Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Сакам да кажам...

СДК ја окупирав темата ‘‘Испукајте се‘‘ нема да пишувам таму еден месец
    за казна :lol:
    :lol:

2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Сакам да кажам...

Чудно е што некои мислат дека цел свет се врти околу нив.

Туку, гледам сите го фалат Три метри над небото, па одам да го гледам.
    Впечатоци во соодветната тема за неколку часа.

3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Сакам да кажам...

СДК собрав еден куп школски од плажата денеска, креативноста ке се активира кај мене деновиве за интересно да ги искористам.. :D

4. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Сакам да кажам...

Успеав некако да се освестам од вчерашната свадба и да си ги средам впечатоците.
    Влегуваме сите фамилијарно како што прилега,ние од понежниот пол скоцкани од главе до пете со пунчите на глава си влегуваме елегантно мислиш на црвено тепих во Холивуд врвиме и одиме да се поздравиме со зетот и невестата со букето цвеке во моите раце и застанвам и гледам баш вака :geek: ова е зето? Тој облечен со ленена блуза/кожула не знам ни сама што беше везана од по краевите како оние кожулите во времето кога Билјана платно белеше баш такви и некој си гријави пантолони.Но ајде помина се то то седваме се сместивеме и почна музиката а зето и невестата абер си немат да ја започнат свадбата и по долго чекање пејачо ги најавува и сите се наместивме да го гледаме нели долго очекуваниот танц и почнуват зетот и невестата да играт ама од играње ни и ја немаја си шуткја наваму натаму буквално да помислиш дека со нозете фудбал играт ама па то беше повод сите да станиме да играме цела сала а имаше и некој прв пат што играја се изнасмеа другите што знаеја да играт :D Ама не ви кажав за дружтвото на зетот кога пристигнаја едни хипици,женските со црни кармини на усти и некој си врвци изврсани на вратој се чудев од која планета се паднати,ама ко почнаја да играт абе комедии не знае ни правото да го играт си ги броеа чекорите си збораја на различни дијалетки од цела Мкаедонија абе урнебеси.
    А како шлаг на тортата беше кога хипиците стигнаја да свират да пеат,си оформија група од 3-4 со деверицата како пеачка ко почнаја да пеат англиски да скокат да рипат со тие косите мислев долу ке пропадниме арно ама дојде зето на помош и почна тој да пеј некој си песна од Битлси што многу му значела него и на невестата и ја спаси атмосферата.
    Се на се беше една необична малечка свадба со хипици но дефинитивно не заборавна и на свој начин убава :)

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    25.505
    Сакам да кажам...

Помислувам на септември и веднаш ми се превртува желудников.
    Ама имам утеха и планови до тогаш, ќе го искористам ова што остана максимално и после.. пекол :puke:
    Ај ај не зборам више за тоа, имам уште еден месец. И од денеска пробувам помалку да се жалам.

Ме умори внука ми денес и тоа не мене само, сите. Чудно како едно 3 годишно девојче има повеќе енергија и сите изгледавме ко паднати борци после ручек, само она уште си шеткаше низ двор без знаци на умор. Сонце.

Ајде да не се задржувам, отидов да гледам филм.

:*

На Dulceee му/ѝ се допаѓа ова.
  6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сакам да кажам...

СДК...
    ...времево убаво ми тежи на трепкиве, жешково ме мавна на расположение, само криво ми е што досега немав баш слободно време, па пропуштив неколку добри работи. Ама, што е тука е, убавината е во ситниците, во насмевките, во 45+, во жешкиот ветар и мојата вечно мрсна коса |( па кога ќе ми текне дека од летово остануваат броени денови, ми зборува еланот, и си велам, турбоооо, ајмо дур не се поцрка од енергија, после ќе се тресиме ко заб пред бор машина(демек тој се треси и баш тоа брмчалото е бормашина |( :rofl: ).

Друга тема,(несврзани работи), да даде Господ да ги потурчи Грциве, та и нас будалите што лупнавме купишта пари за да се брцнеме во матна солена вода и да јадеме „лукомадес“ или како и да се вика на нивниот брег, и на крај и сами знаеме оти тие се сепак попаметни од нас, накалапија пари, и пак не мразат! :puke: од нелуѓе!

