомешав.
    Уште незнам што не ставив во уста. И сега? Е сега се чувствувам совршено 8) .

И знаете друго што..Си најдов совршен маж. Како што би рекла Мисс или тој, или никој друг!
    Девојки стварно досега таков тип немам видено ин мај ентајар лајф!
    Насмевка, шарм, да направи муабет, згоден, црн... Да продолжам да набројувам? :wasntme:

На Miss-Independent, Hipica, Lepaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  2. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

Идам да си го разгледам профилот на фемина и гледам возраст 19 :^) . Ми падна чудно зошто навикната сум 18 да гледам таму. И после си мислам да бе па 19 имам веќе :D .
    Уште не сум се навикнала на 19чето :lol:

3. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Сакам да кажам...

Штотуку дознав дека кокошкана Кети Пери зборувала за Штрумфета во филмот :fubar:
    Oh my smurf |( .

И сдк2 цел саат со Каролин праам муабет на тел. и никако да го спомне совршениот :fubar: .
    Тука ако не се издадеш нема каде :D ааа за тепање си :!: (фаца ко на аватарот).

На caroline.costa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

Од денес ќе давам онолку колку што ќе добијам ! Време е да бидам малку посебична таквите најдобро поминуваат . Доста ми беше од ретроспективи како јас да грешам само ... Сите луѓе кои ги нема повеќе до мене можеби тоа е така зашто така заслужиле ...Не си ја барам вината повеќе во мене . Па и јас си имам 1 живот и планирам да го иживеам баш како мене што ми одговара .
    Нема повеќе вртење наназад . Доста беше ! :!:
    Било заминало ... Изи кам изи гоу па што . Ако јас не си расчистам нема никој тоа да го стори за мене , нити пак некој ми мисли подобро од самата јас за себе . Не можеш да се потпреш на никому , не можам да се потпрам на никому а сите сакаат да се потпираат на мене ? ! Епа нема така веќе тој филм заврши и повеќе нема да се пушта ... На сите со леб тие со камен . Нема ЛУЃЕ тоа е проблемот ...
    Некои место крв чинам отров им тече . Погледот и шара наоколу те мерат , те посматраат божем НЛО е во прашање аман де :@ . Лица не 2 туку по 22 имааат и ми се гаи од ваквите не ве можам веќе . А зошто е вака ќе ве селектирам од сега пристап до мене и мојата помош и подршка прво преку сито и решето ќе одите ... Па после ќе видиме .

На butterfly.93 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

И кога се' ќе тргне баш ти како што сакаш,ќе се појави некој или нешто и се' ќе за*бе !
    нека пише.

6. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

О јее....БЕЛО ЦВЕТЧЕ!!

7. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

BOOSTER! MORE ENЕRGY MORE FUN! 8)
    Неам поим што ми текна, на оваа реклама. Ама сега што убаво си се раздрав пред компјутер. :x

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Сакам да кажам...

Си шеткам јас низ фемина и ја отворам темата вашето козметичко катче низ лични фотографии....Што правите бре феминки?! Цели плати на козметика ли давате?! Собвиравте од по комшии?! Јас искрено се крстам дедо ми
    да ми дај некој денар за родендено шо ми е борч и тоа само 500 ден.
    и се думам дали убава пудра или сенки или незнам шо да си купам вие по 30 парфеми,50 моливчина,незнам не какви сенки....и пак нешто му фали....еј па имате и преимате :!:

На GirlWhitStyle му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Сакам да кажам...

Ни сама не сум свесна колку сум заљубена! љубоФчето ми направи преубава вечера, иако бевме кај мене дома! Не можев да се воздржам па постирав и слики на фб :lol: :lol:
    Сеуште се чудам дека останале такви џентлмени во денешно време (иако познавам 1 лично Nightwalker-ot од фемина :) )
    Аааааа не ми се иде на одмор утре
    ке си попукам од мука ;(

На n.a.t.t.y и Nightwalker им се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК да не реков дека порано ќе си легнам? :^)
    - Излажав. |(
    Се осеќам како Алан, брат му на Чарли Шин кога патеше од инсомнија, и умирам од мака оти сестра ми сега спие а мене око не ми се склопува. |(
    Спиена сум факинг 3 часа во овие 2 дена. |(
    Отидов да се превртувам во креветот :yawn: ...

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Сакам да кажам...

СДК дека жалам што немам талент за пишување. Имам толку многу да кажам, а не можам да се искажам. Навистина ми е многу жал.

На crazylady, Rozich, butterfly.93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Сакам да кажам...

Јас во суштина сум една сериозна личност, јас сериозно го сфаќам животот и одамна сфатив дека треба да го живеам...
    Затоа ова топло го препорачувам секому, туѓото секогаш изгледа попривлечно, но незнам што сум јас толку привлечна, па не ми е се розево, имам и јас жолти минути и црни моменти...

„Колку повеќе ги запознавам луѓето, толку повеќе ги засакувам животните“...да, да, да...изморена од туѓите приказни, талкам по патот, одам кон остварувањето на мојот сон, наместо безмилосно да газам се пред себе, јас наивно гледам на другите, секогаш секому пружам рака за помош, секогаш тука за сите, ретко кому му текна да ме праша едно е*ено „Како си, како иде?“ , ма јок...
    Ќе помогнеш, ќе подадеш рака, а потоа намести си го образот за да добиеш шамар...

Така оди тоа во модерниов свет, ти некому прст, тој посегнал по цела рака, си велиш „Ајде за една рака, имам две“ , и додека си задоволен од себе, се перчиш како паун, си помогнал...одеднаш следува еден ап-дејт, животот ти мава така добар, врел, жесток шамар, чии ожиљци долго ти остануваат во сеќавање...
    Но залудно е, таква ни е ѕвездата, даваш, даваш а ретко примаш...како ли не бев од оние
    Сака да се е*е, а нејќе да и влезе
    пффф имаше нај исполнета да бидам...

Ама преку глава ми е од депресии, и од луѓе кои го бутаат носот каде не треба...Но ги сфаќам не ги бива за ништо друго, или ги бива но рекреативно копаат по туѓите животи...
    И што? Што имаат од тоа?
    -Муабет за на кафе, приказна за на лејдис најт...

Е јас имам многу повеќе од нив, зошто јас имам живот, јас имам љубов, јас имам вистински а не прераскажани чувства...Јас имам нормални теми за разговор, јас носот не го пикам во туѓ живот, туку го пикам во неоговата коса, ја мушнувам главата во неговата прегратка и знам дека таму сум најсигурна...
    Знам дека ништо не е доволно силно да ме повреди, јас знам добро која сум, јас знам добро што сакам и колку вредам, јас знам зошто живеам...а оние другите, не заслужуваат внимание, дури и симулацијата на машки полов орган со средниот прст им е повеќе од доволна ;) .

Поздрави, честитки, честички, честенки, чаеви, часовници, чанти, санти, ледови, мечки, кучки :hai: ...

Одам да нанам, ме очекува интересен состанок подоцна, па несакам да зевам...

With love, Najubava :)

На Smilly, Miss-Independent, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  13. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    Сакам да кажам...

сдк добро утро на сите, еве да ве поздравам малку ме нема одамна. се сеќавам пред неколку месеци работниот ден ми почнуваше со добро утро на фемина...

сакав да кажам дека решив да правам промени во изгледот, повеќе дотерана моливче на очи и си купив убав кармин ( инспирирана од убавата адисон монгомери од грејс анатоми) да личам повеќе на деловна жена де и ... и веднаш ме искара еден постар колега ми рече да сменам веднаш... ама не е навикнат да ме гледа дури и малку нашминкана во 8 насабајле .

како и да е се разочарав малку ми требаше време да сватам дека треба убаво да изгледам а сега само со кармин се чуствувам како кловн...

ајт имајте убав ден феминки мои

14. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    Сакам да кажам...

Петооооооок. Епа добро ни дојде, те чекавме. Преубаво утро, за убав и ветувачи ден.

Одење на работа со автобус- прајслес :lol: Можеш да слушнеш сечии приказни, совети за зимница, медицински дијагнози ... Седнале две баби пред мене и едната се жали од снаата, абе ај - зарем :D Како она го пресолувала ручекот намерно, пошто бабава несмеела да јаде сол. Другава со совет- Па ти што си глупава, пожали се на синот. И така во рок од 20 мин. успеаа да си се пожалат од снааите и да си дадат совет.

Дедовците позади мене, кутрите и двајцата со апаратчиња на ушите се надвикуваа и муабетот им беше лудница.
    -Каде ќе одиш?
    - Еве добро сум, што да правам мора, да се бутка некако, мил е животов.
    - Да и јас одам до пазар

:^) :D

И за да биде ште повесело се сретнав со една школска од средно. И уште муабетот- Еј како си, што има ново? Па од каде почнам, не сме се виделе 100 години. |(
    Успеа да ми раскаже скоро за цела генерација, кој каде е, женет, мажена, деца, што работи, кој се развел, кој шврља по страна, која останала стара мома ... :tmi:
    http://www.youtube.com/watch?v=95SYdjRVCR0&feature=related

Никогаш не сум сакала трачеви, ама некој просто живее за трач. А во автобус, тоа е неизбежно.

И така си се изнаслушав се и сешто, се посмеав малце и доста ми е за наредни 10 години ЈСП.

Убав ден од мене и од Cure.

http://www.youtube.com/watch?v=mGgMZpGYiy8&ob=av3n

На bittersweet, Hipica, Gea и 7 други им се допаѓа ова.
  15. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.500
    Допаѓања:
    4.504
    Сакам да кажам...

Sebe castit' cu osmijehom,njega nosim posvuda! 8)
    Многу ми е убаво уште од сабајле ме фатила некоја позитивна енергија се надевам ке ме држи цел ден,а ако некој покуша да ми го уништи расположението тешко него :!: :D
    одам јас да се дотерам и да се пофрцкам низ град со братучетка ми :rofl: имајте убав ден и бидете секогаш насмеани,мислете само на убавите работи а оние не убавите,заобиколете ги и продолжете понатака!

http://www.youtube.com/watch?v=E-eY7CVA9F8

На Hipica, beached и zhap4e им се допаѓа ова.
  16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Петоков ме дигна на нозе. Ме изненади. Ме освежи, ми ги вцрвени обравчињата и рипнав од кревет. Еднаш сме горе - еднаш сме доле.
    Денес сум првата буква во бушавата ни азбука и велам - А - авијатичар.

