Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. preubavatageisha

preubavatageisha Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Сакам да кажам...

е значи неко луге навистина ми одат на нерви :swear:
    се договараме да се видиме со една другарка 3 дена унапред (и речиси секогаш е по моја иницијатива :!:) и ми вели добро вази да се видиме, ама овој пат ти кази во колку да се чекаме, и и пишувам на ф.б. во колку да се чекаме за денес (а знам дека е проблематична и дека не сака да излегува навечер и и пишав во 20 часот, и ако не и одговара да ми пише во колку би и одговарало) и ми пиша во 18 и 30 добро ајде, и денес ми пишува на ф.б. извини нема да мозам, ми дадоа бројче во социјално после 20 часот :envy: :@
    ми доагаше да експлодирам, барем да казеше дека има заказано во социјано :fubar: а таман си реков што убаво ке се видиме, одамна не сме се виделе(блиску зивееме една до друга , и секогаш велиме почесто да се гледаме, ама никако тоа да се случи, се нешто не и е како што треба :sweat: таа си знае, јас не се мешам :), се додека еден ден не ми прекипе, и да дојде до кавга :wasntme: оти веке на моменти ми ја снемува таа толеранција, ама кога ке ме фати инаетот веке назад вракање нема, оти се си има свои граници :!:

2. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Сакам да кажам...

СДК...како може бе толку време постои Winamp и сеуште да не можат да поправат една таква глупост. Види ситуација...

Си правам нели плејлиста, начукав едно 50-60 песни со тоа десен клик па Enqueue in Winamp. Е сега не ми е јасно зошто некој веднаш до таа опција ја ставил опцијата Play in Winamp, што е на 1 милиметар оддалеченост и ако ја кликнеш несакајќи, ЦЕЛА ПЛЕЈЛИСТА ОДИ У ... се разбравме де. 15 минути чукам глава да си ја погодам секоја песна, демек сам дома, ќе згрми музика ама изгледа ќе поминам цел поручек зјапајќи во фолдери, ништо друго. :@ :@

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК... Нема да зборувам ништо. Со никого. Океј, само 4 се исклучоци. Тоа се вистинските. Мило ми е што сретнав такви добри луѓе што знаат да ценат, и уште помило ми е што го запознав малку подобро машкиот ум. Сфатив. Седи мирно, повлечено, за да не бидеш повредено. Жалам, но ќе морам така. Толку научив од вчерашната лекција. :worried:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Сакам да кажам...

Jessie J - Who's Laughing Now :fubar: задолжително ли е секој да ја објави на фејзбук?Супер е песната но кога ја гледам само неа на home page повеќе ме асоцира на плачење отколку на смеење |(

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Знам дека е најјак филмот, Три метри над небо. Али го отупевте на фб! ]:)

6. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Само што станав се слушнав со една другарка.
    - ...., денес правам генералка. Целата соба ќе си ја средам.
    - Немој ма, ми вели, Ќе се расипе времето.

Станав таква возбудена од креветот и за пола саат собата беше тип топ. Избришав прашина, ги сменив прекривачи, поминав со правосмукалката, си го наместив бирото и сега да ти е милина да седеш.
    Си сварив кафе со една лажица шеќер. Безмислено е да си на диета и да пиеш мн благо кафе, нели?
    Слушам радио, на УГД ми е пуштено. Абе кој ги пушта тие песни? Скоро сите ми се погодени. И така вчера, околу 3 часот, ми ја пуштија Ноу Ординери Лав од Шаде, пуштаа ги Оазис, Битлси и сл.
    А сега додека седам на фемина, ми ја пуштија Ванеса Парадис. Лелееее среќичка.
    А може ли да се направе генералка на умот и душата?

Почнав многу да си ја сакам собата. Во среда, кога врнеше дожд, си легнав во креветот и се покрив. Пак си пуштив радио и почнав да ја читам Играј, играј, играј од Харуки Мураками. Абре милина. Бев многу смирена. И бев среќна, ако не се случуваше ништо спектакуларно. Само го правев тоа што го сакам.

Морам да ви постирам нешто од Ванеса Парадис, душичка е (не само оти е жена на Џони Деп). Оваа песна ме потсеќа на недела, фамилија и ручек. Тато имаше цд од 80тите и секогаш ни го пушташе на ручекот. А ова ми беше една од омилените...

http://www.youtube.com/watch?v=2jcPoYoU ... re=related

На Theodora, Strumfeta93, julie77 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Сакам да кажам...

Го знаете она чувство кога си штотуку излезен од под ладен туш, со мокра коса и смрзнати нозе.. и се тркалаш по штотуку испраната бела постелина која мириса прекрасно и свежо? Епа, го обожавам тоа чувство. Прави да се чувствувам удобно, да заборавам на секојдневните грижи, едноставно ме носи на далечно место.
    И потоа некој влегува во соба, те трупи со најразлични беззначајни прашања за кои влакно не те боли. Човек да неможе да најде мир во куќава.. а мене ми е сеуште досадно..

