Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    На mysterious, Gargamel, Tanny и 2 други им се допаѓа ова.
  2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сакам да кажам...

СДК овој народ ужасно ме нервира :devil: Кога и треба нешто одма кај тебе , кога на тебе ти треба никаде ги нема :@ Скиснато ми е да ги слушам туѓите проблеми небаре јас свои немам, Не заџабе се рекло се е минливо само интересот и користа остануваат вечни!

3. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

каква ноќ имав...многу интересна :lol: сега малце се срамам :tmi: :$ ...за се е крива Smirnoff Vodka ;)

4. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

Ги растурив на ‘‘мажиштава‘‘ ... :rofl: На боксот тој што е по кеј на езероо вууу.. :punch: Ваквии останаа :o хахаххахаа :muscle: :muscle: :muscle:

п.с можно е да ме има на мотика,јутуб :lol: :$

5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.015
    Допаѓања:
    81.354
    Сакам да кажам...

Се вратив од работа пред еден саат.
    Да.
    Уживав во топла купка и си ги суредив сите пропратни фази од мојата опуштачка бања, почнувајки од пилинг до депилирање.
    Како за чудо, не размислував за ништо - верувале или не, се распеав. Ете така ми дојде, да си се изнапеам, а сигурна сум дека ме слушале и комшиите од другиот влез, за оние под мене и до мене не правам муабет. :D
    Си почнав со Адел и се ''тркалав во длабокото'', успат пронајдов и ''некој како тебе'' итакамунатаму песни.
    Си се опуштив максимално и сега си кулирам по бањарка додека да ми се ''земе'' водата.
    Мање битно, не знам ни зошто го пишувам постот, глупост е, ама се чувствувам убаво и имам потреба да го искажам тоа.
    Сама сум дома, ќе се доопуштам со маска на лицето од бел чај (long live Avon), ќе се испонамачкам со масла и млека и ќе почнам да се спремам за вечер, зашто денес е денот Д - на роденден сум вечерва, а веќе погодувате, нели ? И Лоалович ќе биде таму, да! :D
    Останете ми поздравени! :*

6. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Конечно вратена од одмор.Суто море-Охрид,убавина...Батерии наполнети,ама пак не ми се оди на работа ;(

На Smilly му/ѝ се допаѓа ова.
  7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сакам да кажам...

СДК дека денес ужасно многу се згрозив... јадев сливи и таман да ја каснам едната црвче гледам внатре аууу :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

8. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Сакам да кажам...

I will break these chains that bind me, happiness will find me
    leave the past behind me, today my life begins
    A whole new world is waiting, it's mine for the taking
    I know I can make it, today my life begins

9. Missbutterfly

Missbutterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    19
    Сакам да кажам...

СДК значи навистина вчера цревата ми се испревртија од мирисот на одвратната салама од панцеротата што ја изедов во Буре пицеријата:puke:.И навистина се чудам како тоа секогаш пола град таму седнуваат на јадење,а мене искрено ми е одвратна таа пицерија.Ама ајде за атер на другарка ми... :|

10. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Е ако де, протеини се тоа! :!: Нареден пат да си го грицнеш! :D Се шалам. Не се секирај тие се сосема нештетни за организмот и да изедеш не е воопшто страшно

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Сакам да кажам...

СДК ... Што ти прави комшијата, ни душман не ти прави. Јас го мислев убо дете. Скромно, срамежливо... тој да ти бил... Барем си признават. Алал да му е. Јас еф. Наваму - натаму. Со овај - онај. И слушам пак муабети за мене. Не дај Боже се луѓево. Од ништо нешто ќе направат, само да е по нивното и да му наштетат на другиот. Знам кој го истаде муабетот. Од чиста љубомора и завист. Ќе си умрит така млад, ама по моето ќе е. Јас како што сакам, мене како што ми одговарат. Ако ги седнам на едно столче и им ја кажам вистината, едниот ќе се онесвестит, а другиот ќе си пукнит од мака. Аку, вие само продолжите така. Ќе видиме кој ќе победит. И да изгубам не се плашам. Ќејфот си го напрајв. Ги платив сметките. Сега нозе во вис и малку уживанција. Ќе плакнам очи 4 дена. Ќе се дерам, ќе лутам по гори, шуми и ливади, нема да се замарам. Целосно ќе се исклучам од реалноста и ќе живеам во соништа. И уште нешто да си кажам. Убо ми е. :emo: :emo: :angel: ]:)

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам да кажам...

Не се штетни. Ама јас ако грицнам од тоа, не дај боже. Има да не јадам цела недела. :P

13. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

СДК кај ме најде ГРЛОВО да ме боли, и НОСЕТО да ми тече... СРЕД ЛЕТО.. :lol:

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сакам да кажам...

I'm ready!!
    Hairstyle, makeup, dress, shoes..
    Just want to tell you that i'm beautiful.... :lol: :lol: just kidding.
    No, really, i'm just repeating the words of the others!
    So, i'm ready, i'm beautiful, everything i need is luck!!
    Yes, wish me that, wish me luck tonight!!
    I love you my girls!!

На crazylady, LittleDevil и IndieGirl им се допаѓа ова.
  15. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
  16. palacinka

palacinka Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    5
    Сакам да кажам...

СКД се нервирам многу!!! :devil: :devil: :devil: Страшно се нервирам за смонати, невоспитани, неписмени луѓе... селани од дома не излезени, прости... се нервирам за такви гнаси шо немат ни култура, ни ништо и ќе ти турнат сандук зад тебе, ќе те зафркнат :devil: :devil: и ќе ти се прат паметни. На кој му се прајш паметен, бее, еееееј? На кого? Оди видисе во огледало прво и прашај се кој си и колку вредиш, рѓо една?! Ќе те уништам ,бее, еееееј!!! Да ме зафркни некој паметен и да има зошто, ај мака да не ми е, ќе речам ете за то и то, ама да ме зафркни некој заебан, шо не знај по пат да оди еее, то, еее да ти пука филмот 500 :@ :@ :@ :@ :@

(Извинете за непристојните изрази)

17. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Сакам да кажам...

Денес се чувствувам како цел ден да врне, а јас да сум сама дома и да ми е најдосадно на цел свет и на сите да се јавувам а сите имаат попаметна работа од тоа да пијат кафе со мене.
    Но сепак, надвор сонце пука, јас сум дома со сите и не ми е најдосадно на свет. Неам батерија на телефонот, а полњачот којзнае каде е. Повеќето ми пишуваат да пиеме кафе, а јас скоро секогаш наоѓам попаметна работа од тоа.

Вчера го изуличарив центарот на градов, и онака уз шетња си купив убави сандали. Највеќе ме исполнува непланиран шопинг, па тоа моментот кога онака ради реда пробуваш нешто, па кога ќе се влубиш во тоа, се додека продавачката не ти ги стави во кесичка и не ти каже ‘со здравје да си ги носиш со дечко да си ги искинеш‘ прави да се чувствувам како да сум била на 3 сеанси на психијатар, а сум купила само еден пар чевли. Е до толку ме исполнува. А на онаа клише фраза, одговарам дека нема да си ги скинам. А се лажам, проклето се лажам.

И Леси се враќа дома. Ама на кратко. И многу му се радувам. Само ми е жал што требаше да дојде за веселба, за негова веселба, но ќе дојде рутински. И после Леси пак ќе се врати дома. Но овојпат во таа негова друга дома, каде што се вдоми напуштајќи ја оваа дома.

И онака додека си миев заби сабајле, ме штрекна опасна болка во рамениците. И ми текна дека секој мој дечко или бАкнувач, ми подарил една масажа, една рилекс, и делувала. Освен оној последниот. И сега во моментов ми светнува дека имам незавршена работа со него да ме измасира :lol: Ма нема да умрам, додека не ми ги опушти рамењава, и точка :D Не е битно што неаме контакт, јас од никаде ќе му се појавам со мојава бизарна молба :)

И така, не треба вака, знам, но така си е, баш онака. Бабаи

На MonnaSi му/ѝ се допаѓа ова.
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.556
    Допаѓања:
    251.854
    Сакам да кажам...

Сдк ако уште еднаш видам некој да го објави завршниот цитат од филмот Три метри над небото, овде и на фб, филмот ќе ми одмили :@ .
    И јас го сакам филмот, и не само овој ами и многу други, ама не отекувам бе!
    Па што ако се тинејџери, и јас бев!

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  19. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сакам да кажам...

Сдк последниве два-три дена сум како темпирана бомба која чека само некој да ја поткачи и да експлодира

Не зборам со никој по дома лута сум и на сите и знаете што, УБАВО МИ Е ! ---> лажам
    Не ме замараат со ништо-не ги замарам со ништо.

Зарем понекогаш не ви се иде да отидете некаде и ич да не се вратите дома :^) мене ми доаѓа таа желба во последно време мн. пати и да можев ехеееее усвета ќе фанев.
    Доста ми е од се'.
    Па искрено и од мене....шо се жалам јас не знам :fubar: :punch: :punch:

Итно ми треба инфузија со адреналин итноооо!!!!

Не знам како ме трпат овие мојте по дома...челични живци имат |(

20. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.249
    Допаѓања:
    6.731
    Сакам да кажам...

Во последно време станав голем манијакк. :wasntme: :$
    Наместо обуканти јас читам лубриканти, наместо одбери пишувам од*би :lol: :rofl: Па и македонскиве момци си го прават своето, не ми се смејте -давајте лек :x

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.