И, сосем друга тема, ама мава на живец, и морам да си кажам. Додека одредени фраерчини со залижани коси и чисти нокти чекаат да им падне девојката од соништата од некое дрво или евентуално да ги тресне со дрво, селаните со валкани раце и чиста душа се испоженија, си спремаа свадба, се дотераа и за зимава се обезбедија со топол кревет и женска нога, па биле вакви или онакви. Е како бе, нели девојчињава се глупи? Од вашата испозанесеност ќе свиркате во „Милениум“ до крај на вашите скромни 50ти и ќе оговарате ко вдовици пред порта како овој немаше леб да јаде, ама онаа лепотицана се омажи за него од љубов и сега ’рмба по нивјено ко луда! Ако, останете си со вашето „има време“ и тоа ќе ви возврати-со брзо бегање :!:
    Значи поглуп менталитет, амин, нема!
    За оние кои не знаат, а сите незнаат :D , „Милениум“ е прчварница кај нас, во која седат и локаат куп неизмиени мажи, од 35 до 85, сите неженети, и по можност сирачиња :wasntme: . Отаму го добила и името, од збирот на годините се добива точно еден милениум :rofl: Ама исцрпно објаснување :rofl:

7. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    Сакам да кажам...

ај еве уште една свадба да ви доловам...
    ние како по обичај последни нели мора да сме со мајка и татка. Отидовме дур 21 сатот, влегуваме, сите фатени играат, ѕуцаат ли ѕуцаат, почекавме, се поздравивме, го дадовме поклончето и се сместивме на сепарето кај шо ни беше пишано на поканата...ја скоцкана, шо да ви причам, се осеќав Џек демек нели...и ајде ке играм, абе сите ора ги изнаиграв, па се подзапотив, ама ништо страшно, нели тука е вц-то да се најде у сваки случај. Го посетив за малку, се потсредив, па си сретнав една мома таму, пријателка ми стана (се изненадив колку тоа брзо се спријателив со непозната личност). И ајде ко шо е редот нели мора од мене да има еден поздрав, ама свирачите не ми ја знаеја песната па ајде се согласив на нивно инсистирање „милионерче“ да ми ја певат. Па ко се качив на бинето, па ко замешав, абе „а ла китанас“ не ми беа рамни, само ја и невестата играме на тоа, па кога ги видов сите околу нас застанале, џуцаат, шљакаат со раце, опа иха, ехееј после уште две песни свиреа од мене, а ја не ги бев порачала, ама не оставив така, играв и играв...
    на крај сите си отидоја само ние (младите) останавме на една маса, нели како што е реодт да си допиеме коњакот (а ја нели душа давам за истиот), и на крај така зашарани излеговме до едно кафиче и дома се вратив дур 5 сабајле...оти морав нели да почекам да се развиди, онака не можев да одам со штиклоците
    и знам дека ве отупев со НЕЛИ, ама дур сеа на крајов забележав дека ненормално често сум го употребила :* :* мња мња поздрав

На WhiteAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам дека Владо Јаневски е во право, НАЈУБАВО Е ТАКА, ДА ЉУБИШ БЕЗ ДА САКАШ :(

9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

У ес бе - то во рака и тап во компјутерот од на работа.. си зедов мн квалитетна музика! :wasntme: 8) Се некои прекрасни џез-ови, уште некој да беше до мене, туф! Ама не, тој немат да дојт, зш тој е кајчар глуп! (ах подобро е вака, на охридски кога ќе си се изразиш!)

Неврмајд, денес направив прекрасни фотографии. И сум среќна.
    Денес, добив мн директен комплимент од еден дечко (26-27 годишен) шо го служев. На крајот кога си заминуваше само ми рече: Ти... си многу убава. И јас се збунав, оддамна не сум добила толку директен, едноставен комплимент. Признавам, егото ми се вивна - 10 минути летав :lol:
    Денес, конечно убав муабет со другарките ми :inlove:
    Денес, ќе си легнам порано :!:

На Magnolija и LittleDevil им се допаѓа ова.
  10. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Сакам да кажам...

Подновена, изнашетана, прошетана, изнаодена, одморена и барана си седнувам во удобноста на мојот топол иако скромен дом.

Мирисам на тазе миена коса и тазе намачкано тело.

Убавини. Неизвесноста ми носи возбуда, а јас речиси да не знам што ме чека, но речиси сум сигурна кој ме чека.

Хаотична работна недела пред мене. Кој ја тинтра! После тоа ме очекуваат убавини :emo:

Спонтани средби и спонтани муабети носат насмевки. Човек може да е среќен и задоволен со малку.

Жив доказ сум, мајке ми...затоа што палати ниту скапи коли не поседувам, а сепак ми е убаво.

Ми иде сите да ги гушнам :hug:

На crazylady, LivingGlam, LittleDevil и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да кажам...

Сакам да ми стигнуваат известувања кога ќе ми лајкнат некој пост овде :!:
    а не јас да се утепувам од барање од кај е ѕвездичката дојдена :rofl:

12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.448
    Допаѓања:
    91.786
    Сакам да кажам...

СДК се чувствувам Женствено, да, да со големо Ж. Бев и се вратив, добив многу комплементи :$ Најмногу ме допираат оние кога некој момак ќе ми рече- многу ти се убави обетките! Па така да се забележи и тоа, не за џабе се спремав дури половина час. :wasntme:
    СДК и дека комшијата ми се допаѓа, го манијачам на велико :rofl: Оној мојон утрово ми вели- ти сомнителна си, сигурно немаш некој? Да, драги со комшијата се гледам. Добро де, се гледам онака под око :lol:
    Имајте ми убава вечер, одам да ѕирнам некој блог и да видам има ли некој коментар кај мене :rofl:

На crazylady, LittleDevil, Strumfeta93 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Сакам да кажам...

Уф...

Чекај,ова не е доволно. Уф.

Ако ја издржам неделава што следи,јас ќе си ставам крст на чело и ќе шетам цел ден гола. Било каде. 8)

Не најсериозно. Неделава ќе ми биде мишн импосибл. Абе ни Том Круз не ми помага.
    Но во најтешкото се гледа за што и колку си спремен.

И јас не се откажувам овој пат.

:muscle: Јас сум иста ко Џоко,јас ја имам силата! :D

А,и друго.
    Престанав да го идеализирам Иван. Знам дека таму лежи тајната во тоа да заборавиш некој,но додека се решиш на тој чекор е малку потешко.
    ;)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Сакам да кажам...

СДК Понекогаш си се чудам себеси како може да сум ваква :^)

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Сакам да кажам...

... дојде и тој историски момент да се изгледаат последните епизоди од

и

Па јас мислам редно време е да откријам како ќе завршат овие две сапуници
    (затоа што никогаш не се случи да ги дадат финалните епизоди по нашиве тв. Нормално).

Со дури еден сидер симнувам и си мислам - кој глупак чува вакви бизарности на хард диск за share, тотално губење на простор!

После ми текнува дека ги симнувам, па кротко си замолчувам.

:D

Еј досадо, што ми правиш . . .

На teddybear, Offspring и TheCandy880 им се допаѓа ова.
  16. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сакам да кажам...

Ooo џисс
    Некој да ми даде голееема даска да се звекнам у главата.

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам да кажам...

Понекогаш не знам дали јас сум пореметена, или тоа е до другите??? Пошто нали мнозинството победува, излегува дека тие се пореметени. :D Јас сум топ.
    Утре, е за утре брате видечемо ... кога веќе не сакаш денес, јас не знам дали ќе сакам утре.
    Зошто денес да не е утре? а? Глупости ... не сфаќам како луѓево некогаш размислуваат ... а се може да е толку лесно и едноставно како подмачкано со бејби уље бекутанче ... ама нееее .... задолжителни се комликации на секоја едноставност.
    И јаготка на шлагот ... мо*аната реченица - Добо БЕ не е голема работа ... Епа е, само кога би знаела спротивната страна колку многу Е голема работата.
    И јас не сум бе. Е*ате. :D
    Јас си се разбрав што сакав да кажам, за вас не знам. 8)

На crazylady, zhap4e и Offspring им се допаѓа ова.
  18. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Сакам да кажам...

СДК доста со тоа дали сум бремена а не сврши во мене аман веке. зарем не знаете дека за да бидеш бремена мора значи мора да сврши во тебе. Мислите дека е така лесно да се забремени и да сврши во вас. Јас до сега не сум слушнала некоја да е бремена од петинг, од свршување на други места а не во вас и од прв пат која останала бремена. :@

19. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Сакам да кажам...

СДК дека конечно и јас имам компјутер...е више неколку месеци маки мачев со мојот преспор компјутер и конечно денес татко ми го поправи...сега можам целосно да си уживам во нетот...оуу јеааа

20. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сакам да кажам...

СДК дека ми се јаде. Ама си реков дека нема да јадам веќе касно навечер.
    А како би смачкала сега еден тост или нешто такво. :wasntme:
    Ама ај сепак не јадам. Ќе види ПМС-от дека сум посилна од него :muscle: .

Само ќе си се напијам чајче и ќе си легнам. |-)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.