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Сдк многу лошо спиев синојка. Легнав до мајка ми на спална , и женава земала ме гушка , се бута во мене и ме донесе на крајот од креветот . А јас сакам со раширени нозе и раце да спијам . И ајде таман се навикнав , ја фрли раката и со прст во нос ми забрца. |( Ајде добро ... Станав до вц . Се враќам . Легнав на другата страна . Кога еве ја пак .... Се бута во мене , како рагби да игра :wasntme: и ... јас пак на крај . и рацете кај мене во глава. |( И веќе неможев седнав и ќутам . И мајка ми се разбуди - Сине плачеш ? :o - Не мамо се чудам еми кај да легнам веќе ! - Ааа ти сега легнуваш ? Не ти е срам ? 4 саат бла бла бла бла ....
    Леле жено може да спијам ? |( :drunk:

Него денес бев на лекар со татко ми и по пат гледам идно лубенче , али го јаделе вака Џоа некој крапински чоек јадел :wasntme: Туку тато нешто многу станал креативен . Ми вика тој што јадел е паметен не е како нас , гледај сега има две половини - една за на глава ладно да му држи , другата за на "дупе" ако го фати и него вирусот со пролив :D Бре тато ако ти не ме умреш од смеа .... нема кој . :inlove:

Прикачени фајлови:

9. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Сакам да кажам...

Ти Џи Ај Еф!

10. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Сакам да кажам...

СДК...дека профилот на Сезнајка2 го користи повозрасна личност(соседка на вистинската(личноста која го направи профилот)Сезнајка2),од причина што вистинската има нов профил
    П.С. лозинката е променета :D :D :D :D
    Добро ве најдов :)

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Сакам да кажам...

СДК дека дојде и тој ден ден кога конечно му манав блок на момчето со кое бев заедно 10 месеци ... па и си го заслужи сега него нека му е криво зошто тој прв ме избришаа, не знам зошто ама ова многу сакав да го споделам со вас, на некој начин ми беше важно зошто мислев дека нема да можам да го направам тоа ( се сетив на сите грди моменти и кавги ) но успеав :*: :*: :*:

12. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Сакам да кажам...

Вчера имаше во Имејџ кафичон на ленинова некоја си забава па така ставаа коктели во лубениците, можда е од таму :!:

Иначе сдк сакам црвени чизми онакви убави, гумени, големи, за мераци. Незнам што ми текна ама сакам, многу сакам.

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сакам да кажам...

СДК
    И пак јас ти останав единствена опција. Нели, нема кој, па ајде БиЈу ќе помага, со неа ќе се дружам пак. Абе цуце, мислиш јас толку брзо заборавам? Хм.
    Јас тебе за резерва ти стојам? Кога нема кој - ајде, БиЈу. Ах, извини. Овојпат нема да изигравам ’втора шанса’. Така да си знаеш. :!:
    Ама, јас сум си крива бе. Кога не знам да кажам „не!“.
    Не сфаќам зошто сум таква? Не можам да одбијам човека. Затоа засекогаш ќе си останам резервата... :|

Али ајде.

Туку, запнала та запнала со мене поклон да купува. Нека оди сама бе. Ааама.
    Јас на другарка ми, која ми е речиси најдобра за роденден да и дадам 100 денари? :x Нема шанси. Знам дека не е работата во парите и поклонот, но тоа е едно внимание. :) Затоа, ти ако сакаш и 50 си дади, ако сакаш едно чоколадо од 5денари и купи, јас нема. И точка.
    Дај Боже да успеам и јас да кажам едно „не“ ин мај лајф...

14. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека уште не знам на кој факултет да се запишам :@ .
    Ќе полудам. Сите само тоа ме прашуваат а јас викам не знам, не знам, не знам. И уште еден месец да ми дадат мислам дека нема да се одлучам зошто ги сакам и двете |(

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сакам да кажам...

СДвиК да скокате горе-долу и да раздвижите се‘ наоколу.
    Движете ги вашите убави и паметни глави на звуците од омиленото радио, застанете со рацете на земјата.
    Чекор лево, па еден десно.
    Чекор напред, па еден во страна.
    Плес :clap: еднаш, па уште два пати :clap: :clap:

Ако ме послушате и направите се‘ што ви кажав, арно сте направиле.
    И еве ви една песна, да не играте на суво :D

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК1 дека сум среќна... :)

Имам да ви кажам нешто,
    Вашата Ани се заљуби :$ (среќно сеа за сеа :^) ) хаха..

СДК2 Ми фалите сите, немам баш нешто време, но се обидувам да сум во тек со настаните :P

Ве поздравувам сите .. Ииииии Ве сакам :$ :*

17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

И библиотеката почна да не’ краде. Срамота. Не ми е за тие 10 денари што ќе ги дадам,ама сигурно книгата не сум ја задржала 10 дена,туку 2. Ако веќе толку крадат,нека набават нови и повеќе книги.

18. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

СДК јас сум искрено загрижена за народов и опседнатоста за социјалната мрежа фејсбук :tmi: |( . Народе разбуди се !!!Зар можно денот да ви се врти околу тоа кој што пишал , кој кај се сликал дали во Вц над шолја или со напрчени усни пред огледало ? Кој што слушал или кој со кого зошто? :^) Аман бре ова се е само нормално не е !
    Гледам во СДП само тоа се прашува по не знам колку пати . Па таков револт е створен Боже |( . Мислиш кислород ни снемува општа паника . Кај мене може , кај тебе не може ...
    :x Нека ги сконат фејсбуков па да видите револуција :D ма каква Англија , ќе видите вие што е зависност.
    Кажа некој Најтвокер чинам беше дека го менуваат чатот ли беше ама не бре .

Сонувам некогаш да го снема фејсбуков макар на неколку месеци , за да луѓево сфатат дека се живее и без него . И да секако да се вратат во нормала . Зошто 95% не му ја разбрале поентава на Цукенбергов |(

На la-chicka и starbucks им се допаѓа ова.
  19. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Сакам да кажам...

СДК дека премногу ме боли главата.Кажете некој лек зошто не бива вака не се издржува. ;( :worried:

20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Сакам да кажам...

аналгин, кафетин
    ако ми текне уште некој е допишам

Статус на темата: