Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.672
    Сакам да кажам...

Сдк сакам кога ко увертира на добра вечер имам тежок ден,убаво,долго туширање,убава музика во позадина,две шољи кафе,една празна,една полна,уметнички хаотична атмосфера,умоткана у Кешпир,се цедам,кулирам и уживам...ееех,а мразам пак,кога некој се најавува и ја уништува.
    Си мрдкам со газето додека ви пишувам,ме носат интересни звуци и пеперутки ми подигруваат во стомакот.Ваљда салса играат,што ги знам.

И...абе да не се фалам,ама ... ама ќе се пофалам,имам страхотно и похотно,сексоповикателен(тм Теодора) грб! :D И убаво мирисам,елајте да ме помирисате и кафе ќе ви сварам!Нe се секирајте,не ме прекинувате во рајот,веќе се најавија.
    Музички избор испраќам по лп!
    Тао,тао!

На Neytiri, caroline.costa, Theodora и 2 други им се допаѓа ова.
  2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека не треба да се осеќам вака. Не.
    Треба да сум исполнета и среќна, а не.. не вака.

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Сакам да кажам...

Сдк тешко ми оди да ги поднесувам луѓето. Само мене или..?
    Некои нивни карактеристики страшно ме иритираат. Абе ќе запалам тој тракторот и Зимбабве ќе заминам и таму ќе живеам. Па овоа не се трпи веќе... Балкански менталитет :@ :@ :@

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Сакам да кажам...

"Харизматичниот" тип на сликава делува инспиративно врз мене...Ми буди некои чудни емоции... |( ОМГ...

На Offspring и girl.23 им се допаѓа ова.
  5. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сакам да кажам...

сдк дека најтешко ми е кога треба да донесам тешка одлука, глава ме боли, не јадам, не спијам... :(

6. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Сакам да кажам...

Се' е отидено по ѓаволите.
    Се држат само на едно конче од толку дебел јазол. Па?
    Ако продолжи светот да се движи со ова темпо - многумина од нас нема да преживеат.
    Збунувачки сум делувала кон луѓето? Ма дај!
    Мое право!
    Ќе сфатиш кога ќе го почувствуваш тоа.
    Толку многу сакав и еве го. Стави прст на глава и размисли дали има место за нова грешка. Одговорот е повеќе од јасен.

7. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    Сакам да кажам...

сдк дека некоја си x туристичка агенција од државичкава наша си ги донесла луѓево од Германија со авион и денеска требаа да си одат и и велат од Охрид летот е токажан ќе се од со автобус за Скопје( и од таму со авион ) во 10 :30 на ареодром во Охрид а успат им кажуваат дека авионот од Ск тргнува во 13 ч.... и како е возможно од Охрид до Скопје да се стигнит до 13 ч.? и луѓево стигаат Скопје и им велат немат авион со автобус до Германија пат 30 сати...само нз кај ќе носат 80 годишни луѓе на долг пат....
    страшна работа.... |(

8. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.500
    Допаѓања:
    4.501
    Сакам да кажам...

Сдк многу сум нерасположена вечерва во главава ми се мотаат многу прашања се трудам да го најдам одговорот на некои.но неможам,се чудам едноставно како може се така да ми оди наопаку,сакам да ме гушне некој,искрено,и да ми каже дека се ке биде во ред...најубаво ке биде да си легнам порано,утре ке биде подобро,се надевам..

9. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Сакам да кажам...

Исто и јас :(

10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Сакам да кажам...

СДК си дојдоа денес моите од одмор, откако 2 недели ми ја оставија куќата на „милост и немилост.“ :lol:
    Најдоа се’ како што треба, се’ како што оставија...
    Колку и да уживав во самотијата и диктирањето сопствено темпо, не можам да речам дека не ме израдуваа кога ги видов. Кога по толку време ги гледам, ги гледам единствените 2 партнери кои крај мене биле секогаш: во добро и лошо, во смеа и солзи, во хармонија и расправии... Кои ме фалеле, критикувале, возвишувале, навредувале, опуштале, напнувале...
    Едвај чекам да дојде есента, искрено... Не дека го мразам летото, напротив, сакам лето! Но сакам да продолжиме со факултет, да ги завршам преостанатите 5 испити, да го одржам просекот 9.7 и конечно да ја земам толку посакуваната диплома! А од тој момент, следи само качување нагоре, без вртење назад! Иден преведувач, но пред се’ толкувач, кој совршено ќе ја претставува својата земја и ќе работи за пофалба на секоја конференција, состанок, средба... Да ги направам горди, неизмерно среќни, почестени што ме имале/имаат мене за син! Да одам по нивните угледни стапки, да се докажам пред нив (и секако, пред себе) и со сето тоа да им овозможам да сметаат дека постигнале се’ што требало во животот: изградиле успешна кариера, формирале идлилично семејство и ќе остават свое лично поколение... Сето ова, но и многу повеќе, заслужуваат, зашто сепак, се работи „само“ за најдобрите родители на светот! :bow:

Легни, отспиј, одмори се, и не заборавај:
    Утре е нов ден! :!: :)

На easyyyyy, EleMental, MonnaSi и 2 други им се допаѓа ова.
  11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека тешко и едвај некако се одлучив на кој факс да идам :( . Иако се решив за едниот се уште си го мислам и другиот. Оф леле. Се надевам дека нема да се каам за изборот :doh:

И ајде нека ми помине ова ПМС-во глупаво. Ко стока јадам. Ко да не сум видела јадење :@ . Стомакот ко балон ми е :devil: .
    Црвена тетко те чекам за 3 дена. Немој да те нема, зошто ќе се обесам на Аце на плоштад :D

12. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сакам да кажам...

Сабота, туш, па кревет во 11. I'm getting old :D

13. sugar

sugar Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    67
    Сакам да кажам...

Епа ќе се инатам пак и гајле ми е. :!: Он ако не пише,јас уште помалку. И знам дека се нервирам за небитни работи ама неможам против тоа. :envy:

14. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

СДК дека си ја сменив профил сликата, се изнатрчав како будала низ маaло, удрив ладен туш и сега ќе си легнам :yawn: |-)

15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам.
    Вечерва сум како на тешки наркотици. Или како во алкохолизирана состојба.
    А можеби и сум само кофеинизирана, кој да знае. Се што знам е дека добар дел од луѓето ги изреметив со моето психо расположение. Ама интересно ми е, ме фаќа некоја сафра, некои бубалки, ми иде да земам да трчам и трчам и трчам без престан. Добро сеа по малку лажам, не е до толку работата, ама што би се рекло уличарски топ сум расположена.
    Е сега друга работа, што ме мрзи да одам да уринирам ме мрзи. А што капациве ми се затвараат ми се затвараат. Е што има врска. За инает нема да спијам. Оно со мене.
    и уште нешто да си кажам самофалбаџиски. Ми рекоа дека сум ослабена и премногу интелегентна. ЈАс дури и се обидувам да ја скријам мојата интелегенција, ама ме фатија луѓето, шта чеш од вистината не се бега :rofl: Се шалам, сеедно ми е, ама имам добро разработен кликер признавам. кога не ме мрзи да го користам) :D
    И сега, земајќи го во предвид фактот дека на моите им се качив на глава, на брат ми му се качив на глава, на другата ми полојна и се качив на глава, па и на другарките ... што ми преостанува освен да си легнам? Како не бе ќе сум легнела, одам да мучкам трето нескафе и си пушчам филм па мајка Јана нека е има да го догледам. :rofl: Зошто се смеам моментално само јас си знам. А може и уште некој сеедно. :D
    И најдов уште една работа зошто е лошо да има човек телевизор во соба, па после 12 навечер многу глупости имало беееее, а јас малолетна, срам ми е !!! :rofl:
    Е така, среќа, среќа, среќа. Ма среќата ти е во малите нешта. Како на пример малата накај голема лесковачка што ми се вари во желудникот. Ај од утре пак јово на ново. Штета не можам пи ем ес да го окривам сеуште. Мерак ми беше, и ќе си правам што ми е мерак на душата. А сега ми е мерак на тераса да одам и филмот да го гледам. Кој филм ќе видам, а може и ич да не ви е гајле ама тотално сеедно.
    Во животот имам мал куп луѓе што ги обожавам, и ми се гушка а моментално немам никој освен перницава. Је*оте Перо и со тоа ќе се задоволиш вечерва. :D
    И за крај како јаготка на шлагот, го обожавам периодов .... Знаете, оној период кога се е совршено ... спиењето, станувањето, односите дома, односите со сите другарки и блиски, љубовта .... Топови насегде. Ај чул ме Господ, само нека потрае.
    Имајте пријатна вечер, јас тука се одјавувам.
    Ако не дојдам пак до после.
    Ве љуби и гушка, мечето(ушко) :P
    :hug: :hug: :hug:

На Offspring и zhap4e им се допаѓа ова.
  16. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Сакам да кажам...

Секое искачање се потапа и потапа. Што им е на машкиве ?!Слепи се или срамежливи?!Приоѓаат само кога се под дејство на алкохол, а ако ти им пријдеш не рецкаат , туку егото си го полнат. :^) Уште едно вакво глупо искуство и се откажувам од цел машки род, ќе си одам таму негде ќе се закалуѓерам фино лепо. :geek: :swear:

и еве ве поздравувам вас истите со песнава :*
    http://www.youtube.com/watch?v=hbnPkK76Ask&ob=av2e

17. MoonChild

MoonChild Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    91
    Сакам да кажам...

најголеем МАЛЕР сумммммммм :@ :@ :@ :@ :@

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК аман повеќе од проблеми! Не можам да дишам едноставно.
    Плус врие од себичност и егоизам, значи само своето газе го гледаат и го негуваат. Свесна сум дека имам уште рамно 2 недели, свесна сум дека го преживеав најглупавото и најдосадното лето во мојот живот, знам дека сум до гуша во проблеми, знам дека делумно сум и јас крива и преку глава ми е од СЕ`!

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Сакам да кажам...

СДК гостинчето ми се врати дома :) ...Мојата малечка принцеза беше на гости кај баба и дедо сама за првпат...и` требаа четири години сама да остане ( што би рекле ние од малку постарата генерација) на поседок без мама и тато...цели три дена :lol: ама и тоа е доволно ко за првпат.

Ми фалеше, ми недостигаше и тоа многу :!: , јас и мм сами како две утки, шутни се навака, шутни се натака, пак јас и тој... сами...утки уткосани... |(
    Тишина... нема кој да викне, нема по кој да викнеш :D , нема кој да потрчка, да се сопне, да се чукне во/од врата, нема кој да направи галама, нема кој да ти направи беља...празно, досадно и штуро беше без неа...тишината која понекогаш ја барав и ја посакував почнав да ја мразам.

Ете ја сега спие |-) ...мирно како бајче, читкам на форумов и ја ѕиркам, се смешкам и ја галкам по лиценцето и косичката...кукла моја, дома си миличко мое...нанај...утре ќе си играме цел ден :*

На Phyramide, LivingGlam, crazylady и 12 други им се допаѓа ова.
  20. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Девојки,нешто многу сте ми нервозни... Се надевам дека е само до ПМС - от, затоа што на последните пет страни само :@ :envy: :puke: :( овие знаци ги гледав. :?:

Дајте малку поведро,најсериозно. Барем сега се спие навечер не е толку жешко. :D Јас тропам глупости,али како и да е. Smile more often. ;)

Јас сакам да кажам дека бев страшно продуктивна денеска. До 6 поручек ништо посебно не правев. :D

Али затоа од 6 до пред саат време,до кај 12 учев. Квалитетно. :)

И така .. И то ..

:hai:

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.