Вчера и покрај ветениот сладолед и супер вкусно кафе, кои секако ги добив, келнерката самоиницијативно ни донесе и свеќа.
    Нарачуваме.
    Другар ми - дајте ни некаков сладолед, тука на лепотава пред мене и ветив дека ќе ја частам нешто благо.
    Келнерката - да да, секако, ќе донесеме нешто во наша режија.
    Другар ми, саркастично - и букет цвеќе и свеќички секако.

Келнерката стига со сладолед и со огромна, романтична свеќа :rofl: Абе ќе се превртев од смеење.
    А не ни изгледавме ко заљубен пар :^)

И потоа почнавме муабети за Аргентина во времето на банкротот, се префрливме на светската економија - и се се расипа :D

Наравоучение - колку и да ви е срање денот, секогаш има нешто што е посрање од истиот. Така е Дафни, у право си.
    Колку и да сте нерасположени се додека не ви се стега срцето од тешка мака, добро е. А и од тоа постои излез.
    Светло на крајот на тунелот има, а после тоа може да дојде уште по некој тунел. Не е битно. И во Демир Капија е прекрасно кога ќе излезете од нив. И си велите - добро е. Жива сум.

Да сте ми живи и здрави, петочно расположени и насмеани, раскезени како после 3 скопски, растетеравени како после 4 мохита, изресетирани, рестартирани и опуштени како после комплетен реинстал на системот.

На кој не му денот, нека ми се обрати, денес јас сум таа која дели повторно насмевки и ви дувка на носе среќа (нешто као во цртичон Були) - хуууууу :*

На sweetyears, Smilly, mims-89 и 11 други им се допаѓа ова.
  17. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Сакам да кажам...

Нека ни е добро утрото.
    Мене ме опече сонце во глава, па ни прекривката ни она нојско копање на главчето под перница не успеа да ме доспие.
    Но ако, кој рано рани - начекува тазе лепче. Дури си го завршив и појадокот, пржени бамји со јајца -прашајте го стомаков како му е. А нема да ви одговори, затоа што не му се праи муабет, задоволен е. Прозборува само кога има да промрчи, тогаш кога е гладен. :)
    Убаво се насмеав на постот на Анџелика, муабетот со дедињата :) Абе ептен убаво ми дојде.
    А денес имам работа. Оддамна ја мерачам темата на Пирамитка, онаа за топ10 албуми. Ама озбилно не можам да се одлучам, сеа ќе си ги напишам сите, ќе си ги преслушам онака набрзински оние моине и ќе ги сплотам во едно постче.
    И такој. И таке. И так‘.
    Поздрави и честитки, имајте прекрасен ден. :*

На Andzelika му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Сакам да кажам...

Сдк- Некој ќе каже тврдоглавост, инат , глупост... без разлика дали се работи за професионално место, врска или секојдневна комуникација, што е човекот ако нема принцип, ако неговиот став зависи од некого или од околината ... Без разлика колку време ќе се оди по трнлив пат ... секогаш може да се каже.
    Тоа беше мој избор , мој пат. :)

На Gea му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

Да му се сневиди, читам коментари за овогодинешниот Пиволенд и не можам да се начудам на желбите на публиката наша.
    Добро бре, мајка му, кога некој те запрашува - кој бенд или изведувач би сакале да го видите, логично би било да побараме некој кој не гостувал никогаш, дури некој од светски калибар, па од кај знаеш, ако желбата е преголема кај публиката, може и ќе го донесат.
    Како успеа да дојде Lenny Kravitz, 50 cent, така сосем лесно може да дојдат и Muse, N.E.R.D, whatever...

Ама неееееее, народот повеќе ги сака Хладно Пиво, Ван Гог, САРС, Дубиоза К, Негатив, Елементал, со по едно 3543654635463 гостувања во теков на годината!!!
    :@

Добро, нели им одат на свирки?
    Јас што и не сум некоја обожавателка сум била на сите овие бендови минимум по еднаш.
    САРС годинава беа дури 2 пати, сега во Битола - 3 пат.
    Елементал исто.
    Ван Гог лани ги имавме некои 2-3 пати, Хладно Пиво беа на поланскиот таксират.
    И? Уште колку?

Архангел... да го е*ам, оваа година имаа концерт во времетраење од е*ани 3 часа!!!

Да не се сфатиме погрешно, не е дека не ја ценам нивната музика, повеќето од нив и ги сакам и слушам.
    Ама може ли еднаш да дојде некој друг, нормален, познат, поразличен бенд?
    Може ли?

На Strumfeta93, Smilly, JuLleE и 5 други им се допаѓа ова.
  20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Сакам да кажам...

Бев со велосипедот до библиотека и сега умирам од жешко :sweat: :sweat:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.